ГЕРБ провежда Национална предизборна среща

Определя критериите за кандидатите за евродепутати, които могат да бъдат номинирани до 20 февруари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най слабото правителство управлявало България в последните 50 години, трябва да си отиде час по скоро за да спасим България и да остане нещо за нашите деца и внуци. Не! на Герб и некадърниците, които живеят на гърба на изстрадалия български народ. Не гласувайте за ГЕРБ.

ТОЯ НА КОГО КОЗИРУВА, ДА НЕ БИ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ДА Е В ЗАЛАТА???

ТОЯ НА КОГО КОЗИРУВА, ДА НЕ БИ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ДА Е В ЗАЛАТА???

едно гледам Тодор на среща с партийния актив! Без никаква разлика. Тези ще приемат отново и член 1 от старата Конституция!

Това ще са поредните, скучни и безсмислени избори. По правило ще участват само проекти (партии) на Олигархията, а оскотелия народец ще си остане политически непредставен. Ще трябва да се задоволи само с едно кратко, евтино и просташко медийно шоу.

Господин Борисов е истински политик и държавник. Каквото и да говорят долните завистници той ще остане в историята като строител на съвременна България, увеличил доходите и пенсиите двойно. Сега България започна да прилича на Европейска държава , с магистрали и пътища, санирани и подредени сгради и ново натовска въоръжение. И тези избаре ГЕРБ ще размаже комунистите и псевдо - десните отрепки , независимо от фалшивите новини. Поклон и трябва да целунете краката на Борисов и Цветанов.

е нещо друго няма ли да предложиш да им целуваме и после един салют от Ф 16 като за празничен ден ?

,,Еха " ,защо се подиграваш с този сарказъм на Бойко Борисов. Как и кои комунисти ще размаже ,когато той е и сивият кардинал на ГЕРБ Цвъки Цвък са бивши комунисти и настоящи комунодоиди.!,,Еха" с тази супер подигравка с Буда Борисов ти улучи десятката.

У-р-а-а-а !!! 1.С лидерството на премиера Борисов успяхме да достигнем до всички европейски граждани по време на европредседателството, изтъкна зам.-шефът на ГЕРБ./Цветанов/ 2.Мария Габриел: Европа има нужда от лидери като Борисов! 3. Манфред Вебер, претендент на ЕНП за председател на следващата ЕК: В момента ЕС има по-силни граници, икономика, благодарение и на Бойко Борисов и ГЕРБ, посочи той като заслуга на страната ни.

А дано по-скоро да се изметат от властта. Десет години са твърде много....

Иде поредната 34987 победа на герб, ако не броим Радев, който ни отнесе като куцо пиле домат и още няколко изтървани общини и депутатските места, който загубихме заради ината на вожда и поради което се наложи да се навеждаме за разни Реставраторски блокове, Нацисти, пардон - националисти и т.н.

Радвам се , че ползвайки ника ми изпадаш в душевна полюция . Както споменах , нормално за комплексарчета нямащи дори свое име .

Голямо ''определяне'' правят на критериите:))))) Та нали вече сте си ги договорили и образовали как да слушкат и изпълняват що им заръчат от енп без да се съобразяват с интересите на България

Е, ти пък ... нали трябва да се направи театър за пред народа? Не може просто да се каже - ето тези ще са, щото снасят най-много пари в партийната каса и щото слушкат и гласуват както им се разпореди.

Влязъл си във фаза "аз съм някой" като ползваш чуждо име ? За съжаление си оставаш никой , особено по този начин !

Само едно магаре не се казва Марко.

А кога са предсрочните избори ?!!!

2021г.

Опаа, обърках се - през 2019-та ще са.

Единственото което постигаш като ми ползваш ника е да покажеш колко ниско самочуствие имаш , типично за соц дегенератите , каквото каже партията това е , те лично мнение нямат ! Иначе мечтай си , кебапчетата обаче намаляват прогресивно като порция за твое съжаление .

Боко и Цвъко пак се канят да онодят Курнелия. А тя не се дърпа. хе-хе

dir ми триете коментара???

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Изнасили зрелищно грохналата столетница За пореден 17 път Венсеремос!

Поредната победа за ГЕРБ .ще е окончателен разгром за България

Моля дировете да се корегират това не е актив на герб а са платени за наша сметка различни служители по цялата скала на администрацията на нашата страна в това число различни видове каличнки, султанки, петранки и т.н. Това са мероприятия с откраднати кървави пари и произход, но макър и бавно да идвавъзмездието то ще дойде.

