ГЕРБ отказа да влезе в пленарно заседание за референдума

Парламентът не проведе заседание поради липса на кворум. От ГЕРБ не го осигуриха въпреки искането си за изборен референдум. Те са за оставка на кабинета до КСНС

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отказа да влезе в пленарно заседание за референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще ги избирам задължително,те фриволно ще си изпълняват задълженията,дори явяването на работа. .I.

Явно Герб и ДПС играят заедно- бягат от задължително гласуване като дявол от тамян. Иначе Герб иска задължително гласуване ама само след като спечелят следващите избори и имат пълната власт и след което да могат да контролират задължителният вот.

Винаги когато прочета Народно събрание си задавам въпроса - защо е народно . Нали не сме Народна Република от много години вече. Крайно време е да си смени името, но понеже СКУПЩИНА е заето от сродни нам народи , предлагам да се назове СБИРЩИНА.

изобщо знаят ли нещо друго освен да не ходят на работа,но да имат грандиозни претенции все едно са върха на сладоледа ?!?

И каква е ползата, като са там- при тях няма нищо конструктивно. Те са си против, и това си е. Стадото иска власт, друго не го интересува. Мутри в парламент.

И МАФИОТИ В ЗАКОНОПРОЕКТИТЕ!!

Луната да е - Боцата пак ще мачка! А Цвъчокът стяга редиците на "простите" : да се "разберат" отново с "дивия каратист"!

Атака ще дръпне шалтера на Ореха както го дръпна на тиквата! АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!

Без лустрация държава на тази територия е невъзможна!

До кога ще ги хрантутим тези.Не влизат в пленарна зала а получават заплати.

Герб са най- просташката и безотговорна партия.Поведението им е на нагли,мутренски отрепки.Не знам какъв трябва да манталитета и умствения багаж на човек за да гласува за тях

По 100 тояги на голо на всичките 240 мърлячи!

За период от 133 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.

БСП: Ще има оставка,няма да има оставка Герб: Ще има задължително гласуване,няма да има Турците:не искаме нито задължително гласуване нито електронно. Аз питам какво правим със субсидиите .Не е ли по-добре да включим и тях в референдума .

До кога ще продължават да бягат от отговорност всички и не почнат да си вършат работата.. това правителство онова правителство.. Ебаси измислените оправдания.. по тая логика като се е изчерпало това правителство означава ли, че няма да се взимат никакви решения още 4-5 месеца..

Кое е по - вероятно да се случи - Михов трезвен на работа, или да има кворум?

е видя се че герберите а истински лицемери и не трябва да са в следващия парламент!? Гледат само своите интерреси от самото начало на това събрание, като не влизат в залата.

да разтуряме седянката

А само като си спомня, че само допреди няколко месеца едни кукли щяха да провалят цялата година на студентите направо гнус ме хваща. Всичко в тази държава се ръководи от банда малоумници в сянка дето вече са скъсали с човешкия си образ. Оядени свини престъпни.

От най-гнусните идиоти, появявали се някога на телевизионния екран- Янакиев, проф. по философия и богослов, както и за отвратитетелната гнида Близнашки, също псевдо професор, юрист!

Аз предлагам заедно със задължителното гласуване да се приеме и правилник на НС, с който да се отзовават народни представители с повече от 3 неизвинени отсъствия.

Аз предлагам партия която не си е изкарала мандата да не може да участва на следващите избори, а партия с три провалени мандата да се закрива.

Хей Памперсници червени бързате ли за некъде. Изборите чак след летните отпуски, за да могат нормалните хора да си почиват както им се полага. И после да пуснат водата само

искаме избори 2017 и Съсела да ни води до опелото на Столетнижцата

И сме млади и сме здрави и красиви. Който го е яд, да ни цуне от зад!

По големи дебили от комунистите няма, хората им събраха 500 000 подписа за референдум, те го провалиха , а сега плачат. 300 дни бият тъпани вият вувузели под прозорците на престъпното правителств, сега искат да подават оставка.

