ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лева

Искът срещу вътрешния министър е заради изказването му, че между 30 и 40% от парите за "Хемус" отивали в партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бор-пор, подаде ли си декларацията за имотно състояние? И ако не си, защо ДАНС не те напъхат в ареста?

Как е успял да снима гъза ми така че да прилича на Боко Цървула?! Отново, браво!

Борисов, смятам че Рашков многократно нарушава правомощия та си и си измисля на 100% лъжливи твърдения с цел да чагърта удобно в полза на Радев.Но Вие също се самозабравихте и резултата е на лице.Държавата пропада а, някой краде.Демокрацията не работи и се провали.Цената ще я плащаме всички.

Колко дължиш на Българите за откраднато време 12г. Национална катастрофа отново след Костов. Казана на проклятието ви чака.

Този е голям Смешник ! Ние трябва да съдим Тиквата Борисов и ГЕРБ за голямото крадене на Българския Народ !

Браво на г-н Борисов... след лъжите за пенсии и заплати и високите цени на всичко по време на Радевата зима ,ще дойде дългоочакваната за българския народ- Бойкова пролет.

Каква наглост и безпардонност на герб!!!

"Очаква се бившият министър-председател Бойко Борисов да приложи като материали към делото доказателства, че отчисленията към ПП 'ГЕРБ' от парите за автомагистрала "Хемус" никога не са превишавали 25% на годишна основа. Където сме допуснали грешка в закръглянето нагоре, съм наредил на колегите веднага да се задействат и при следващото плащане да приемат по-малко чували от отговорните лица - допълни лидерът на партията в отговор на въпроси от журналисти"

Бълха го ухапала този иначе много честен и почтен човечец! С тези законно притежавани 19 имота.

Баси идиота! Да ти плюя на сурата! Тебе Господ ще те съди!

ЧекмеДжан съди ДамаДжан, таман.

100000 лв Дамаджаната на седмица смъква от хорсият гръб! Тоя на месец по две тпалетни прави!

Как очаквате главният прокурор да разследва Борисов, когато си чати със СЕВИ, ПИАР БОЙКО... Чакам някой умен, интелигентен човек да ми отговори, а не кретените на ГЕРБ, защото те мозък в главата нямат, а само изпражнения в главите им. Питам пак, това не е ли конфликт на интереси и не трябва ли Главният прокурор да бъде отстранен и разследван ???

Наивник! Въпреки че Чашков мрази Борисов до мозъка на костите си, Чашков има много доказателства срещу Борисов, но не ги предоставя на прокуратурата, понеже не знам си какво? И вие вярвате на тази простотия? Ако имаше и 1 доказателство против Борисов, първо самия Чашков, Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова и Велислав Минеков щяха да са първите, които щаха да бягат от редакция на редакция да дават интервюта и да правят протести по магистралите!

Радев! Прибирай си версиите бе зелен чорап! Какво стана с комисията "Илчовски", нарушенията, корупцията и злоупотребите бе пиле шарено? НИЩО! Какво стана с "данните за необявено имущество в чужбина от политици и съдии" бе дрОгарю? НИЩО! Каво стана с появилите се "нови показания по разследването срещу екс премиера Бойко Борисов и първия негов земеделски министър Мирослав Найденов" бе пиле шарено? НИЩО! Какво стана с пристигналия при теб през май 2020 година "един човек, който такива ужасяващи неща" ти съобщи, "че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем, или сме живели"? Гигантско нищо! Какво стана с проверката на МВР за "злоупотреби, включително и Хемус" бе? НИЩО! Какво стана с "течащата" спецоперация срещу изборната търговия пиле шарено? НИЩО! Какво стана с "престъпления на асфалтен бос и на министър от кабинета "Борисов" А какво стана с кандидата за президент Богомил Бонев, който бил „поръчал убийство и подслушвал президентството“ бе пияндурник? И тогава Рашков бе сигнализирал прокуратурата, а „случаят щеше скоро да се изясни“, но стана ясно, че Бонев никога не е бил поръчвал убийство, но загуби изборите заради клеветника Рашков!

Севде ти ли си чадо просто, браво моето момиче така се плюе, довечера ще те оправя не се притеснявай... Аз съм тъпанар , но крадлив, миризлив тъпанар, добре, че има такива лизачи като теб да ми ядат лайната, иначе аз съм прост и не мога да вържа два реда на кръст. / БОКО ТЪПОТО /

Тя тъй не става,дедовото! Ходи се на избори! Вашата мютря защо не се яви? Нали е голям мъж? Отидат ли си Цацаров и Гешев на преден план излиза шкафчето, дедовото! Него ще разследваме и ще видим колко са шкафчетата. Нали се сещаш, дедовото, че човек в шкафчето си държи джобните пари?! Тъй че сещай се колко са мютренските пари!

Бе какво са 100 000 лв. за Тарашков! Муха го ухапала! Той само през 2019 г. е придобива 19 имота с пари спестени от закуски!

