Слоганът на ГЕРБ за вота: ”Работим в интерес на гражданите”

"Работим в интерес на гражданите" е предизборният слоган на ГЕРБ за изборите за президент и вицепрезидент на 6 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Слоганът на ГЕРБ за вота: ”Работим в интерес на гражданите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мега издънка, както като послание така и като оформление. С такъв предизборен PR, май после ще се търсят "виновни" за резИлтата. Не коментирам само БКП препратката в "името на Човека". Защо ли РАБОТИМ изглежда по малко/ефирно от останалия текст. По принцип тази дума има друго значение по нашите ширини, за разлика от по развитите икономики. Ама чак и да го намекват в президентски избори ... ГолЕма издънка с тоз слоган!

"Всичко в името на човека, всичко за благото на човека!" - да кажем ли кой е човека? .... Предния път лозунг беше: "Грабим България" .... ГЕРБ - Гадове и Еничари Рушат България

А кой ще работи? Анонимници!!! Или пак някой като съпруга на Първата дама!?!

Разкарайте тая феноменална глупост, преди да сте загубили с много.

"Работим в интерес на гражданите" А нещо за селяните? Или пак от трите най-дългото.

работим в интерес на престъпниците ! от тях се печели най-добре ! много са послушни и все за нас гласуват , защото нямат толкова доверие в другите партии !

иэказване на боко харам пред актива на пп греп: - вие сте михлюзи и аз съм михлюз

Не е лошо да публикуват и списъка на "гражданите" в чиито интерес работи ГЕРБ. Не, че не ги знаем,ама все пак...

Българските /граждани/ по подразбиране ли е, или въобще не става въпрос за тях?

Нито работят, нито се интересуват от интересите на гражданите! Крадат най-нагло и безогледно, а нашите интереси въобще не ги интересуват!

Работим в интерес на Гражданите... за Европейско Развитие на България. Тоест ГЕРБ. Работим в интерес на ГЕРБ. Поне са откровени.

"Вервам" ви.

A селяните? Те не са ли хора?

Тоя лозунд ГЕРБеругите са взели от някоя прашасала канцелария на родителите си, изтупали са праха и си го закачиха като изборен лозунг. Разликата : При БКП лозунга беше Верен ! Герб са Извратена и унищожителна пасмина.

"Всичко в името на човека, всичко за благото на човека!" - БКП Народът от това време заявяваше, че знае името на "човека". Интересно е, че при толкова много представители на хора от дълбоката провинция в управлението на страната и в парламента, никой да не пожелае да работи в интерес на селяните?

Гражданите нямат нужда от вас

За кои граждани?! Щото и вие, и вашите хора също сте граждани

Те са искали да кажат: Работим в интерес на олигархията, ама не им звучало добре, и така...

Кои граждани ? Защото до сега работите за Американските граждани , Америка за България , Джордж Сорос , Макейн , В.Нюланд , Псаки и Барак Хюсейн Обама ! Да гласуват за вас , АЗ ще гласувам за тези които ще работят за Майка България ! ГРОБ ЗАГРОБИ България , най-много починали по времето на ГРОБ ,ебати здравеопазването !

Работим в интерес на гражданите , но най-много за дедо Боко !

е медицински термин. Обяснявали сме го, но отдавна. Когато се появят празнини в паметта, то те се запълват със съдържание, което или е измислено (фантастни конфабулации) или пък е реално, но се отнася за друго време (заместващи конфабулации). Този тип симптоми показват, че в личността протичат процеси на частично мозъчно разстройство. С една дума колегите от Сега се съмняват, че всичките тези работи, дето Бойко казва, че Путин му ги казал, са или заместващи конфабулации, тоест, казал му ги е по друго време и на друго място, например 2009 в ГДАНСК и преди да спре руските проекти. Или направо фантазни конфабулации, демек, измислил си ги е. Ще се разбере. А иначе - ГРОБ работи за УЖ за гражданите.. ДА ВИ ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ?????

да спре руските проекти. Или направо фантазни конфабулации, демек, измислил си ги е. Ще се разбере. А иначе - ГРОБ работи за УЖ за гражданите.. ДА ВИ ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ?????