Трудно ми е да избера между БСП и ГЕРБ! БСП има три провалени мандата, а ГЕБ само един. На опита ли да заложа, или на младостта?

При тези две възможности все ще си валат.

И тези искат да ни задължат да гласуваме за тях задължително?! Егати и гьонсуратите. Че ако започнем да гласуваме за тях задължително, те хепет ще се омързеливят и няма да правят нищо в този парламент. Те и сега не ходят на работа и нямат кворум ама заплатите си ги получава

По комунистическо време гласувахме задължително, защото имаше само един избор.:) Винаги идваха да ме заберат като единствения не гласувал. После се чудех, защо процента е само 99.9%. Сега си гласувам редовно, но за жалост късмета ми е като при тотото. Все моите не влизат.:(

Аз няма да гласувам пък който ще да влиза.

болшевики марш по работните места болшинство в парламента нали си имате осигурете си кворума и си покажете болшинството ЦАРЯТ Е ГОЛ ! карикатуриииииии марш от парламента !

от герп по-големи болшевики няма

Ма закакво е референдума, нали незнам колко хиляди подписа беха фалшиви? Памперсниците така се радваха тогава

Прости хора...

МА тия от БСП начело с МАя Селскопръчкова ТЪПОКОВА , защо бързат за референдума, преди две седнимици го забраниха, сега кво искат, никой не може да ги разбере. Знаеме че истичат в Канализацията веднага след НААТАКА

А за какво ни е ГЕРБ изобщо в НС? Така и така не ходят там, даже няма повод да покажат Тиквата на снимка, та съвсем да се подмокрите.

това не е народно събрание , това е цирк . а като взимат заплати дали ги боикотират . всички са маскари , но поне едните ни лъжат че работят . отиваш не си съгласен с даден закон или каквото и да било , гласуваш против и това е . има трибуна за да се изкажеш ... е не знам , колко кух трябва да си за да симпатизираш на такива малоунници . не съм гласувал от началото на 90 години , в случаи че някои ме обвини в симпатии . и не излизаите с тезата че моят глас отивал при тези или онези . хора не гласуваите , много интересна , ситуация ще бъде . това е истинският вот на недоверие , народният .

Бесепарските кебапчии пак искат турците и бабишкерите да избират...Толкова сте тъпи..Що се хабите,не е ясно?

ама ти или си много кух , или не можеш да разбереш , какво съм написал , което не говори добре за теб . първо не ям кебабчета . второ съм ти го написал , не гласувам , защото не виждам смисъл . 25 години едно и също . промиха мозъка не поколението (предполагам , че си роден след 95 ) , чалгата е пълна . от политиката до дома , всичко е разрушено . тебе сигурно нощно врама ти се привиждат партизани ? написах преди , че всички са един дол дренки . ама чукча е писатал , не може да чете .

За задължително гласуване кворум няма да има. Утре г-н Сайдеров влиза под масата и се хваща за пръстите защото иначе завинаги си отива. Ще размажем кирливия герберски вот на недовелие.

Истината е че Бойко Борисов активно участва в тупането на топката. Не е нещо, което да не очаквах от него. Само ми се затвърждава апокрифното мнение за него.

Егати и простотията-Боко иска веднага а сега врътна задник!!!! Българи на какви хора давате доверие та и народа лие такъв???? добре че съм навън срамувам се от БГ простотията.???

Апа Фикусито иска и той оставка, само че вчера не стана ясно на кой точно. Подгизна и той от опикаване

почва световното,после море... тя се оттече...Е вярно идва есента и зимата ... студено е,но дано те стопли надеждата -да се хванеш за зелено!

Всеки ход водещ до по-бързото разпадане на зловещите остатъци на БКП/БСП/ е добър!!!