Буци, ти ,утро проста, нима забрави мутренските години , когато возеше мутрите и изнудваше обикновените хора, а Буци, тъпанар прост... Ние те помним , дебела торба с лайна. Затвора те зове и там те чакат прекрасни дни , ще те ваксинират анално всеки ден, мутро гнусна

В съда приказки от типа-чух, имам усещането и така нататък не се приемат за доказателство. Затова бих посъветвал Рашков бързо да прехвърля имотите обратно на бившата си, да не се окаже накрая че ще трябва да спи в министерството. Защото това е само първото много дела, в които ще трябва да доказва думите си.

Точно така, Тиквуний: 30-40 % са отивали директно в твоя бездънен джоб, не в партията. :))) Съд и доживотен за теб

Значи няма проблем да се докаже пред съда нали? Може и тебе да те привикат като свидетел искаш ли?

Едва ли Рашков би хвърлял кухи думи в пространството. Има си разследване и съдебна процедура, там ще се представят доказателствата за престъпленията.

Тъпо като вожда им и обкръжението му от дебили!

Този иск може да се окаже за някои доста "солен"

Тарашков като само фарля плява в публичното пространство, да земе да снесе некое доказателство в крайна сметка. То и ние знаеме , че той има 13 златни -к-е-н-е-ф-а- от 'наследство', ама златните яйца скоро ша земат да свършват, що баламурниците на Радев ще почнат да се сабуждат от зимен сън и че стане страшно. Т.е. като гледам цените как фърчат, Радко на пролет , че го замерат с домате :). Радев е най-слабият президен на България. Разединител и кръвожаден за власт.

Бойче, не се чуди, ами да видим кой ще връща парите ! Това да не е на кьор Пенчо Фурната !!!

Я какъв тулуп е на снимката.

сравнение с теб е фотомодел

СНИМКАТА е велика!!!!!!

Май каза в хора от ГЕРБ, а не самата ГЕРБ, което е доста различно.

Рашков пак ще трябва да представи доказателства за думите си. Каквито той няма.

Споко, те сега ще напълнят хазната от скъпия ток ще платят на Рашков изцепките от нашите пари.

Пешо, тъп си като Буци, твоя идол, не само и двамата сте тъпи, прости кратуни, ами и двамата май сте изсрани. Я ми кажи тока в Бълагария ли е само скъп, или целият свят не може да се пребори с цената му и КОВИД кризата ? Питам, но отговор не чакам, защото си тъп като гъдулка.

На поръчковите коментатори тук, че Рашков публично заяви, след разпита в прокуратурата, че всичките му приказки са политическо говорене и не е необходимо да почиват на доказателства и той не е длъжен да има доказателства за да отправя обвинения. Между другото помните ли оня пишман адвокат от триото? Е него вече го осъдиха на трета инстанция веднъж, а пък три дела вече са на втора инстанция.

За недоказани твърдения - затвор. За декларация с невярно съдържание - нищо. Општайте да си попълните грешно данъчната деклерация. Да видим дали господин Спецов ще ви пожали?

Ако единия гъз... И.Г. подаде оставка или бъде свален, другия гъз ББ става мишена. С голяяяма дупка в средата.

твоята дупка колко е голяма

Малко по-малка от на майка ти.

се дупката от която си излязъл

Добре... Да пробвам първо в твоята да вляза, за да ми покажеш, как става. Навит си нали!?

влзеш ти майка си у гъза

кажи в кой миризлив кенеф те изсра майка ти

В кенефа в Банкя Аз съм Бойко.

ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков Може ли Мата Хари и мис Барцелонско дупе да бъдат призовани като свидетели по делото ?

Току виж Дамаджаната загубил 18 от 19 те кенефа

Цветанов или Борисов бе! А а а! Или Колев мениджъра на ....

Ако бяха мъже и бяха сигурно в успеха щяха да го съдят за 1лв ! Явно са решили да изкарат някой лв ако може като за последно !

Срещнах на улицата гербаджия и той ме погледна със страх в очите ! " Но моля ви се какво съм ви направил та ние не се познаваме " ! Убих го !

И сега Бойко Рашков като представи доказателствата в съда какво ще стане? Стратегически, ще е заобиколил мафиота Гешев! По-този начин се шунтира поръчкоратурата (нахаква и го на Борисов и на цялата ОПГ Герб)!

Девет месеца чакаме да представи доказателства за което и да било от твърденията си:)))))

Питай Гешев. Той ги крие и унищожава.

50 милиона са ПОРЪЧАНЕ от ГЕРБ и не контролирани, в следствие на което са ИЗЧЕЗНАЛИ Имаме: Поръчител - ясен = управлението на ГЕРБ === ЯСНО ДОКАЗАТЕЛСВО!!!! Получател/Изпълнител - ясем = ПРОКСИ / Сламени хора - краен получател, все още не ясен!!! Както Получател, така и ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ/Поръчителя са УЧАСТНИЦИ в ОПГ - престъпници, "ПОРЪЧИТЕЛИТЕ" СА ЯСНИ - но проКУРатурата бездейства, те също са за ЗАТВОРА!!! а не само получателя

Като Гешев ги крие Рашков защо не ги показа публично? Щото всичко му е само на приказки. Само услугите които прави ги прави в брой.

