РБ приема ПФ като коалиционен партньор

Това, което ни събира с Патриотичния фронт, е много повече от това, което ни разделя, заяви Найден Зеленогорски от Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - РБ приема ПФ като коалиционен партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РБ - партията на оялите се РЕАЛНО от верноподаническия СЛУГИНАЖ пред западните "приятели"и Турция /с Корман Исмаилов за доказателство/ и българофилската?!? коалиция НФСБ,която е силно антируска и затова против Южен поток,АЕЦ "Белене" и т.н.проекти с участието на Русия,без съмнение силно си пасват идеологически та нека се вземат.ОБАЧЕ тежко и горко на България с подобни "демократи и патриоти",защото сегашното ни колонизиране от правилните западни сили и Турция,явно им се вижда малко и реално се обявяват за неговото усилване, та съвсем да се докажат като "демократи и патриоти" пред хищните,безродните и с промитите мозъци човешки екземпляри!

Ех, голяма злоба, комундета и ДС ченгета! Не се ли наядохте, не се ли напукахте 70 години! Тресна ви злобата, че може да има правителство без вас и ДПС-то! Не можете да си го представите, нали? А за нас, потърпевшите от вас, Дай Боже!

ДемоКрад нерегистриран,нито съм "комунде",нито съм "ченге",а съм просто човек на средна възраст с достатъчно собствени наблюдения и опит както от времето на СОЦИАЛИЗМА,който беше ИСТИНСКИ, защото България стана развита индустриална страна,в която НЯМАШЕ гладни,ровещи в кофите за боклук,здравеопазването и образованието бяха достъпни и осигурени за ВСЕКИ БЕЗПЛАТНО и това беше в рамките на 45 год., а останалите до 70 год. са ПРОДУКТ на КОЛОНИАЛНОТО ни битие и ПАРАЗИТИРАНЕТО на овластените и обогатени демоКРАДИ,слуги на западните ХИЩНИЦИ и Турция.Тези като мен ИМА защо да не приемат за нормално сегашното унизително и съсипващо положение на България и българите,защото то е реално колониално битие,ново потурчване,обезбългаряване,африканско обедняване на голямата част от народа и ПЕРВЕРЗЕН разгул на продажните,хищни,антибългарски и слугинажни към новите господари новобогаташи и стари реститути,които на всичкото отгоре са с претенции!?! бедните и човечните хора да им се радват!Даа, ама НЕеее...

БОЛШЕВИШКИ КУРВИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ....ДА ВИ ВКЛЮЧИМ В СПИСЪКА ПО-ЛЕСНО :)

боже, боже какво ли не прави жаждата за власт!!!! тези от герб си подписват края с тази коалиция с реформаторите, които за 1 седмица се завъртяха на 180 градуса, за да се докопат до баницата. никой ли не познава лукавата кунева или лукарски та тргнаха да работят с тях? Господ да пази България!

Boiko vzeme li reformatorite te shte go sasipiat kakto Dps Bsp

Отчаяни опити на мутро-милиционери и сини комсомолци да влезнат във властта ! Грозно е ! Толкова ли е сладка тази власт бе измекяри ? Колко ли ще издържите или ви стига една година, та да се нагрухтите за още 10 ?

Сладка е властта, много дори. Те не за една година, а за един месец ще се нагрухат, както казваш за 10 г. Вервай ми.

Абе Скатаджии,Бойко как ще ви разпределя местата за министри с 10-те мюсюлмани.Сигурно по схемата-патриот-мюсюлманин-патриот-мюсюлманин....

ББ да не забпави общанията си. 10 зам. от циганския етнос.

По възможност да могат поне да четат. Матаматика - да сметат до 1000.

Да са прочели първата страница от корана, може и на български език, като се има предвид, че те български едва говорят, с турския са по-добре, него говорят, но затова пък на нито един от двата езика не могат да четат или пишат.

