Бивши министри, депутати и военни оглавяват листите на ГЕРБ

Няколко министри от кабинета "Борисов 2", бивши депутати, двама армейски генерали и полковник от резерва са сред водачите на листите на ГЕРБ за изборите.

Обратно в новината

Коментари - Бивши министри, депутати и военни оглавяват листите на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледат те и ти се подиграват и плюят в сурата ти. това са хората преминали през школата на бкп-бсп,сдс,ндсв,герб,възродители....гьон сурат мулк

В Пловдив -Ерудит срещу нагла и безмозъчна тиква ! Но ...България е страна на парадоксите и простите пак може да си изберат Еднокнижния.

Тоя Борисов , същия който "Форбс" направи за посмешище пред света , вече не го и коментират!Защо бе Борисов , защо така народа е загубил интерес към "премъдрите " ти слова?

Листите са готови на двете основни партии,те си определиха кандидатите,не ние и сега какво очаквате другари и другарки,госпожи и господа от новите стари избраници в близките 4 години,какво искате да се случи,какви да вашите съкровени мечти за бъдещето на Бълхария,защото има много да се наваксва!След като сме задължени да ги избираме,,издържаме и упълномощаваме по този начин да ни представляват трябва и да знаем какво искаме ние от тях,а не само те какво искат от нас и знаем ли точно дори в груб вид какви цели да им поставим по отрасли ,какво искаме да се промени и защо?Датата наближава и ако ние не знаем,те ще си карат по старому!

МДааааааа. Със стари маймуни политика на европейско ниво НЕ се прави....

В листата на ГЕРБ за Благоевградска област фигурира името не на кой да е, а на сина на кмета на Симитли Апостол Апостолов. Стефан Апостолов е магистър по финанси, международен футболен съдия и ръководещ футболен съдия в А група от 2010 г. С политика никога не се е занимавал и тези, които го познават, твърдят, че тази тема му е като етруската писменост. Който е номинирал синът, явно е целял да направи лидера на ГЕРБ за посмешище. Получило му се е!

По тоя списък-на ОНЯ свят ще ги привикват-да обясняват що са прецакали България!:))

ЕХХХХ, дано си прав.. И по-бързо да стане няма да ти се разсърдим...

Ивайло Московски - потомък на виден комунистически род в Плевен. Когато се писа гербаджия, Румен Петков се обиди на Боко, че му е отнел "ценния " кадър.

Оценката "минус" не променя фактите.

И нищо не направи за транспорта,върна веднага в БДЖ утвърдени мошеници за да го довършат и понеже е мутренско протеже тръгна да дава концесии печеливши обекти и то от националната сигурност като летището и куп други мушенгии!И сякаш Борисов не знае че не става,ама пак го тика!

ами другарката Цачева

Другарката Цачева е след другаря Московски - разменили са си местата. Боко се надява на рокада, щото в Плевен Тетката яко се продъни на президентските избори.

За съжаление водачите огън не ги лови,за тях преференцията не важи,те си влизат от първия път,освен плевенчани да се осъзнаят и попълнят квадратчето " не гласувам за никого",щото катила е много,много прост!

ОТ ДОСТА ГОДИНИ СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С НАПЪНИТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА ИЗ НЕТА И ОСОБЕНО В ТОЗИ САЙТ... С ПРОСТО ОКО СЕ ВИЖДА КАК НИВОТО И ЕНТУСИАЗМЪТ ИМ ПАДАТ, ПАДАТ, ПАДАТ... ПАДАТ ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНО НА НАМАЛЯВАНЕТО НА ПАРИЧКИТЕ (КРАДЕНИТЕ ОТ НАС) В КАСИЧКАТА НА КУТЬО... ЛИПСАТА НА ФАКТИ И ИДЕИ ВОДИ ДО ИСТЕРИЯ В ПЛЮНКИ И ЛЪЖИ. А ТОВА ОТБЛЪСКВА ВСЕКИ НОРМАЛЕН. КУТЬО, КУТЬООО... НЕ ВИДИШ ЛИ?!

