Коментари - ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март | Днес.dir.bg

ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март

Парламентарнопредставените политически сили коментираха темата в кулоарите на Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март | Днес.dir.bg

Коментари

Шиши и Тиквун яко са ги стиснали за орехчета (ако имат такива) от ХАМЕРИКАНСКОТО посолство.

Срамните джуки са се възбудили, требе му банкянски вувузел!

За на българите да им е евтино горивото, Като може да им е скъпо? Парламента решава! А суверенът го избира...

с две ръце ще гласувам за махане на дерогация стига 3,78541178 литра горива да стане 5.9лв. Иначе файда за народа никаква, а само за Асан, Киро и Баце ще е файдата.. За Ристе не говорим той си е абониран за Росенец.

- Tи имаш ли някакви реални доказателства и неопровержими данни, че действително Петков е заплашвал Йоловски? Естествено! Лично аз разкрих, че министърът е бил разпитван в Комисията по превенция на корупцията, както и в Софийска градска прокуратура. Показах мястото, където Кирил Петков е заплашвал министър Йоловски – едно мазе, превърнато в бар с обстановка от времето на Ал Капоне и сухия режим в Америка. Намира се точно срещу дома на бившия министър-председател.

Националната агенция е ЗА приходите, а не ПО... Крайно време е медиите да се научат да цитират правилно наименованията на институции, закони и др. подобни. Иначе имат претенции за грамонтност, правилен изказ и т.н.

Всички забравяте и бензиностанциите на Лукойл. В днешно време нови се правят изключително трудно а и всички доходоносни места са заети. Партиите настояващи за спиране на дерогациите, искат да фалират Лукойл и да изкупят пакета бензиностанции. Господарите на ДПС и ГЕРБ имах готовност да извадят парите веднага а на ПП/ДБ - не, трябва им малко време. При фалирал Лукойл е съвсем естествено да се продават вносни горива на изключително високи цени.

8.07.2022 г. — „Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме." Ха-ха-ха-ха!

и поздравленията за Орбан по заповед на щуката...

някой/и подлоги са изтирили Козлудуй : - ами да му го надуят! :) Простаци! Слуги! Гъзолизци!

България има най ниските акцизи и най високите цени преди акциза което заедно с монопола на данъчните складове означава че сме роби на Лукойл

Радвайте се ! 5 лв за литър ще стане бензина !

Видя се кои са защитниците на Кремъл в парламента. ППДБ

Искаш ,,европейски цени,, на горивата 3,50 –– 4,00 лева бензина !!!

у Гестапо е така!

Бастун, ИСКАМ ДА НЕ НИ КЛАТЯТ! ОК, високи цени - не е проблем, НО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУРКИ да са извън България, в Анадола, например ...

Редно е тези, които искат да отпадне дерогацията веднага, веднага да почнат да плащат по-високите цени на бензиностанциите !

Делянчо дрънка, че Кировците пълнели гушката на "Вагнер" с 1 млрд. Глупчо, нашите момчета Киру, Асан, Лорер пълнят своите офшорни гушки и така САНКЦИОНИРАТ "Вагнер" и те си остават гладни. Хвала на тези храбри и умни момчета!!! Неслучайно Киру все казва "Ние сме с нулева толерантност към КУРупцията и се жертваме дори!"

Айде дъпъсъто са манафи и ем е гот да си бъркат у гъзо и ония на Бокича и те ли са китки от меките, дали ще им е гот горивото да стане 6 кинта и да ги онодиме.

