ГЕРБ обвини Рашков, че разпитвал директори на училища за кого гласували: Радев да го озапти

"Ще повикаме още другата седмица този човек и ще го питаме за всичко. Не само за това. Като ученик ще го питаме", обяви Тома Биков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Армията е деполитизирана ! И директорите на училища до институти -СЪЩО трябва..

Дали Радев е знаел какво злобно псе са му предложили за МВР-министър? Предполагам - да.

Събрани от кол и въже.

да се изявява,като тартор,така ли?!

глупости на търкалета.

нали Черепухин му го предложи лично?!

Я тази си оправила клюна !

Една жена на пазара каза....

Всички трябва да са деполитизирани и продавачките на пазара.

трябва да има и злобно псе,нали?!

След многобройни оплаквания от партньори за нежелани операции от апендицит

не му го е предложил,а го е посъветвал,само...

Ха, Тази с индианското си име “Конска глава” била жива бе! Иначе доБИтъКОВ си го знаем и никой не му обръща внимание отдавна.

виновна-виновен е Началникът му Мунчо!

Ама верно завиха на умрЕло... хахах... Но човекът не го е страх и ще се яви в Парламента, а не като ББ, който иначе е гоУем мъж! :-)

в сф и големите геадове повече от 95% ,и не само, директорите и директорките са от герб (!!!!) рашков им бръкна на Буци и ко (герб) с 200. по-голямо зло след живков с герб не сме имали. маматави чудовища,които откраднахте живота ни.

или бъркам?!

Мачкайййййй Рашков гербавите корумпета

Мерзавецът Рашков арестува поголовно невини българи с хвърчащи бележки по НПК на Лев Главинчев от 1952 ,а умно красивите джурналяйки не пискат като озлочестени девици за човешките им права? Къде са протестърските самодиви Бенатова,Паунова и Шикерова и техния алфа мъжкар Дико Куката скиорина?

Ти не спряха да реват

чак па многобройни...

Цитат: "да дават обяснения за кого са гласували и дали са агитирали да се гласува за определена политическа партия" Това са 2 съвсем отделни въпроса. Да питат за кого са гласували нямат право, но това може да е измислица. Ако са агитирали в училище, то това е престъпление. Децата се пазят от всякаква политика. Отделно преди и дали е било в денят на избори и на размисъл, за което преди се говореше, но тук не се споменава. А пребоядисаният Тома Биков да си спомни какви ги е говорил едно време за Бойко! С тогавашните му изказвания съм съгласен. ;)

Спокойно, идва му времето и на този м ръ сен комунист и московско мекере. Ще си разиграва коня, но да не му увиснат бър ните .. Този мръс ник , няма да може да излезе от съда. Ще бягат от него, като от прокажен.

А, чакай ти от умрял писмо :) Тия "доказателства" ги има само в главите на чалгарите и мутрите с IQ колкото възрастта им... Ама трябва да си заработва посланическия пост, какво да прави човекът. Толкова може да измисли, толкова казва...

Нещо повече: Имаме няколко милиона сигнала, че Рашков е ял деца в Сирия, Украйна и Долно Камарци.Радев да го озапти, защото не се трае вече...

А бе Мите ти че си червен трол си личи но още повече си личи че си чисткръвен педал

Ревете калинки продажни Га папахте суджуци не ревахте.

Руснаците идЪт, помоооооощ....

Интересно, как психясалият от неистовата си омраза срещу ББ и Гешев би могъл озапти назначеното от самия него лудо пиянде? И двамата са за връзване, друг начин няма!

Всички, забравят, колко хора са гласували за ГЕРБ. Мръснишкото и реваншистко отношение, само циментират тази партия. Това го каза много добре Любен Дилов син. Ако СДС не се беше правило на Господ, сега нямаш да има Мая Манолова, Рашко циганчето, Руменчо Уменчо, Янаки який, не споменавам Биволицата, защото, е бита та убита. Партията на Бойко, Герб, вече е пресована, насъскана и готова за отпор. Колкото по-дълго продължи това тъпо поведение, толкова по реалибитиранат, ще е партията му. Въпреки Честните избори, те пак са си номер едно.. Това не трябва да го забравяте Кума Лисо и майка Зайка, както и Де би ла и Парайгеносе кому дала, кому не дала

Дали си е оправила носа тая?

Не позна приятелю - "другарите" от БСП са ми толкова на сърце, колкото и тези от ГЕРБ. Време е всичко това да се изрине. Но ти благодаря, че отдели време да ми пишеш, това означава, че можеш да четеш.

Тома Неверни какво да го слушаш: днеска те плюе, утре ти е най-големият апологет. Филма сме го гледали вече - макар и с друг персонаж.

Това правят горещините отключват психичните разстройсва а Рашака има шизофрения УШКО тлябва да му слага по кофа лед на ден

Комунистическите боклуци няма да се спрат пред нищо докато не унищожат България.... Бог да пази България!!! От комунистическата измет...

Даа.., ако продават вестници.

На Николинка хубаво са и скъсили носа, ама малко камбест са го барнали.

Тома Биков е бухалката на ГЕРБ - добро куче, вярно куче !!!

Това лошо ли е??

Рашков бил такъв, бил онакъв, имал имоти, бил червен и пр. Може и вероятно е така, но от друга страна ме радват неговите методичност и целенасоченост на парен чук да мачка гербавите. Крайно време бе да се чуе и гласчето на учителската каста на ГЕРБ - милите, за тях все няма, все са пренебрегнати и ноправдани, а сега и репресирани... :)

Да даааа,ще мачка той с гол задник таралеж.

Здраво се е наел да замести Пъпеша в тая роля, само да не свърши като него....

Тоя вълкодав и това джафкащото псе Биков какво стряскат хората, че да не могат да спят после от кошмари?

Дедо ти не си пич а пичка щото пикаш клекнал

Биков ли си Кравов ли си не знам, но такива простащини може да измисли само твоя кумир Джипко Бибитков! Престанете да ни занимавате с лудостта си! Не сте на власт и целия български народ най-после си отдъхна от глупостите ви! лекувайте се!

Това не е бухалка, а клечка за уши или в най-добрия случай за зъби...

Рашков е пич. Тия палета от ГЕРБ само джавкат.

тоя биков като го видя и ми се доаква

биков не беше ли политическа п-тутка

Рашков е правителственият питбул.