17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ТОВА Е ПАРТИЯ КОЯТО ЗАСЛУЖАВА ДА УПРАВЛЯВА НЕ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ.

Ама наистина няма по-жалка партия от ДееБъ!

показателни резултати! особено,че пп и итн имат общ кандидат за кмет,иван иванов, който е подкрепен от 13.09% от избирателите! а в парламента, и медиите, славчо и кирчо се плюят ако! много прилича на кофти постановка играна от некадърни актори!!

Новозагорските цигани ви решават съдбата срещу две кюфтета и бутилка бира.

остана на сухо

Ми не съм циганин.

си афробългарин

ДеБъ БСП

Всички от тия градове са си гербаджии

Нормално - ако отидеш в Нова Загора, цялата улична инфраструктура е нова, озеленено и т.н.

срещу скромните 60% комисион

По твоята логика почти цяла България са гербаджии:)))))

БРАВО ГЕРБ!!!

Когато ходиш на визита на чужд държавен глава искаш не искаш там са знамената на съответната държава. Ако отидеш на официална визита в Русия и се снимаш с Путин ще се снимаш пред руските знамена. В Щатите ще се снимаш пред американското знаме. В Унгария пред унгарското и така нататък. Пък като дойдеш на официална визита в България ще се снимаш пред българското знаме. Това е протокола тролче-нещо, което слабообразовани хора като тебе не познават. Или сега ще ме убеждаваш че Путин ще сложи специално в Кремъл българското знаме когато се среща с български държавен глава? Или че байдън ще сложи българското знаме в овалния кабинет? Наистина ли си толкова глупав или просто се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите?

"ДПС се държи най-адекватно в народното събрание" "Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС!" Парламентарните новини: "ГЕРБ и ДПС" :))

Написал съм че ДПС се държи по адекватно от всичките ви партии на промяната. Което би трябвало да ви накара да се замислите колко сте зле. И платено тролче дадох ти доказателства че ДПС не са заедно с ГЕРБ но естествено това ти пречи.

На герберастите "доказателствата" докараха на Боко Тиквата 2 присъди за лъжене и една за ПКП :))

ГЕРБ и ДПС са били заедно защото са опозиция и са против управляващите??? Ами според твоята малоумна логика то тогава за цялото управление на Герб и ДПС и БСП и дай България са били заедно щото са били опозиция. Дадох ти конкретно доказателство-начина на гласуване на ДПС по времето на управлението на ГЕРБ. Но естествено това не пасва на пропагандата. И между другото-в сравнение с всичките и партиики на промяната ДПС се държи най-адекватно в народното събрание. Колкото и неприятно да звучи за абсолютно всички. Партия създадена да защитава турските интереси в България се държи по български и защитава повече интересите на България от всичките ви партийки на промяната.

ДБ и БСП с обща кандидатура?! Явно червените и сините комунисти, вече не крият, че са едно семейство.

Копейкарите щели да управляват сами, хахахаха. Копейкари шлякани, Българския народ мрази русофилските боклуци, не ви ли стана ясно вече?

Готини коалиции - ДБ+БСП и ПП+ИТН. Да се коалират така и за парламентарните, инак не могат да влязат!

До вчера се биехте в гърдите, че машините спират купения вот и благодарение на тях циганите не гласуват. Сега , като ви нашокаха канчето ГЕРБ и друга песен запяхте. При едни избори ГЕРБ и Възраждане ще ви попилеят

Ще ни кара да се ваксинираме щото те са ваксинирани или ще ни карат хем да се ваксинираме хем да сме против ваксините? И трябва ли да носим задължително руските знамена и портретите на Путин за да покажем че обичаме Възраждане?

Е, а герберастието врещеше, че "машинките били нагласени" със "софтуер на Мадуро". Да разбираме, че този резултат е измама ли?

ГЕРБ обективно има ли били 12%:))) А вашите любимци колко имат? Хайде да направим една проста сметка. Израждане-въобще влязоха в народното събрание с позицията си на противници на ваксините. Преди да се разбере, че са ваксинирани. Ти колко ще има според тебе-50-60%:))))) Цялата ви четворна коалиция дето публично си вади кирливите ризи в момента-те колко ще получат на следващите избори като се има предвид каква криза налегна България отпреди войната???? Хайде кажи ми кои са тия вашите любимци дето щели били да спечелят изборите И защо??? Хлапенце над 70% от хората не гласуваха поради две причини. Първо не харесаха абсолютно никой от предложените. И второ не очакваха нещо да се промени. Само дето нещата се промениха към много по-лошо и отива на все по-зле. И относно София-кметицата на Красно село еталон за действията на вашите честни и почтени. Може да добавим и тоя на Оборище дето се опита да строи в градинката ама не му се получи. Един там кмет на Триадица също. Всъщност като се замисля всичките ви честни и почтени кметове се издъниха по един или друг начин. Да не забравяме и Иванчева дето не само че осъдиха Ами в момента общината плаща милиони обезщетения на всичките тези фирми заради незаконните и действия. Щото всичките тия фирми заведоха дела и ги печелят едно след друго.