Европейският съюз се опита да овладее конфликта в Украйна, но САЩ го ескалираха и се опитаха да му придадат глобален характер. Това подчерта министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в сутрешната програма на радиостанция Kossuth, предава ТАСС. Орбан бе помолен да коментира неотдавнашното интервю на бившия германски канцлер Герхард Шрьодер за вестник Berliner Zeitung, в което той твърди, че украинските власти са отказали да сключат мирно споразумение с Русия на преговорите в Истанбул през март 2022 г., защото САЩ не са им позволиха да го направят. "Това, което каза бившият германски канцлер, е добре известен факт в света на дипломацията. Ние знаем от всякакви доклади и разузнавателни източници, че в Истанбул всъщност е сключено споразумение между руснаците и украинци, което украинците не са подписали по заповед на американците“. Според него някой ден тази информация ще стане достояние на широката общественост. "Историците ще разберат за това един ден“, увери Орбан.

Са кремълски подлоги. Естествено смучат и от Москва

Тези тапишници си въобразяват,че правят нещо велико, а всъщност е очевидно,че едни лустросани айдуци искат да задигнат рафинерията от други лустросани аъдуци, но някой трябва да вкара нещата в ценг цванг и действието да стане по принуда.Дано оня отгоре- началнико ,както се изрязява бонго бонго, да е по примирен,че почнат ли да се карат за много пари и току виж случайно отстрелят някой,който нямал врагове и т.н.

Тези лустросани айдуци ще подарят рафинерията на един още по лустросан айдук с когото Мравояда говореше в джипа пред НС

Трябва час по-скоро да се сложи край на сглобката, преди да ни е загробила съвсем! По-антибългарско управление историята не помни...

Терористът от Снимката е загробен Отдавна за щастие

Даже много го оставих да диша!

Толкова ли е трудно да се проумее, че ако нефта се кара през Босфора, дизелът и бензина ще са значително по скъпи! България има най евтините горива в ЕС. Не мога да разбера що за мазохизъм! Или някой се е наточил да присвои рафинерията и да богатее!

педали ПП/ДБ са толкова против дерогацията? Каква им е топно играта? Че не играят в полза на потребителите е ясно. За какво е целият този цирк?

Шило

Говори се за нарушения на ЛУкойл. Много ми е интересно, как ги вършат, при положение, че горивата могат да бъдат транспортирани основно с танкери, цистерни или влакови композиции. На които композиции пак са цистерни. Как го крият този трафик, при положение, че "Росенец" вече не е на концесия, а и преди това е имало граничен и митнически контрол, влаковите композиции, че и товарните автомобили не са игла в купа сено, а използват инфраструктурата, минават граници, митници и т.н. Май апетитите са други?

Не ти влиза в работата как го правят. Ти трябва единствено да ретранслираш тъпотиите на пасоля.

Бих искал многото специалисти по темата да кажат ще се оскъпят ли горивата ако отпадне дерогацията. А защо те до сега не са поевтинели, къде отива данъка от облагането на свръхпечалбата на Лукойл и защо са изнасяни горива, нека те да ни споделят.

В щите разни конгресмени открито признават че част целите на войната им с Русия чрез проскито Украйна са изпълнени. Русия вече не доставя евтина газ а на месъо това, те американците се къпят в пари от скъпата втечнена такава.

