Кристалина Георгиева била кандидатът на ГЕРБ за президент

Кристалина Георгиева, зам.-председател на Европейската комисия, ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президентските избори, допуска днес "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева била кандидатът на ГЕРБ за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DIR, сериозно??? че тая бабичка има ли някакви шансове, чист късмет ще е ако въобще 10 % събере

Същата ,която искаше да опреснява гена ни с арабски жребци?

...а бе тези от герб са "голям маитап"...ама "такав бил матряала"..разбрах...ми то като се огледат наоколо по коефициент на интелигентност..кои друг да е ?!?...човек да плаче ли ???...да се смее ли ???....то за това терминал 2 работи на пални обороти...

по добре цецка цачева или цветан цветанов

Сайдера няма ли да се напъне за президентският пост? Или ще я кара с метлата и парцала само?

Гледайте комедийния сериал "Слуга народа", за да разберете какво се е е случило с Украйна, а и у нас какво правят политиците. Смешно и много поучително!

Не се лъжете, Боцко ще се кандидатира.

Да не е луда.

Плевнелиев 2. Кукла на конци. Тази неврачна банкерка освен от банки друго не разбира. Янките му я набутаха от световната банка като Дянков. Помните ли Дянков, помните ли Плевнелиев - е гласувайте за мумии.

НЕ ХАРЕСВАМ ЛИЦЕТО КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ТЯ Е ПО-МАЗНА И ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ.ТОЙ ПАК КАТО ГО ХВАНАТ ЛУДИТЕ И МАЛКО НИ ВЕСЕЛЕШЕ ТАЯ И ЗА ТОВА НЕ СТАВА...

нека да излезе един човек който си спомня какво направи за България за последните 3 години. ще му благодаря аз мисля че тя направи само за себесе добра кариера... не ни трябват кариеристи трябва ни дипломат .....ДА ДОЙДЕ ЦАРЯ!!! такива като георгиева с лопати да ги ринеш по международните институции .Полезни хора ни трябват от сой стига с тези измислени работохолици... каквато им лексиката такава им и работата... в нашто село казват "купешки думи без полза" като знам как я заболя за хората от потопа.Не можело да се нправи нищо докато не се потопи цяла българия под вода това са стандартите.Това са стандартите а къде са ти личните контакти ако искаше две Българии щеше да построиш...ама какво ти пука твоята заплатка не тече тя бълва лапай и това е че утре Бойко няма да го има и никой няма да се сети за теб

Не я харесвам.

Сталинка Георгиева прецедент! УЖАС! Всичко трябва да гласуват против подобно недоразумение! Не ни трябва "плевел-2"

Сатлинка си ти, по-точно Рубладжинка. За кой да гласуваме, за тоя руски клоун Радев, дето оня ден на пресконференцият даже не можа да се изкаже? Където говори с интензивност на болен от синдром на Даун?

Ако я издигнат (надявам се, че не са толкова издухали) ще ми бъде любопитно да чуя Цецо по някоя телевизия да и направи интродукция, като най-по- необходимия за България прецедент, добре познат по света (По-малко от Ицата, ама нейсе) и т.н и т.н. А какво ли ше стане с Европата, когато този кадър се жертва за благото на Родината? Ще освободи място за Мигленчето? или за ЕРумето Желева? А ако Мигленчето .... И така по "Веригата на слабостите" (Йон Лука караджале.......

амбициозна жена и свръхамбициозен и самовлюбен МП. Та какво беше казал Боце за магарето и избора на президентз :))

С варианта Кристалина - президент,ГЕРБ потеглят към небитието.Тази е една от най-мразените от българите.

ПОМНИТЕ ЛИ СТАЛИНКА ( нерегистриран ) 17.08.2016 08:13 . СЪЩАТА ДЕТО ИСКАШЕ ДА НИ ОПРЕСНЯВА ГЕНА С АРАБСКИ ЖРЕБЦИ?

Точно "европейката",а не българката няма да предпочетат Бъългарите.А тази измекярка без харизма не,не и не.Това чудовище.То ще ни изяде,ако го назначат за президент-много е възможно да го назначат,щом чудовището беша поканено от билдербергите.Както клинтан,блеър и прочие.

жалки, че чак ми се драйфа от тях! Долни боклуци, тая само за главен мюфтия не се е цанила!

