ГЕРБ към Нинова: Борисов отдавна пита Виена за Цанков камък

Г-жа Нинова лъже, като казва, че няма нищо общо с корупционни схеми и не е била в Тройната коалиция. Така Десислава Атанасова от ГЕРБ отвърна на лидера на БСП.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ към Нинова: Борисов отдавна пита Виена за Цанков камък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партията на суджуците отклонява вниманието.Стар номер на крадците и национални изменници.

Колкото повече врещят Нинова и сподвижниците и толкова по ясно е - кражбите по този камък са не огромни, те са великански. И цяла България го знае, особено местните от района....Дано успеят този път да строшат главата на ламята !

Деса Свирката - може само да аааааа-ка по тиливизора.

от снимката не знам защо ми напомня пинчер. От тези, дребните, зли и проклети, дето лаят по всякакъв повод и без повод.

Вижте дали в карлуковската психиатрична болница не им липсва "юрист" като пациент, по съвместителство - "депутат".

ДЕСО, ДЕСО, НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ НИНОВА НЕ Е КАЗАЛА! ПРЕСТАНИ ДА СИ ПРАВИШ СЪЧИНЕНИЕ ПО КАРТИНКА! ПРОЧЕТОХМЕ В НЯКОЛКО САЙТА ПИСМОТО НА НИНОВА, И НИЩО ОБЩО НЯМА С ТОВА, КОЕТО ТИ ДРЪНКАШ! ТА, ДЕСО- ДУЛОВСКА ПОЕТЕСО, ВИНАГИ СИ БИЛА ПАЧ88АВРА И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ТЪКАВА - ЛЪЖЕЩА, ДОЛНА, ПРОСТАКЕЛА И Т.Н.

Като ги гледам по телевизията , какъв загар са хванали депутатите, явно добре им се е отразило нашето или други морета.А такива като мен, дето не могат дори зъб да си оправят, цял ден им слушам глупостите. какво направиха тези управляващи поне мъничко да ни повдигнат стандарта. Нищо, нищо, нищо. Празни приказки.

Уважаема госпо(жо или це) Атанасова, Уважаеми Управляващи от ГЕРБ,БСП, ДПС и сие, спрете се! Не си изкарвайте "кирливите ризи"!Каквото било- Било и заминало.Започнете да работите за Българския народ! Много моля!

няма ли най-после нашите управници да спрат да ни пускат по някой скандал и да наливат от пусто в празно.Нека кажат какво са направили за пенсионерите и децата през тези "демократични" години.

Перачница и източване на мангизи в полза на БСП не без комисионни за Корнелия Нинова.Тая стара чанта се затваря само с крадене.Маменцето и .........к....... о !

Тази кокошка пък нещо много на сериозно се взема.... Да имаш мозък колкото да пазиш равновесие и да умуваш ????

Това "нещо" е ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ на ГЕРБ ...

Корни се оплита като петел в калчища с ЛЪЖИТЕ КОИТО ВСЕКИ ДЕН ПЛЕЩЕ. Това което търси тя ще си го намери.

Лелеееееееее...................... Страхотна злоба!! И то в една млада жена. Змия!

Преди два дни лично чух с ушите си, нейно интервю, че има опасност за населението от " Цанков камък" . Днес и зададоха въпрос журналистите, а тя твърдо каза, че не е казвала такова нещо. Нямало анализ.Е............кой от двамата е идиот??

Всяко изказване на юристката и политоложка Десислава Атанасова доказва колко много падна нивото на образованието в България. Магистратури, дипломи и сертификати откъде ли не, а мозъчна дейност нула.

Ами този Александър незнам кой си, партньорът на Деси във "въпроса" - той заяви, че Цанков камък бил платен от целия Български народ. А неговото семейство, всички на тлъсти държавни служби - кой им плаща? Пак ние. Един пирон не са забили в тая държава, обаче лаят- и той , и майката и бащата. И лапааааааат.

