ГЕРБ поиска, а Манолова не се извини за аферата ”Костинброд”

ГЕРБ са поискали извинение от Мая Манолова от БСП за аферата "Костинброд" на среща с нея като претендент за нов национален омбудсман. Тя обаче е отказала.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ поиска, а Манолова не се извини за аферата ”Костинброд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една дама никога не се извинява!

Аз искам не само извинение от Мая Манолова, а и сериозно наказание за това, че в деня за размисъл тя внесе смут в населението, разколебала е много хора във надеждата им за по-добро , позволила си е да нарушава правилата за изборите, което е наказуемо. Тя не следва да бъде подкрепяна за омбудсман, защото е аругантна, нахална и не следва да представлява и защитава интересите на хората, извън нейната политическа партия. Нейната аругантност е извън всякакви норми!

ГЬОНСУРАТ - ОМБУДСМАН ДРАПА ДА СТАВА ?!!

Искате ли адвокатката на мафията (мая общатата) да бди на гражданските ви права?

Таз е от Наглите, беше адвокатка на нафиозите галеви, а и още нещо им е била... Ако тоз боклук стане обдусман напускам таз територия...

МАЯ МАНОЛОВА (КБ) за Константин Пенчев, стенограма: Аз лично го поздравявам за това, че освен личните приемни, които осъществява в София, през 2011 г. беше организирал множество приемни по населени места, които дадоха възможност на хората от нискодоходните групи да потърсят неговата помощ и подкрепа и да получат съдействие по редица жизненоважни за тях проблеми. Очаквано голяма част от сигналите до Омбудсмана засягат дейността на правоохранителните и правораздавателните органи. В резултат и на неговата намеса, включително и на дейността на опозицията, бяха направени промени в Закона за Министерството на вътрешните работи и опит да бъде намалено полицейското насилие и случаите на граждани, които са жертва на полицейски произвол от полицейски служители. За първи път Омбудсманът има три жалби до Конституционния съд и е радващо, че две от тях са уважени, което означава, че важни права на българските граждани са защитени пред най-високата институция в българската държава. Тук ще отбележа специално отмяната на необжалваемостта на наказателните постановления с минимални размери, което дава възможност и на българските граждани, за които 50 или 100 лв. са проблем, да атакуват незаконосъобразни актове на администрацията пред съд и да получат справедливост, когато техни права са нарушени. Също така буди уважение и желанието на Омбудсмана да бъде полезен в законодателната дейност на Народното събрание с негови законодателни препоръки, част от които съвпаднаха с мнението на народните представители и на опозицията, и на мнозинството.

ЗАГРИЖИЛА СЕ ЗА ЦИГАНИТЕ

КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА СЕРИАЛА МЕЖДУ ГЕРБ И ТУРКИНЯТА МАНОЛОВА. НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕ ОТ НЕЩО ИЗКУСТВЕНО, ДА НЕ КАЖА РАЗВАЛЕНО

ПЕТЪР КЪНЕВ/БСП/, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА ЗА ДЕЙНОСТТА НА КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА, СТЕНОГРАМА: Господин Пенчев, ние в Комисията по икономическа политика и туризъм, както знаете, Ви уважаваме много. Неслучайно рейтингът Ви е доста по-висок в много пъти от рейтинга на комисията ни и на парламента ни. 17 юни 2015 г.

Манолова да се извини на целия свят, че изобщо се е родила!

И за кое да се извинява ?! Имаше ли в Костинброд 400 000 бюлетини в повече- имаше! Бяха ли на палети - бяха!! Бяха ли надписани за различни градове в България- бяха!!! Бяха ли за брак- бяха!!! Съдът призна ли, че няма нарушения /кво да правят страхливците/- призна!!! Печатницата направи ли разходи за отпечатването им- направи!!! Като са били за брак има ли акт за брак- нямаааааа!! Като не са бракувани кой поема разхода да кажем само за хартията? Сигурно собственика на печатницата за едната "гола идея"!? И като толкова обича държавата и и помага що президента не го награди с някой орден?Ха сега да Ви попитам дали ви го побира ума- унищожаването на бюлетините да се извърши в няколко града!? И като не са бракувани сигурно е много по-лесно да изготвиш акт за брак не на едно място, а в няколко града из цялата страна!? Трябва да си тотално изперкал за да го повярваш!!!