герберасти, даформатори седерасти, костовисти, монархисти и наци люспите им. Все протестъри на олигархията, все пълзящите по жълтите павета паразити. Кой може да обясни на безумците, гласували за тая бълвоч, че вървят срещу собствените си интереси?! Сега пак народа ще трябва да ги изрине, да спасява страната. Щото където американците и еврогейците стъпят трева не расте, народите измират. А тия до едни са техна колониална прислуга. Еееех, българи, еееех, глупаци - разрушихте си социалната държавата, за да ви направят робска колония! Цял свят ви се смее.

На теб не ти се смеят, а те съжаляват.

Дефлоратори, не реформатори или гербератори. Всички са дефлоратори на българската държава.

Реформаторите започнаха с претенциите. Жадни за власт. И противни.

Ехааа, я що е "национална отговорност". Аз се размечтах, ама що не е говорител на агитката Корман Исмаилов? Що направо се не гушне с Баш Патриота? Лостов пак си пробута куклите на конци. И въобще заверата е ... НАРОДНО СЪБРАНИЕ ООД... като гледам. АБВ ще се бори за "президентска република", РБ - "за промяна на Конституцията" а Корман? За "шериат" може би? Тук липсва само един Хидроинженер, ама той пък мълчеливо ще подкрепя, срещу още 50-60% от ромите. Въобще, мисля, че България е довиждане.

Само, че не Корман Исмаилов ходи на тайни преговори в Турция, а Местан!

Туко що казаха ,че до 1 седмица ще има правтелство

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

взимайте си го този и отивайте на майн ата си !

Тоя апостол и ти да се заврете в кучи ...

???

Хехе, Реформаторският Блок, както БСП и ГЕРБ, е готов да приеме всеки за коалиционен партньор, само и само да е на власт и да краде....

Б о К л У ц И , не че ми е беден речникът,но вие стеснявате периметъра на коментара,който може да се прави относно вас.Кво да ви коментира човек?!

Започна новия сериал "Партиите срещу народа" Хайде да видим, кой - кого И този път?

Нема лабаво!!!

гроб=деформаторски блок=паричния фонд=ники дудука=партията на чалмите=абв=бсп Има само една истинска Пол.Партия която е избрана от народа и тя е АТАКА

от нищото и сега - като ангел небесен? Паметливите помним произхода на Сидеров от СДС, помним как призоваваше от страниците на Демокрация всичко от социализма да бъде унищожено, камък върху камък да не остане. Това правят 25 години. Атака, както и НФСБ са проекти на едни същи мракобесни десни антибългарски сили. Те взеха сега властта - или им я дадоха американците. Сидеровата партия е залязваща и никаква патриотарска, левичарска и русофилска демагогия няма да помогне. Народът помни.

След като Боце е изгряващ!

Колко е по нестабилна, като коалиция тази сега водена от ГЕРБ, в сравнение с предишната на БСП с ДПС! Предишната бе свалена, защото Западна Европа и САЩ се вързаха на доносите на на ГЕРБ, ДСБ и СДС, правени на всякакви нива, че левите партии у нас, особено БСП, са много опасни за ЕС, като проводници на руски политики! Но, се оказва, че т.н. десни партии у нас са твърде слаби, нямат идеология и са групировки създадени по корпоративни интереси, при които лицемерието, измамите и демагогията са политическите и средства. Крещящ пример за това е самата коалиция РБ. Тя е съставена от партии намиращи се на политическото бунище и с лидери -политически лузери!

Ще изкарате народа на улиците, преди да сте влезли в НС.

без граници. Тоа мяза на коалиция на всички срещу народа си.

Новата коалиция Аааа? :))) Голем смех голяма коалиция-всичките патерици на титана на мисълта+чалмите които ще ги подпират изодзат неофициялно...:))) Да Живее"ДЕМОкрацията"

"РБ приема ПФ като коалиционен партньор" - след толкова години "на сухо", далеч от властта Реаниматорския Блок ще се съюзи и с др. Т. Живков - само и само да си спомнят колко хубаво беше, когато "победиха с малко, но завинаги" и дори времето беше "наше"...

