Разследват 5 убийства по операция ”Килърите”

Полицията работи по 5 убийства по "Килърите", които са с абсолютно същия почерк, с абсолютно идентичен профил на престъплението.

Обратно в новината

Коментари - Разследват 5 убийства по операция ”Килърите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, барато. А смени рефрено бе, се бог да паи правителството.Аве, ти от комунегите насам не си мраднал,ве. Само дека викаше да живей, щото т'ва де, бог, много не го тачеа ониа, твоите там, БКП-то,де... Как беше-Майката Партиа и Държава.Член 1,ама не на текезето, а на основнио закон.

Това е момчето на водача на МПС-то на другаря Шопов - Цецо Физкултурникът - започнал в МВР сато сержант, после пощальон и сега министър(ако бе живял в Рим - дете на бивш роб, искащо да стане император). Взе се много на сериозно, така е, когато те бие далаверата и парата и разни паразити ти пеят песни, аман, бе.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Бойко каза - пак ще ги бием.И е прав.Това го доказва и теорията и практиката

Обществото не иска да гледа нито престъпниците ,нито полицията ,която нарушава законите и човешките права.По какво иначе се отличавате от тези престъпници и убиици,по това че ставате държавни убиици защитени от закона

така е,браво за смелоста да кажеш истината в очите им.

Няма значение кои ще бъде Президент или в друг пост. Народът ще страда и ще страда за винаги.... Помнете го!

Къде е възмездието, което обещаваха срещу престъпни политици, мафиотски босове и олигарси?!?!?!?!? Срещу кого поведоха дела и преследваха откакто ги избрахме - Р.Овч. , Масларова, Доган, Етем- Тошкова, Гергов, Банев, черепи, митничари, областни и цялата пасмина, която ни мародерства. Нима и сега цели сектори не крият данъци и осигуровки, нима на някой му взеха парите, които е окрал.

Ти не можеш да ги изредиш,а искаш да бъдат осъдени за една година.От кого? От честния независим български съд?Със закони приети от предишното правителство?С непокътнат среден ешелон във властта?Обясни как да стане.

рус, не казваш истинските причини-(1)те не са в средния ежалон, ако имаш предвид за среден ешалон администрацията в държавната машина, но в демократичните държави тя се избира на професионалния принцип и не се сменя при всяко правителство, ПРИЧИНАТА Е ВЪВ ВИСШИЯ ЕШАЛОН (2) причината е не само в зависимия съд, а кажи от кого?-съдът е зависимо ОТ ТЯХ САМИТЕ-ПЪРВИТЕ ВЛАСТИИМЕЩИ. (3)имали закони- НЕ-кой трябва да ги създаде -ТЕ?! (4)защо не ги създават- ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА ДА ДРЪПНЕ СТОЛА НА КОЙТО СЕДИ- те-властиемещите са същите като предишнити, даже нещо повече ПРЕЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИТЕ ЧЕРВА С ПРЕДИШНИТЕ! Абе българи, отворете си очите широко да видите ИСТИСКИТЕ СИ ДУШМАНИ ЯСНО, защото в противен случай няма да ги ликвидирате! Идея за България, алтернатива на статуквото

няма да гласувам за герб... и те са оборници и купуват гласове...изборите и да ги спечелят ще баде фалшиво като всичко в бг. нема хляб нема дарjaва.

Николай Камов е една достойна кандидатура за президент. Начетен, ерудиран , прогназируем. Привърженик на социал-демокрацията. Поинтересувайте се от този човек. Той според мен става.

А колко партии смени, без дасе брои ДКМС и БСП?

една партия смених,и тя се казва герб,поне от мене глас няма да видят

Физкултурника не уточни обаче за президент на какво? Аз мисля, че заедно с Пожарникаря за една година те израснаха значително, така че единият да върви да става президент на САЩ, а другият-най-малко на Русия или Франция!

Толкова управлявящи се смениха за този преходен период, но с такова само4увствие без елементарно ПОКРИТИЕ -Цветанов и Б.Б не е имало. Много си позволяват тези ДРУГАРИ...ДаЖе ТОДОР Живков не си позволяваше такова нещо.КУЛТ КУЛТ на ЛИ4ността налагат тези управл.Бяхме позбравили какво е това ,но те упорито ни го НАСАЖДАТ. МНОГО ТЬЖНО ,НО Е ФАКТ. ЖАЛКО ЗА НАС ,КОИТО ЖИВЕЕМ В Б-Я.