И тя е "въздух под налягане " ...! Какво направи за България , как защити нацшоналните ни интереси ? Беше и е в услуга единствено на Боко и "компания" . По-зле ще е от Плевньо.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Всеки друг кандидат би имал тотална преднина пред Българоубийката. Айде да я издигат и това да е началото на края на най-продажното управление на България.

Човек, който се е отрекъл от собственото си име, щото го е срам от него или по чисто конюнктурни/търгашески причини е човек без достойнство и чест, те турците в България си запазиха имената, ме СТАЛИНКА се отрече ... СТАЛИНКА - ХАХАХА!!!

Всички руски тролове се побъркаха от злоба. Естествено ,че всички българи ще предпочетат европейката Кристалина Георгиева, а не оня дезертьор-руска подлога Радев.

Глупости не вярвам изобщо да е кандидат, за Президент, тя е един от нефилните Евро чиновници, говорещи, как тези джихадисти, щели да ни подобрят раждаемостта видите ли? Раждаемост има там където има Работа.

Аз пък знам, че Кристалина Георгиева е изключително способен и уважаван човек от целия Запад и силно мразена от руската ''общност'' ;)

може да няма избори дори в америка

президентската институция е излишна, държавен глава трябва да се назначава от народното събрание

СЪЩАТА ДЕТО ИСКАШЕ ДА НИ ОПРЕСНЯВА ГЕНА С АРАБСКИ ЖРЕБЦИ?

Пред тази кукавица и генерал Радев, избирам генерала!

Оная злобна кокошка, баба Цецка, ще кълве трътката на Щастливата, и ще Й скубе перуката. Щастливата, ще плаче, на Бойко: Дрогарю, Цецка ме бие! А дрогаря, ще си брои Мандаците, през джоба! Да го вида, и спокойна ке си Умра ил, загина ! Бабичката- Македонка.

Нормално, на фона на другите номинации . Не е ли все тая кой ще ни вкарва в чужди бели и връчва ордени на чужди посланици?

Кадърна жена, става за всичко.

Ще пукнем от Смех.

че е къдрава - хм, че става - хм, ми верно става! И за въже става, и за куршум става и за щик става и за цимент става и за прасета става и за релси става и за клада става и за гилотина става и за кубинка става и за бокс става и за паве става. Брей, много способна тая свиня бе! Прокълната да е, гнуста безродна!!!

Бре, това да не е българската мама меркел. Сега ще почне да посреща нашествениците и да се снима с тях. Ама как те ще се снимат с тази свиня - не знам. Да не вземе някой да й тегли ножа, че ще има je suis stalinka .

ГЕРБ иска да затвърди традицията на президентския пост да няма излишни топки.

Излишно се хабите да доказвате недоказуеми неща! Диагнозата е световна: няма достойни лица, които да застанат начело на нац. държави и да ги управляват мъдро и в интерес на народа им. Тази ситуация не е от днес - тя е била такава от незапомнени времена. Всички служат на един (невидим) господар, който решава съдбата на човечеството. (Дори Чърчил се е изказал в този смисъл.) Обаче нещата вече придобиват характер на цирк! Достатъчно е да видим кои бяха последните двама президенти на най-силната (все още) държава САЩ (единият е още на власт - макар и вече символично) , за да се замислим. В същото време Русия, Китай, Иран... и Турция като че ли правят изключение от горното! Което си е направо едно "добро" изключение. На фона на всичко това, напъните на родните "политици" в търсене на "мъжка фигура", която какво ще прави? са комични. Кристалина Г. не е лоша кандидатура, но битието й дотук я компрометира като фигура, която може да защитава интересите на Р.България! А и нейните изказвания по отношение на "бежанската криза"(в тон с изказванията на ЩайнМайер - външният м-р на Германия) я пращат в графата на "неподходящите кандидати. Ще попитате, ами какво да се прави тогава? Първо, наблюдавайте внимателно как се развива "предизборният" процес в Щатите. Второ, не можете да намерите "мъжко" момче за президентския пост, защото се получава антиномия: ако той е мъжко момче, няма да бъде съгласен да изпълнява ролята на красива кукла! (бат Бойко би трябвало да има съветници около себе си, които да го предпазват да изговаря подобни лапсуси-оксиморони). С други думи търсете повод да ги отмените тези избори и тази институция да отпадне и да остане само М-р председател (или България да стане президентска република). Не бързайте, до октомври-ноември има много време. Гответе се за изненади!...