Тази г-жа Десислава Атанасова очевидно е с генетични отклонения (когато я видя това е първото за което се сещам). такъв човек няма как да не е и с психически проблеми.

ОТ ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ ИМАМЕ ДЕПУТАТКА ОТ ГЕРБ, ДЕСА СЕКСА.

Дали има ербап журналист--да пита третата страна в спора , Австрия-----тя какво ще каже?;))) Посланника за начало!:)))

Във фирма Суджукгерб е пълно тъпи парчета,но Деса секса рязко се откроява над останалите!!! ХО ХО ХО

По хабно ножче от нинова не е имало отдавна, таз изби рибата с простотията си!!!

пък вашата секта е пълно с курви и педераси...от където и да ги погледнеш ,пак същите соц . демагози и мошенници...предвид уж БСпартия де....

Тези запитвания на политици до Виена станаха като вицовете за радио Ереван.

Тази сврачка бип я изтрескал някъде из кулоарите на НС.

а бе боко толко ли те е яд че не можа да докачиш нищо от там

Деске от Дулово.....ти пък къде изпълзя от дупката си ? Сещам се и ти какъв блестящ министър беше !

Десислава Атанасова сътвори поредния си бисер. Значи Борисов още през 2010 година е научил от Австрийския президент че Цанков Камък е един голям скандал... а Бойко вместо през последните 7 години да ръчка прокуратурата взе че построи и път до хидрросъоръжението;)

преряза му лентичката даже. Този хидровъзел поне върши някаква работа, спряха свлачищата, наводненията и т.н.,някой съоръжения просто са необходими, без значение колко или дали са на печалба -все пак където е необходимо държавата трябва да изпълнява социолна функция

Ама това, че Курнелия лъже, отдавна не е новина!

Недоумявам, как може трима депутати да казват, че язовирната стена е напукана, а после тяхния министър да го опровергава. Добре че никои не им вярва иначе би трябвало хората от пловдивско да се изнасят панически от домовете си. Да тръбиш. че стената на огромен язовир е напукана си е чисто престъпление аналогично на изпълненията на предаването "Ку ку" за АЕЦ Белене

Проекта Цанков камък е от Тошово време още от 70-те години , замразен защото изследванията са показали че терена ще поддава на вода и ерозия. На комунистите им трябваше бездънна каца и я намериха....Факт...Там и 5 млрд да изсипеш все тая, всичко трябва да се бетонира...

не се изказвай неподготвен!

Когато и да разследваш корупции,стигаш или тръгваш от БСП. Първата терористична организация в България,най крадливата, която използваше детски робски труд още от 7 годишни.... То не бяха Ленински съботници, петилетки "колективни решения"...а те ?....ядяха чевермета и луканки по баирите и пиеха безотчетно вино и ракия...

Викаш завзелите властта тогава (1923г.), дето са отрезали главата на премиера Александър Стамболийски и носели в София не са терористи? След като БЗНС (земеделците) печели избори с 52%. Ако не знаеш думата демокрация значи народоуправление. Озурпиралите властта тогава са се обявили срещу народа. И комунистите изобщо не участват в това първоначално.

И как са узурпирали властта, за демокрация говориш а създадохте чл.1......Никола Петков? Като избиха всичко което мърдаше? Знаеш ли защо убиха Вапцаров многознайко? Знаеш ли защо убиха подводничарите на Камчия? Да ти кажа-защото Чърчил,Рузвелт и Сталин хвърлиха едни 2 млн.долара на комунистите да правят саботажи в гърба на Хитлер, парите изчезнаха...а те минаха през къщата на Вапцарови...а подвоничарите дойдоха да разберат къде са..и ги изби Гешев по доноса на същите червеи....В Сърбия стана,но тука е друга бира...ами защо се поболя д-ря Г.Димитров след Москва ?...

Кака Дескееее, имаш много поздрави от бате Ваньо !

