ГЕРБ няма да подкрепи ляволибералната коалиция на ПП

Ние сме дясна партия, заяви председателят на ПГ Десислава Атанасова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като Боко Банкянското корумпе е аут от политиката, Дуловската Деса ли се пъне да става новото острие на корупционната партия герп?

Само не знам кой раздаваше пари на сулю и пулю? То не бяха празнични надбавки, добавки и всякакви такива. Увеличихте администрацията и им вдигнахте заплатите. Всякакви видове данъци - уикенд, муикенд. Всяка година вдигане на осигурителни прагове... Айде молим те! Това са само десни политики....

ГЕРБ били дясна партия….. Ахахаха!!! ГЕРБ е кафява партия, основана и движена от корупционни практики със собственик един абсолютно провален и компроментирал се през годините охранен охранител, на които бъдещето е надолу, надолу, надолу с голяма част от членовете в управителното им тяло напът да бъдат разследвани и опандизени като се изрита назначеният от ГЕРБ и ДПС подопечен им главен нагъл прокурор, фалирал КТБ.

Всяко нещо неподкрепено от ГЕРБ означава само едно, че то е ПРАВИЛНО!

Коалицията дружно си го мести !

Важно е да знаем, че това са изказвания за пред публиката. Иначе ще трябват седмици да обяснят на титаните на мисълта, дупетати от ГЕРП що е то "ляволиберална коалиция". Инструктажа как да гласуват е с чомбер по челото, за да гласуват против, щом няма чомбер са за. Тиквут бие по един чомбер на най-доверените тапири и те имат списък на коко да предадат "партийните заръки". Това е демокрация по герберски! Ако размисли баи Толупа, или началниците му кажат - пак чомбери и прегласуват!

Каква идеология имаш ти МА,плачещо за свирка курвоазие.

вие сте партия със собственик партиен член

ГЕРБ са най долната пасмина в парламента. Ще пречат на работата му по всеки възможен, и невъзможен начин..

пътници сте да за знаете още малко ви остава

Трябва да дойде правителство което МОМЕНТАЛНО ще въведе ЛГБТ+ права напълно идентични с тези в щата Калифорния на САЩ. за какво е тази почва у нас за свободата с тези ръченици,кукери, револционери и толкова още неща, апък сега не щат да дадат свобода на народа. Затова ли нашите национални герои са правили тези революции, като сега не дават тези права. Ама пълен абсурд.

Чухте ли стенанията на Къдравелко по БНТ?

Пиша за последно.Не може деца на ДС кадри да са алтернатива за България.Не може да имаме пРезидент,вместо Президент.Не може Р Овч. Да е някаква алтернатива Другарката Нинова също

Благодарско, че е за последно !

Няма десни, няма леви. И предишните и сегашните са, и бяха назначени от американското посолство. И ще управляват така както са ги инстуктирсли. Нови заеми и грантове зелена сделка, джендър ска идеология, в пъти по скъпи цени на горива и енергия, отказ от национална валута, зелен сертификат и задължителна ваксина. Глад, мизерия и робство, нещо което не искаме, но точно това ни очаква. И тези политики бяха въведени още докато Бойко ни управляваше, сегашните просто ще поемат щафетата

Тая като я видя започва да ми се ебе като на магаре !

а на мен ми се отщява

Бункера в Масква що така безмисленно си харчи парите?България нищо не дължи на Россия,напротив .Дължат ни и азбука и култура И Радев и Курнела и Кирчо бързо ще заминат в канала след далаверата с изборите.

И партията им,може би затова сега всичко ни се връща. През 1883 г. Д. Благоев създава първата марксистка групировка в Русия, т.н. Благоева група.

"Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и спазваме идеологията си години наред" Клишета, клишета, клишета! Това е изкуството за много говорене, без да се казва нищо. Госпожата е експерт в тази област. В ЕДНА ГЕРМАНИЯ НАПРИМЕР ЗА ДЕСНИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ХОРА, КОИТО ИМАТ СРЕДЕН И НАД СРЕДНИЯ ДОХОД. ТОВА Е НОРМАЛНО. ТАКА Е В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ. У НАС ОБАЧЕ ЗА ДЕСНИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА. КОГАТО ГИ ПОПИТАШ ЗАЩО СА ДЕСНИ, ОТГОВОРЪТ Е :"ЗАЩОТО МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ". У НАС ВСИЧКО Е ДЕФОРМИРАНО И НЯМА ГРАМ ЛОГИКА. НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ В КОЯТО САМО 10-20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЖИВЕЯТ ДОБРЕ СИ ИЗБИРА ДЕСНИ ФОРМАЦИИ. КОЛКО СА ДЕСНИ, ТЕ СИ ЗНАЯТ. ТЯХНОТО ДЯСНО, СЕ КРЕПИ НА АНТИКОМУНИЗЪМ, НО ВЕЧЕ И ТОВА НЕ ХВАЩА ДЕКИШ. ВИДЯХМЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С"ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ". На Десислава Атанасова ще кажа следното. Вижте уважаема госпожо, ако все пак резултатът на ГЕРБ е относително добър, то е заради ниската избирателна активност.Гласовете на "калинките" на ГЕРБ натежаха и помогнаха. Въпросните "калинки"си пазят със зъби и нокти топлите местенца. Това обаче е загубена кауза. Никой няма да търпи повече партийни некадърници на ключови места в управлението.