Чекиджиите от реаниматорския блок вече почнаха да се изживяват не просто като коалиционен партньор, а и като говорители на новопръкналата се коалиция. Иначе Зеленогорски е прав, капутите в този "патриотичен" фронт (ново ОФ може би) ще му полегнат на бате Бойко. За тях той си е една ракета-носител. Ей го на Валерката Винкела откога си мечтае да си поиграе на дупетатче.

А на Варадеро ще пращат ли?

Помиярите като теб ще ги връщат на село да копат картофите. И без това София се напълни със селяндури. Пълна отврат.

Стига си злобял срещу Сидеров. Най-добре коментирай по темите, че започваш да ставаш много досаден с еднообразието на постовете си!

ТО ВЕЧЕ И ДЕЦАТА РАЗБРАХА КОИ СА ДЕЦАТА НА ГЕРБ РБ ПФ АБВ ББЦ ЗАЩО БАЛАМОСВАТЕ ХОРАТА ЧЕ ПРАВИТЕ НЯКАКВИ ПРЕГОВОРИ ТО ОТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ БЕШЕ ЯСНО БРАВО ЗАКОННО ИЗБРАНИ ЕТ СЕГА ЩЕ СТАНАТ ЕООД С НАЧЕЛО БАТ ВИ БОЙКО

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

...ама, надали.

СЪЩАТА РАБОТА КАТО ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, Е ДА ВИ Е ЧЕСТИТО! БОРБАТА ЗА ВЛАСТ Е ГОЛЯМА , А ХОРАТА, КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЯХ ДА ДУХАМЕ СУПАТА!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Найден и Методи са върховни специалисти и принципни и почтени, обичам синята идея.

Фикусите драйфат от нерви. По спокойно бе нема да имате повече от 4% Всъщност не е много ясно де. На следващите избори , ако излязат да гласуват 10 000 души, може да съберете 40%

"Полегнала е Тодорка" пред Пожарнатата кула в Банкя - в изпълнение на РБ (Ръбестияв блок) и ПФСБ (Патриотичния Фронт за Спасение на Бойко)

Партия Фикус тоа път, ще вее опикани листенца напразно

Луди бити карти стига сте давали акъли-нали влядохте в парламента да лапате пачки-Много добре знаете че Боъко командва парада и нищо не зависи от Вас-А тоя Зеленогорски колко партии смени само и само да лапа-Отвратителни мишоци и вие ще си заминете

Още преди да са съставили правителство ,стачкувайте и си върнете БСП,ДПС и Атака. Вие сте от техния контейнер за смет и само тях си заслужавате. Аз обаче не искам тролове да ме формират политически,не искам отново БСП и ДПС да фалират банки ,да ме лъжат,че ми намаляват тока,да вземат заеми,които не се разбра къде отидоха,но се разбира,че аз ,децата и внуците ще ги плащаме.

Само толкова трола ли има тук,които да слагат минуси.Моля активирайте се.

Явно ще ти по-леко да плащаш гафовете на политическите проститутки, които прелитата от партия на партия, т.е. от далавера на далавера.

ЗА БЪДЕЩИЯ МИН. СЪВЕТ И ОСОБЕНО ЗА МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕДЕЛНО УЧИЛИЩЕ ПО ...ИСТОРИЯ , за да не се излагат като кифладжии!!!!!!!

не искат реформаторите да върви българия напред ,те си мислят ,че ще управляват един ден вярвяйте си само в сънищата

припомям, че всеки един човек прилича на някое животно. Валери Симеонов например - на лисица и не от вчера:)

Ситуацията е трудна, и ако това е така, го приемам като искрица към водене на национално отговорна политика от политиците ни, към елиминиране (закриване) на етническата партия ДПС, която води открита политика на капсулиране на етноси, и приобщаване на електората и към цивилизационните ценности и Европа, а не към ИДИЛ.