Викаш, по-добре с токчета да дере тапицерията на таваните на коли отколкото да влиза в полемики.

Цитат от разследващ сайт - "една от фирмите в Топ 3 на санирането за цяла България е Еко Традекс Груп на зетя на Делян Добрев (депутат от ГРОБ със свален имунитет). Фирма на родителите на Добрев пък осъществява строителен надзор на проекти за саниране". Става дума за Хасково.

Хайде да не ровим там, че "...разровиш ли го, ще мирише и ще горчи като отрова...", както е казал един велик поет!

Какво чудно има ? Тези от ГЕРБ, особенно на ръководни партийни и държавни постове, ако разчитат само на суджуците ще тръгнат голи и боси.

ГЕРБ-аджийте са слънчасяли! Гони ги някаква страхотна параноя! Заяждат се с опозицията, чувствайки се недосегаеми в България, яко покровителствани от САЩ и ЕС! Но, какво от това! Обедняването на българският народ продължава! Под нивото на заплати и пенсии сме на държави като БЮРМ и Албания и разликата ни с тях се увеличава! А, от друга страна самозабравилите се от ГЕРБ се мислят за лидери на Балканите! Лидери - ама опашкари! Отзад - напред! Народе, не си ли давате сметка, колко сме зян и по-зян ставаме, покрай безумното, посъвместно слагаческо управление на ГЕРБ!

БСП си избра лидерка точно като партията си - лъжлива и крадлива.

Каква е партия герб с лидер биби?!

Цирко-тарикатска.

БСП е секта .Точка.

кажа по конкретно секта на крадци и мошенници...никаква разлика от циганите...ама те пък са етнос...така че всеки да си прави изводите.......

Сичкити са руски кавали

Винаги съм се чудил, защо Борисов, в трудни и комплицирани за ГЕРБ моменти винаги изтиква на преден план най-невзрачните, най-посредствените и най- дразнещи обществото членове на ГЕРБ ? Така беше с Цачева, така е сега и с Атанасова.

Щото е подходящ моментът да се изявят , с друго немогат.

Не е ясно кой лъже и кой казва истината.Може да има и лъжа и истина в твърденията и на двете страни.Да се оставя , обаче, личност като Десислава Атанасова да коментира толкова важни проблеми е мека казано несериозно.Няма ли друг някой, по авторитетен и знаещ, който да коментира изказванията на Нинова.Едва ли има уважаващ себе си човек, който да обръща внимание на изказванията на Атанасова.

Е, защо? Та нали тази особа беше дори министър? От нея по-горе са били само Баце и Роско Тапета.

Сега чакаме Курнела да притопли манджата с Авиоотряд 28, стрелбата с гранатомета, конгрешънъл куортърли за Бойко Борисов. После БайУй ще и отвърне с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, приватизацията на Булгартабак и номадството от СДС. Накрая всичко ще завърши с голямо нищо, както винаги. Сеир за пролетариата.

Преди да се изказва тежката артилерия да отиде на логопед и да се научи да говори правилно. И най важното никога не трябва да забравят лидерите на партията на суджуците и един възпълен депутат който не ходи до НС.

Пускайте и онази от Кърджали, че губите позиции. Накрая майката на нацията, че бащата мое да е с кръвно.

Значе така , Борисов отдавна питал Виена за корупция в ''Цанков камък'' и вие сега внасяте сигнал за корупция , следва ли от това , че на Борисов са му отговорили от Виена , че проекта е корупционен , бе Деси и защо до сега си е траел за отговора на това му питане?

Герб се окакаха буквално с кривата артилерия на черната перла от Дулово ! Колкото и да гърми ББ , Суджук гейт мирише , а и НДК пуши и Каварна Гейт смърди на трупове на прелитни птици ! Защо никой не споменава далаверите на съпруга на черната Деси ! ББ няма да се измъкнеш , много Държавни мъже казаха че няма да дойдат в България дори на откритието на Председателството на ЕС от България ! Причина корупцията при строителството на НДК !