А аз се забавлявам да гледам как тиквата го тресе нервата щото усеща, че може да изгуби и тези избори. Не че съм за БСП, но Радев спечели с протестен вот, щото боко се направи на мъж - или избирате който ви посочих или оставка. Ето и оставката, макар и със закъснение. Сега ако пак нещо се натегне, ще разтегне по-важен мускул и ще гледа мин.съвет през крив макарон и няма да вземе голямата комисионна от саниране-2. Трепни, трепни тикве...

Ти май се отчая,че си сам юнак на коня?Не казвай,че хората са тролове на БСП.Просто на хората им писна от политиката на Бойко.На президентските избори гласуваха за Радев не троловете на БСП,нали?

Ти последния трол на Боко ли си? Подир месец ще пишеш за червенюгите, споко.

боко вече два пъти хвърля оставка при най-малката трудност криейки си зад някакви демократични измислени ценности. да гласуваш за герб е все едно пак да се ожениш за жената която два пъти ти бяга от къщи под предлог , че така е демократично, понеже е срещнала новата си любов с която пак не се е получило. интересно ми е дали лошия матрял в българско е поумнял за 26-март.

Върна ли джиповете на горските бе бай хой?

СПОКО, ПЛАТЕНИ ТРОЛЧЕТА ЧЕРВЕНИ, БОКО ПАК ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА МНОГО СКОРО. А КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА "ПОЗИСРАНО" 20 ПРИВЪРШВАТ И КУТЬОВ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРОСИ ПАРИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО. ПАК МНОГО СКОРО.

За Добрич втория в листата на Бойковите боклуци е лицето Ж. Мартинов, бивш дУпетат съден за кражба на ДДС в голам размер. Тиквоча се прецаква сам, за сетен път.

браво дира !

Истински олигофрен.

ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК ГИ РЕДИТЕ ТЕЗИ ЛИСТИ. ВЗЕМЕТЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА КОЙТО ЗНАЯТ КАК СЕ ЖИВЕЕ С МРЗ И СЕ ГЛЕДАТ ДЕЦА. ДА ВИДИТЕ, КАК щЕ УПРАВЛЯВАТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА щЕ СИГАТ ЗА ВСИчКИ И ВСИКО.НЕ СТАВА САМО С КРАДЕНЕ, ТРЯБВА И МОРАЛ.

Експерти трябват бе човек с ум и разум,иновативни и предприемчиви ,обстановката е доста сложна за да се сложат неопитни,обаче въпроса е дали искат да се оправят нещата или просто да вземат мандат.Не мога да кажа че нищо не направиха,но в някои сектори като икономика,антикорупция,демографска криза няма движение!

Нека почне и по отдалече че и червенушките са доста оакани,еле от Р.Овч. няма отърваване,а па за комисионните от Американските централи дето ги дадоха хем на безценица ,хем я платихме и преплатихме инвестицията,там едно синьо тъмно човече дето се крие в дупката кога и него,че и едни 10% от собствеността чии ли са?А тези концесии на летища които са обекти на националната сигурност там много,много лошо,че хем печеливши,хем се усещат мутренски истории!

Такъв поглед може да има само един шизофреник....и накъде се е запътил и сам не може да си обясни....БОЙКООО-народа никога няма да забрави нанесените щети които им поднесохте.....кредите -парите които крадяхте-а за с. бисер а за с.Хитрино-за не стопанисваната топлофикация и т.н и т.н мошеник си

Държавен резерв имаше до 1992г.тъпчо.На Бойко 1 здравната каса остави 2.5 милиарда лева и 12 милиарда фискален резерв.Всичко беше опапано за 2 години.При Бойко 2, 22 милиарда лева кредит и външен дълг на 25% от БВП.Къде отидоха парите ни ,тъпчо под име PEYTSCH?

ОООООО,г ъ з необърнан!!!

Българи какъв е този идиот от снимката ,надяваме се не се готвите да дадете власт на това същество . Направете го фатмак-старшина , или да вдига бариерата на някой паркинг или охрана в супермаркет , изглежда идеален за това !

Не говори от името на руската школа последователи и тез постановки и опорни точки вече се изтъркаха.Да не е този,за да е онзи,а не какво ще направи! Аман от руски подлоги! не казвам че Борисов е най доброто решение,но г-жа Лъжа също не ни устройва по известни причини,то се видя и листата и посоката й,накъде духа вятъра!

