Цветанов: Лично Борисов предложи Цачева още през лятото

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов защити избора на Цецка Цачева за кандидат-президент. И отляво и отдясно обаче я атакуваха като зависима от партията

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Лично Борисов предложи Цачева още през лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кава Цачева, рагфаг експерт. Всички които са влизали в сградата на Народното събрание и са от династии и фамилиите които от 50 год. са в политиката и номенклатурата /хрантутници/трябва да изчезнат от политическата карта за да има рестарт и България и нашите деца да има шанс да остареят тук.

Рапоня непрекъснато изтъква, че Цачева е лична кандидатура на Борисов, та ако не спечили, той да си е виновен, а не партията...

Интересно кой кандидат не е зависим от партията, която го издига .

ЧАЧКА ЧАЧЕВА като стане прецедентин ще пее "ЦъВнал ГРЕБАЛНИК" Пояснявам думата ЧАЧА означава високоградусна ГРУЗИНСКА напитка,от рода на нашата РАКИЙКА. НАЗДРАВЕ!!!!!!

Чакам оставката му.

болни мозъци, или мислят, че ние сме пълни идиоти, с които те могат да правят, да се гаврят както се искат.

Цветанов ми звучи като в режим на оправдаване.Усетили са се, че са допуснали страхотна грешка.И сега - "ама той така ми каза да кажа".

НИЕ ОФЦЕ, ЧЕ ГЛАСУВАМЕЕЕЕЕЕ

ТАЯ НЯМА ДИПЛОМА ОТ СОФИЙСКИЯ

Цветанов: Лично Борисов предложи Цачева още през лятото Малее, как безсрамно лъже! А що тогава до оня ден се опитваше тиквата да уговаря кмета на Бургас?!? Истината е, че всички свестни хора в ГЕРБ му отказаха и на него му остана класната. Да ни е честита новата.... Цецко ще ги нагласи резултатите както му трябват на Борисов.

Това на снимката мъж ли е или жена. Или травестит (сега това е модерно). Представям си тази крадсота пред строя на левентите армейци!!! Боже каква гледка! не допускай този резил българино!!! Не допускай! Веднаж допусна пред полицаите лелката Бъчварова, сега друга лелка пред армията. Позор за България!! Няма да го допуснем, няма!!!

МАМАТА на нацията: "Като момиче много се увличах от идеите за прераждане. Тогава моя позната изчисли, че в предишен живот съм била мъж ирландец, водач, и съм препускала на кон по крайбрежието на океана. Ако това е вярно, сега си плащам за тоя живот на воля." Из репортаж на в. Труд от 31 юли 2011 г.

Политическите мушмуроци Боко и Цоко си прехвърлят отговорноста,кой е предложил бившият парторг от БКП Цвъчка Цачева за кандидат президент.Цирк.

сакън да не излезе, че цецо я е предложил, че като стане провала... Много е подъл тоя цецо

пак ли Тетка Цачева

ЛИЧНО БОКОРИСОВ НАКРАЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ОРИСИЯТА А ТИ ТОЖЕ

Уважаваме излъчената кандидатура от ГЕРБ . За съжаление без измама в изборите за президент ,тази кандидатура е обречена. Това е началото на краят на политическият модел ГЕРБ , които вече отива към историята.Суверенът има много по добри кандидати за президент на Република България.

Баце иска явно избори, но третия път може и да не му се сбъдне късметчето!

Боко, да няма призраци в Президенството, че пращаш това плашило там?

"ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Емблематичен случай..." Ще се запознаете (на черен фон) с Тетка и (отдясно) с някои видни плевенски гербаджии, които едва ли се различават съществено от тези във вашия град.

Плевнята не го каниха в чужбина щото е идиот, а тази няма да я канят защото е грозна алкохоличка.

Като се каже Цецка ти си мислиш, че е миловидно момиче, а като я видиш о, ужас започваш да се питаш къде и е метлата. Та тя ще уплаши света бе. Бойко съвсем е изкукал да предлага това плашило за президент. Искаме си Плевнелиев.

ОСИРАНЕТО Е ПЪЛНО СЕГА ЩЕ ГРЪМНЕМ ПЕЧАТНИЦАТА НА ГЛАСОВЕ З И ПАРТИИНИТЕ ДРУГАРЧЕТА АУТ НАЧЕЛО С ПАТРИОТА БАЛЕВСКИ ОТ КАБЕЛАРКАТА ВЪН ОТ СОФРАТА

Тиквата отвори работа на Цецо цървула. Яко ще трябва да се фалшифицират изборите. Да му е здраво дупето на Цървула ако не докара победата.

Цветанов какво оправдава ли се?

Тя ше да е! Къде ли е позиционирана този печатницата на госин Цвак?

Глупостите в страната на неограничените възможности- България, не спират. Борисов, още веднъж показа, че не уважава президентската институция. Затова пък, обаче ще си има/ме/те истински мъж за президент и главнокомандващ без армия със звучното име Цецка.