Българите не заслужаваме да сме по-добре! Тая фушла Манолова, Бареков и Станишев трябваше да са отдавна в затвора за нарушаване на Конституцията в деня за размисъл,а съдебната система--КС,ВСС,Прокурора допуснаха двама да са евродепутати с купени гласове, а Манолова--заместник председател на НС! РЕЗИЛ сме!!!! Гладуваме и мълчим и храним гърците?? И ГЛАСУВАМЕ МАСОВО ЗА СИРОМАШИЯТА СИ!!!

Срещу нея е на Батбойко харема Една, изсъхнала плевенска гъ.зла, Друга го къпе в коритце, засмена, А третата е, като вампир озъбена Четвърта е Черешката- кметичка с жълти очета, почти президенка Почне ли да бърбори, не се спира само Батбойко може да я разбира

От циганин работа ,от ку* ва извинение!!!

Манолова е ниво ППО( първична партиина организация,ама много първична) и за селски кмет не става.Те за омбудсман я пробутват.

Абе,става тя за много работи,но за омбдусман Пенчев е по висока класа!Нека си вряка и по силно в НС,че дицибелите само Боко ги чува и обръща внимание,иначе трябва да слушаме само неговите простотии,а той гражданите ги има само за електорат,не за хора!Монолова свърши и полезни неща,не е за пренебрегване!

Брей,че сладко нещо е власта! Тази кривогледа кучка и тука ли се слага?Да не дава господ да ми се наложи да опирам до нейните услуги.Че тя е до ниво на бракоразводен адвокат. Само дето е много устата :))

Е туй хубаво,де,за развод такива трябват,имаш го,нямаш проблеми!Пенчев по трудно ще те разведе,много е дипломатичен!

Герберастийата Мунда, се зъби, като Вампир, и, блЯнувам само кошмари

даде кажи ни по-симпатична жена от нея

Червени кратуни, какво се правите, че не разбирате? Тези бюлетини са си ваша поръчка - и то не да се гласува с тях, а да се опорочат изборите, да се повлияе на хората и то точно в деня за размисъл, а след това да компроментират и оспорват резултатите. Да каже Манолова кой я "уведоми" за тези бюлетини... Още си спомням как гузно се потеше и мрънкаше червения миндил като и се задаваха по-конкретни въпроси

Щом така ти се иска . На гербераст се не противоречи , като на лудите.

Ей какви свастики!В печатницата на общински съветник от ГЕРБ,частна,в която се печатат 7млн.бюлетини за близо 270 000лв.собственика ще си остави хляба и ще печата 350 000 за БСП,а не за ГЕРБ допълнително!Кой му осигурява чадър,защо не обясни защо ги надпечатал,защо го крият,че и медиите не го търсят за коментар!Защо?Ако всичко е о,кей,а то не е,защо се игнорира отговор ?Съда е бил подложен на натиск , да не излезе истината и в това прозира политическа корупция,така,че трудно ще дочакаме независим съд,без влияние от политици!Да не би съда да влияе върху медиите,ай сектир!Сякаш не помним кадруването с Кокинов!

Остарех си, в Интернет, сека Втора новина започва с некаква Тиква отпрет, която пък ни била и премиер Втори спешен мандал.