Какви изненади? То не се знае дали България дотогава ще я има или ще е вече ислямска провинция в Европа. Изненада ще има, ако някой от тези чокундур предаде Богу дух. Иначе се изпълнява плана за ликвидиране на България

никое от тези същества не можа да предаде Богу духа си - те са го предали на сатана отдавна.

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Залагам,че Кристалина Георгиева ,ще е новият министър председател на България,а гусин Борисов ще се кандидатира за президент и така ще може да направи голям шлем в политиката(гл секретар на МВР,кмет,министър председател и на финала -президент)след президентският мандат ако му остане време може да се замонаши и да се кандида и за Патриарх на България

Тази "Дружинна ръководителка" има мерак да ни става Президент? Че по-добре беше, да Ни предложи "Учителката в София".

Тази дебел чичко на снимката, няма ли си "пиарки", да го посъветват да не се облича с тези жълти, а някой път и розови тениски, че на нищо не прилича. А лелята е неизбираема, само като си спомня за с.Бисер, после за Мизия, какви ги ръсеше, и почва да ми се повръща. Да не говорим за изцепките й за емигрантите, които щели да подобрят демографския срив. Отврат. В България не знам да има средно интелигентен човек, който да гласува за нея...

За съжаление, безмозъчните мангали ще изберат тази крава за президент. Крайно време е право на глас да имат само тези, които реално внасят данъци, а не разни човекоподобни мангали, държавни търтеи и продажни ченгета и военни, които само лапат от бюджета, нищо не работят и само крадат и лежат.

Той или "диамантчето" - Едно и Също. Като фалшиви "Сейко", намачкани и натрошени публично от Валяк.

Много добър избор. Международно призната и утвърдена

Много сполучлива снимка на интимни намеци в Божията обител на двама от многото национални предатели!

Справка - филма "Казино".

Ако е истина, ще загуби. Тук е България (Мизия), никой няма да гласува, за еврочиновник. Аз например смятам, че Президента трябва да е преди всичко патриот, умел дипломат и да разбира от военно дело. Не няма да гласувам, за Ген. Радев, ако ми хареса кандидата на ГЕРБ, ще гласувам за него, ако не за Патриотите.

Фъндъкова ще е!!! Помнете какво съм казал!

Според Вас каква е разликата между крадливата учителка и чехльо? И двамата имат вид на дебили и нямат грам достойнство, но крадливата учителка има и проблем с думите, в които има буквата р,

не знам колко крадлива е учителката, но тъй като съм роден в гр.София, както и родителите ми, както и техните родители ... та знам кво е кмет на място. Доста неща оправи. Дори помиярите в центъра махна. В крайните квартали все още има тук-там, но и пътища и транспорт и протести разрешаваше и зали спортни и завода за боклук (и няма проблеми с боклука) и данъците в града са все още същите. Като се изключи, че няма общинска и никаква полиция (чак сега от 1-2 седмици се виждат някакви) то всичко друго дето зависи от нея е наред. Бегай си на село и си слушай чалгата (тук скоро ще я спират)!

Ама естествено ще е Сталинка! Още когато Мутрата я заведе в Инстанбул да й покаже как трябва да се целува с Ердоган, всичко беше ясно!

Българи Глупаци!Кой ти мисли за народа,та сте седнали да се плюете?Да не би др.Гоце да подобри живота ви.Да не би др.Радев да подобри нещо.Кристалина си е оплела кошера и хич не смята да идва.Защо се хващате като риби.Мен ме интересува само едно-да си плата сметките,някак си,и да се купя храна.От комунистическо,та до капиталическо време на бедния човек е "През Пена та до Виена"Шаваме все още,за да дразним.

Един предпочита едно, друг друго, а аз предпочитам всичкото червен трол и путино-русофилистици да умрат. Ех, мечти....

ААА не ! Грешката , като със лакея Плевнелиев аз и семейството ми няма да повторим .

Няма да е Сталинка, Фандъкова ще е.

Това е по добре,да е Фандъкова,малко по добре,не че е най!Но Сталинката ,каката на Дянков е вирус,не ни трябва!