Добре де аз не мога да разбера поведението на Герб хем искат задължително гласуване хем не влизат в зала за да гласуват за това . Тази партия и поведнието на членовете и ме кара да си мисля , че е изградена на базата на едноличната власт т.е ,Каквото каже лидера Борисов всички членове изпълняват безропотно . Този човек е по зле и от Тодор Живков .

За кво са им ГЕРБ на тия СОПОЛАРНИЦИ, нали си имат ФИКУС, да си го препикават там и да си гласуват

Чети Конституцията пък тогава смърди във форума. Избран депутат в НС е представител на всички българи, не зависимо от коя партия е издигнат. Аман от келеши с дежурни простотии!

като каза тъп и се сетих за електората на комунистите

dimitarpeshev73@abv.bg

Ми къде е фикуса бе Смръдиливец проЗ?

И какво ще минат още едни избори на които ще гласуват 1/3 от населението на България.За какво да се хвърлят такива пари? Пак ще излезе същият резултат.Какъв е смисъла?

Дума и лаф да става.

Ами те ГЕРБ си излязоха и предната седмица преди гласуване на вота на недоверие пак по някакви неясни причини. Бойко Борисов като не иска да управлява да излезе и да си го каже. Стига ни е разигравал като маймуни.

Уж щяхме да подаваме ОСТАВКА, а пак правим маймунджолъци.

Мача е свирен още миналата година февруари месец, ако питаш мене.

калпав позитански МАТРЯЛ , върнете мандата немедленно щом не искате да си стоите по работните си места кръшкачи долни нали имате "болшинство" -- покажете го в парламента или се махайте барабар със копения си кабинет

Остава да видим КОЙ ще е големия юнак свалил правителството. Кандидати много.:) Местан Станишев Бойко Кворумът протестите Посланиците Путин КОЙ?

както всички "спечелиха" изборите -- всички ще се хвалят излиза , че дпс е ЕДИНСТВЕНАТА партия с напредък и развитие на млади кадри !

В интерес на истината само ДПС се държи адекватно.

Е, искат задължително да гласуваме, пък и да ни глобяват. Как ще стане тази работа бе, хаймани, като самите вие не ходите на работа. Но ще видим на есен, кой кум, кой сват, кой на булката брат! А за тези които все още се кланят на Тиквата, хак да ви е. Правете си сметка как ще защитава вашите интереси, ако пак го изберете да прави золуми в Народното събрание.

А защо Цецо се появява по телевизията и в НС, нали е осъден? Има забрана нали, или за него няма.

стига говорехте глупости...никой не е осъден до окончателно произнасяне на съда..има обжалване и т.н....кой наивник си помисли че някой от върхушката ще бъде осъден..защо се лъжите така бе, големи хора сте

гнусния ялов мандат не работи като сте успели да завземете властта с гнусни маневри стойте си на работните места гнусни ялови мандатоносители и гнусни ялови мандатокрепители или си върнете яловия мандат и прекратете този ялов парламент

Мика,наздраве бе.Нали бяхте жизнени.Работете,ко чакате?Опозицията да ви прави кворум?Що?Нямате депутати?Ми къде сте тръгнали бе,идиоти?По ряката без гребла?

Какъвто е Боко Маймуня, такива са и маймуняците му.

Е,щом един маймун ви лашка така здравата...Смятай колко струвате...То пък и аз,какво ви говоря за смятане?Една бюлетина не можете да решите

Борба за власт!Лошото е че никой не го интересува какво се случва с народа и че вече 95 % са под прага на бедността!Без бой няма да мине работата ми се струва!

Преди да се разпусне парламента да гласува закон за минимална пенсия от 1000лв.:)

ОЩЕ НЕГРАМОТНИЦИ ПОДДЪРЖАЩИ ГЕРБ...?!

И всичките са по-интелигентни от теб и пишат с маки букви.

Сега ще гледаме как Цецо, осъден на четири години затвор ще прави избори, за да връща СИК на власт. Сигурно ще ни се вдигне рейтинга!

Сега ще видим , какво ще прави съдийчето с треперещите ръчички