ГЕРБ предлага Бойко Борисов за член на комисията по външна политика на мястото на Вежди Рашидов

Най-възрастният депутат в НС пък ще отиде в комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предлага Бойко Борисов за член на комисията по външна политика на мястото на Вежди Рашидов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На оня фес са му давали такива отговорни постове за това сме на това положение

Абе този тулуп 2 думи не може да върже на международни срещи и се излага, че и нас излага. Какво разбира той от външна политика?

Всички крадци от класа си намериха отново начин да взимат пари от участие в комисии!

Толупа тиква Бойко и външна политика - смях в залата.Тези коалициони крадливи некадърници с помоща на ДПС ще досъсипят страната ни и българите.

Гл. прокурор гласи Боко за член на организацията на бай Ставри,подмазвачите от герб,го предлагат да члунува в комисията по външните работи в нс.Няма отърване подмазвачи, от всички структури на бившата управляваща партия.Палачинката е обърната,затова няма шаване!

Искат му имунитета той Мутрата вече влиза и в комисии

Най-важната комисия, която ще работи иновативно за нови отстъпки за РСМ.

От трън та на глог

"Борисов се вижда като шеф на външна комисия в парламент"

Би Би е единственият премиер /бивш/ в света, който не само не знае чужд език, а и майчиния му куца. Направете го консул в Барселона поне пари за квартира да не плаща външно.

колкото и да плюеш. руски троле, държавата България напредва. гледай си просията!

ще ти набия канчето САЩисано!

Напредва към пропастта.Колкото си по престъпен,толкова по тачен

Броят на хората, които Българската хранителна банка подкрепя, се е увеличил с над 60%. Така нуждаещи се от подобно подпомагане у нас вече са над 1,5 млн. души. "Под официалната линия на бедност са 1 млн. и 532 хил. души в България. Доход само 218 лв. над официалната линия на бедност от 504 лева имат 2 млн. и 800 хил. души." Това от 6.52 милиона души според последното преброяване са. 23.4% под линията на бедност, 42.9% с 218 лв. над линията на бедност. Тоест общо, около 66.3% от българите са около линията на бедност. Населението на България се е стопило рекордно - с близо милион души за 10 години. Това отчетоха от Националния статистически институт (НСИ) като резултат от Преброяване 2021. Спрямо 2011 в момента в страната живеят с 844 000 българи по-малко. Нека да благодарим на герб и ес, че по време на тяхното управление България е загубила над 12% от населението си и има 66.3% българи намиращи се около линията на бедността, a нуждаещи се от подпомагане с хранителни продукти у нас са над 1,5 млн. души!

Прав си - напредва към пропастта .

Боко Тиквата сякаш е видял един голям и четвъртит,който всеки момент ще го разпори отзад.

Ареее, ще сменяме единият турчин с друг! Ама тоя нали е потомък на Рашит Бей от Банкя, та мое да е по арен!

Банкянският тиквеник трябва да е председател на Комисията по етика и култура. Гледайки ганьовското му излъчване е очевидно че е възпитаван в Английския кралски двор. ХА-ХА-ХА!

Яме той вече е за член не става бе

По-правилно е да кажеш: От Тиквата не става дори и чеп за зеле.

На този човек английския му е уникален.....

toro,КОНГРЮЧИЛЕЙШЪНС БЕ! Мога не само да поздравявам,но и да псувам на английски. И да знаеш че съм полиглот. Айде със здраве и тенкю.

Да го предложат при баба ми!!!

Конграджулейшън

Ей,чегъртача,трябва да ти е ясно че знам как е на английски "Хайде да се ебеме". Казах го Севдалина Арнаудова когато влезе в спалнята ми. Оръжието и пачките обаче са фалшиви. Натопи ме,защото я накарах да ми извърти и свирка,въпреки че не желаеше.

На Свинята-крадец и отговорен пост му предлагат вместо да го изправят до стената и да го разстрелят за това, което открадна от целия народ, но простия народ сме си прост и това е.... На всяка лъжа мълчим и псуваме и после се чудим защо такива свине ни се подиграват.... ами затова!

Боко Тиквенски трябва да бъде надупен и безмилостно ебан!

Морна минетчийка минети млящи морно мърморейки : машалла Меси, машалла.....

приляга му да е член

Най-много му приляга един голям и четвъртит в дъртия му спарен задник.

Това някаква шега ли е?!

Само с питам за на буци шкафчетата - как са? Как са? Отъняха ли папките или бичим яко кюлчета до пръсване, а тикаво?

Няма по-добър.

Бат Бойко ще може ли да в работи тая работа в комисията...дистанционно? От затвора?

Георги Димитров вожда на комунистическото БСП е виновен, той е замислил този пъклен план да се опропасти демокрацията 80 години след смъртта си

Пепетата и ментетата дори не заслужават коментар, но ми е чудно бойковците имат ли вкъщи огледала и как изобщо се гледат в тях

Те и на мястото на Урсула ще го сложат, само да си държи устата, че скандалът ще е световен, (не че Бойко може де)... Тоя е толкоЗ проЗт, че и амнистията ще оплеска...

Че тя да не е по свестна?

едни от най-големите престъпници в България, членове на комисии - единият по външна политика, другият по конституционни въпроси... Б@х ти позора!!! Народе спиш ли?

Не виждате ли, че светът гори! Време Е да сложим нашия пожарникар във външната комисия та да гаси пожарите с неговия маркуч. Човекът оправи цяла България. Време Е да оправи и навънка.

