ГЕРБ ще предложи незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата (видео)

Бойко Борисов очерта три основни кризи, в които се намира в момента страната ни

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще предложи незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свърши ви времето народа страда много от вас затова само прово в затвора

Gugnelid

Добре бе, Баце, ти си лай по села и паланки, вече даже и хората там не излизат да видят мечката, която са им довели в селото. Предлагай каквото искаш, никой вече не те бръсне и за слива, защото не свириш в оркестъра :)

Бойкошенко изтегли милиарди външен и вътрешен дълг по време на авторитарното си властване ,като той и шайката му прибраха от тези заеми минимум 50% .Този политически боклук вместо да говори неговите си простотии ,незабавно трябв да бъде разследван и съден с цялата му шайка от крадци .В противен случай той с средния ешалон във власта и кметовете му ще съботират държавата и промените в нея.

Това ще да е някаква политическа шизофрения. Нали точно гроб си разписаха празен чек за дълга с идеята, че те ще векуват във властта. Сега като отидоха в опозиция обърнаха палачинката. Трябва да има правила при емитирането на нов дълг, но финансовата рамка трябва да е стабилна.

След като отрежат фирмите на ГРОБ от държавната хранилка те масово ще се закълнат във вярност на новите господари.И в знак на подчинение ще отрежат една тиква и ще я поднесат на тепсия в името на собственото си спасение.

А ние ще предложим да опечем една тиква за Нова година и след това да я изядем.А къщата и да обявим за музей на тиквата.Наследниците му-експонати в него.

преди да се тегли заем да се конвискува чекмиджето тези пори и злато са крадени от народа и в затвора първите в тгерб

Стига с тези Кюлчета злато - влезте в Нета и си купете , продават се законно на различна тежина , карати и цини.

Ама, че сте глупави и озверели радевчетата кариеристи и паразити. Щом Радев е снимал кюлчетата и пачките на Борисов значи вече радев ги е намерил, снимал и ПРИСВОИЛ. Сега Деса обикаля офшорките и ги внася равномерно за конфиденциалност. Вечер с бай радЮ като си посвирят на китара ви се смеят как ви правят на стадо...

А герб като теглите дълг за да го вкарате в схемата Хемус и да открадне те в чували парите беше наред нали? Едно време комунистите изнесоха париде и златото пак в чували. Сега герб направиха същото ама без златото.

Тези крадци герберастите разграбваха държавата в продължение на десетилетие, обрекоха народа на мизерия, корупция и нисък стандарт, а сега дори имат очи да дават съвети за разпределението на пари. Ще им се върне тъкано за престъпленията рано или късно.

ТЕЗИ "компетентни" приказки не се връзват с действителността и фактите, но новата власт "Продължаваме АФЕРАТА" щели БЪРЗО да ги превърнат в действителност, след като си разделят ТРАПЕЗАТА останала от Борисов...

да предложат каквото си искат, но това едва ли има някакво значение . Години наред пренебрегваха предложенията на опозицията, а сега те са на това място и е ред тях да ги пренебрегват.

Ало, ГЕРБ, ДГД, справка Л Пенев.

Колко кредити взи ББ и как бяха оползотворени за държавата? Къде отидоха тези пари и защо толкова четкаше КриСталинка, та чак прецака Бокова да не стане ген. сек. на ООН!? Сега можеше да имаме българка ген. сек. на ООН! Но той как ще го позволи да има българин на толкова висок пост със световна гласност и авторитет. Нали тогава има кой да го изобличи пред света! Я си прецакай Бокона по-добре и си трупай кюлчетата тихичко!

Българоубиецът няма ли да спре с изявите? Той не само смаза икономиката на страната,окраде със схеми българските данъкоплатци,остави страната в огромен дълг,който ще плащаме години наред,остави България и българския народ в разруха и мизерия и уби бъдещето на нашите деца! За сравнение да видим неговите издънки - милиарди в офшорки,златни кюлчета в швейцарски банки,къщи ту в Щатите ,ту в Барселона,ту в Гърция и още знайни и незнайни укрити и изпрани пари!