Като чете човек коментарите да се чуди, да трябва да има правителство, не на всяка цена, трябват приоритети, важни не за управляващите , а за гражданите. Всяко изказване за създаване на правителство се приема многозначно, като драпане за власт. Хора разберете, положението в страната е наистина трагично, ако това правителство се захване с необходимите реформи, то няма да бъде обичано, защото ние българите не обичаме по принцип реформите. Значи, тези, които ще влезнат в правителството / коалицията / ще носят отговорност за всичко ставащо. Нека сме реалисти, това са гласовете, за добро или за лошо. Трябва да има правителство, трябва да има реформи, защото сега сме на ръба на пропастта, ако не се направят реформите ще направим крачка напред.

А ти кой беше да казваш, че било трагично положението в страната или слушаш какво ти казват тези, които предизвикаха с тия полемики изборите ?! Странно как 2009 казваха същото преди управлението си :)

И като ти вдигнат вноските, осигуровките, таксите, сметките и глобите..по-малко трагично ли ще ти стане?!

Всички под реформи разбират вдигане на данъците и цените. Никой и дума не обелва за оптимизиране на дейностите, за намаляване на броя на лапачите, а за електронното правителство само пускат фишеци.

От самото начало беше ясно, че тези две групировки бяха създадени като патерици на ГЕРБ с цел да заблудят наивниците. Направиха се малко на интересни, колкото да заблудят плебса, но не и интелигентните хора. Плеснаха с ръце, па се прегърнаха "изненадани. "ГОРЧИВО!

Ама същите тия наивници после да не не се оплакват! Лошото е, че са много.

Ех , друго си беше коалицията БСП ,ДПС и АТАКА ...просто мечта !Не можахме да затрием България ,но на следващите избори когато ДПС стане първа политическа сила ,действително ще разберем ,че демокрацията е дошла!

Че то има ли някаква съществена разлика?

Не съм кулинар, но съм сигурен, че по-лесно е да приготвиш манджа с грозде, от колкото да сглобиш управление от провалени политически проститутки! При това ДЯСНО-ЦЕНТРИСКО(каква звучна фраза). Всичките отрепки, които ни управляваха през т.н. "преход", клатиха България и отляво и от дясно, та накрая остана ОБРАН БОСТАН! И пак същите муцуни воглаве с Вожда Буда, облечени в Армани, а електората...кучета го яли!

Краставите магарета през девет баира се надушват!

Това беше ясно още преди изборите. Аз не мога да разбера избирателите на ПФ и някои на РБ защо направо не гласуваха за герб. Така ли лесно се излъгаха? скат ли бе да го опишеш..хаха

остава и да не ги приема - нали софрата чака!

Обявяваме следния график за хигиенизиране на интимните части на Император Тиквун: - понеделник, сряда и петък - Реформаторски блок - вторник, четвъртък и събота - Патриотичен фронт В неделя тази чест ще се ползва от награден от предишната седмица гербер. Докато се извършва това свещенодействие, блажения, който върти ибрика, трябва да пее "Батальона се строява", да върти гюбеци или да рецитира избрани пасажи от Библията на ГЕРБ - Винету (първа част).

ГЕРБ+РБ+ПФ за пред хората и ДПС подкрепяща = Коалиция тюрлю гювеч в действие.

Още не е свикано Народното събрание,няма избран председател,няма комисии,не е връчен мандат,а текат преговори!!!Това мисля,че не е законно!Но както и да е!В България сме се нагледали и наслушали на толкова парадокси,че явно вече не ни прави впечатление,че въпреки,че няма конституиран парламент вече ни говорят за предсрочни избори за нов такъв!!!А колкото до коалицията която се твори едно е сигурно -скъпа цена ще платят и РБ и ПФ за това,че забравиха какво са обещавали!

Некадърниците на Ореха разсипаха държавата за една година.

Не е само от некадърност..Малко и апаши си падат..Даже много

Зеленогорски е човек на прецизната точност , само за това може да е уважаван. Дано не се е променил

Крадец и гей е въпросния Зеленогроски.

Деформаторите приемат Националния фронт за спасение на Бойко /НФСБ/ за другата подлога, която ще обира трохите от баницата

Грешен отговор! Тя ще събира само негативите, за останалото си имат Боко

Патриотичен фронт ще е третият коалиционен партньор!