ГЕРБ напусна парламента след остро изказване на Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че депутатите му няма да участват в заседанията на Народното събрание, защото се чувствали непрекъснато обиждани и унижавани. Той предупреди, че пилците се броят наесен, след което ГЕРБ напусна пленарна зала.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ напусна парламента след остро изказване на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси детската градина! Вече всички искаме избори, че да се отървем от вас, завинаги!

Това правителство е избрано от сдухани пенсии, прости турци и купени цигани... Българите от 25 до 55 години гласуваха за ГЕРБ изключително.. дрОгарите се страхуват от тоз 1 100 000 гласували за ГЕРБ, защото знаят,че ще бъдат пометени до месец......

...пометени, и Боката на бял кон барабар Цвъчока ще се възцарят вовеки веков да откриват магистрали, детски градини,пречиствателни станции.., а ние ще си налягаме парцалите болни и гладни....

сдуханите пенсии са майка ти и баща ти, но едва ли ти минава нещо между ушите

А бе ораа , Ко стана с тоя Цвинокио бе? нали шаха да го арестуват и да му налузят белезника ? Ко стана? Тоя Цацата , да не го фана шубето от тимаджиите и мутрите на банкянскио Тиквар? Май само изхвърлянията бяха. Цвинокчо - само се пъчи и фали. И никой не смей да го барне. Я ич не им вервам - ни на прокурори , ни на полизайки, ни на политизи..-сично е едни гов.а !

Май и тоя парламент ще го пишеме брак! Те половината депутати до месец ще са при Цацата.

ГЕРБ напусна парламента след остро изказване на Борисов.........аз викам вече да напуснат окончателно, че те се влизат, па после напукат, после пак влизат........на влизане и излизане ще си играем. Аман бе Боко.

всички които говорят против ГЕРБ да го.........

как така да го..., я да те видим колко си пич, а не л......о

АМИ ЗА КАКЪВ ЧЕП СИ ТИ В ПАРЛАМЕНТА БЕ Г...О?

Боко и Цоко нямало да влизат в парламента. Скоро ще изпаднат в невъзможност изобщо да го посещават. Съединението прави силата. Страхът пълни гащите.

От какво да пълнят гащите. От тях нищо не зависи... Геят, Беят и Злодеят вилнеят

Ето за какво била цялата работа - Рестарт на белене :) Ех каква била работата . Сега ще се завъртят едни 10-20 милиарда лева (без лихвите) милиончетата похарчени за Бареков и Сидеров ще са прашинки в сравнение с голямата пара

Тези от ГЕРБ са бита карта, изпаднали са в агония. Не е лесно да паднеш от високо и да не те боли. Да би мирно седело, не би чудо видело!!!

ДА СИ ХДЯТ И ДА СЕ НЕ ВРЪЩАТ

Гербери тарикати, карат самолети. Самолети авиони Авиони, авиони ама пълни с милиони. Милиони, милиони па станале МИЛИАРДИ...

Каква тройна коалиция,какъв ГЕРБ.Никой не пише за ТИМаджиите и другите олигарси,които дърпат конците на всяка власт.Те командват как да се управлява държавата,а правителствата са пионки в ръцете им.Те държат цялата икономика,транспорт,политика и т.н.А вие ще се избиете кой е по добър управляващ.Мафията е.

браво боико само така пак ще ги биеме,а глупаците да ги управляват фесовете ха ха ха

хората са казали - пилците се броят наесен, добави лидерът на ГЕРБ. Казали са и: На каквото си постелеш на това ще лвгнеш. Или пък: Гладна кокшка просо сънува.

боко е минало,лошo но миналo и никога няма да се върне назад това колело на историята.след 3 месеца ще се питаме дали е съществувала групировката герп или е плод на народно творчество като легендата за атака.

Ехо, правописа, българино! По-добре тиква, полезно нещо, отколкото празна червена кратуна!!!

не ме обиждаи на българин,българин е тиквата не аз ,не съм и тучин или помак като теб.

Надай се! Само глупостта е вечна!

МАРШ В ЗАТВОРА ТЪПАТА ТИКВА

На кой му пука дали Мутрафона ще прави муцки на ощипано девойче и ще влиза-излиза. Този е никой, и все повече на никой няма да му пука за циркаджийските номера на Боко. Просто е пътник.