Мими,пак си нещо кахърна защото живееш в България.Управлението не харесва госпожата/ицата,забелязвала култ към личността ... Мими,това е демокрацията,радвай се поне,че можеш да пишеш глупостите си.

Поплачи си братле,може да олекне на изтерзаната ти душа.По добре да плачеш и да пишеш глупости,отколкото да ти тракат зъбите от страх.

цецоооооо.на къде си трагнал бе...мвр -то тъй го оправи,като гледам за 1 година кви ги натвори ...бандюгите зъбите им тракат от страх само като те видят къв си карикатурен образ ...толкова сте смешни , че ми се плаче .язък

Разносвачът на папки тип пощальон от мвр или пожарникаря безхаберник да изберем за президент ? Да хвърлим боб с материали на клиента. Хак ви зомбита!

20 години ни управляват хората ,който смятат себе си за избрани от Бога,а не от електората.Време е да заложим на тези като нас- нормалните граждани.Харесвам ГЕРБ ,че е първата партия,която се допитва до общественото мнение за всяко свое решение.Естествено престъпниците да са против нея,но това само е основание да смятам,че съм прав

ЛЪЖЕЦ И ДЕМАГОГ! САМО БИВШИ КОМУНИСТИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ МОГАТ ДА СТАВАТ ГЕРБОВИ МАРКИ!

Според бръщолевенията на пожарникаря сегашното правителство било ОСЕМ пъти по-добро от предишното, което означава, че сега ако не точно осем поне два-три пъти живеем по-добре от преди. Същевременно и на слепците е пределно ясно, че на практика се получава точно обратното. Освен шумни полицейски акции, които в болшинството случаи са неефективни и бутафорни, лично аз не виждам да е сторено нищо добро за т. н. електорат, който с голям ентусиазъм и надежда докара тези некадърници на власт.

Ииии ма мноо ма кефи тоа ЦЦ-скифте"Конкретно за акцията "Килърите" уточни, че е удовлетворен от разследването. Той допълни, че полицията работи по 5 убийства по "Килърите", които били с абсолютно същия почерк, с абсолютно идентичния профил на престъплението. "Като сложим и още две стрелби, които са за Джованито, "варненският бизнесмен", знаете и за Куката в Плевен", цитира го Дарик радио. Информацията на разследващите се припокривала от няколко източника, имало и достатъчно свидетелски показания." А,кажи де, ама нема к'во,А! Велик отвсекаде

Вся власть Советом...С нас е ББ в мир и в бой..

този тъп учител по физическо се взе много на сериозно, сигурно се надява той да стане президент, ама има да чака

те в селото не го пускат той кмет иска да става

БРАТЯ, ЩЕ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДОГАН И НЯМА ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМ С АГНЕТА НА ЧЕВЕРМЕТА, НА КОРЕМ. ЦЕЦО РАЗБИРА ОТ АФТОМАТИ И ПИЩОВИ,БЕЛЕЗНИЦИ И ЖЕНСКИ,ГОЛИ.

Да-Б.Борисов президент,а Веско Маринов министър на културата.

Извини неграмотността ми, искаш да кажеш на "халтурата", твърде вероятно

Да, дааа, падението е голямо и това ще е началото..........на края.....Тоя кабинет си отива поради некадърност..... Дори маймуната, дето е маймуна, преди да глътне кокоса го мери на задника си дали ще излезе..... Тръгнали като аслани па се върнали като насрани......... От тук на татък некадърността ще започне да дава плодове и резултати...жалко, че ще е на гърба на народа....

много ми е интересно дали ББ и ЦЦ четат коментарите. От къде го вадят това самочувствие тези хора? Докараха народа до дъното и продължават да ламтят за власт тези некомпетентни и тъпи същества. Президентския пост ще го гледат през крив макарон. Тия не стават за нищо.

Лилче,пак си нещо кахърна.Че кой ще чете твоите така наречени КОМЕНТАРИ за тъпи същества и макарони.А президент ще има от ГЕРБ,за твое голямо съжаление.Аз предлагам Божидар Димитров.

Съвсем очевадно е, че живеем много по-кофти от преди. Въпреки всичко от инат пак ще гласувам за бат Бойко.

Не мазохист а ЛУД!!!

Естествено, че щеспечелят изборите - и Хитлер дойде на власт чрез демократични избори... Цветанов, прочети Алеко - Гочоолу и Дочоолу.., как се печелят лесно избори, когато си шеф на МВР! И се засрами, зщото Бей БИ доказа, че абсолютен некадърник като премиер: Вместо да създава работни места, за да се генерира додход в нац. стопанство, той строи магистрали и устройва зрелища - уж се бори с престъпността... Нахранете този народ, защото тази зима ще си ходите като ЖАН - и вие сте долни комунисти като него! БОЙКО БОРИСОВ и ПОЛ ПОТ - геноцид за БГ народ!