гръмни се бе

БАТЕ БОЙКО, ЩОМ ТАЗИ МРЪСНИЦА НЕ СЕ ИЗВИНИ - САМО СРЕДЕН ПРЪСТ!!!!!!!!!!!! НА ТАЗИ ДУШИЧКАТА И Е МРЪСНА - ЧЕРВИВА!!!!! ТА ЩЕ ЧАКАМ ДА МЕ ЗАЩИТАВА, ДА МИ ПОМАГА!?!?!?!?

Той отдавна, само с ТОЯ пръст таковал !?!?!?!? Казват го другите мръсници- герберастийте !!

Чакай Боча да ти помага,ще стане в миналия век!Ти да не чакаш правосъдие през мандата на ГЕРБ,я виж как ги обгрижват!Съда е подложен на натиск,не само от политици,но и вътрешно,въпреки че има и много свестни,на които им е трудно!

този призрак какво прави още в парламента

п о р а з и и , друго дали може ?

да си покаже студентската книжка с троиките на релси мая сливата и тогава да има претенции ..

Кофти ли ти е ,че ви хванаха по-бели гащи ,герберски тъпир плешив

Pesh0

ГЕРБ се опитват да сключат сделка с дявола и да си запазят душата .

Боко каже "аз съм виновен", а не "предните са виновни", тогава и Майчето ще се извини за Костинброд!

ЯЯЯ , и два дебила с минуси .

ХАХА , от ДЕБИЛ извинение . Тия са луди .

няма ли да изтриеш и този коментар (както яяя), защото "съдържа обиди, цинизми и накърнява доброто име"! Или "доброто име" е само това на "Гегата", а?

Всеки може да подаде сигнал в прокуратурата. Даже може би е длъжен, ако види престъпление. Как ще се дества нататък е вече въпрос на прокуратурата. Дали изобщо е основателен. Така че макар и да стартира нещото в Костинброд, то виновни за действия са от прокуратурата. Но и те реално не са виновни, а раздухалия го Бареков. Покрай това ГЕРБ обаче не излиза чист, защото техен член си е получил поръчката за бюлетините. Нещо като с Ахмед Доган и неговите обръчи от фирми, в изпълнение на ГЕРБ. А иначе на ГЕРБ може пък да е изгодно да я направи онбудсман, защото ще я извади от атакуващ тях.

ГЕРБ иска извинение да се нареди на опашката.Първо тази вечно врещяща и квичаща псевдо депутатка да се извини за обидите и мърсотиите които изля в съвсем близкото минало срещу всеки и всичко с различно мнение от това на гей вожда си,да се извини на хората за това че не направи нищо докато любимата и партия и фесовете ограбваха КТБ,а сега се е устремила да става омбудсман-пълна пародия.Как ще защитава хората в ролята на омбудсман,като застана на страната на крадците или ролята и на доносник се улеснява от мечтаната длъжност.Какво му е на досегашния омбудсман-не си върши работата ли ,или не е компетентен??Абсолютен нонсенс е тази мома и като жена и като политик.

Може ли изобщо да има сравнение между Константин Пенчев и Мая Манолова!? Все едно да сравняваме Мартина Навратилова с Цветито Пиронкова :)

Цвети тепърва ще блести пич! Лично моето мнение е, че тя е класи над Мартина, трябва й още малко самочувствие!

Хубаво е, че имаш лично мнение, ама нищо не разбираш от тенис щом смяташ, че Цветито тепърва щяло да блести. На коментара пък, че Цветито било класи над Навратилова, само ще се усмихна. Явно никога не си гледал Навратилова.

Че не става за омбудсман - не става. Ама що трябва да се извинява на гербавите за Костинброд? Защото им развали далаверата ли?

Извинение трябва да се иска от прокуратурата и съда,защото имаше стотици хиляди безотчетни бюлетини,но те не си свършиха работата.

Герберите съвсем изпростраяха ! Ама какъвто матряла , такива са и вождовете им !

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

Тя не се извинила, че от БСП, вие искате да се извини за "Костинброд"?!:)

А ти що не се извиниш, че ходиш на два крака?