никаква милост и благодарност не дължим на наглите руснаци ..Руската империя сие водила поредната империалистическа война ..а ние трябва да сме им благодарни ..ако османците са искали да ни прекълцат ..немаше да чекат москалите да ни "освободят" ..Zа 500 години един българин християнин немаше да остане ..напротив броя на българското население се е увеличил преZ теZи години ..говорили сме български ..имената са ни християнски и сме иZповядвали православната религия ..никакви роби не сме били..какви са тея роби ..които имат частни къщи..дворове ..ниви ..градини ..добитък ..лоZя ..дюкяни..работилници..абаджийници ..кви са теа роби дет имат тескерета ..т.е. пашапорти..лични карти по сегашнему ..с които Раковски ..Ботев..Левски ..хъшовете са шетали по чужбина в Сърбия..Румъния..Австро Унгария ..Русия ..руско турските войни са били Zaвоевателни м/у две Империи //Руската и Османската ..москалите са минавали преZ БГ предишни такива войни поне 5-6 пъти ..беZ да ни освободят ..напротив всички българи живеещи в Украйна .Крим ..Молдова са бягали с руснаците ..Zaщото са им помагали ..а когато руснаците се опаZарят с Османците ..нашите бягат в Русия страхувайки се от отмъщение ..войната преZ 1877-1878 г е била същата ..бойните действия са се раZвивали едновременно-паралелно у нас и в КавкаZ ..руснаците накрая руснаците пак се паZaрят ..вZимат голяма част от КавкаZ ..а нас ни оставят васали на Османската империя до 1908 година ..да приемен че нас са ни освобожадавали от мюсюлманска власт понеже сме праволсавни християни ..ама в КавкаZ са живеели мюсюлмани ..тях как и от какво са ги "Освобождавали " ..така са ги "Oсвободили " че и до днес ги държат под руски ярем ...най голямата руска лъжа е ..че са искали голяма БГ..лъжата лъсва когато преZ 1885 г ни сами правим Съединението ..но руснаците са против ...руските офицери по Zаповед от Москва напускат младата българска армия и ние оставаме беZ koманден офицерски състав ..опасявайки се от Османско нападение ..нашата армия стои на южната ни граница с Османската империя..т.е. мюсюлманите не ни нападат след Съединението ..а ни нападат в гръб православните бракя сръби подкукуросани от още по православните московити ..нашата млада но славна БГ армия прави пеши марш на скок от южната граница до сръбско-българската граница ..отблъсква победоносно нахлулите у нас православни бракя :)) сръби и навлиZаме в Сръбско ..руснаците ултимативно ни нареждат да се върнем ..това явно в действие покаZва ..че никаква голяма Сан Стефанска БГ не са искали руснаците ..те винаги са били със сърбите и против нас ..и преZ Балканската война пак те дават картбланш да ни нападнат Сърбите ..Гърците ..Румънците и черногорците ..беZ тяхно раZрешение те никога не биха ни нападнали .....

Шило

Иванчо, кръчмарския анализатор, и той да се разпише!

Скоро ще наденеш в най добрите случай феса. Ще викаш за рашките дс идват да спдяват ПЕДАЛСКИЯТ ти наебан гъз.

Само пробит дирник като теб може да си мисли, че ватенките ще го спасяват.

Не виждам с какво са ми близки укронацистите, че заради тях да трябва да плащам високи цени на всичко.

Шило

Проблемът не е в укронацистите, а е в истинските нацисти- немските.

Айде да си имаме уважението. ПП/ДБ точно седнаха на хранилката и да вдигаме софрата. Ама моля ви.

Демократична България: Кога отново ще има протест срещу престъпника Пеевски ?? Нали щяхте да се борите срещу прасето?

вчера чух Денков да казва,че не знаем какво се случва в морето около Лукойл(там се правели шашмите) тоест Българското правителство не знае какво се случва в обект от стратегическо значение + не знае какво се случва в Българската акватория на Черно море.....нямам думи

Честит ДС-ти ноември!

Явно от ДпС/Герб имат интерес за продажба на Лукойл/поет ангажимент?/. Отделно това е перфектна тема да си разчистят политическото поле. Ако някой не е забелязъл, на полето има 1 играч, който пречи на останалите и е атакуван ЕДНОВРЕМЕННО от президента, БСП, Израждане, ИТН и дуета ДпС/Герб.

Намирисва ми на избори на пролет.

Шило

Оправи си нюха. Няма да има избори, щот нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ повече ще видят власт

А няма, с тия оФце и негласуваща мърша още доста години ще ни управляват.

Делян Пеевски - първата държанка на САЩ! Сега САЩ пазат този престъпник и забравиха за Магнитски!

Напротив, държат го за топките чрез Магнитски. Обещали са му сигурно и в САЩ да го изперат ако свърши това онова. Тях повече им пука какво САЩ ще кажат а не какво народа.

