ГЕРБ се връща в парламентарните комисии, оплака се от репресия на МВР

Парламентарната група на ГЕРБ спира бойкота си на парламентарните комисии и ще излъчи свои представители в тях. От партията алармираха, че полицията във Варна е изискала пълен списък на новите й членове в региона. От МВР не обясниха защо, прокуратурата даде неясен отговор.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се връща в парламентарните комисии, оплака се от репресия на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека се върнат! Елава им правя на ГЕРБ и ще гласувам отново за тях на изборите!

Иван Портних е областен координатор на ГЕРБ и кмет, който си работи добре с местната полиция и дори заповедите му са задължителни за някои началници на полицейски служби (чл.44 ал.1 т.4 от ЗМСМА). ГЕРБ просто си броят редиците, а БСП се надява да не са оредели съвсем...

ГЕРБ са конструктивна опозиция. Факт! Силни са и за това не са угодни на сегашната коалиция.

Само ГЕРБ може да спаси България!

Какъв списък? Че то има ли баре 10 човека, че да им правят списък. 10 души влезнале, 100 бегале! Смяяяях! Аре чао че ше одим за мезе за рикиата!

Какъв списък? Че то има ли баре 10 човека, че да им правят списък. 10 души влезнале, 100 бегале! Смяяяях! Аре чао че ше одим за мезе за рикиата!

Мястото на ГЕРБ Е В ПАРЛАМЕНТА!!!! БСП - ОСТАВКА!

Ами свършиха парите!

Деак ви е ментора та НЕ присъства на обявената от него "пресконференция"????Май ви отъняха джобовете та решихте да се върнете в комисиите ама дано не е само заради парата както сте свикнали..

Боци маркуча яко се е изпекъл от отцепниците в БАСТА!!! Миро Мършата и Емо Фаса му сложиха такава динена кора, която дори и сиМунчо Дрислянков не успя с постните пици! Тръгне ли разцеплението -кълбото се разплита и панделата става неизбежна! Десетки томове разкрития има да се изписват за грабежите на бюджетни и евро средства в МРРБето(Офшорко, Дебелата Берта), за нарко и контрабандните канали и препраните стотици милиони( Цвъки и ген.Ван Тан), за подслушванията и кадруванията в съдебната система, за мокрите поръчки и труповете, които бяха изровени, за офшорните сметки и финансирането на т.н. "протести" !! А баба Цура пак е яхнала метлата и бленува комисии и опозиционни дейности!БАСТА!

Как да дадат обяснение МВР като нямат такова ..Станишката е наредил и толкова

Бе СерГЕЯ не знам кво е давал ... ама герберастката партия вече е тайна организация ли щом толкова й се свиди да разкрие членовете си? То верно, че баш шефът й си е член на родната мафия, както и член на обявената за престъпна БКП, ама пък цялта сбирщина герберасти ли ще се окаже такава бре - питам аз и отговор не искам!!!

Да си ИЗПРОБВАТЕ вашата полиция на ваш гръб.Сега няма да се оплаквате - ВСИЧКО Е ЗАКОННО !

Ето част от жалбата до прокуратурата във Варна, заради което МВР прави РАЗСЛЕДВАНЕ, а БУДА и Цецка реват че било репресия: "Във връзка с всичко гореизложено, Моля да се вземе предвид, че преди няколко месеца Кметът на община Аврен Емануил Манолов принуди всички служители на Общината да станат членове на ПП ГЕРБ (в т.ч. и мен) ако искат да си запазят работните места. В резултат на това всички станаха членове на ПП ГЕРБ. Два дни преди проведените на 12.05.2013г. парламентарни избори, Кметът събра цялата общинска администрация в заседателната зала на Общината и започна да заплашва с уволнение ако на 12.05.2013г. ние и нашите семейства не гласуваме за ПП ГЕРБ!!! Имайки предвид, че повечето колегите нямат друга възможност за професионална реализация предвид възраст, местоживеене или липса на нужния за дадената длъжност образователен ценз, до сега никой не се е възпротивил и направил достояние на компетентните органи своеволията и злоупотребата с власт от страна на Кмета." И сега к'во?