Същите, дето си дадоха "оставките", след "Слънцето". Като го гледам, скоро ще говори с Алцх... не с Айзен ... не, ще говори сам със себе си.

Тиквата ще духа супата.

Десислава Атанасова и Разград? Не знаех, че е "джипси".

Novae

Кандитарането в два района е по същността си привилегия, от която се възползват всички партии.Тази тактика е несправедлива, което ще рече, че още от самото начало избраните са с порочен манталитет.

Варна - Лиляна Павлова.

Novae

?!срещу Стефан Данаилов...

Novae

Дека е обещаната гражданска КВОТА?????

Не признавам такава ситема, в която само наши и ваши могат да се кандидатират, след благословия от "дарители', а обикновени хора не могат. Ако не може един обикновен човек с обикновени човешки ценности да се кандидатира, то за мене има нещо мръсно в тая система. Требе да се кандидатираме обикновените хора, а не мазните политически изпонаебани задни дупки. Нема ни една партия да не е разклонение или мутация на БКП (куманисти). Не мога да видим ни едно име да не е оцапани с куманистически връзки или до гуша корумпирао от куманисти. Искам да падне ядрена бомба над тая куманистическа страна в която нормални и неоцапани хора не останаха. В ада да горите дано, съсипахте страната на дедите си. От клетви да не се отървете. Бог да ви намрази и да ви пъхне у пъклото. Ако за две трохи ляп правите тея грехове и гнусотии....то милост от Бога да не видите дано. Кучета дано ви ровят лешта и ви разнасят по помийни ями. Кокалите ви да изгният в отходни ями, лешта ви да се смие в кокоши рурешки. Това да нема ни един неоцапан, ни един способен и кадърен, това да нема ни един да не е предател и мръсна отходна канализация ..... Заслужавате си съдбата!

Чак такива думи за ядрени да не казвам какво вече прекаляваш!Заставаш срещу народа си който е много повече по численост заради някакви шепа кандидати които ако решим можем да ги изметем,но не го правим,а и има квадратче "не гласувам за никого"!!Вземи си думите обратно и забрави заръките на общо основание ,народа достатъчно изстрада!

Не е изстрадал достатъчно ,щом още се бута да си отваря бузките на политиците куманисти! И още може! Дукъту не ви го набутат и ядрено, и термоядрено. Щом саму тека разбирате от дума, така да бъде! Да нема ни един чувек останал, който да не е бъркал в кацата, да не е мазал, цапал, крал и ял ...... Като си чист, кандидатирай се, ама не си, там е прублема. Искате да ви мълчим, да ви толерираме, да ви траем - НЕМА ДА ВИ ТРАЕМЕ, НЕМА ДА МЪЧИМ! ДА ПУКНЕТЕ ДАНО, ЗАГРОБИХТЕ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД! БОГ ДА ВИ ПРОКЪЛНЕ И ОТ ЧУМА, БОМБИ И МЪКА ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ, СМРАД И МЪРША ИЗГНИЛА! БУКЛУЦИ! ЛАЙНА! МЪРШИ! ГНУСНИ ВОНЯЩИ ПУМИЙНИ ЯМИ! ПУКНЕТЕ ДАНО!

Успех досега вие бяхте единствените които направихте нещо за България другите само крадяха.Има и вие какво да подобрите в работата си надяваме се че това ще стане .

Казват, че всеки народ заслужава съдбата си, сигурно е така . След 45 години комунистическо мракобесие и два пъти фалиране на държавата / един $ струваше 3000 лв. / искаме пак комунистите?

Ами те комунистите не си ли подадоха оставката преди около месец?!

Не бойте се Бугари-ИДВАМ.

Йосич е партизанското име на червените гниди на БСП

Бойко е партизанското име на червените гниди на ГЕРБ.

Който и да дойде на власт ще сме по добре от колкото при ТИКВАТА. Все повече приличаш на параноичен лъжец който си вярва дори на небивалиците които говори. Разкажи защо сме най бедни в Европа, защо младите хора напускат страната ни, какво стана с дълга от 16 милиарда нещо все го увърташ. Нима смяташ, че хората не виждат, че добре живеят само кликата около теб от ГЕРБЕРАСИ, за обикновения човек глад, мизерия и бонус от някой и друг тупаник / по твоята част /.