Че за какво да им пука за народа? Техните хора /на ДПС/ гласуват за тях, ако ще и прасе да им номинират.

Той наше момче бре. Купи Булгартабак и сега фирмата е руска. Наше момче ти казвам.

Повече от ясно е, че ПП-ДБ са слуги на Москва

Шило

Ами да си подават тогава оставката, а?

а ве до кога ще търпим тоя шпион и агент Zа влияние Пепино Волгин ..който като вечната Амбър е на държавната софра в БНР с огромна Zаплата и грантове по линия на ЕС Za общественното национално радио ? що Zа чиляк требе да си , Zа да се кръстиш Волгин ..Zащото това не му е истинското име ..все едно некой да се кръсти Ниагарски и да се прави на обективен !?...Пепино Zаедно с жена си другарката Големинова имат м/у 8 и 9 часа седмично живи предавания в програма ХориZонт ..и двамата са водещи на 12+3 ..а Пепино води и предаването Политически некоректно в съботния ден ..( сега тече предаване 12+3 с Големинова zа втори път таZи седмица ..мила родна картинка..рубладжии семейно вилнеят в общественната медия БНР ) ..това прави 36 часа месечно или около 400 часа годишно ни Zaливат с евраZийския фейкомет ( сами си направете сметка Za 10 години колко хиляди часове ни облъчват ) ..нямаме нищо против да са Zаклети русофили и рублофили , но да не го правят на държавна иZдръжка в БНР ..което е общественно и неутрално до колкото си спомням ...

Не разбирам. Някой може ли да обнясни защо ППДБ защитава руският интерес ?

Шило

Щото петрола не е на борсова цена, която е около 100 долара за барел, а има таван, който е 60 долара.

От тия в парламента само бисери се носят и всеки дърпа чергата за себе си!!!! Мърша не депутати

Защо само се говори за този който продава. А не и за този който купува. Той не трябва ли да спазва санкциите?

Оказва се че служебните правителства на Радев са помагали на Лукойл да избегне забрсните за продажба на продукти от Руски петрол !

"От всеки лев 85 стотинки нося на АСен, а останалите са за мен" Даже ви го казаха.

зала все едно гедам морга

А вътре вампири, зомбита :)))

Тези яко работят против България.

Пеевски лае против Русия с отпадането на дерогацията, законът Магнитски спира да го лови?!? Що така бе, милеещи за добруването и антикорупцията на народа ни, "братя" отатък океана?!?

Данъците ще ни вдигате боклуци.Умрете в адски мъки и агония педали жалки,но преди това си подайте оставките,вие и другите мърши от герб!!!!

ДПС разбирам защо се пънат. Смятайте какви пари ще прибира управата на Босфора и Дарданелите, ако танкерите и за България се увеличат

ГРоБ и ДъПъСъ сега са много ербап... а колко години именно те не събраха парите от Златев и лукойл.

ги изгоним тези боклуци от парламента, нови избори и тези в затвора!

при положение че, доколкото се чу: а) пристанището на Лукойл не е пригодено за големи танкери, а за малкиот Новоросийск б) няма резервоари, които да държат подоби количества петрол ми е интересно на какво точно разчитат ГЕРБ и ПееФски? Щото ако отнемат дерогацията веднага, Лукойла спира. И даже и да национализират или продадат завода, той пак няма да работи по горните причини. Като спре, държавата спира без горива, а после се появявят вносни на цена по х2, х3. Удря по имиджа на всички партии от сглобката. То е ясно, че има поръчка, ама тия нищо не печелят?!?!

Разчитат на дестабилизация на обществото. Какво ще стане ако цените се вдигнат? Народа ще се вдигне на протест, и правителството ще падне. Отново ще се завърти цикъл на служебни правителства и избори безкрай. На дебелия парите няма да намалеят от това.

ДПС или шопара Пеевски? То ДПС вече няма.