БОКО ДОКО Е ПЪЛЕН ИДИОТ

А ти си най-долния и...!

Да им се спрат заплатите!Който не ходи на работа,няма право на заплащане.Изкарват българския народ мързелив и за това беден,а те какъв пример дават?Това да не е детската градина?Не миряса този човек.Чакаме работа!!!

Да. Прав е. Пилците се броят на есен.

боко дебелото няма да доживее до есента,сретан иосич ще го гръмне и няма кои да брои пилците наесен.щом няма достоини българи ще се намерят достоини сърби .

На Борисов нещо взе да му стяга вратовръзката!Кое го засегна толкова - комисията която ще разследва как изнасял милиардите си от контрабанда и рекет за ошфорки с правителствения самолет ?Или се притеснява че е возил "Бистришките тигри "?Това , че трябвало да оглави Парламента е тъпа работа на човек , който не знае нищо за парламентаризма !А бе я Цацаров да го прибира , че взе да буйства!!!

Защо ми изтриха репликата не ми е ясно. Ще я напиша отново: След като се разкрият мащабните кражби през управлението на Тиквата борисов, броят на феновете му ще се редуцира до тези, които изпитват чисто физическо привличане от него. Това са домакини на средна и над средната възраст, с вмирисани на лук и запръжки пеньоари и така наречените гербери - лица от мъжки пол с нестандартна сексуална ориентация.

Ти на Волен ли имаш доверие?

Много беше жалък Тиквата борисов като напускаше заседателната зала. Един дебел, застаряващ човек, с ограничени умствени способности, сърдит като малко дете, решително се насочи към вратата, без да знае накъде отива.

знае тои знае къде отива,в забрава и нещастни старини където никои няма да го помни и забелязва.отива си забравен един достоен син на бкп.

Тиквата е полезна. Но червената празна кратуна - едва ли.

Тия депутатчета от ГЕРБ са типични представители на "мършата", както преди много години е охарактеризирал онази част от народа Пенчо Славейков! 95 кретена /без пожарникара и физкултурника/ сред които хора с образование, титли, почтени биографии и несъмнено отлично реализирани дотук търпят просташките прищевки на тия два макака! Търпят само и само, за да са на позиция за келепир ако нещо се обърне, та пак от тия мошеници да зависи държавата! Осъзнайте се бе! Проявете малко характер! Проявете малко достойнство! Пфу келеши с келеши!

Депутати - безделници. Може да сме безделници, но пък не сме без празници...

А президента като ти връчи мандата защо не го взе и да внесеш в парламента проекто кабинет!? Като ти предложиха зам. председател на народното събрание защо отказа!? А!? Това да не е детска градина бе пожарникарю!?

Боко-наглецо,правиш се на сърдита мома!Избрали са те един милион ,но шест милиона те ненавиждат.Трайкай си докато те вкарат в затвора престъпнико.В една цивилизована страна досега щеше да си обесен.БСП ако продължават по същия начин ги очаква съдбата на ГЕРБ.

а вас ви избраха няколко стотин хиляди и то от ромовете наи-много бяха. зашо не сте се нарекли ромска партия тогава бсп-то?

тапите турзи ли сега ше ни управляват а и кумонистите по добре да е боижо

Мутроида от Банкя да си хваща гробарчетата - депутатати от парламента и да върви на майната си !! И никога повече да не се връща !! Браво народе, че не позволи на крадливите гробарчета да управляват отново !!

В своя фейсбук профил Петър Стоянович - новият културен министър - нарича Никола Вапцаров - терорист, а Светлин Русев - измекяр. Има и снимка даже как се е усмиханл... НЯМАМ ДУМИИИИ

Той, Вапцаров, че е терорист - терорист е, спор няма! Но неговият болшевишки тероризъм извира дълбоко от душата му с великото чувство за човешка справедливост! За разлика от неговия в доносническия тероризъм на комунистическия престъпник Тодор Живков пред царската полиция няма нищо човешко. За съжаление днес България я управляват доносници като престъпника Живков, а не "терористи" като Вапцаров.

Атака на Червените Фесове !

Не може да преглътне, че сега е депутат, а не премиер и прави фасони. А нали това му е работата - да участва в заседанията. Детинщина и тъпотия бойкова.

За сега, ДЕ! Щото скоро ша биде при бай Ставри!!