Само дето не ти стигна времето ти да ги теглиш и крадеш.

ОПГ ГЕРБ живяха хранейки се живата плът на България и хората на България. Като кърлежи ! Откъснати от смущението на кръв .... ГЕРБ ще умрат бързо! Членовете на тази престъпна група ще я напуснат в паника ,защото нямат облаги от членството ,а само негативи.

Герб да се прекръсти на ИТБ. Има Такъв Боклук

Още един САМОизчегъртал се другар...

Бойко ти, дето се хвана ръка за ръка със националистите и раделихте хората, нямаш никакво право, на дума ясно ли ти е.

Всяка сутрин чакам с нетърпение да прочета каква простотия е казал този мерзавец и идиот от Банкя. Такава веселба настава. Крайно време е тези сайтове и журналисти да не го публикуват. Колкото по - бързо го забравим и го пратим в каменоломната, трябва да отслабне, по - добре.

трябва народните блага да се разпределят справедливо. за пенсионери комунисти,доносчици и милиционери- да са без пенсия... да ходат при Путин да си търсят пенсиите те на Москва са служили. а младите дето подкрепят Путин да са без стотинка евросубсиидии... и те да ходят при Путин. А ако някой политик каже че Крим е руски да остане без заплата.

Като гледам от теб добри пържоли ще станат.Да възстановим свиневъдството у нас.

Тулупът който черпил за 2ри милиард, да вземе да ги върне, мозък да не ръси че няма!! Мутри-Вън!

Борисов Ви окрал и ограбил! Спокойно, деца, е сега идват професионалистите - Овчаров, Масларова, Станишката и тн плюс дует Кирчо и Кокорчо с беквокалите на ИТН и ДБ! А да не забравяме и великата честност РР! Дано не се случат мрачните прогнози, нооооо кАто гледам натам отиват нещата! И хайде да не забравяме удобно, че през последние 12 години освен Борисов се вихреха и други - Станишката, Орешарски и тн!

Той е прав, но със сбирщайн от антиваксъри не се говори. Сега да видим подмянаджиите какви ще ги надробят.

ГЕРБ и Данчо чентата ще направят кабинет за чудо и приказ.

Този човек не окраде само кюлчета и Евро, най лошото той окраде 12години от живота на всички българи.

ВИНАГИ краде живот.

През тези 12 години аз си помислих, че Бг ще стане нормална държава, но не ни е било писано. Дпс са сега трета пол. сила и руснаците са ни прихванали. Шефовете на бнб и кевр са също от дпс, подкрепяни от бкп и посмянаджиите. Сега казанът с г...а хептен ще се развони, но явно така трябва.

Драге Другаре, дайте да дадем! Всеки пенсионер милионер!

Къде трупаш парите, които крадеш бе изрод? И сто електрически стола са ти малко за това което стори на България само за 12 години!

Политическият труп ББ как им бърка в джигера на ОФ-то. Нали му свърши ерата, що му обръщате внимание. Ами щото е прав, нали? Ха ха ха!

голяма кола обръща.

Правим бюджет, защото ще управляваме! Бойко Борисов. В закона за бюджета е заложен този дълг от Борисов. Егати как лъже!

За една година една лъжа не му се доказа, но пък виж Киро лъжеца с баба му в Белене и пътуванията му с парен локомотив ВСЕКИ ден лъже и маже, КИРО ДЕКЛАРАТОРА

Искаш да кажеш, че този дълг не е заложен в бюджета , приет от Герб? Има още 700 милиона за теглене! А този е осъден два пъти. От съд!

Това, че е заложен не значи, че задължително трябва да се изтегли. Беше заложен за всеки случай, но Борисов правеше всичко възможно да не се тегли. А сега новите, понеже няма пари, и го теглят. И не казват къде отиват тези пари.

Изпя си песента, нагуши се, време е да си ходиш!