делян добрев ли е изпратил сигнала до ЕК

Коментари - ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март | Днес.dir.bg

ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март

Парламентарнопредставените политически сили коментираха темата в кулоарите на Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-СДС и ДПС искат бързо отпадане на дерогацията, ПП-ДБ - най-рано през март | Днес.dir.bg

Коментари

Шиши и Тиквун яко са ги стиснали за орехчета (ако имат такива) от ХАМЕРИКАНСКОТО посолство.

Срамните джуки са се възбудили, требе му банкянски вувузел!

За на българите да им е евтино горивото, Като може да им е скъпо? Парламента решава! А суверенът го избира...

с две ръце ще гласувам за махане на дерогация стига 3,78541178 литра горива да стане 5.9лв. Иначе файда за народа никаква, а само за Асан, Киро и Баце ще е файдата.. За Ристе не говорим той си е абониран за Росенец.

- Tи имаш ли някакви реални доказателства и неопровержими данни, че действително Петков е заплашвал Йоловски? Естествено! Лично аз разкрих, че министърът е бил разпитван в Комисията по превенция на корупцията, както и в Софийска градска прокуратура. Показах мястото, където Кирил Петков е заплашвал министър Йоловски – едно мазе, превърнато в бар с обстановка от времето на Ал Капоне и сухия режим в Америка. Намира се точно срещу дома на бившия министър-председател.

Националната агенция е ЗА приходите, а не ПО... Крайно време е медиите да се научат да цитират правилно наименованията на институции, закони и др. подобни. Иначе имат претенции за грамонтност, правилен изказ и т.н.

Всички забравяте и бензиностанциите на Лукойл. В днешно време нови се правят изключително трудно а и всички доходоносни места са заети. Партиите настояващи за спиране на дерогациите, искат да фалират Лукойл и да изкупят пакета бензиностанции. Господарите на ДПС и ГЕРБ имах готовност да извадят парите веднага а на ПП/ДБ - не, трябва им малко време. При фалирал Лукойл е съвсем естествено да се продават вносни горива на изключително високи цени.

8.07.2022 г. — „Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме." Ха-ха-ха-ха!

и поздравленията за Орбан по заповед на щуката...

някой/и подлоги са изтирили Козлудуй : - ами да му го надуят! :) Простаци! Слуги! Гъзолизци!

България има най ниските акцизи и най високите цени преди акциза което заедно с монопола на данъчните складове означава че сме роби на Лукойл

Радвайте се ! 5 лв за литър ще стане бензина !

Видя се кои са защитниците на Кремъл в парламента. ППДБ

Искаш ,,европейски цени,, на горивата 3,50 –– 4,00 лева бензина !!!

у Гестапо е така!

Бастун, ИСКАМ ДА НЕ НИ КЛАТЯТ! ОК, високи цени - не е проблем, НО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУРКИ да са извън България, в Анадола, например ...

Редно е тези, които искат да отпадне дерогацията веднага, веднага да почнат да плащат по-високите цени на бензиностанциите !

Делянчо дрънка, че Кировците пълнели гушката на "Вагнер" с 1 млрд. Глупчо, нашите момчета Киру, Асан, Лорер пълнят своите офшорни гушки и така САНКЦИОНИРАТ "Вагнер" и те си остават гладни. Хвала на тези храбри и умни момчета!!! Неслучайно Киру все казва "Ние сме с нулева толерантност към КУРупцията и се жертваме дори!"

Айде дъпъсъто са манафи и ем е гот да си бъркат у гъзо и ония на Бокича и те ли са китки от меките, дали ще им е гот горивото да стане 6 кинта и да ги онодиме.

