ГЕРБ отговориха на управляващите: Знаем, че сме виновни за всички провали на "Промяната"

Защо правителството на Петков и Василев не е сключило нито един договор и не е платило нито една стотинка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12 години на Борисов му бяха виновни бившите комунисти / той също е бивш комунист и бивш сикаджия /,,после му бе виновна майката кърмилница БСП,Тройната коалиция,Станишко, ДС,ДПС които му бяха задкулисно съюзници ,даже и царя Симеон му бе виновен по едно време.Само Борисив през тезиб12-г.е безгрешен рекетьор ,корупционер и взимал на едро в валута и злато от бизнесмени и неподчиняващи се политици.Всичко това го мъчи и той изпуши безвъзвратно като човек и политик.Важното от както не е на власт ни минискуси ни сърце са болни ,но го удари в мозъка.Не е жалко но е факт.

Ами виновен си Биби, то не може само на теб другите да са виновни!

На теб ти бяха виновни „комунистите“, интелигенцията, мислещите, бабичките... Всички от хан Кубрат до теб. Няма акк ПП да сключвата договори, защото всички, които ти си склюбил, са да 100 годиин напред, при това плати за неща, които още не бяха нарисувани и омже би още не са. Азбуката поне научили ли?

Ако тия канадски скакалци не бяха налазили страната, магистрала Хемус щеше да е стигнала Велико Търново. Всичките тези маневри-законно, незаконно , на временното правителство на Радев с министър Комитова и после на новите промянаджии имаха една цел-да спрат развитието на северна България, за да останат средства за инфраструктурни проекти на южна България . Хасковска и софийска мафия съсипват целенасочено севера.

Пишете каквото си искате, но при ГЕРБ: -> Заплата 1500 лв при гориво 2 лв, хляб 1 лв, месо 5 лв. -> Магистрали до морето и Гърция -> Метро за София -> Малките общини възстановени, осветени, охранявани. -> Подписа договор с Македония, който спря обира на българската история и култура, и който дори Киро ментето не може да прескочи сега... а се опитва! ПП само чегъртат, никакви резултати, изпуснати цени, спрени строежи, провален план за развитие. И днес имат наглостта да говорят за намалени пари по плана, а ние сме ЕДИНСТВЕНАТА държава, която все още НЕ ПОЛЗВА парите от плана за развитие!

Да, на гробарите сигурно е била толкова платата за ковентиране в Мрежата.

,,Рейгън “ ти си прост и Бойко е прост и се разбирате.Затова ако дойде Буда Борисов на власт инфлацията ше изчезне ,газта ще потече,бензина ще падне на 1.60 лв. ,Мин.пенсия ще е 1500 лв.,заплатите европейски и всички магистрали ше са построени вкл. и тунела под Стара планина.Велик е Бойко и голями са манипулациите и лъжите му.

Не разбрах само къде покриха оня с парите за Хемус? Така и Рашков не съобщи на кого ги е предавал. За заплати в плик на работниците, за материали ли, касата на ГЕРБ , за купуване на гласове ли или лично за ББ? Човека даже го позабравихме. Ама като чели такива разкрития щяха да минат някои червени линии..?

Виновен си то е ясно и на детската градина въпроса е кога ще отидеш където ти е мястото

Не сте виновни за всичко,само за грабежа,опростачването,мутризацията ,милиционерщината и бедността на обществото ни,но всичко това е възможно след като 12 год търпим да ни управлява човек прочел Една книга,прислуга на БКП вождове и после портиер на СИК и това всичко гарнирано с животински страх и параноя издали сред комплекси за малоценност и нисичък интелект.

Кой трябва да сезира Конституционния съд за да отмени поправката за възможността на кандидат влязъл с партийна листа да се обяви за "независим". Това е фалшифициране на вота на избирателите. Защо има възможност да се гласува с чужда карта? Когато гласуваха с вдигане на ръце, ръце и крака ли вдигаха? ---------------- И предишните правителства си отиваха с наказателен вот, без значение леви ли са, десни ли са. Сега дойдоха млади и "честни" и се оказаха лъжешивачите от приказката "Царят е гол".

ГЕРБ-ДПС=Проклятието над България

Всяко село си има местен идиот, а ние си имаме бивш премиер. И каквото и да казваме за него той ще си остане най-голямото недоразумение. Всъщност българите имаха нужда от бледо подобие, копие под индиго на бивше комунистическо величие. Мислеха си, ще могат да си върнат цената на сиренето и бозата и почивките на море, но си върнаха само простотията от която толкова имат нужда.