Надай се булка

престъпления срещу ЖИВОТА са ставали през предишните дванадесет години, нали?

Ti vzema 16 miliarda.

Kalin

То трябва и новото правителство и народно събрание незабавно да го арестува този и неговата шайка и да ги осъди за всички кражби и безобразия които извършиха

Защо не го арестува.Да не би да няма доказателства,че е крал

точно по документи сигурно. Но....

И филмиран го има. Ама законите така са си ги натъманили че няма как да го опанделят. +Ама е гьонсурат като феновете си.

Не го арестуват защото не е крал само комундела Борисов, крала е комундел ката Масларова. Ако го арестуват ще издаде и другите.

Мръсна нагла мутра.

Каква е дебелината на асфалтовата настилка на магистрала направена по време на управлението на пп герб?

най-добре я знаят. Възмездие.

Абе ОФ Орунгелите лъжливи, нали от 7 месеца властта е ваша, другата седмица и правителство ще си имате, какво пак сте се разквичали, истерични психопати

взе милиарди заеми да се задържи на власт и с какви очи не дава на други и на държавата да живее поне като при него?!

Мораториум ще има един единствен член,: "тегленето на дълг от държавата е позволено само ако министър председател е Бойко Борисов"

Тоя самозабравил се простак, избиран от роднини на администрацията на шибаната си клиентелистка партия да отговори къде отидоха милиардитре за санирането. Разходете се в който и да е панелен комплекс и ще видите , че почти няма санирани блокове- а бе направо си няма! А отчисляваха 2 милиарда годишно от бюджета като плащаха на фирмите на родата и братовчедите 18000 лв на апартамент при 3- 4000 лева реална цена !

Има много санирани блокове.Нашият блок е саниран.Ако Вие не сте се подписали,за да не Ви вземат апартаментите,никой не Ви е виновен.Ако ГЕРЦ бяха на власт сканирането щеше да продължи.

Аз защо трябваше да платя за твоето саниране? То се прави по национална програма при стойност двойна н нормалната

На най-високите цени в Галактиката. За сметка на живота, обаче.

Вие кога ще докажете кражбите на Борисов и ГЕРБ.Само с фотомонтаж и разпространяване на слухове не става пред съда.

Доказателството е в следващия на твоя коменрар, тъп Гербераст!

какво приказваш, нали? Човешки съд ако няма, има Божи. Там е сериозно вече.

Боклуууууук !

Борисов да се радва на свободния живот, эащото Гешев скоро ще падне.

Крадеца вика дръжте крадеца. Ама много нагъл тоя крадец бе, мнооого.

Буци, нахрани ли зайците у Банкиа?

и борисов, и новите работят за глобалната мафия, само кръга лапачи около тях е различен, така че за нас все тая.

проблема не е че теглят, а за какво ги харчат най-вече. Ще пълнят гушата на нпо-та, това са най-най вредните за всяка държава организации. Българина е крайно време да разбере какво е това - нпо.Всички те работят за "големия брат", чрез посланика, който има за задача да следи изкъсо правителството дали прокарва глобалните задачи. Нищо по света, и в БГ, не става без тях и одобрението на американския посланик. Нека каже Бою колко пари е похарчил по тях под една или друга форма, за разните им програмки.Нищо няма да се оправи и с това, и с което и да е правителсто докато у нас има тия нпо-та.

Ти гледай твоя съсед как краде или лъже.

Мдаа... както се вижда Радев пак е дрогирал феновете си и ги уврежда умствено. Опасен и злобен е, сър.

Банкянската тиква да върне откраднатите от опг-то гроб и лично от него пари, тогава не да теглим, да даваме заеми ще може. За тия години са гепили десетки милиарди.

Кой му пука за проваления толуп и престъпната му партия. Първи клиент на новата прокуратура !

Пълна конфискация на цялото имущество на Толупа. И една 152 мм гаубица, да го разпръсне над България.

са ми сажди от имоти и пари. Да си ги носят там, където всички отиваме. Е, тежичко и кърваво е, но, който-каквото.