Да казвате на Бареков на площада другите пъти като идва да носи тоалетна да налага да му вращаме акото. Много без култура човек. Друг пат да не прави така и да мирише на хората.

Атака на Червените Фесове !

Сидеров се противопоставя на протестите на гражданите! Май е вярно че е гласувал с кредитна а не с дебитна карта. Доган е слуга на БСП а Болен на ДПС. Осъзнайте се атакисти.

Ва парламентата има две партии - взели парички за Белене и друга не взела. за овците и стригането има съгласие че ДПС и БСП са справят най добре.

Всякой чете за бате Бойко и пише сапричастно коментар за да се слави името му. Другите партизански лидери се чувстват сигорно маломерни и се пукат от ядове.

а сигурно...овча неграмотна герберска измет...колкото неграмотен овчяря ви толкова и цялото ви стадо!

сигорно не вярваш в броя на коментарите за бате Бойко. Ва уважението към бате Бойко. защо да лажат от дир.

ГЕРБ трябва да се гордее, това е най-силната партия, най-достойната, най-възпитаната, най-работливата, най-честната, най-прозрачната и най-добрата, ГЕРБ има с какво да се хвали и гордее и пак ще си ги избиреме, защото ги обичаме !

Тиквата е полезна. Но червената празна кратуна - едва ли. От червените празни кратуни - аман! Писна ни вече 45+23 години от тях! Нагли, лъжливи, лицемерни, убийци даже!!!Народът не ви е простил нищо, само ви гледа сеира.

Пише се сигУрно, грамотнико!

тука е пълно с нещастници като тебе които са слепи и никога няма да прогледнат.

глупак номер 1 ,изтриите ми коментара герберасчета.

тука е пълно с нещастници като тебе които са слепи и никога няма да прогледнат.

коалицията маи забрави за обещаните 260 000 работни места за ниски цени на тока за розов живот и сега казват че към края на мандата може да има леко помръдване на нешата ама не е сигурно, само че да не забравят че мандата не задължително 4 години може и да е 40 дни само.

изкъпи се!

ша има и работа и розово и ниска сметка за тока ама само за една нощ ..разбираш ли значи. и не само за 260 000. а за 2 600 000. малко обаркали сметката. успокойно ша има за повече като има мерак..

сензорите да не са хилат а да изтриват като пише Сидеров защото садаржа в него призове за насилия, спин и още нещо друго но го забравих сега.

на 100% съм сигурен че орешарски не може да изброи дори 5 имена на свои министри.

по партия може и да може

герб поне доказаха че власта не е над тяхната идеология, ами кажете ми каква идеология имат бсп, каква имат дпс, каква имат атака, нали са краино различни, как така всички се радвате на факта че партии имащи себе си за български се коалират с антиконституционна организация, и в чии интерест е това червени тапунгери.

Вече не се броят на есен, а в кланицата, но тава е не е за лекомислени хора, като бившия премиер, на когото постоянно в партията му припяват му припяват любимият му рефрен - Буда Буда Будала.

Като пействаш тази простотия перманентно, какъв резултат си мислиш, че постигаш????

ти пък стига се повтаря бе, да беше казал нещо смислено иде доиде, ами тъпизми като твоят хиляди във форума, ама тои народа го е казал прости хора слаба нация.

Прав е Боко, с кой да се съюзява, то Съветският Съюз свърши, Османците и те отдавна сдадоха багажа, с оня изперкалия също не става, така че на есен опичайте си акъла драги сънародници !

Тази вечер господари на ефира показаха как единствено тв7 не е отразила сирените за Ботев на 2 юни.Къв Ботев кви 5 лева ,та те са заети най-вече да обикалят мегданите и да разлайват кучетата.В тази телевизия се мисли и говори под строй.Така ли няма един инакомислещ журналист?То тва е по-зле от комунистическата тв до 89г.Парите ли.страхът ли или и двете,но голямо набълбукване в лайната за всички,работещи там журналисти.

Целта на коалицията в момента е да остане на всяка цена с откраднатата власт. Те използват всякакви средства за да не бъдат отстранени и най-смешното в ситуацията е, че си вярват и вдигат колосална и еФФФтина пушилка. Това са хора без никакъв морал, ако имаха и капчица такъв никога не биха подменили вота на народа по този безцеремонен начин. Потъпкана е българската конституция, нарушени са изборните правила, прокуратурата бе впрегната като главен играч на политическата сцена и единственото което правят до момента е да се вихрят с реваншизъм и злоба с/у хората, които дръзнаха да им се противопоставят.