Европейският съюз се опита да овладее конфликта в Украйна, но САЩ го ескалираха и се опитаха да му придадат глобален характер. Това подчерта министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в сутрешната програма на радиостанция Kossuth, предава ТАСС. Орбан бе помолен да коментира неотдавнашното интервю на бившия германски канцлер Герхард Шрьодер за вестник Berliner Zeitung, в което той твърди, че украинските власти са отказали да сключат мирно споразумение с Русия на преговорите в Истанбул през март 2022 г., защото САЩ не са им позволиха да го направят. "Това, което каза бившият германски канцлер, е добре известен факт в света на дипломацията. Ние знаем от всякакви доклади и разузнавателни източници, че в Истанбул всъщност е сключено споразумение между руснаците и украинци, което украинците не са подписали по заповед на американците“. Според него някой ден тази информация ще стане достояние на широката общественост. "Историците ще разберат за това един ден“, увери Орбан.

Са кремълски подлоги. Естествено смучат и от Москва

Тези тапишници си въобразяват,че правят нещо велико, а всъщност е очевидно,че едни лустросани айдуци искат да задигнат рафинерията от други лустросани аъдуци, но някой трябва да вкара нещата в ценг цванг и действието да стане по принуда.Дано оня отгоре- началнико ,както се изрязява бонго бонго, да е по примирен,че почнат ли да се карат за много пари и току виж случайно отстрелят някой,който нямал врагове и т.н.

Тези лустросани айдуци ще подарят рафинерията на един още по лустросан айдук с когото Мравояда говореше в джипа пред НС

Трябва час по-скоро да се сложи край на сглобката, преди да ни е загробила съвсем! По-антибългарско управление историята не помни...

Терористът от Снимката е загробен Отдавна за щастие

Даже много го оставих да диша!

Толкова ли е трудно да се проумее, че ако нефта се кара през Босфора, дизелът и бензина ще са значително по скъпи! България има най евтините горива в ЕС. Не мога да разбера що за мазохизъм! Или някой се е наточил да присвои рафинерията и да богатее!

педали ПП/ДБ са толкова против дерогацията? Каква им е топно играта? Че не играят в полза на потребителите е ясно. За какво е целият този цирк?

Шило

Говори се за нарушения на ЛУкойл. Много ми е интересно, как ги вършат, при положение, че горивата могат да бъдат транспортирани основно с танкери, цистерни или влакови композиции. На които композиции пак са цистерни. Как го крият този трафик, при положение, че "Росенец" вече не е на концесия, а и преди това е имало граничен и митнически контрол, влаковите композиции, че и товарните автомобили не са игла в купа сено, а използват инфраструктурата, минават граници, митници и т.н. Май апетитите са други?

Не ти влиза в работата как го правят. Ти трябва единствено да ретранслираш тъпотиите на пасоля.

Бих искал многото специалисти по темата да кажат ще се оскъпят ли горивата ако отпадне дерогацията. А защо те до сега не са поевтинели, къде отива данъка от облагането на свръхпечалбата на Лукойл и защо са изнасяни горива, нека те да ни споделят.

В щите разни конгресмени открито признават че част целите на войната им с Русия чрез проскито Украйна са изпълнени. Русия вече не доставя евтина газ а на месъо това, те американците се къпят в пари от скъпата втечнена такава.