След зимата на мошениците и пРезидента ще изметем всички мутри, червени буклуци и платени от Черепа. Ще си върнем нормалността с Герб/СДС.

Няма ли да викнете бодливото свинче и пържолестия шопар от ДъПъСъ да ви помагат?

Макс и Мориц няма да изкарат и три месеца да управляват.И всички които са гласували за тях да вземат тенджерите с най дебелото дъно и да си го ударят в главата.

Вече се убедих,че Империята на злото ,пак е взела превес в България

Химна на България Дружно братя българи С нас Масква е в мир и в бой Партия велика води Нашият победен строй И всичко беше добре докато Рейгън не взе че изкупи ламарината от която се правиха капачките за буркани Три години затваряхме със едни и същи капачки Получи се повсеместен бомбаж и Буркансоциализма се спихна

Всеки ден нова постановка!!!

Вече не сте фактор,няма значение какво подкрепяте и какво кроите!!!

естествено е ГЕРБ да не подкрепя защото не владеят паричните гарантирани извори,и така българските бандитски партии ще се дебнат да се разкъсат при всеки удобен момент,а навън светът се развива икономически и културно!

Ъхъ, дясна партия сте, ама лидерът ви до оня ден имаше червена партийна книжка. То само с едното пребоядисване не се става дясна партия, како.

Книжката . . . още си я пазя!

Като едното нищо я пази. Той е сред последните, дето сдадоха тези книжки. Сигурно му е било много тежко.

ОТ ТАЗИ ОВЦА ПО ПРОСТА Е ПКП.

Деса простакеса ,Кривак биков, Палачинков, и вся осталная

ГЕРБ били дясна партия! Нито са партия, нито са десни! Те са една бандитска шайка, създадена от чужди непеота за да обслужват чужди интереси! Съд и затвор за шайката и техния главатарин- мутрата от зайчарника!

Само един от Герб Който става за нещо Един единствен... Няма

О, има: Томата, Сачката, Дантелата . . . в годините назад са ценени от колегите си в много партии.

Тия бояджии Дето щяха да вкарват Толупа зад решеткте :)))))))

Да не би ПАТОК строяло Не би чудо видяло

Казах им на ГЕРБ да се правят на руснаците тръбата Казах им ама кой да слуша

В този форум пишат само бакшиши и неудовлетворени от живота хора ,на които все някой друг име виновен.Като добавим и платените тролове и хибридната война на Раша,картинката се изяснява.

Тия още ли шават ? Абе, ей, герберасти корумпирани, песента ви е изпята, не го ли усещате, че отваряте уста като на хипопотам ? Ще ви цакат и от ляво, и от дясно, та не знам каква партия сте - лява или дясна ! Май сте само крадлива и корумпирана партия, която не знае къде е ляво и дясно !

Е депутат... Какво да го коментирам Това е дъно Политик била :))))))))))

Герб и идеология - смех..

празни мисли на един празен човек=деса дуловска

НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ДОШЛА НА ВЛАСТ ПОСРЕДСТВОМ ГРАНДИОЗНА МАНИПУЛАЦИИ ОТ ИЗРАЕЛСКА ФИРМА КОИТО СА МАНИПУЛИРАЛИ БЪЛГАРИТЕ С ФАЛШИВИ НОВИНИ И СКАНДАЛА ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА КАТО ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ ЩЕ ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ В ПРОКУРАТУРАТА.!

Щото пък Кирчо дойде от небето, пък обича да нарушава и законите.

Яко се прецакаха май,че преди три години се прибрах от Лондон.Мислехче България е приключила с цоциалистите и ще върви само напред и като икономика и общество.Сега пак Рашков,Курнелия ,пРезидент,ДС Атанасов,Те.Овч.,Гечев и.т.н.Ужас!

