ГЕРБ ще обяви листата за евроизборите на 31 март

Българските и европейските граждани виждат как фалшивите новини са част от ежедневието, каза Цветан Цветанов във връзка с предстоящите евроизбори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо малко угрижен ми се види на кадрото. А пък по Панорама в един ракурс носът му излезе малко удължен. какво ли значеше това

В момента колата ми е на ремонт,плащам данаци за дупки,писна ми от рекет

Какво ни интересува това .Изкарайте сутрешните изказвания по всички телевизии на гурото Биков ,на академикДеса Атанасова има една приказка -КАТО ПАТЕ В КЪЛЧИЩА-тия корифеи на правните науки ще ви оставят без думи.

Като си редите листата не забравяйте, че евродепутатите ви ще са с двама по-малко. Така де, имайте го предвид като го почнете пазарлъка - ти на мене сладко местенце, аз на тебе еди кво си. Да не вземат някакви калинки да дават мило идраго за по-задни места, демек за нищото?

ѝБЕ ,ХОРА,прочетете в УИКИПЕДИЯ какво представлява това НЕДОРАЗУМЕНИЕ с апартаментите и тогава си помислете за всичката ШАЙКА от ГЕРБ !!!!!!!

Грешка: АБЕ ХОРА .......

Цвъкьо, мене ми е през дедовия!

Листата я знаем роднина, милиционер, каун, тиква, калинка, роднина, милиционер, каун, тиква, калинка, роднина, милиционер, каун, тиква, калинка, роднина, милиционер. 17 броя. АКО ЩЕ ДА СЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ТАКАВА ЯЛОВА, ПРОДАЖНА, КРАДЛИВА, СЕМКОГЛАВА ПАСМИНА НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАМ. Няма как. Сами се направиха на маймуни още преди ветото да си отменят решения, които с 26 часа дебати отстояваха. При това да ми говорят, че нямали алтернатива. Спаси боже България от тези и всички като тях. Все ми е тая, ако ще Путин да се намесва, само искам падане на тези крадци и калинки от власт. Черепа гуменков е нетърпим. Не знам какви са тези хора дето членуват в Герб ама Бою и Цвъки са твърде елементарни и плиткоглави. Данаил Кирилов, Цецка, външната министърка. То няма един читав - въобще не ме интересуват. Просто не съществува такава пасмина. Няма я. Избирайте си ги, затривайте си държавата.

Дреме ми на....за вашата листа!

Листата после направо при прокурора - като паднат от власт. По списък. Проверка на имоти, конфликт на интереси. Конпита, спецназ прокуратури - всичките им камъни по техните списъци.

Как Цветанов уреди и с кого току що завършилата образование в Маями дъщеря в ,,Светвната банка" на работа? Май Сталинка е там на висок пост. Цветанов завърши ВИФ с връзките на баща си и с тези връзки в Д С стана Кадри (човешки ресурси) в МВР,преди да стане пишман политик. Сега дъщерята не идва да работи в просперираща и надградена България от Бойко и Цветанов ,а я устройват с връзките на Сталинка в ,,западналата",, Световната банка". Каква саможертва на Цветанов !

Няма нужда, вече я знаем!

aZ KAZAH СЕГА МЕ СЛЕДВАЙТЕ ДО БОЯНА,,, И АЗ ЩЕ ВИ ОТВЕДА ДО ЛИДЕРА ТПДОР ЖИВКОВ... ИДВАТЕ С МЕН И СЛЕД МЕН... АМА АЗ ТИХОМЪЛОМ ЩЕ ВИ ЗАОБИКОЛЯ....

Роднина, милиционер, роднина, милиционер...

Мислех ,че след многото политически гафове мой Цвъки Цвък Апартаментов ще с покрие поне за седмица,но сърце лъжливо не трае да излезе пред публика да лъже,маже и манипулира.

няма да виждат ,че са част от ежедневието ,като всеки ден се изцепваш в ефир!

С Бойко и Цецо напред към светлото бъдеще на китната ни Родина! Слава на ГЕРБ!

Бравос момчето! Ела да цункаш шлифера!

Тулупа, май се готви за почетен сенатор като Доган, направи пачка и ще остави безличника Цветанов, да бърка в гащите на Курнелия, за да се убеди, колко ще му влезе отзад

ББ, защо допускаш този апартаменталист да ти диша във врата и да ти гледа в паницата??

Кой ги предлага за политици и за каква цена в тези наши ООД и ЕООД наречени партии?Интересува ме "човекът зад кулисите","режисьорът" не само на тази,а и на другите "партии"!!!

До тогава ще сте хвърлили кърпата и ще е сложена "." на Винету 3! Този явно не разбира или не му се иска да разбере хората ви мразят и една искра е достатъчна за да гръмне бурето с барут и да Ви помете некадърни и крадливи ГРОБОРИ! Алиса в страната на чудесата и този си живее в неговия измислен свят, как всички боготворят Буда и се радват на всекидневните кражби на ГРОБ и на апартаментите на Цецо Тъщин! Няма да Ви бъде, колкото и да се пънете ГРОБОРИ!