Браво бай Стояне!!! Напълно те подкрепям. По-добре не може дае каже.

goose

Това ясно, а списък с гражданите, в чиито интерес работите, къде можем да намерим? Пеевски си го знаем, но кои са другите? :-)

Ми, направи си справка в Търговския регистър и виж кой са УС на империята ТИМ, на Лукойл и т.н. Към тя добавяш Боко и Лили "Тънката Винетка" и Цецо с 'партаментите и шкафчето на тъщата и си готов! :-)

goose

P.S. Много добре знаем как работите в интерес на гражданите, особено ние, които имаме вземане-даване с фонда за лечение на деца ... Не се посвенихте да сложите ръка и на парите за живота на децата, само и само да си насочите потоците към безконтролните от фонда медицински изделия ... Още 3 деца платиха последният месец с живота си за вашите каши, вие си изкарвайте нови предизборни слогани.

КРАДЕМ В НАШ ИНТЕРЕС ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ -това май е истинския слоган на тия

Даже знаем и в интерес на КОИ граждани!

"Конграчулейшънс" за "слогана", Боко!!!

"ГЕРБ все още не е обявил своята кандидат-президенска двойка. От партията вече заявиха, че ще обявят своята номинация през септември." БМХНЧПМ за кандидат-президенската им двойка.

ЛИЦЕМЕРИЕ

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ХОРАТА НА МОСКОВ ПРИТИСКАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ 1 МИЛИОН ИЗЗЕТИ НЕЗАКОННИ АМПУЛИ ТЕТАДИФ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН! МОСКОВ Е ЗА ЗАТВОРА! НЕЗАБАВНО!

Тия кандидат за Президент нямат, но имат слоган!? Смешници!

Тия си напълниха гушките, а работели в интерес на гражданите!? Направо да цитирам великия Ботев: "Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата."

Работи в интерес на гражданите, само за тези който са рода на ГЕРБАДЖИИТЕ. Другите да се потапят

Всички граждани на България трябва да са горди, че с техни пари Борисов купи на метресата си къща в Барселона за 5 милиона евра!

Работим ви успешно!!!

Много е интересно по селата хората как ще го четат този велик слоган?

Ама в интерес на кои хора работят, че няма човек в България, който да не може да ги назове по име - Васил Божков - Черепа, Вальо Златев и т.н.

Само не ми е ясно колко са парите за тази предизборна агитация и не са ли от джоба на гражданите? 20 -милиардния външен дълг, който ни оставят и той ли е в интерес на гражданите? Милиарда , който ни осъдиха да платим за Белене и той ли е в интерес на гражданите? 60%-ното поскъпване на градския транспорт и увеличената цена на винетките, която се оказа и незаконна и те ли са в интерес на гражданите? Факта, че България се напълни с мигрантии и по 200 човека на ден влизат в страната, като за всеки мигрант плащаме по 1200 лева на месец, при пенсии за български пенсионери по 200 лева, също ли е в интерес на гражданите ? Абе, що не ви тегля една майна?

Слоганът на ГЕРБ за вота: Работим в интерес на гражданите Ама какви граждани при тази "аграрна" нация.

Това виц ли е?

ИНТЕРЕС !

е как, 50% повишение в цената на винетките, без една дума анализ и с продължаващи кражби в особено големи размери, същото повишение и на цената на билетчето при пътуващи орди от циганската измет за по една спирка, като кварталната каруца, че и повече, престъпност на всички нива и под всякакви форми, прием с отворени граници на джихадистите, геноцида по клинична пътека, неграмотността в образованието, което сега, видите ли, ще троши народна пара за селфадвъртизмънт. темите са поне 100, така че, ДГД. спасява ви само това, вие от кликата на мутрата проста и неграмотна, най-тъпоумният МП в цялата галактика, че бай ви ганя е скот търпелив и затова вие вече се гаврите с него съвсем откровено. приятен ден.

Най-верния слоган за ГЕРБ - Унищожихме България!

Слоганът на ГЕРБ за вота: Работим в интерес на гражданите В превод- "Гражданите да го духат".

Ама тези бабаити от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб", ОСВЕН ДА КРАДАТ РАБОТЯТ И НЕЩО ДРУГО ЛИ?... :::)))

Много дълго за слоган, бе! Я го съкратете! Трябва да звучи по-ударно и категорично, с плътност и впечатляващ послевкус, както се казваше в една реклама на една напитка - например "Работим гражданите!";)

Имаме воля....ДА КРАДЕМ...

Хахаха, ВЕРВАЙТЕ МИ... избиха рибата...

При положение че 10 години ни управлятва бивша мутра, и пазител на Бай Тошо - вече нищо не ме учудва в тая държавица. Ще си го изберем пак, ще си купят изборите и всичко по старому.