Яко се прецаках,коректора пише вместо мен:)

Минусите от трол-фабриката на Кутев ли са или от някой бункер в необятната степ?

Прибирай се в Лондон и не се връщай.

Ами не,оставам тук докато цоциалистите начело с Кирчо изчезнат в небитието.

хващай си пътя на тамч1

ГЕРБ е партия, лева ръка- десен джоб

И по добре!

ГЕРБ да се готвят за ревизия, съд и присъди. 12 години кражби няма да им се разминат. Много крадоха. БСП са едни честни комсомолски сравнени с тези мутри и шантонерки от ГЕРБ.

Рашков нали затова беше назначен? Стана за смях, извика веднъж Борисов да дава показания дали яде хора? Сега разнася историята с чувалите с пари. Няма едно доказателство.

Когато дойдат протестите срещу ОФ-то след 2-3 месеца трябва да са пред пРезиденството,защото тоя Фатмак ни причини това.

ГЕРБ от сега нататък ще го играят ,,репресирани опозиционери''

Румен Овчаров: Борисов и Делян Добрев дали не са разделили 300 млн. с руснаците? 10.06.2021 Румен Овчаров: Борисов и Делян Добрев дали не са разделили 300 млн. с руснаците? АЕЦ ”Белене” Делян Добрев и Бойко Борисов са директно отговорни за 300 млн., 300 млн. ги няма. Не искам да кажа, че те са ги разделили с руснаците?! Оборудването вече трябва да е произведено. Къде е? Къде е безстопанствеността, липсата на контрол и къде се крие корупцията. В прoeктa „Бeлeнe“ кoрупция нямa, имa дaлaвeрa, имa прecтъплeниe. Това заяви пред bTV Румен Овчаров и стресна водещата. Защо го няма Делян Добрев пред съда? .„Прeз 2012 г. пo рaзпoрeждaнe нa МC ce прeкрaтявa прoeктът "Белене". Миниcтърът нa икoнoмикaтa и eнeргeтикaтa трябвa дa oргaнизирa прeгoвoри c руcкaтa cтрaнa пo прeкрaтявaнeтo. Тoгaвa AДФИ прaви инcпeкция на проекта и тя кoнcтaтирa, чe НEК e изплaтилa нa „Aтoмcтрoйeкcпoрт“ 383 млн. eврo, a кoмпaниятa имa прeтeнции зa 410 – т.e. НEК дължи 27 млн.“, oбяcни Oвчaрoв. Пo думитe му тoгaвa бългaрcкaтa cтрaнa нe e прoвeлa прeгoвoри и нe e пoиcкaлa cпирaнe нa прoeктa.", започна обяснението на Овчаров. „Руcкaтa cтрaнa внacя иcк в aрбитрaжa в Пaриж зa 1 млрд. eврo,вместо за 23 милиона. Слeд чeтири гoдини ни ocъждa зa 620 млн. eврo и бългaрcкaтa cтрaнa пo никoму нeизвecтни причини нe oбжaлвa, нo и вeднaгa cи плaщa“, допълни бившият миниcтър. Ние плащаме парите. Пристига веднага оборудването - реактор за 214 лн. Част от него е на площадката, търкаля се като старо желязо. 340 млн сме осъдени за турбини и генератори. Нула от него се намира в "Белене". Платили сме 600 млн. И прокуратурата с широко затворени очи изважда лице Делян Добрев от делото. Затова и съдът върна делото, посочи Овчаров.

Няма да цитираш Р.Овч.Нечистлътно е да се цитират цоциалисти -милиардери.

а чий беше подписа под псевдо-поръчката за това оборудване, което се случи малко след като го бяха произвели? А кой направи поръчката на юнашко доверие с Росатом? Ако тръгне да се рови там Р.Овч. ще се сдобие с още едно обвинение и като нищо ще прави компания на ББ и ДД в затвора. Да не се лъжем - от Белене се облажиха и от БСП и от ГЕРБ и от ДПС. Горе долу в този ред.

Политиката на Толупа, където са парите, там съм и аз.

Правилно...ДБ вместо да търсш коариция с логично дясна партия затриха дясното ..пуу

Политиката на ГЕРБ: Каквото ЕС кажат!

По-добре ЕС ,отколкото Кремъл!

Властта и парите убиват душата ! Човека е дух , душа и тяло ! Има рай има и ад . Хора покайте се ! Един е Господ Исус Христос Спасителя на света !

За Коледа сме в Банкя на прасе :–))

Нищо конструктивто от Деса простакеса. Капацитета и стига за толкова..