ГЕРБ и БСП са деца еднояйчни близнаци. Майка им е ДС, баща им е КГБ. Уж се карат, уж се мразят, но косъм не пада от главите им и само те ни управляват. Резултатите ги вижтат всички. Дори форумните тролове гербери и розички са като 2 капки вода.

Иска ви се да накаляте всички, че да не изглеждате толкова мръсни в сравнение, другари. Ама няма да стане.

Кво ми се иска? Вие сте си един отбор дс-ченгета. И на децата им е ясно, че играете зле скалъпен театър. Вече 10 години се менкате, само се лаете без да се хапете. Крепите го заедно на Пееф, Дуган и Путлер. Разкрити сте и времето ви изтича. ГЕРБ изпълни целта си - излъга демократичната общност, че е дясна, про-европейска партия! а всъщност едни обикновени червени боклуци, същите като сестра си БСП! 1 към 1!

Лъжливата крадла кУрнелия си мисли, че тя ще лъже и плюе наред, а в същото време щяла да съди всеки, който и изкара кирливите ризи. Овца червена нагла, няма да ти мине номера.

Бойко как го прави. Например че имал нещо общо със СИК. Отвори Гугъл на картинки и търси "Бойко СИК". Наслаждавай се на видяното. Бойко съдеше всякакви за по 50 000лв. Ако него го съдеха за провинение на същата сума за всяко, трябваше да плаща милиони.

Десито секса, тръгнала да коментира Нунева крадлата. Бе , много сте грозни бе. Седнали всички на държавната софра и се правят, че вършат работа. Десито от Дулово ще ме оправи. Ох, леле.

Нонова все едно говори за чушки, а тези я опровергават за ябълките. Те опровергават нещо съвсем различно от казаното от Нинова. Тя не е казвала, че не е била зам. министър в Тройната коалиция. Според разни, човек лъже средно около 140 пъти на ден. От елементарни неща като "Здрасти, как си?" - "Добре". Дори да е излъгала в нещо, което е възможно. По-скорот представят нещата според изгодата. Това не дава право на тези от ГЕРБ да я наричат г-жа Лъжа. Това тяхно действие е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! В Конвенцията за защита на човека, приета от България, се описват типовете насилие. Едно от тях е обидата! Така че в съда може да се доказва, че тази Десислава Атанасова, Бойко Борисов и други са извършили насилие над г-жа Нинова. Така че да, те трябва да бъдат съдени. Както за много други подобни изказвания (слепете линка): youtu. be/-bWI3GeBazU Псуването към Станишев на сексуален акт. На Бойко още "Понеже вие сте тъпи и аз съм тъп, та затова се разбираме." И още много други - може би стотици подобни. Иначе "Цанков камък" си бе нещо на ДПС, което го прокарах, защото са зависими другите от тях в коалициите.

Забравиха за КТБ, за Белене, за заменките, където заедно играха всички партии. Сега някакви етюдчета се разиграват, за да не се развали илюзията за противопоставяне, алтернативност и борба. Накрая и ГЕРБ сит, и БСП цяло, само България лети надолу към дъното.

Що сте гневни бе комундета?!! Да не би да бръкна в раната Десито, а? Долни крадци!

Нима са крали повече от мене?!

Председателя е комунист.Без обиди.Бил долен.

Председателят-кой? Това е подлог в изречението и се пише с пълен член. Неграмотен комунистически трол, който за стотинки ще продаде майка си и ще убие баща си. Точно като Павлик Морозов. Но откъде ще знаеш кое е точно пък този? Неграмотна комунистическа свиня!

Не прави чест на такъв сериозен сайт като ДИР да дава гласност на брътвежите на едно доказано политическо недоразумение като Атанасова.

За разлика от онова хабно ножче курнелия има достойнство да направи брифинг и да отговаря,а не като мишка да се крие!

Бибитко се обкръжи с големи лайномети!