Естествено, че щеспечелят изборите - и Хитлер дойде на власт чрез демократични избори... Цветанов, прочети Алеко - Гочоолу и Дочоолу.., как се печелят лесно избори, когато си шеф на МВР! И се засрами, зщото Бей БИ доказа, че абсолютен некадърник като премиер: Вместо да създава работни места, за да се генерира додход в нац. стопанство, той строи магистрали и устройва зрелища - уж се бори с престъпността... Нахранете този народ, защото тази зима ще си ходите като ЖАН - и вие сте долни комунисти като него!

Откакто се изтипоса да каже, че е правомерно полицаи да бият невинно момиче, понеже брат му бил еди какъв си, да забрави Цветанката за моя глас.

Аве, щом Фандакова се справя добре, то аз сам си жив гей

Ако правителството на Бойко Борисов не увеличи заплати и пенсии оше тази година,зашото инфлацията вече е явна, ГЕРБ няма да спечели нито президентските,нито предстоящите местни избори.

Стига грешки повече, никакъв гербаджия повече на никакъв ръководен пост!

Да изберем Сергейчо , я какъв е юнак Пък и е умен ще може на всички да разяснява как героичната руска армия е печелила битките си благодарение на прокъсаните си шинели Само истински комунист може да защити успешно такава сложна дипломна работа То и Гоце си е също толкова умен , пък ще има и приемственост , и двамата са с капацитет на гении

Ако изборите са като тези за кмет на София - с прозиращи бюлетини и несъответстващи гласове, то при такава измама, която нарушава и Конституцията как да не спечелят?

ДА, ТОВА ПОТВЪРЖДАВА МОЯТА ТЕЗА!!! ЩЕ СЕ КАНДИДАТЕРАМ ЛИЧНО, ЩОМ ГЕРБ ЩЕ МИ ОСИГУРИ ПОБЕДАТА! ПЪК И ЩОМ НЯМАТА ЗА СЕГА ДРУГ, МОЖЕ И ДА МЕ ОГРЕЕ ДА МЕ НАЗНАЧАТ!

И ПРИ БАЙ ТОШО БЕШЕ ТАКА,ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ КОЙ Е ИЗБРАНИЯТ ,ТАКА ЧЕ ЦЕЦО КЕЦО НАПРАВО ДА КАЗВА КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТО И ТОВА Е,НЕМА НУЖДА ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ,БОКО ДА ЗАПОЧВА ТРЕТИ МАНДАТ И В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ДРУГИ ПЪТИЩА ОСВЕН МАГИСТРАЛИ,КОИ БЪЛГАРСКИ КОИ КОЛУБИЙСКИ ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!

При бай Тошо поне имаше държава и ред, сега няма нищо, разграден двор пълен с крадци (всичките са в парламента, е някои се накрадоха и се оттеглиха- като НДСВ).

Ако съм мислил, че след 20 години демокрация, ще казваме, че при социализма е по-добре, да не повярваш. Родителите ни сигурно се обръщат в гроба като гледат какво става.

ОХ МАЛЕЕ... КАТО ГИ ЗНАМ КАКВИ СА В ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА ....

Аз, за разлика от Цветанов, като не знам нещо ходя да питам баба Гъна циганката. На въпроса ще спечелят ли ГЕРБ президентските избори догодина врачката хвърли ези-тура със стара 10 левова монета и рече-или ще спечелят или няма да спечелят, ама вероятноста и за двете е голяма-по 50 %.

Тоя дръвник и да изчете форума няма да си вземе поука. Ако не изберем независим кандидат, достоен човек си вземам чукалата.

И какво точно да изчете , как няколко дъртака се надъхват и пишат по 20 коментара ли ? Тук глупостите нямат никакво значение и никой не интересуват Истината се видя след парламентарните избори , независимо от довеждането на фирма от Израел , която да вдига имиджа на несретника Сергейчо Да не говорим за въвеждането на мажоритарният вот , където хора като Стефан Данаилов трябваше да печелят допълнителни места за партията Пълен и гротески провал , повторил се и на кметските избори на София Сега нищо няма да е по различно , всички са така насрани , че алтернатива няма Нови можем да очакваме най рано след 15 години и то е доста съмнително

Както каза един тип - винаги можеш да разпознаеш един социалист по миризмата, дори и да е сложил сто маски.