Извинявам се, че по това време на деня още ходя на 2, а не на 4-ри крака - на работа съм още.

След като бяха открити близо 400к незаконни бюлетини някой чака извинение от човекът, подал сигнала??? А извинение от ГЕРБавите нещо??? Не народ а мърша!

Сигнала си е сигнал. Проблема е, че обвиниха ГЕРБ с цел манипулиране на изборите и накрая се оказа че не би могло да се използват бюлетините за фалшифициране на изборите.

ей неразумни българино:) преди няколко часа те прецакаха с десетилетия напред по отношение на референдумите ние спрягаме мая искала ли нова кукла или ще кара със старата реално същата де я направи мая я направи и народното събрание днес прецака всички за да запази властта си върху най бедната страна в европа нова зенландия бил хубав остров:) купувайте си билетчета и да си ги оставим хубавците да си делят остатъка от ромските гласове:)

тогава да направи остаколиофичето!

Тази разпоретина не ми се извини след като ми натресе трипер, та ще се извини за Костинброд

Основният ЗАКОН на обществото, или както се нарича още общественият договор, посочва ИЗТОЧНИКА на властта или суверена. Този закон е ВЪРХОВЕН и стои НАД всички други закони и те от своя страна могат да се създават САМО в СЪГЛАСИЕ с него. Ето защо, върховенство на закона означава само ЕДНО - реална ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ в РЪЦЕТЕ на гражданите. В противен случай е НЕВЪЗМОЖНО да има суверенна власт. Така, гражданите РАЗПОЛАГАТ с властта да съставят законите, да извършват изпълнителска дейност, да правораздават и съставят органите на управление. Когато гражданите извършват ВСИЧКИ тези дейности ПРЯКО, БЕЗ да прехвърлят ДРУГИМУ права, върховенството на закона е НЕОСПОРИМО и БЕЗУСЛОВНО, защото ВЛАСТТА се прилага БЕЗ уговорки. Именно това е ДЕМОКРАЦИЯ - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Ако гражданите бяха свободни, НИКОГА нямаше да се управлява чрез приятелски кръгове и братовчеди, така, както при абсолютните монархии ВЛАДЕТЕЛЯТ се обгражда с ВЯРНА свита. Мнозина МИСЛЯТ, че свободата е да можеш да правиш каквото си ИСКАШ. Това НЕ е свобода. Свободата е да се упражнява ВЛАСТ от ВСЕКИ гражданин и да се носи ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки. Ето защо, когато някой започне ПРОТЕСТИ, то това е или израз на БЕЗПРАВИЕ, или ПРОПАГАНДА на малцинството от гражданите. Ако гражданите са свободни, те НЕ протестират, а упражняват ВЛАСТТА си. Правото на протест ЗАМЕСТВА правото на власт и е доказателство за ЛИПСАТА на граждански суверенитет. Правото на протест е манипулация над гражданите, защото упражняването на свободно ПОВЕДЕНИЕ не е свобода. СВОБОДАТА е само когато РЕАЛНО се упражнява ВЛАСТТА от ВСЕКИ гражданин винаги и ВСЕКИ ден (ТУК и СЕГА), само тогава може да съществува реално (Швейцария, Исландия), а не само в мислите Ви - "СВОБОДА" и "ДЕМОКРАЦИЯ". Времето Ви...Свърши. Това е ВСИЧКО.

Браво .Много добре казано. Да не би да имаме свобода на словото ,че цензурите са допуснали смислен коментар .....?????

и Максим Стависки щял да иска от родителите на Петьо и Мануела да му се извинят за причинените безпокойства, защото на практика справедливият бургаски съд го оправда - осъди го условно, т.е. размаха му предупредително пръст!