Относно жаленето на ГЕРБ от репресии във Варна,защо не се пише защо се иска тази справка.Какви ги е дробил кмета на Аврен и той какви политически репресии е правил по времето на управлението на ГЕРБ

Ха сега някой да ми каже че Боко не стои зад "протестите"! Предвидливо се оттегли от парламента за да изчака да си свършат работата симпатичните и интелигентните. И за всеки случай спомена, че щели да влязат само когато се обсъждал изборният кодекс. Само че, което не е учудващо за една тиква - направил си е сметката без кръчмаря. Тоест народа. И сега виждаме тиква с кротко подвита опашка пак да се нарежда около държавната баница за да не изтърве нещо си.

Ех Боце, нищо не вдяваш с кухата си тиква. Десетки пъти ти казвах: Насран ли си, трай си! Казвам ти го и сега: Влизай в парламента и слушкай по-умните от ПАРТИЯТА! От теб и чеп за зеле нестава! А Цвъко го пускай на кучетата, той и в панделата само лайна ще ръси.

ТОЧНО ВИЕ ОТ ГЕРБ ЛИ СЕ ОПЛАКВАТЕ ОТ МВР? ВИЕ КОЙТО ЗАДУШАВАХТЕ НАРОДА СЪС СЪЩОТО МВР! ВИЕ КОЙТО СЪСИПАХТЕ И ОГРАБИХТЕ ДЪРЖАВАТА И СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА РЕПРЕСИРАНИ!

Съвсем го удари през просото варненската полиция. Ами ако Едвин обяви гладна стачка? Къде ще се криете тогава?

и за какво Ще се връщате там, ако смея да Питам, за да преЧите? То умника Ви, лидер на партията, все още не е на Ясно, че след три и половона години, не можете да минете и 4 те процента. Когато някой реши, да изкара патрията си от НС и да я направи улична партия, трябва да помисли за последствията. Уличниците не се харесват, определено, на Българския избирател. Рисково е с тях. Приятна вечер.

Колкото повече обмислям новината, толкова по-смешно става. По закон най-голямата парламентарна група има право на най-много комисии. Ако променят закона, нарушават конституцията, ако посмеят да го направят, конституционния съд ще го обяви за противоконтитуционен, работата в комисиите се блокира. Вътре шаш, отвън викат ОСТАВКА. Веселбата е пълна.

То по закон и макар "най-голяма" парламентарната група ТРЯБВА да ходи и на работа ама герберите закони НЕ признават кога не им отърва ама ако е някакъв келепир и запетайките ще цитират.

ми требват им пари на хората видяха че няма да сменят властта скоро и се юрнаха по комисии

Въъх, леле, господи, аллах акбаар, скъпи хилядоръки Шива, Зевс и др. богове, реди молитви, сълзи и сополи богословчето Сидеров, тия по закон ще ми вземат комисията по етика. Не съм гласувал за ГЕРБ и няма да гласувам, но те май имат чувство за хумор.

Кви комисии, бе? Те местата не ги ли заеха отдавна? Де се слагате?

Полицията брои гербаджии От ГЕРБ алармираха за безпрецедентно писмо до областния координатор на партията във Варна Иван Портних, в което от полицейската дирекция в града искат да им бъде предоставен списък на всички новопостъпили членове от началото на годината до 30 юни 2013 г. и тъй, де... аз как подавам всяка година справка отглеждат ли се кучета и котки в нашия блок???

След като от ЕС изкомандваха, ГЕРб се връщат с подвита опашка и показват, че се провалиха без политическа подкрепа от Запад. По- скоро това ще е партия със затихващи функции докато комсомолците управляват народа.

ivo10

Има да чакаш марсианците да дойдат.

ПОДКРЕПЕТЕ С ПОДПИС ПЕТИЦИЯТА "СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ"!!! Блокирайте блокиращите!!! Тактика Тактиката променена. Нова безработна смена! Сутрин рано. Физзарядка, с двеста души за разядка! Тапи. Мор. Навред батак. От професия - простак! Софиянеца ръмжи... Няма мир, навред коли! Няма мисъл, няма думи. Само безразсъдни глуми! Българинът изумен... В дивотия е пленен.