Борисов е нашият пръв вожд и учител. Задмина Г.Димитров и Т. Живков. Цветанов е новият Милко Балев. Публиката приветства и аплодира

По никакъв начин Борисов не може да се сравни с посочените български ръководители. Георги Димитров е единственият човек в света, за когото е направен единственият Комитет за неговото спасение в Лондон, оглавяван от световни мъже, начело с Чърчил.Вторитакъв случай няма в света. Тодор Живков построи 8 царски Българии. Борисов ни направи най-бедни, корумпирани и умиращи бързо в Европа.

Май че си прав.

Не май че е прав, а е абсолютно прав колегата !

,В 12:50 са отбелязани 100 коментара. .с всъщност публикуваноте са по-малко от ....50! Голямо триене пада! Алоооууу,ДИР-ни иииии...ЗАТРИВАТЕ СЕ!!! :

Преди 30 г. всички гласувахме за Т.Живков. Сега нека всички да гласуваме за Б.Борисов. То се е видяло, че България си отива като държава на достойните хора, нека да стане по-бързо, че да не се мъчим толкова много.

Страхотна снимка на Борисов . В снимката липсва само мавзолея на Г.Димитров и каскета на Тодор Живков ,другото в позата е едно към едно. Следете по ТВ срещата в зала ,,Армеец" на Борисов ,Цветанов и обкръжението им с актива на ГЕРБ и ще видите ,че речите ,жестовете на Борисов ,скандиранията и ръкоплясканията са също едно към едно ,както при конгресите на БКП. Разликата е ,че вместо КПСС ще е ЕНП.Вместо СССР ще е ЕС и САЩ.Вместо Варшавският договор ще е НАТО.Обърнете внимание на речите при срещата за големите успехи в надграждането ,магистралите, спорта ,социалната света и увеличението на заплати и пенсии.За високите цени ,бедността ,демогравският срив и за това ,че България е на последно място по всички показатели в Е С с изключение първите места по смъртност и ниска раждаемост няма да се говори. Това е работа на опозицията в НС или извън него. С досегашната си практика в срещи и конференциите на ГЕРБ ,човек остава с впечатление ,че ползват речите на Т.Живков и Политбюрото му с тези по-горе корекции.

Всички, които помним Т. Живков виждаме как Борисов го копира. Даже тембъра на гласа е почти същият.

100 нива под Тодор Живков са и Борисов и всички останали след бай Тодор. България през 1985 г. беше на 37 място по всеобщия показател за човешко развитие на ООН, т.е. в първите 30 държави в света. Сега сме на 174 място.Да не пиша за армия, поиция, пломишленост, селско стопанство които ги няма . 60% от България е пустиня. При Т.Живков бяхме почти 9 млн. народ сега имаме 3 млн. измекяри на западните хайдуци.

При Тошо никога не сме били на 37мо място по показател за човешко развитие на ООН ! Колкото и да го повтаряш тоя фейк няма как да стане истина !!!

Бай Тошо си беше човек от народа. А този типичен бай Ганьо - най-ниската фракция, утайката ... много под средностатистическия минимум.

"- Сега да разпределим ПОРЦИИТЕ, това е и мнението от САРАИТЕ"!!!

Смех, смех, смех. Или както се казва - що така бе Миме. До всички червени тролчета - ами оставете ги тези от ГЕРБ да си правят там каквото си искат. Като чета какво плюете против ГЕРБ, ами то за БСП е в пъти по вярно. Просто се легитимирате като простаци и вдигате рейтинга на ГЕРБ.

Да се пише истината за лошото управление не означава вдигане на рейтинга. Всекидневните гафове, скандали и разточителство с обществени средства всички виждаме и правим оценка. Ако това вдига рейтинг, положението е безнадеждно.

да го вдигне ...рейтинга на Герб!

Уау ! От Позитано 20 са активизирали всичките си двайсет защитници :-)))

Много си в грешка, герберче! Не съм трол на БСП, но "прозрачното" пилеене на народни пари за управленски безумия и некомпетентност ми идват в повече. Стига толкова! Като не могат, да отстъпят на други, които имат подходящо образование, за да управляват държава.

По-скоро ти си в грешка соц изтърсаче ! Да "отстъпят на други" но в никакъв случай на бсп и дпс . Аз чакам Светльо Хиподилски да си обяви листата та да гласувам за него щото ме кефи как вика на такива като тебе скекаУец !

Абе тия ако ги заключват в тая зала България ще стане по добро място за живеене

"Тия" за отражение на вота на избирателите. Ако Те изчезнат, избирателите ще гласуват пак за същите. Така че, ако нещо не ти харесва, обвинявай онзи в огледалото!

цялата мафийка с главатчетата им сега са на едно място- сега е моментът да ги ликвидираме, неслучайнои нямаше предварително съобщение от тези бандити и страхливци, всички около НДК и ги блокирайте вътре, граждански арест и бърз съд сега е моментът

Е те сеги е моменто Путин погрешка да прати един Калибър в НДК. И още следващата седмица ще има паметник пред НС!