Това е човека който не може да направи изречение без тиквата от месеци насам .Пиеш ли вече някакви хапчета или я караш така каквото стане?

Бойко,ако си толкова сигурен че ще те изберат,че ти си най-добрият и способен ръководител,защо кандидатираш на две места?

Той ако можеше във вдички листи да е пръе, че страх...

Всеки друг , но не и Еднокнижната тиква!

Никаква разлика между ГЕРБ ,БСП РБ нали заедно гласуваха закона за концисите и договора СЕТА. Нагушиха се яко........

вие му се смеета, ама , ако Ви се очертава да Одите при Бай Ставри и вие така ще гледате

какъв бай Ставри, комунистите ще отворят пак концлагерите !

Изнесоха статистическа информация , че средната заплата била към 1000 лева. Един път стомна за вода ......................

мутанти със зелени чорапи -ужас

Провалени министри и депутати - пак в листите?!

Наредиха ги пустите листи и кво,пак същите!Не че няма кадърни от изброените,но някои са абсолютни гьонове,кат Мутрю Московки и задръстеняка със заемите Горанов!Изобщо не се мислили много много,хайде нашите и толкоз!Няма нови лица,като не е ясно кои са вторите след Борисов,Цветанов и Дончев дето ще влязат между капките ако се гласува за "партията наша",а не преференциално.Но така или иначе първите места са запазени ,искаш не искаш те са! Хайде сега да ви чуем програмата по цели и задачи и най вече "пусков "срок,та да преценим заслужавате ли нашия гласец народен?

Щом са толкова уверени в победата си, защо се пишат водачи на по две листи!Така не изяждат ли хляба на по-задните в листите? Така например, ако ГЕРБ спечели 3 места в 25 МИР в София и 3 места в Пловдив , реално ще влязат 5 човека, защото Боко, да му се свети името е един...!

Еее, тая му снимка е невероятна. Само за награда.

Тоя запек ли има или пак отзад е Симитли..

Лъжите започват да омръзват. Горанов казва, че на последните президентски избори София се е представила по-добре от парламентарните. А всъщност ето как се представи София: СОФИЯ - 23 МИР 1. Румен Радев - 54,24% 2. Цецка Цачева - 38,50% Х Не подкрепям никого - 7,26% СОФИЯ - 24 МИР 1. Румен Радев - 52,84% 2. Цецка Цачева - 40,29% Х Не подкрепям никого - 6,86% СОФИЯ - 25 МИР 1. Румен Радев - 55,34% 2. Цецка Цачева - 38,66% Х Не подкрепям никого - 6% Ако за Горанов това е по-добро представяне, значи готвят се да ядат бой.

Боко бягай докато е време, заеби изборите.Достатъчно открадна!

Бесепету да не се радва многу, щото Боку е приготвил армия от Общаци за депутати. Победата му е в кърпа вързана

kalin.vt, от един месец драскаш едни и същи простотии по адрес на Нинова.Толкова ли си тъп,прост и ограничен гербер ,че не можеш да измислиш нова опорна точка,на която да клъвне някоя каракудка?Отворко, напиши ни ,какво каза и написа в доклада си един бивш посланик на САЩ в България за Бойко Борисов и СИК.

Ние сме най-бедната страна в Европа, може да има "отнесени от вихъра".

Преди малко г-жа Теменужка-мила дружка от ГЕРБ, в участие по БНТ се държа като героиня на Чудомир и ме убеди, че в никакъв случай не трябва да гласувам за нейната партия. Според нея нямаме нужда от енергийни мощности, но защо ли полетата са пълни с фотоволтеични паркове. Няма нужда от евтина енергия, но на скъпата се дава предимство. Браво, ГЕРБ! С такива министри вървим към все по-светло бъдеще.

Тая се изходи предизборно.След това ще си го ближе.Надмина наглите деформатори

И коя е евтината енергия че не разбрах?

.

и това ли не сте разбрали..?