никаква милост и благодарност не дължим на наглите руснаци ..Руската империя сие водила поредната империалистическа война ..а ние трябва да сме им благодарни ..ако османците са искали да ни прекълцат ..немаше да чекат москалите да ни "освободят" ..Zа 500 години един българин християнин немаше да остане ..напротив броя на българското население се е увеличил преZ теZи години ..говорили сме български ..имената са ни християнски и сме иZповядвали православната религия ..никакви роби не сме били..какви са тея роби ..които имат частни къщи..дворове ..ниви ..градини ..добитък ..лоZя ..дюкяни..работилници..абаджийници ..кви са теа роби дет имат тескерета ..т.е. пашапорти..лични карти по сегашнему ..с които Раковски ..Ботев..Левски ..хъшовете са шетали по чужбина в Сърбия..Румъния..Австро Унгария ..Русия ..руско турските войни са били Zaвоевателни м/у две Империи //Руската и Османската ..москалите са минавали преZ БГ предишни такива войни поне 5-6 пъти ..беZ да ни освободят ..напротив всички българи живеещи в Украйна .Крим ..Молдова са бягали с руснаците ..Zaщото са им помагали ..а когато руснаците се опаZарят с Османците ..нашите бягат в Русия страхувайки се от отмъщение ..войната преZ 1877-1878 г е била същата ..бойните действия са се раZвивали едновременно-паралелно у нас и в КавкаZ ..руснаците накрая руснаците пак се паZaрят ..вZимат голяма част от КавкаZ ..а нас ни оставят васали на Османската империя до 1908 година ..да приемен че нас са ни освобожадавали от мюсюлманска власт понеже сме праволсавни християни ..ама в КавкаZ са живеели мюсюлмани ..тях как и от какво са ги "Освобождавали " ..така са ги "Oсвободили " че и до днес ги държат под руски ярем ...най голямата руска лъжа е ..че са искали голяма БГ..лъжата лъсва когато преZ 1885 г ни сами правим Съединението ..но руснаците са против ...руските офицери по Zаповед от Москва напускат младата българска армия и ние оставаме беZ koманден офицерски състав ..опасявайки се от Османско нападение ..нашата армия стои на южната ни граница с Османската империя..т.е. мюсюлманите не ни нападат след Съединението ..а ни нападат в гръб православните бракя сръби подкукуросани от още по православните московити ..нашата млада но славна БГ армия прави пеши марш на скок от южната граница до сръбско-българската граница ..отблъсква победоносно нахлулите у нас православни бракя :)) сръби и навлиZаме в Сръбско ..руснаците ултимативно ни нареждат да се върнем ..това явно в действие покаZва ..че никаква голяма Сан Стефанска БГ не са искали руснаците ..те винаги са били със сърбите и против нас ..и преZ Балканската война пак те дават картбланш да ни нападнат Сърбите ..Гърците ..Румънците и черногорците ..беZ тяхно раZрешение те никога не биха ни нападнали .....

Шило

Иванчо, кръчмарския анализатор, и той да се разпише!

Скоро ще наденеш в най добрите случай феса. Ще викаш за рашките дс идват да спдяват ПЕДАЛСКИЯТ ти наебан гъз.

Само пробит дирник като теб може да си мисли, че ватенките ще го спасяват.

Не виждам с какво са ми близки укронацистите, че заради тях да трябва да плащам високи цени на всичко.

Шило

Проблемът не е в укронацистите, а е в истинските нацисти- немските.

Айде да си имаме уважението. ПП/ДБ точно седнаха на хранилката и да вдигаме софрата. Ама моля ви.

Демократична България: Кога отново ще има протест срещу престъпника Пеевски ?? Нали щяхте да се борите срещу прасето?

вчера чух Денков да казва,че не знаем какво се случва в морето около Лукойл(там се правели шашмите) тоест Българското правителство не знае какво се случва в обект от стратегическо значение + не знае какво се случва в Българската акватория на Черно море.....нямам думи

Честит ДС-ти ноември!

Явно от ДпС/Герб имат интерес за продажба на Лукойл/поет ангажимент?/. Отделно това е перфектна тема да си разчистят политическото поле. Ако някой не е забелязъл, на полето има 1 играч, който пречи на останалите и е атакуван ЕДНОВРЕМЕННО от президента, БСП, Израждане, ИТН и дуета ДпС/Герб.

Намирисва ми на избори на пролет.

Шило

Оправи си нюха. Няма да има избори, щот нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ повече ще видят власт

А няма, с тия оФце и негласуваща мърша още доста години ще ни управляват.

Делян Пеевски - първата държанка на САЩ! Сега САЩ пазат този престъпник и забравиха за Магнитски!

Напротив, държат го за топките чрез Магнитски. Обещали са му сигурно и в САЩ да го изперат ако свърши това онова. Тях повече им пука какво САЩ ще кажат а не какво народа.