Пак ли примати са нападнали форума????:-)))) Чета задоволство у повечето драскали празнословия тук. Радвате се на "великата" коалиция виждам и ограниченото Ви мислене не регистрира голямата опасност над главите Ви. Иронизирате цивилизованото поведение и Ви ощастливява демонстрацията на реваншизъм и арогантност????? Не се притеснявате от безпътицата за децата Ви и очертаващото се поредно маскарене на всичко, което наричаме демокрация? Когато човек не вижда по-далеч от клавиатурата на компютъра си и не осъзнава вярната посока е обречен да страда преди всичко от собствената си глупост.

Не обиждай Шефа си Цвинокио бе Ислямист, той така си изглежда и не подлежи на добитъка да определя физиономията на Кучкаря си.

По-важното е, че на теб ти отива простотията:-))) Гледам лика-прилика ти е:-)

аз съм от герб, и не казвам че герб не са грешали в управлението, но поне имат доблеста да признават грешките си, а вие дето гласувахте за бсп-дпс къде ви е чуството за патриотизъм та предадохте родината си на турските интереси, дори наи - големият националист сидеров си отстъпи от възгледите в името на собственият си интерест, но да не забравяме че които влезе в коалиция с бсп-дпс скоро остава забравен и прокълнат(ндсв),лошо е когато един ненормалник реши съдбата на българия по наи-гадният начин.

ivo10

За пари, много пари всичко биха предали.

Или за 6 апартамента + 2 гаража в София, например.

Струва ми се, че най-богата жена в България, се казва Цветелина Бориславова?! Пари, пари и пак пари! Нещо за семейната касичка на Бойко. Намерих: . Борисов е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов( Ambassador John Beyrle) и още едно: Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор . (д-р Клаус Шрамайер, бившият германски посланик в София). И сага на кого да вярвам?

Вярвай във всичко друго но не и в червената пропаганда!

Интереса клати феса. Спомени, спомени: Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е пожелал успех на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на предстоящите избори.... В края на септември 2012 г. внушителната делегация на Герб водена лично от вицепремиера Цветан присъства на конгреса на управляващата партия в Турция на премиера Реджеп Ердоган, преди това Бойко на срещата с Ердоган е приел в знак на добро сътрудничество ДА НЕ РАЗГЛЕЖДАТ въпроса за обезщетенията на тракийските бежанци. Всъщото време се разбра ,че евродепутати от БСП успяха да прокарат поправка в резолюция на Европарламент и сега тя гласи, че Турция трябва да положи повече усилия за разрешаване на висящите двустранни въпроси със своите най-близки съседи, включително на неизпълнените си договорни задължения и на граничните спорове. Да продължавам ли?

много си тъп дори не можеш да си измислиш сносен ник

прав е да напусне гласуването беше за една папртия а не за три партии ползват вратички

" Депутатите си " Те не са негови , а на избирателите. ако мисли , че са негови , то да си ги води в къщи. Ако не им се работи , да отстъпят местата си на следващите в листите. И , моля не забравяйте никога , че БКП роди и СДС, и БСП, и ГЕРБ!!!

Бойко защо ни пробутваш номерата в парламента на бившият ти съюзник в 41 НС Волен Сидеров?Защо риеш срещу парламента за нови избори? Ето ти Бойко две важни народни поговорки:1/ "Вола/Бойко/ рие рие и си качва калта по главата."2"/Който копае гроб друr;wг ,копае два гроба."

имали поне един човек които може да ми каже къде по света бели има троини коалиции в нечии парламент, и не само това но и коалиции които са напълно противоположни като идея(поне на пръв поглед), кое е това нещо което може да ги накара да се обединят - собственият интерес а хората с идеaлите да го духат.

ivo10

Парите бе Киро, които те така добре си бяха разпределили предния път на порции. Имат богат опит, а сега предстои да влязат страшно много пари - плячка за влачене.

Влязат ама друг път!Ще ни врътнат кранчето от всякъде.Само другарят Путин ако пусне някоя аванта това ще е!Да ама до простия народ няма да достигне нищичко.Тройната ламя ще го оплюска на момента.

В Германия, например