браво на г-н Борисов

Лижеш ли му топките на Боко дебила а ? Лапай и гълтай, малоумник...

Вижте му мутрата на този кретен, една физиономия издаваща само едно, страх, страх от всички престъпления извършени от това нищожество Борисов Физиономия на откровен лъжец, физиономия на виновен човек, който се опитва с лъжи да се измъкне, но няма кой да му вярва на това човекоподобно същество, приличащо на лоена топка.

говньо погледни първо себе си и се върни там откъдето си се излюпил

Мълчи бе кретен, бегай лапай пишката на Буци тъпото и гълтай... Теб майка ти те е изсрала

ми ше плащат разноски по делото...

В северното крило на Централния Софийски затвор има място...

пъти те таковат отзад за да имаш привилегията Интернет в Централния

Мафията управлявана от един прост илитерат, наречен от народа, Боко простата Тиква се вихреше по всички етажи на властта, бяха крадени милиарди от магистрали, болници, язовири... Градовете и селата бяха превърнати в партийна касичка на ГЕРБ, кметове с нежелание се отчитаха с процент на Буци тъпото, само и само да останат на власт. България за тези 12 години е обявена за най- корумпираната, най- бедната, държавата с най - висока смъртност и всичко това благодарение на една проста мутра, мутра , която е престъпник от контигента от 90-те години, Мутра, която е с фалшива диплома и с партийна книжка на комунист. Тази мутра, Бойко Методиев Борисов, който затри хора като Вальо Танов, Афери като Суджук гейт, Лежал в затвора в Чехия за кражби на коли, изнудвание през 90-те години, мутра свързана с откровени престъпници като Сретан Йосич, Васил Божков, Мутра която получава пари от хазарта, а държавата губи 700 милиона от невзети данъци, записи с обиди на европейски лидери, обиди и към членове на ГЕРБ, всичко това представлява тази гнусна , уродлива мутра Бойко Методиев Борисов.

Ако и тебе те дадат на съд дали ще успееш да докажеш в което и да било от твърденията си???

Кое трябва да доказва човека, нима от написаното нещо е измислица бе , нима този дебил Боко няма партийна книжка, нима няма записи с обидите към европейски лидери, нима не обиждаше Караянчева, нима не е бил мутра през 90 - те към СИК, кое бе шестак ?

То и Радев има партийна книжка ама на него е простено нали? Прост въпрос зададох ама не смее да отговори-може ли да докаже твърденията си пред съда? Явно не.

Радев няма партийна клнижка бе, малоумник, толкова си прост, че глупости ръсиш. Разбираемо за кретени от ГЕРБ Айде отворко докажи, за партийната книжка на Радев, а бе недоносен боклук

На тази снмка малоумника ББ е истински. Поздравления за фотографа! Уловил е момента!

Герберските лайненца ревнаха хахаха знам един където е назначен за управител и е общински съветник ,благодарение на мама ! Мръсна герберска измет !

Да се смеем ли..да плачем ли...! Престъпника да съди жертвата!

ИЛИ МИНИСТЪРЪТ ДОКАЗВА И ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ИЛИ МИНИСТЪРЪТ НЕ ДОКАЗВА И НОСИ СЪДЕБНА И ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА КЛЕВЕТА! Не харесвам ББ и ГЕРБ, но НАЛИ УЖ СЕ ПРОМЕНЯМЕ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА! В една правова държава, министър не може да прави голословни обвинения!

Целенасочена пропаганда е!

Оппаааа, това е начина да се прескочи Гешев и да се влезе направо в съда! Един гениален ход на математика правист Рашков, който за пореден път тактически ПРЕЕБА герберористите! Смърт на терористите!

ако ГЕРБ и Борисов спечелят 80% от иска ,означавали ,че са ОК. Ако Рашков спечели 20% означавали, че е загубил.

Само Рашков още не беше осъждал лъжливия ГЕРП. Сега и той ще се нареди в списъка с чакащи обезщетение от Тулупа.

ГЕП е олирхаична структура. за радост залязва. с всеки месец излизат нови щети и схеми

ГЕРБ ще спечели, защото съдиите до един са техни подлоги

Уви,Да !!!

"ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лева" Ето че гербавите отрепки настъпиха мотиката. Бойко Рашков е изключителен правен специалист и с кражбите на гербавите крадци ще се занимава съд, а не Гешев.

ти е да лапаш и да си го туряш отзад и да се насираш от кеф

Ти така ли правиш? Не може всички да са като теб! Все някой трябва и да ти го туря.

Снимката ме,.. изкефи!!;) Толупа , с типичната си мутра на Проста Тиква !!;)

наредиха се до корумпирания съдия Светлин Михайлов който осъди Медиапул ,до Еврохолд на агент Румянцев дето съдят Бивол .......маските падат и се вижда кои са ГЕРБ .