Tи само чакай да видиш тепърва какво ще получи от хората ГРОБ за тяхното побратимяване с ДПС. И като си говорим за обезщетения, що не споменеш срещу Гешефта какво се случва? Я дай името на някоя фирма, която е осъдила общината заради Иванчева.

Единствените побратими ли се с ДПС някога са БСП. Единствената партия управлявала с ДПС са БСП. БСП и ДПС са заедно още отпреди ГЕРБ да съществува. И за да говорим с факти. За цялото управление на ГЕРБ ДПС са гласували против ГЕРБ в 90% от случаите. Справка архивите на народното събрание. Така че тая опорна точка или по-точно тая лъжа безпогрешно издава всеки един поръчков коментатор.

Това, че БСП са управлявали с ДПС преди, не значи, че ГРОБ не са сключили споразумение сега! Откакто са опозиция, ДПС и ГРОБ са ръка за ръка. Даже няма да споменавам кой ходи предизборно при Ердоган и се снима под две турски знамена, и яие правителство подкрепи Ердоган. Гербопитеците ако си мислите, че народът е толкова прост и не вижда на кого се наведе Боко, много се лъжете. А и я кажи, кой каза "Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС"? Висш член на ГЕРБ, бивша дясна ръка на Боко Тиквата, нали?

Нищо ново.Ореди БСП печелеше в селата,сега ГЕРБ. Това им е потенциалът .

Нормално за градовете с преобладаващо циганско население.

не гласуваха,има протоколи

Има протоколи, че циганите не са гласували ли?!

Народът се усети, иска си обратно нормалността и пълния хладилник. При едни нови избори ГЕРБ ще нашокат канчето на ПП-тата и не само. ГЕРБ и Възраждане ще са основните играчи в следващ парламент. БСП, ДБ и ИТН ще се борят да влязат, а ПП ще е с половината на сегашните си депутати. Прави ли ви впечатление, че при евентуални близки избори Социологическите агенции не правят проучвания.Правят, но не публикуват, защото ГЕРБ и Възраждане просто разпиляват останалите играчи

Ваксинираните антиваксъри поради какво печелят повече проценти?

където има много цигани Герб винаги печелят.

може би и така, но не и в този случай,те просто не гласуваха

Интересно, как се гласували избирателите на ДПС в този град.

не гласуваха

Дб+БСП и пп+итн. Абсолютен потрес. Ултра седесари с комунисти. И променящи се с мафията. Ебем ти и коалициите.

На предсрочните избори какво ви чака??? Като при това -кметските избори са мажоритарни.

Какво общо имат кметските избори в дълбоката провинция с изборите на национално ниво? ти представяш ли си как се оцелява в Нова Загора или подобно населено място, ако не си вътрепен с кемтската адмонистрация? Ами ако целенасочено ти правят проблеми? Хората гласуват за собственото си оцеляване. След като новите се заеха с външнополитически провали, вместо да предложат на избирателите оцеляване извън мрежите на герберските схеми.

Защото първо София не е България. И второ хлапенце-след хилядите простотии дето ги направиха вашите нови честни и почтени и след страхотната реклама на вашите общински кметове-дали ще се сетиш колко хора има в София ще гласуват за вас???

"лапенце си ти. За разлика от малоумниците които са ти дали +-ове, на мен ми е пределно ясно, какво значи за беззащитните хорица по проивинцията вашият железен общиснки юмрук. Друг е въпросът , че комбинацията ДБ-БСП-ПП не е достатъчна за победа. Други ще са арбитрите - и това сме ние, хората извън твърдите ядра на партокрацията като тебе, На наципнално ниво, вие имате не повече от 12% към днешна дата. Снимай си ако искаш екрана и си го припомни след изборите!

ГейБ си купили малко ромове. И това е новина?????

Нали не можело сега да се купуват гласове с тия машини:)))))) Нали уж Рашков спрял купуването на гласове:))))

Ти първо виж какво представлява Нова Загора и после се хили. А че управляващата коалиция в е най-ужасното си имиджово състояние - така е.