Hикои не избираме! Kоито ни назначат, Kоито ни наредят! Bсичко е фарс,.. че имало демократични избори! Cега,.. когато онзи ден,.. и Oланд обяви, че вече се работи по създаване на Eвропеиско правителство, съвсем изчезват демократичните избори!.. "илюминатите",.. ще си назначават "послушковците",.. които ще им изпълняват заповедите, за мачкане на народите и смазване на демократичното мислене!... по лошо,.... и от комунизма ще става!... без права,.. A,.. само със задължения! ;)) Tова е,.. положението!;))

Ако тая я изберат за омбутсман ще е само за да се отърват от нея (и тия и ония). Но за такъв трябва по-широко скроен човек. Манолова не става. Не е нужно само да си "острие" ... и акъл трябва ...

В съвременните демократични държави (подвид на представителната демокрация - капитализъм "свобода" и "демокрация" - СКРИТА диктатура) съществуват свобода на словото, свобода на печата, свобода на политическите възгледи, свобода на информацията. Всички те се РАЗРЕШАВАТ тогава, когато се ГАРАНТИРА че НЯМА да пречат на господстващите. "Светът НЕ е такъв, какъвто си го ПРЕДСТАВЯТЕ. Има интереси и има ценности. Но ИДЕЯТА, че човек ИМАЛ права, които му се предоставяли НЕЗАВИСИМО от обстоятелствата, Това НЕ функционира в този свят." Йошка Фишер. Мобилните телефони GSM се РАЗРЕШАВАТ за употреба след като се ГАРАНТИРА, че могат да бъдат подслушвани. Търговията с роби се ЗАБРАНЯВА, когато използването на робския труд СТАНАЛО икономически НЕЕФЕКТИВНО. Донорството на органи ще се ЗАБРАНИ, когато на пазара излезат изкуствени органи. Монархията като форма на управление се замества от република, когато се ГАРАНТИРА, че изборите МОГАТ да бъдат манипулирани. "Ако изборите можеха нещо да променят, щяха да са забранени." Ема Голдман

то да се извини някой се иска известна доза доблест. А тук очевадно липсва.

Защо трябва да се извинява за Костинброд? Тогава ГЕРБ и лично Бойко Борисов се опитаха да фалшифицират изборите, да подменят нашите гласове, но поради навременното отразяване от медиите това не се случи. Що се отнася до прокуратурата - нормално е да снемат всички обвинения от дребния престъпник, защото ако той се разприказва, сигналът щеше да стане взривоопасен!

Някакъв дежурен трол стои и цвъка минуси на подобни коментари, като твоя!Видно е, че само 4 поста над твоя и вече имаш "ударени" 7 минуса! Това на практика трябва да означава, че някои влизат в коментарите, но не коментират, а само бият + или -!?!А то не е така! Значи има дежурен трол!

ГАЛЕВА - ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!

Какво се случи с България. Страната, в която се е родил Ботев и Левски сега ражда само тикви.

Да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета! Ура дрОгари...

Макар че си сбъркал "с" с "к" и дори сам не си искал да напишеш толкова верно нещо.

Това се нарича целенасочено отглеждане и подбор на подобен човешки материал, който е удобен на кукловодите. В противоположност на " евгениката", която си поставя за цел тъкмо обратното.

И мен ме е яд От как комунетата прецакаха страната насам всичко се разпада. Колко ли вода ще трябва да изтече да станем пак нормални хора.

Много ми е мъчно за теб " втори човек",защото случващото се в България е нещо ужасно - пълно обедняване тотално опростачване, бягство на младите от страната. Така, че помисли си за истината за България от страна на розите се превърна в страна на мутрите политици, облечени в Армани. Ако си млад бягай от там и не поглеждай назад.

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи ЛИЧНА индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация").

изпълняващ ролята на преЦидент в момента беше избран, чрез фалшиви бюлетини в .т. и от Костинбродската печатница. Така, че по-правилно е ГРОБ да се извини на Манолова.

Манолова не бе избрана за омбудсман....