Странна тиква- подписва договор ,по силата на който ни удържа пари,а обвинява друг за това.

Ние не сме прости, като него. И ПП не са. Ананиев, Дончев и останалите бойкови подлоги могат да му кимат с глава и да му се радват, но това просташко поведение (за компетентност въобще не говорим) не върви извън ГЕРБ. Би трябвало по-интелигентните гербаджии, ако са останали такива, да го посъветват да си затваря устата.

Виновни сте за тези 12 години мафиотски кражби, които сега ще бъдете накарани да върнете с лихвите барабар (willy nilly)!

гориво 1.48 при Марешки,искараха го най големия мошеник,заплати пенсии при Б.Б. що годе добре не казвам идеално,изкараха го най големия крадец,е честито при тези мошеници цените до небесата.

Заредих при Магарешки. Навремето. Като излезе на мода. Повече не повторих.

Докога ще се оправдавате с Бойко , остави ви готов план, но вие решихте да го нагодите за Прокопиев и всичко пропадна .

Дир, кога най после ще спрете

Кирчо и кокорччо е пълни некадърници що Бойко бил подписал плана дето цяла Европа е подписала , да обвинят и царя , че подписа да влезем в ЕС .

Хитър Петър пак изкара торбата с лъжите? Не знам вече дали и "Сиганите" ти вярват

Брат кво се правиш на теб все Станишев и Орешарски ти бяха в устата цели 12 години.

Потърсете да видите една наистина знаменателна свимка, на която гологлавите Бойко Борисов и Слави Трифонов ОХОТНО СЕ … ЦЕЛУВАТ В УСТАТА! Вижте я, струва си! Понякога снимката казва много повече от всякакви думи, клетви и обяснения!

А Електра да внимава да не я удари тока.

Електра е Свинетка Павлова дебелата любовница на дебелия БОЙКО

Бойко е доказан лъжец .Плюе комунистите,а захвърли пожарникарските пагони за да остане член на БКП.След това Доган Паша го направи генерал от полицията.Това как става не ми е ясно.Захвърлил пагоните ,след това охранител,мутра и крадец на автомобили и хоп генерал.И тоя човек ако мислите поне малко какви зависимости има???

Всъщност в момента нова, на което ставаме свидетели в България е нормално, с оглед на състоянието на държавата и причините за него! България 30 години бе пленена от мафията държава! И това, което сега става, колкото и ненормално да изглежда за “нормалните” държави и пора, е всъщност съвсем закономерно! А именно - досега, от 1989 г. насам в парламентарната по Конституция Репубрика България Парламентът бе реално патерица на правителството! А то, правителството пък бе патерица на кукловодите на мафията чрез главатарите на т.н. лидерски партии, подбрани, подготвяни, лансирани и назначени от … същата групичка на кукловодите! И сега очевидно битката е властта, върховната власт да се върне обратно в парламента, както е по Конституция!

Нали си спомняте как един отявлен рецидивист, измамник, българомразец и осъден със самопризнания терорист, ДС доносникът Доган без никакъв свян обясняваше как ной имал по-голяма власт и от министрите, и от депутатите.

Значи за шест месеца ПП ,разрушиха пътищата,които мухобойко шланга построи за 12години.Просто уникално.

толуп от снимката от както го арестуваха се насира като самосвал и ходи с памперси в седем пласта.

Никой не ви е поискал мнението че да отговаряте! Вас ще ви разпитва новият Главен Прокурор! Пред него само ще отговаряте!

Бокич забрави, че 3 мандата му бяха виновни БСП!

Ако има правителство на ПП и преизчисление на пенсиите през януари става зле за опозицията

Истината не е силната ти страна. Та ти си мафиот, за бога. Дори това, което говориш да беше истина, а ти знаеш, че не е, няма никакъв шанс да дойдеш на власт, не и в близкото бъдеще. За всички ни ще е най-добре герб да не участва в гласуването за ново правителство. Евроатлантически ценности, а?...да видим.

За да сте най - точни!

НЯМАМ ДУМИ ? ТИКВАТА СИ Е ТИКВА !

Продължавай да си патиш от промяната :)

Да, ГЕРБ знаем и го искаме. И се наслаждавам на провала на промяната и мокрите сънища на кокорчо че ще бъде премиер. Сега е агонията на изменниците и нека народа си пати заслужава да ходи пеша!