аз пък не съм убеден, че Герб печели, защото няма да гласувам за тях (нито за БСП, защото са едни и същи

Да и аз така направих на миналите избори... . Сега СЪЖАЛЯВАМ!!!

Ти може и да не гласуваш но Сергейчо , ще поведе ордата от оглупяли старци-разбойници напред към урните С тях ще бъдат купените цигани плюс турчалята на Доган , добре дресирани и гласуващи по команда Пък ти си живей в илюзия , че нещо променяш , като не гласуваш Все по зле ще си , и по дълбоко ще ти го набутват От толкова избори май ние простите българи никакви поуки не си извадихме , само се джафкаме , а некадърниците и крадците си живеят царски , независимо от измисления си цвят

След 20г. чалгомутрокрация вече дълбоко не ме вълнува кой пореден връзкар,бандит или просто комуноид ще ни натрапят за народен хрантутник.Големият въпрос,няма що!България е най-бедната страна в Европа,престъпниците са на свобода,хората мизеруват,от почти всяко семейство по 1човек слугува по света,как не ви е срам?!!Вашата 20 годишна система,преход,порно,както щете го наречете не струва € 0.02!Скъсайте си дипломите и партийните книжки и си ги заврете дълбоко в дебелите черва!Shit!

Президентските избори никога не са били от особено значение, вземете издигнете Веско Маринов ...

Прав е Цветанов,политиката на ГЕРБ е правилна и предвидима,хората разбират това. Кризата отминава,животът се стабилизира.Какво по нормално ,представител ма ГЕРБ да бъде президент на РБ.Просто няма конкуренция от опозицията.

Цветанов: ГЕРБ ще спечели президентските избори и поне половината от местата на местните...))))) Цветанов, той и Иван костов по едно време беше 'сигурен", после други съвсем сигурни от НДСВ имаше , а пък от БКП-БСП - са си постоянно сигурни , че ще спИчелят...)) Недей да си толкова сигурен в НЕ-сигурна България..Тепърва сигурни гафове ви предстоят, със "сигурните" проекти, министри от дс, мултаци и пенсионирани фуражки..) Разбира се имаш право да помпаш младите във Варна, но това НЕ е твоя работа..)) Твоята е друга ..)) Или казваш,със сигурните златевци, бедните ни идеи и сигурния ПиАр- сигурно е , че ще успеем ??? Не бих се... обзаложил..:))) Сигурно е , че като НЕ закачаш олигарсите, те със сигурност ще си запазят мангизите , но герб - със сигурност -ще върви надолу.. И първият проблем на Варна е ТИМ, а след това кметчето.То може и да е някое безлично , като Фандъковата ..)) Има и доста руска мафия в града..ТОВА са твоите проблеми , Цветанов , а не -"изборите "..))))

като спомена за тим те не са проблем за герб ...:) а протекторат на бб, да сте зиви и здрави всички в бг че много здрави нерви и дупе ще ви трябват

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Човекът с лице на затворник, президент? Няма ли демокрация в България? Нима само Диктаторът може да назначава, кой ще е президент и коя щерка на пожарникар ще е шефкиня на Сапард? Защо потомците на Левски и на Ботев не заявят присъствие на политическата арена? Няма ли в България свободомислещи? Ако Цецо Лъжецо стане президент, той ще е марионетка на Диктатора! Също като кметката на София? Толкова ли българската нация е зависима от пожарникаря, че не предлага алтернатива? До кога ще бъдем заложници и роби на имитатора на Рамбо?

В политиката трябва да има баланс. За президент трябва да бъде избран този който издигнат от Синята коалиция.

А нещо за промяна на избирателните закони чува ли се? Нещо за турците които са с двойно гражданство и стават българи за 1 ден докато отидат до урните в Турция или с автобусите до България?Толкова е просто да им се забрани ама на никой политик не му стиска да го направи, защото това са много гласове. Лесноманипилируеми гласове.

"кандидатурата е на по-млад, енергичен човек, с добра подготовка на мениджър" Ха ха ха, нагледахме се на такива "млади мениджъри" от ГЕРБ. Последния пример е тази на фонд "Земеделие" Калинка Илиева. Смешници и некадърници са всичките. Политическите назначения и шуробаджанащината е*а майката на нас и на държавата! Такава простотия не беше и при БКП! Аз лично не гласувам. Не виждам държавници на хоризонта а само мошеници!

Йорданка Фандъкова се справя прекрасно. Долу Костов! Искаме си Царя! д-р Зенгинова, Лауреат на НДДК - Национално Движение Долу Костов