Нещо става в партията на гърбавите. Боко вече каза, ако на първия тур не спечели, ще подава оставката. май вече се кани да духне и да остави Цвъчко да поеме отговорността. А Цвъко усеща работата и вече се мъчи да прехвърли отговорността обратно на тиквата.

Цецо и грае курвачка на Тиквата. Интересно кой от двамата първи ще убие другия. Само да влезе малко газ в хъба и жертва ще има.

Много ме интересува... Цецка е тотално зависима от Борисов.

Ръкопляскай народе! НО НА ИЗБОРИТЕ НАЙ- ПОСЛЕ ПЛЯСКАЙ!Детето не може да избира родители-поговорка.Та пляскай за каквото се сетиш...Само така ще ги научиш кой баща и майка

Мяза ми на Клара Цедкин на митинг пред стоманолеярите. А защо не и на Роза от Люксембург например. Ваймарската република демек.Ама то не отмина ли в началото на 20-ти век? Значи имало още реминисценции тук-там. Това ли трябва да избирам задължително? Гледай какви хора, никакво уважение към гражданина. Опонент ще й е не кой да е, а "войводата" Кара-някой си, ще видите. Мисля по това време да ида до Тасос на топло да се почипкам.

Борисов едни и същи мутри ни предлагаш да гледаме. Нямате ли други юристки ами за тая сте се хванали точно. Нямате кадри, нямате все едни и същи ни предлагате да гледаме

Цецка: "Живеем в сложни времена - бежанска вълна, заплахи от тероризъм, Брекзит, тежки кризи в региона. Затова е необходимо да сме единни" Е, да ама не! Народът не иска бежанци, а вие ще отваряте още лагери. Значи тук не можем да сме ЕДИННИ. И е хубаво тоя народ да го питате, щото той ви дава кокала, а не европейските началници. Как пък нямаше малко женски чар тая жена...

Изглежда е бил слънчасал !

Да, Цв. Василев и Искров също са душата на компанията, както си пеят и играят така и източиха КТБ .... Сега Цачева държавата ли ще източи и фалира......

ОГРОМНА ГРЕШКА Е ТОЗИ ИЗБОР!!!!!!!!

Цвъки закъсняваш с ''гледалците и астролозите'' за да забършитев фалшификациите си.. Много се забавиха да ни обяснят как цецка изплашила даже и ретроградния меркурий и за това той е дал благословия ''тя да е''

е баба меркел му е наредила да сложи баба,но вече ни се повдига от баби, а както изглежда и в цяла Европа и в цял свят е така; дори бразилците изритаха бабата като мръсно коте

Англичаните пък си назначиха баба за министър председател

Но нашият не е англичанин, а със сервилната си усмивка - и да е баба, да не е по-хубава от Меркел:-((

"Цветанов: Цачева е готина, душата на компанията" - и кво?? - дай да я издигнем за кандидат президент! .... абе политиците вече открито си правят ташак. еба.хти критериите

Като я е предложил да я е предложил и пред обществото като кандидат. Що се таи, А?

след като били заедно на плаж по бански костюми. В сегашния си вид президенската институция била доста лека ( за разлика от правителствената ) но отсега нататък и двете институции ще тежат ....

d4

еманципация, к,во да пра,йш... а казват, че жените били онеправдани. поне бабичката от с.Драгана има 100% двойничка от с.Труд. ако сгафи, ще каже - не бях аз... оная-другата беше...

Ега си и компанията, щом тази им е "душата"!

душата на компанията в компания на нагаждачи и клакьори. Иначе ако не е шеф на парламента дори няма да е в компанията. Много неприятно излъчване има тази бабичка.

Боже, аз ли криво ти се моля, ти ли криво ме разбираш, та така ме наказваш.

Рано или късно всичките ще влезете зад решетките, престъпници такива.

baba Gicka ( нерегистриран ) 03.10.2016 13:58 . Представете си Цецка как ще поздравява войниците на паради и заря. "Здравейте войници!" "Здраве желаем г'жо ПрезиденТ". Това ли е вече картината пред мъжките редици на полицаи и войни- две тетки- Бъчварова и Цецка. Да не говорим, че от времето на Румяна Желева, за България имат мнението, че има най- грозните жени. С климакса си пред стройните редици на мъжете. Българио, това ли заслужаваше, майко мила???? Ушийте парадната военна униформа на новия президент, с панталонки , с пагонки и си представете Цецка в нея пред строените млади, стройни, хубави войници. Егати лелката, която ще води паради, зари и тържества. Българио, свършиха ли ти се представителните чеда, та слагаш тези лелки, с кухненски фасон на слугини пред полицаите и войниците. Българио, докъде я докара!!!!Народеееее!!!!!

ти па си голема убавица!/ubavec не ми е за цеcка, ама обивдаш всички българки, глупако.

щом лично Борисов я е предложил, добре. Ще гласувам за нея. Ако обаче Цецо на цсоя глава я беше предложил - нямаше да гласувам за нея. Тези хора, като говорят мислят ли?