Прави впечатление,че толкова силно разрастнала се корупция последната година,а Киро и Рашков исие нищо не правят.Цените на дребно и едро летят в облаците,но не се реагира.Рашков,защо не попита магазините,големите вириги да си покажат по какъв план си покачват цените последната година,горивата също.Оставили сте ги да ни дерат кожите,от жалки освирипели бабички по пазарите до мазните мафиоти по тържищата и какво ли не.Всичките сте за метлата,Киро,Асен,Рошков...

Доказан факт, който всеки гражданин може да провери всеки ден: БОЙКО И ГЕРБ разбиха всяка една институция в България!!! Болници, училища, общини, институции, няма значение, защото нищо не работи! В тази държава няма на кой да се оплачеш.....

Изгониха руснаците и вече никой не защитава Герберастите във форумите!!!

И ментора на БОКО КГБееца Златев ще бяга за Танзания където с КРДЕНИТЕ от БГнарод пари си е построил САФАРИ Ол Онклизив където да стреля на воля зебри и антилопи с руската си пушка за 50хил долара ,подарена му от ГАЗПРОМски олигарси

Толупа , пак ръси селски бисери !!;) Абе Главанак ...прост.... открадна милиони , натъпка си чекмeджетата с евра и злато, не ти ли стига бре Алчна Тикво ??? Да ти,... Е.П.М ....!;(

Не вярвай на плоските лъжльовци можеше нещо по-достоверно да измислят. Сега си много по-беден и ако имаш пари за гориво ще си трошиш колата по лоши пътища. Това е промяната но ти трябва време да го осъзнаеш клъвнал си на въдицата за това и ще си патиш :)

Руските тролчета педерастчета след като им изгониха спонсорите станаха гербопитечета тролчета педерастчета...

двете партии най опасни за България са герб и ПП

Ебете майките на Промяната или те ще ни ебат майките. Това война . Или ние или те. Стълбовете пред Народното събрание чакат всички от Промяната

Кюлче ли бе - да го опишеш, пачка ли бе - да я преброиш

С бе Бойко, за затвора си и ти го знаеш прекрасно, заеби тези речи, няма да ти помогнат, ами се запаси с вазелин и почни с леки анални упражнения, да свикнеш

Арестуваните го, обсъдете го и в затвора. Виж колко е просто. Въпросът е за какво точно?

Да го бяха осъдили. Поне разследвали... Нищо. Само клевети. Аз съм съгласен. Доказват с факти и влиза в затвора. Ама нищо. Що ли? Или не е крал или са некадърни. И в двата случая не вървят. или по скоро да вървят! На майната си!!!

Защо? Защо ли ? Ще задигнат милиарди и ще избягат при Ружа Игнатова.

Е пейч, ти изби рибата в реката

крадеца вка дръжте крадеца! я марш бе тулуп

Бойко е виновен. Призна си. Виновен е защото разглези народа. 12 километра опашки за курортите е Гърция. Хайде на пазар в Турция. Кеф ти Германия, Кеф ти Франция. Цените ниски. Заплатите горе-долу, но достатъчно. Пенсиите ръст всяка година. Верно 6 %, но при инфлация 2 % бива. Хайде, сега пазарувайте с новите пенсии, да видим какво ще си купите. Побързайте да се запасите, защото след три месеца с този темп на инфлация, ще купите само половината.

Може би, ако падне в България златен астероид или някаква подобна лудост, имаме някаъв шанс след година-две да се почувстваме нормално:)))) Иначе с тези краставици нямаме никакъв шанс. Колкото и да крякат 3-4 хиляди по чехли на жълтите павета, милиони страдат. Мина времето на крякането, идва времето за сметката. Както и да се върти и гъне тая пасмина, даже някаква малка войничка да ни спретне, за да отклони вниманието, накрая се плаща сметката. Ще ги изреже създателя им, няма нужда от ексцесии.

Е така е Борисов ! На теб десет години ти бяха виновни тези преди теб

Борисов, виновен си! Заради твоята мека политика тия са на власт!

И все по мек ще става, анално

Наистина само за малко повече от година "Промяната" съсипа БГ. Само се занимават с това как да останат на власт и забравиха да управляват.

Уважаеми редактори, моля да не обиждате читателите с брътвежите на другаря Главна Мутра на републиката.

Моля трътките от паветата да си затварят плювалника и да си карат тротинетките. От храчки акъл не ни трябва.

плюнки, храчки - на мутрите инструментариума.

ЧЕКИСТ НА РЕПУБЛИКАТА - КРЕМЪЛСКАТА КАРАКАЧАНКА , ЛЮБИТЕЛЯТ НА КРЕДИТНИ ТРЪБИ!