Сега не харесвате собствената си пропаганда:)))))) Това не са мои думи-това са думите на вашите любимци. Те се кълняха че машинното гласуване спира купения вот. ДСК няха че другари я Рашков е спрял купуването на гласове. Сега вие ги обвинявате в лъжа ли:))))

Обшинските администрации колят, бесят, изземват раздават. Те са така овъртяни в битието и оцеляеването на населението, че се самовъзпроизвеждат. Или трябва някой да даде надежда на ограбените и на тези, които биха предпочели да живетя в некорупжионна среда или няма кой да ги бутне с топ. ... Съвсем друга е картинката в София. Точно за кметското място в София ако има обединена опозиция на другарката по руски, победата е почти сигурна. А Варна, макар че е огормен за нашите стандарти град, е е най-дълбоката корумпирана провинция, която може човек да си представи.

Особено тая на Красно село. Както и оня на Оборище дето искаше да застрои градинката. Всъщност останали поне един от вашите кметове в София, дето не се е издънил???

Аз кметове нямам никъде. Дори селски администратор или зам дир на ДГ нямам. Колкото и да ти е странно в мрежата все още има хора които разсъжават и дават мнение ебзплатно, без да са част от целенасочена пропаганда с опорки. Преди тролското нашествие и прекия маркетинг всики бяха нормални хора онлайн.

Булгаристан няма бъдеще. Хората да прекалено тъпи и изостанали.

Тази не е ли депутат 4 мандата?Ако е същата вижте колко пъти е вземала думата!

Същата е сега проверих. Коментара е излишен!

Може доста кметове да си разпредели догодина. Но по-важното е какво става с големите градове, където ДПС са маргинали.

ДПС ударили едно рамо на ГЕРБ. 90% ромски вот вчера!

Долна лъжа. Имаше акция. Циганите почти не гласуваха. То за това активността е 26%. ПП+ДБ+БСП - гадни комунистически тролове.

В този вилает , пич, друго освен ром няма. Ква акция, кви 2 леева ?

ха-ха-ха ,когато ДПС удря рамо на Мунчо естонски,тогава са много принципни,защото се борят със "статуквото",а когато подкрепят кандидат на ГЕРБ,са много лощи,нали така комундел

Браво на ГЕРБ - честито! И през 2022 си остават най-успешната партия в Бъългария

У провинциалната ромска мала? Преобладаващо ромски вот в най-дълбоката провинция са спечелили.

"кандидатката на ДБ и БСП" ?!?!?

Дървен камък,нонсенс

хаааахаааа, коалиция дб-бсп : чъгърт-чъгърт-чъгърт.....пръц-пръц-пръц. манолова, къде си? солидна коалиция те търси да те издигне за кмет!

И защо реши, че тези избори в провинциална ромландия с нещо предричат подобен резултат в София ????

Останаха само тъмнозелените .Всичко тъне в разруха. Имало е яко пачки.

мдааа, точно обратното. лилавите с машини не гласуват...

Когато са стимулирани, гласуват.

Дръжте фрона с всички сили, никакво сваляне на правителството и никакви избори! Ако има избори Борисов ще отвее всички, Възраждане е втора политическа сила. Дръжте, ако трябва купете хотели, острови на депутати от ИТН, направете ги всички министри, но избори в никакъв случай!

споко, троле! в краен случай, като през 1945 г.-просто ще разстрелят опозицията, бойко рашков им е любим министър, все пак.

Е той Кирчо такава предизборна кампания направи на ГЕРБ, че резултата беше ясен...

Негодниците ги няма, защо ли

ГЕРБ е спечели навсякъде, освен в комунистическа София.

ДБ и БСП с общ кандидат? Не е учудващо, че е загубил! Социалист-путинист-демократ-десен либерал в едно. И накрая нищо.

Не е много ясно, БСП ли са станали десни или ДБ са по принцип комунисти:))))

Паланки.Това са бастионите на ГЕРБ и ДПС.

охлюв, Стара Загора село ли е или паланка... или областен град?

ами и ти си за....... пише - НОВА Загора , но все е град де,макар и доста по-малък иначе коалиция ДБ-БСП - просто без коментар :)))

Ти знаеш ли,че Стара Загора и Нова Загора са различни градове? Пълен неграмотник.

Простия народ си обича да го лъжат и грабят.

С машинно гласуване.

Сега,ясно ли ви е,при тови избори какво ще стане!?Сваляйте пак правителства и Боко го имате на тепсия-отново!

Супер, при Боко се живееше с пъти по-добре.

като дойде пак ГЕРБ, с кого ще управляват като никой не иска да влиза в коалиция с тях? Ще стане като в предишните три парламента от април 2021-а насам - или няма да се избере правителство, или четворна-петорна-осморна коалиция начело с БСП или ПП.