Да се пречи на хората да протестират не е друго освен чист болшевизъм. Може да има платени, но има и недоволни от малоумните БСП , алчните ДПС, безумните Атака и пошлите ГЕРБ- има недоволни от всички тях.

Болшевизъм ще е, няма да е меншевизъм! Вие се научете първо да протестирате според законите, тогава говори кой кой е!

Е, след като герб трайно ще се настаняват в парламента, ако има протести, може да допусна с вероятност 10 процента, че са истински, а не някакви циркаджилъци и маймунджулуци.

Проглушиха ни ушите с това, че МВР искал списък на членовете на ГЕРБ. Първо ще се оплачат на европейските партньори, после ще сезират комисията да направи проверка. А би трябвало всичко да е в обратен ред. ГЕРБ не са спрели да реват и да се оплакват от изборите до сега. И се оплакват от неща, които точно те прилагаха към политическите си опоненти. Много гнусно поведение.

Айде свършиха кинтите, свършиха циркаджилъците на ЕнтЕлЕгентните протестиращи. Герберчетата се присламчват вече към комисиите, за да им дават парички. Направо ще умра от смях. Альооо протестиращите работата се вгомняса-ще трябва другаде да търсите временна заетост- така както сте красиви, интелигентни, симпатични някой може пък да ви наеме- жалко за рояла и кафето

Динозавърче, знаеш ли защо са измрели динозаврите? Имали големи тела и малки мозъци и през ледниковия период набързо изчезнали - гладни и вледенени. Ако знаеш каква политичска зима те чака, жална ти майка.

Хм, почнаха да се отцепват, отказаха се от предсрочните избори - герб постепенно отива на кино, което е логично за подобна мутренска формация

Навеждат глава и чинно се подреждат за постове. В комисии, в делегации, пред гишето за по-големи заплати, пред автопарка за мерцедеси, за самолетни билети? Станишев ви го каза и чак сега го послушахте, цитирам по памет: Върнете се в парламента, аз ако имах 97 НП през вашия мандата, нямаше да ви позволя да свършите толкова глупости! Не коментирам Станишев, какъв е що е, коментирам, че Боки е добро момче,и слуша какво Станишев му казва, и изпълнява!

Боко е още млад политик. Сега се учи. След 30-40 години като улегне и се понаучи, герберастите могат пак да си го изберат.

Разсмя ме искрено той Бацето след 30-40 години трябва да е на 90-100 , па белким тогава му е дошъл акъла ...................

Сега видяхте ли какво стана? Волен преклеца Бойко. Нали го беше страх да не го бият? Май заплатите са над принципите?

Предадоха Цецо на правосъдието!

Парламента ще се напълни с бивши комунисти мутри и тикви.Пак гласувайте за гербаджиите!

ivo10

Ще гласуваме със сигурност за ГЕРБ. Ти също го направи или целувай анала на Доган.

или БСП. Щом можаха да прекарат един от най-големите м.... в Европа, това са хората!

РОСЕН

Ще ми гласуваш ти за дедовия

Щом ти харесва наду.. се на мутрадисов!

Герберите от параноя ли страдат или от мания да се пише и говори за тях по медиите?Време да започнат да се учат да бъдат достойна и стойностна опозиция,а не да си работят в частният бизнес или търкалят по плажовете.Стига хленч и истерия.

ivo10

Ха, ха, ха. Тъпан, каква достойна опозиция при такова долно и недостойно управление от добре познатите ни предишни крадци и функционери на престъпния контингент, шуробаджанаци и всякаква некадърна и некомпетентна пасмина.

Какво стана бе? Май се връщат в парламента? Я си посипи главата с пепел, недоразумение!

Ако сте чели изявлението на Вигенин между редовете на практика е подкрепа на България за военната операция в Сирия. Великите сили точно в момента имат нужда от легитимиране на операцията и без съмнение се водят тайни преговори. Точно затова в момента имат нужда от стабилна България и нашата позиция и бързо припознаха новите управляващи. ГЕРБ много добре разбират , че са на път да бъдат просто зарязани от външните си" приятели" , защото в момента са напълно безполезни и нищо не зависи от тях.

Щом тая проста червена овца може да е депутат, правете си сметката кви идиоти има във властта!

А ти, си представи, какви идиоти има, че ги избират!