Както се казва : "Честит ви Бококор!"

изпран и чисто нов.

Направо го направете Премиер този Толуп Тиквен ! ДЕПМ !

Шкембе комисия няма ли за тоя...

разбрахте ли сега защо не трябваше да гласувате за Сватбарите,или все още няма нищо в кухите ви кратуни.

Пеевски, Бойко, Гешев при американците за 2ч на ден... Абе ПП избирателите не се ли чувствате като забранен прайд?

По добре на спортната комисия. Ако няма такава направете. По малко зулуми да направи. Пък и е изтъкнат спортист...

още ли не сте разбрали, че Деса си гепи Бокича и сега го дои здравата! неотлъчно, денонощно е в Банкя! май са се взели!

Гледам и слушам как мнозина се чудят и питат защо Пеевски го инсталираха в тази комисия! Ами ако се познава предисторията, ной-новата (33 годишна) история, “адетът” на мафията, която 30 години управлява и краде и проваля България и ще намерите отговора! Краткият отговор е - по същата причина, по която пак СЪЩИТЕ назначиха на времето Пеевски за шеф на ДАНС, Борисов - за главен секретар на МНР, за лидер на партия, политик, кмет, премиер,.., Цацаров и Гешев (и Филчев) за главни прокурори, такива като Младенов за винистър на МВР, преди тях - Доган за ридер на ДПС, Гоце Първанов - за лидер на БСП и после за (п)резидент, и т.н., Радев - за предидент! След 10 ноември в престъпната червена върхушка бе настъпил голям страх и паника от възмездия за безбройните им кражби, престъпления и предателства! Тогава с бившите репресивни структури те решиха, че не могат да си позволят просто да се оттеглят с откраднатото а че трябва да останат от властта - и пристъпиха към разграбване на държавата и народа, като освен политическата власт с агенти, доносници и корумпирани и зависими техни хора и създаването на новите репресивни структури - организираната престъпност, те се снабдиха и с мощни икономимески лостове, с които да си гарантират и политическата власт - чрез тотална корупция и развращаване и деморализиране на нацията! Техен основен враг тогава освен народът и по-интелигентните и свободолюбиви българи цяха и всички читави и сериозни чужди инвеститори - особено големите! Това бе фатално за държавата и народа, но бе от полза за магията - колкото по-беден (и уплашен и необразован) народът - толкова по-лесно се краде, лъже, подкупва а контролира! Та тогава босовете на мафията - държейки абсолютно всички власти, като допълнителна гаранция за сигурността и ненаказуемостта (и анонимността) си, отчетливо предприеха тактиката да подбират и анонсират във властта, навсякъде И ХОРА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО, дори и откровени ПРЕСТЪПНИЦИ! Защото легитимирането дори и на очевадни и всеизвестни такива, ненаказуемостта им (и наглостта им) бе ясно послание към всички, към целия народ - вижте, дори и откровени престъпници и рецидивисти НЕ МОЖЕ И НЕ СА ОСЪДЕНИ, А КАКВО ОСТАВА ДО ДРУГИТЕ - по-умните и умели и дискретни, до такива КАТО НАС!!! НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! Само ще се хабите и ще страдате!!! И много народ им се върза - уплашен, уморен, обезверен! Един от тези - известен, че не страда от прекомерен умствен багаж дори направо се изока щастливо публично - “мен няма кой да ме накаже!”, и по-хитрият му намалник веднага набързо му сви сармите и го увълча… Друг пък се вживяваше в “ръката на Господ”! Виждаме и откровено просташкото поведение на Радев, на Копейкин, на Слави Трифонов… Затова ни ги набутват такива - да отвличат вниманието ОТ СЕБЕ СИ!!!

Майко мила. Толупа да замести вежддито. Какво израстване.

Това, че има член, не е достатъчно да стане член на комисията по външна политика.

Хубу дават комисия на мутрата, а на брат Галев коя комисия ще дадат?

Сам си се е предложил! Това е най- голямата гадост!

Пак ще таковата ЕС премиери с 200.

Най големите боклуци са в НС

Си връщат заместниците. Ние ни ги искаме те пак се намърдват. Те приличат все повече на приказката за лисицата и заека. Най- накрая кучето или мечката идва и изгонва наглата лисица. На там вървят нещата

Да! Да! Аз съм твърдо ЗА! Също така и ако има някаква комисия за корупцията - и в нея да участва! Да не забравяме и магистралите, ако няма такава комисия - задължително да се направи и Боко да я оглави! Да не забравяме и ПеееееФски - той също е виден корупционен и магистрален експерт!

МУТРАТА ЩЕ ГО ПРАВЯТ ЧЛЕН НА ВСИЧКО СЕГА ! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЕВРОАТЛАНТИК БЕ !

Ммм…абе Имам една такава хрумка - Ако И това ДъСъ “сътвори” от Ясно#Кой - какво ако Осигурим Да има Директен тет-а-тет с ХораБългар(к)и ? ..и то ТоталноПублично На негова “изява” из ЕС/ЕК/ЕП !

Този пиздер не може да носи понятието член по никакъв повод.

Те на тия двамата се вика "ексоерт"! Мале, мале.....

Голям вой на копейки в дира :) топ!!!

Ами то След “успеха” с Язовира - какво ДъСъ очаква от Вси”наште” ?