Че за какво да им пука за народа? Техните хора /на ДПС/ гласуват за тях, ако ще и прасе да им номинират.

Той наше момче бре. Купи Булгартабак и сега фирмата е руска. Наше момче ти казвам.

Повече от ясно е, че ПП-ДБ са слуги на Москва

Шило

Ами да си подават тогава оставката, а?

а ве до кога ще търпим тоя шпион и агент Zа влияние Пепино Волгин ..който като вечната Амбър е на държавната софра в БНР с огромна Zаплата и грантове по линия на ЕС Za общественното национално радио ? що Zа чиляк требе да си , Zа да се кръстиш Волгин ..Zащото това не му е истинското име ..все едно некой да се кръсти Ниагарски и да се прави на обективен !?...Пепино Zаедно с жена си другарката Големинова имат м/у 8 и 9 часа седмично живи предавания в програма ХориZонт ..и двамата са водещи на 12+3 ..а Пепино води и предаването Политически некоректно в съботния ден ..( сега тече предаване 12+3 с Големинова zа втори път таZи седмица ..мила родна картинка..рубладжии семейно вилнеят в общественната медия БНР ) ..това прави 36 часа месечно или около 400 часа годишно ни Zaливат с евраZийския фейкомет ( сами си направете сметка Za 10 години колко хиляди часове ни облъчват ) ..нямаме нищо против да са Zаклети русофили и рублофили , но да не го правят на държавна иZдръжка в БНР ..което е общественно и неутрално до колкото си спомням ...

Не разбирам. Някой може ли да обнясни защо ППДБ защитава руският интерес ?

Шило

Щото петрола не е на борсова цена, която е около 100 долара за барел, а има таван, който е 60 долара.

От тия в парламента само бисери се носят и всеки дърпа чергата за себе си!!!! Мърша не депутати

Защо само се говори за този който продава. А не и за този който купува. Той не трябва ли да спазва санкциите?

Оказва се че служебните правителства на Радев са помагали на Лукойл да избегне забрсните за продажба на продукти от Руски петрол !

"От всеки лев 85 стотинки нося на АСен, а останалите са за мен" Даже ви го казаха.

зала все едно гедам морга

А вътре вампири, зомбита :)))

Тези яко работят против България.

Пеевски лае против Русия с отпадането на дерогацията, законът Магнитски спира да го лови?!? Що така бе, милеещи за добруването и антикорупцията на народа ни, "братя" отатък океана?!?

Данъците ще ни вдигате боклуци.Умрете в адски мъки и агония педали жалки,но преди това си подайте оставките,вие и другите мърши от герб!!!!

ДПС разбирам защо се пънат. Смятайте какви пари ще прибира управата на Босфора и Дарданелите, ако танкерите и за България се увеличат

ГРоБ и ДъПъСъ сега са много ербап... а колко години именно те не събраха парите от Златев и лукойл.

ги изгоним тези боклуци от парламента, нови избори и тези в затвора!

при положение че, доколкото се чу: а) пристанището на Лукойл не е пригодено за големи танкери, а за малкиот Новоросийск б) няма резервоари, които да държат подоби количества петрол ми е интересно на какво точно разчитат ГЕРБ и ПееФски? Щото ако отнемат дерогацията веднага, Лукойла спира. И даже и да национализират или продадат завода, той пак няма да работи по горните причини. Като спре, държавата спира без горива, а после се появявят вносни на цена по х2, х3. Удря по имиджа на всички партии от сглобката. То е ясно, че има поръчка, ама тия нищо не печелят?!?!

Разчитат на дестабилизация на обществото. Какво ще стане ако цените се вдигнат? Народа ще се вдигне на протест, и правителството ще падне. Отново ще се завърти цикъл на служебни правителства и избори безкрай. На дебелия парите няма да намалеят от това.

ДПС или шопара Пеевски? То ДПС вече няма.

делян добрев ли е изпратил сигнала до ЕК