Партия Герб , каквото и да прави е толкова компрометирана , че надали някога ще има подкрепата , която получи на изборите 2009 г. Сега се напъват да имитират дейност , но цялото им напъване е едно фиаско което няма да върне доверието на хората. Съвсем скоро тази партия ще последва съдбата на НДСВ . А лидерите и Борисов и Цветанов ще лежът в затвора Скоро ще бъде Факт

Ще лежат колкото лежат Овчаров, Станишев, Доган, Масларова, Пеевски и т.н. червени и депесарски престъпници!

Ще мълча, при такъв факт.

и с какво по-точно е компрометирана,че не се сещам-сегашните по-добри ли са? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ivo10

И колко компрометирана е партията ГЕРБ? Кажи ми, че не ми е много ясно. С какво сравняваш "пропадналата " вече партия ГЕРБ? С чистите като сълза БСП, ДПС, НДСВ и Атака? Ти къде живя досега? В най-справедливото общество, от безгрешни политици, всички работещи На ползу роду? Аман от заблудени тъпанари. Затова сме на този хал вече 23 години.

Не може да си си платил за нещо и да не можеш да го консумираш. Даже и Бойко Борисов не е в състояние да попречи на това,

ще викат много сме , силни сме , тия са копие на БСП с тея милиционери там - абсолютни боклуци

И на арменския поп да се оплаче, все тая, няма вече кльопачка, ГЕРБ 4 години ако не и повече няма да види власт - щом и БАСТА им показа червен картон тея гербепедерасти ще се разпаднат като НДСВ !!!

К'ва БАСТА, к'ви пет лева ха ха ха, по интересна е новата партия на Първанов...

Цвъчка Цвъчева се изцвъка за последно.

Би ли споделил за кого ще гласуваш на изборите ?

за мен си

Както е тръгнало със Сирия , следващите избори може и за Путин да гласуваме :)

Оплюхте хубаво Бойко, сега кажите къде е Серго, откакто резнаха фондовете не смее да се покаже от дупката...

Какво са резнали бе манипулатор ??? Нали преговорите са водени от ГЕРБ и сам Томислав Дончев каза , че правителството спекулира и договорените пари са повече от предходния период. Я малко по-интелигентно с лъжите ...

Тогава кой лъже: Бобева, Орешарски или Станишев, нещо съвсем се оплетоха.

Резнаха фондовете за спонсориране на "умни и красиви" протести. А Серго не се занимава с тройно пребоядисани мекерета.

Просто спасяват парламентарната си група , защото назрява недоволство. Не всички са милионери като Цвък , Боко и сие и хората имат нужда от някакви доходи. Ако продължаваха с бойкота имаше реална опасност някой хора да напуснат и да се върнат самостоятелно в парламента па макар и да бъдат жестоко оплюти. Явно се е намерила някоя по-умна глава която да светне Тиквун накъде отиват нещата ...

Просто са се охарчили много за депутатското място, къде със заеми към лихвари, къде по друг начин а Мутрата ги държи далеч от келепира.

Гледам тука про-АТАК-истите сте изпаднали в оргазъм. Не разбрахте ли, че нещата са прости. Не искаме: БСП и цялата крадлива коалиция за България ДПС - верен съратник на горните в бизнеса АТАКА - бутафорна и контролирана опозиция, сателит на ДПС ГЕРБ - днес така, утре иначе Сори за вас....

Ами къде бяхте на изборите преди ТРИ месеца да кажете, кого искате? Дори и сега не казваш кого искаш!?!?! Сори за вас....

много големи очаквания имаш! все пак малко мозък се иска, за да се разбере това, а малобройните фенове на Юруш и останалите бандитски партии няма как да го разберат

кой ще спечели изборите ако се проведат сега. А освен това ГЕРБ2 може да създаде самостаятелна парламентарна група, защото ЦвЦв още не е изготвил психо-профилите и разпечатките. А освен това, тия нереформирани сега ли намериха да се Реформират!

Парламентарната група на ГЕРБ спира бойкота си на парламентарните комисии и ще излъчи свои представители в тях............СТОПЛИХТЕ НАЙ-НАКРАЯ ЗА КАКВО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА

Усетиха, че нови избори няма да има.

поне от номер 94?