нахилената тъпа тиква!

Страхливците от шайката ГЕРБ се събраха на "указания" и "съвети" как да фалшифицират отново изборите! Тези избори са чак след една година, но тези трябва да купят отново циганите и чиновниците (480000 купени парчета) и да са сигурни, каквото и да се случи протоколите и мъртвите души са вече готови! Какво падение и страх! Боко гък не казва за циганската престъпност, трябва да ги пазим безценните мангали!

"Европа в нашия дом" :))) Европа в българския дом...Дом, в който 40% от населението живее в риск от бедност или социално изключване....Най-високият % в ЕС... И ГЕРБ щял да акцентира върху образованието и ближаването на регионите. Ахах, ще се хвалят с нарастването на регионалните дисбаланси и с ръста на функционално неграмотните ученици...

Да са живи и здрави майките на всички от ГЕРБ!!!

Ще има и поздравителен адрес от ДПС, най-евроатлантическата българска партия от 1990г. насам.

цялата мафийка с главатчетата им сега са на едно място- сега е моментът да ги ликвидираме, неслучайнои нямаше предварително съобщение от тези бандити и страхливци, всички около НДК и ги блокирайте вътре, граждански арест и бърз съд сега е моментът

Ще илезе ли най-после доц.д-р к.т.н. Борисов от нелегалност? Това вълнува хилядите симпатизанти ръфащи дарен добруджански суджук в НДК.

Цвъ.Цвъ. Цвък, Цвък.....

Пътят на ГЕРБ през историята завършва с превръщането на България в пустиня.

Пак ще се наредят мутра милиционер мутра милиционер, а най-отгоре тиква и цървул - хахахаах

-Тук другари ще построим мост! -За какво ни е мост? -За да има път до училището! -Ама ние нямаме училище. -И училище ще ви направим! -Ама ние в село нямаме деца. -И деца ще ви направим другари!

-Тук госпожи и господа ще построим мост! -За какво ни е мост? -За да има път до училището! -Ама ние нямаме училище. -И училище ще ви направим! -Ама ние в село нямаме деца. -И деца ще ви направим госпожи и господа!

Браво! Не си ги забравил тези истини от соца.

Гражданският диалог ще е под мотото "Всички в твоя дом ти навън"

Щом е национална среща ще има много бусове с екскурзианти - добре платени активисти и кординатори на ГЕРБ от прованса. Фрашкан е с пари ГЕРБ и може да си позволи всичко.Даже и от Брюксел ще доведат хора и босове от ЕНП.Бай Тошо слез да видиш ,какви национални пищни срещи(конгреси) прави твоят пост комунистически наследник Б.Борисов. Сценария и украсата ще бъдат идиентични с тези на конгресите на БКП. Ще лъснат големите успехи и надграждания.Ще оплюят опозицията и президентската институция.Ще има призиви пак да ги бием, а после кой от къде е.Разликата е ,че синият цвят ще преобладава вместо червения.

Тия само с ритници ще се махнат.... Но и тъпите им избиратели трябва да се наритат

Инструктажа бе кратък и ясен , Бойко осигурява парите , Цвъки организира купуването на изборите заедно с повечето комисии, толкуз .......каза Винету!

Според Природата - обичай жената Според Църквата - почитай Бога Според закона - подкрепяй Боцко

Дир наистина трие неудобни коментари

не им обръщай внимание , за милиционерския мозък нема лечение

"...популяризиране на постиженията на ГЕРБ по места..." А, няма нужда. Като видя местата с нагънат и напукан нов асфалт, от душа и сърце пращам поздрави на гербаджии.

Българино! Всички (Европейци, Американци, Африканци и Азиятци) ще дойдем в твоя дом, а ходи където искаш.

Срещите на ГЕРБ на Борисов надминават конференциите на БКП на Живков, със своите пищности и представиталности.Това е национална среща на шайката

Кой и как плаща ?

Сигурно от магистралите. Суджуците и пастърмите са безплатни

са фондациите които служат за параван на плащанията от Германското правителство;)

провал....Пример...как ви се струва да си слагате шофъорската квнижка на стъклото.....да лъснат всичките ви лични данни? Тава само герберскта гениална мисъл може да роди...и да съчетае със закона за личните данни...

Цветан цървула ще раздава ли , съответно, действително, вие знаете , кеш?:)))))))

Елегантно се наричат ''стимули''.

Модераторе , а молим те не си демонстрирай нагло герберащината.

Трият като луди, само който хвали ГЕРБ му оставят коментара.

не може ли пак американцийо, фарнцизлийо и немецийо посланик председателствано от австрийскйо да решат проблема, ами толкова паплач ша събират и ша трошат толкова пара, а? кво се опитат да ни пробута сега австрийците, а?