Кънев: Няма да подкрепя кабинет с премиер Борисов

Аз съм в обещание пред българските граждани, че няма да подкрепя правителство, в което Борисов е премиер, категоричен е лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Няма да подкрепя кабинет с премиер Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започна се ! Гледам в РБ започнаха с разногласията и то разнопосочно! Ама гледам че и не само там , и в ББЦ има катаклизми , а още не са влезли в парламента!

Има нещо фанатично и нездраво в този младеж. Колкото Бате е прост и необразован не по- малко отблъсква и това талибанско поведение на Раданчо

Бате не е прост, защото няма как да си прост и да заемаш длъжности като главен секретар на МВР , кмет на столицата , министър председател и още много висши държавни постове! НЯМА КАК ДА Е! А и не е злобен, като РК!

айде сега - всеки познава поне няколко човека учили на запад, па и у нас, с къде по- яки академични постижения...

Фанатичното и нездравото идват от това че за всичко слуша вожда си от Драгалевци! Той му мъти мозъка!

Тиквов праща 4 бр. вещици на преговори с мисълта, че стои над другите и е едновластен господар и всички ще му се подчиняват безропотно въпреки, че има 1/3 от състава на НС. Този е луд и лечение няма.

Твоя си работа.Ходи да копаш на Костов марулите!

ДСБ, РБ, дясно мислещите хора, а и цяла България могат истински да съжаляват, че навремето не бе избран лидер на ДСБ (истинският такъв е д-р Москов според мен), а спусната една партенка на Кост-офф! Тази партенка в момента не само играе ролята на средния пръст, разигравайки цяла България, но отказът за сътрудничество с ГЕРБ може да доведе до нови тройни коалиции с непредсказуем характер и достатъчно противни на хората - ГЕРБ-БСП-ДПС, или ГЕРБ-БСП-ББЦ. По-добрият вариант в такъв случай биха били нови избори!

КОСТОВ СЕ СКРИ ЗАД ПАРАВАНА НО КУКЛАТА МУ ДЕЙСТВА.

Прав е Радан. След непопулярните мерки които това правителство трябва да предприеме, рейтингът на партиите които го подкрепят главоломно ще падне. А хитрецът Боко ще си измие ръцете с малките партии. На следващите избори БСП ще се върнат на бял кон и със 100 депутата в парламента.

това няма как да стане. Нека обясня - основният електорат на БСП е средно-статистическият пенсионер (бивш номенклатурчик), която прослойка все по-бързо ще се топи с напредване на времето. Опитите на партията да наберат млад електорат са крайно неуспешни. В тоя ред на мисли или ДПС трябва да им прелеят гласове или ГЕРБ. Освен това започвайки от тези избори тежестта на малките партии става все по-голяма - всяка партия, която се класира за парламента намалява с 10 депутата (приблизително) резултата на водача.

Гнъсни останки от гнъсното СДС ...откъде това усещане , че с нещо сте значими ???

ще го подкрепиш ти, ами Гаргамел ?Ще има 100 тояги на голо,виж букет може да му дадеш.Гаргамел разрешава..

ЧЕ КОЙ ТЕ ПИТА И НА КОГО МУ ДРЕМЕ ЧЕ БОЙКО НЯМА ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕН ОТ КОСТОВОТО СЕМЕ?

политик да се държи като мъж, а не като политическа проститутка. Много е прав Волен, всички партии са се подредили като на витрините в Амстердам и чака ТОЙ да ги пожелае! Каква гадост, отивам да повърна!

на колко граждани го обеща и защо продължаваш, като не те бива !

Правилно г-н Кънев , все пак юрист се. От психопата и пияния бяга !

Дирниците определено са циганисти или по точно Костовисти. Що изтрихте поста на Мучо Костов?

Още когато си тръгнал след Костов е трябвалода заеш , че нама кой да те слуша!

В този важен за страната момент, такова изказване е ГЛУПОСТ. Както се казва на "какво отгоре" ще поставя ултиматуми.

Тоя по глупости конкурира само президента ,но не е чудно след като Костов му заповядва за характерните му номера.

много ти е голямо егото бе човеченце малко, не си в пложение да поставяш условя.

СКРИЙ СЕ БЕ ЕЙ! НИКОЙ НЕ ТИ ИСКА ПОДКРЕПАТА! АЙДЕ МАРШ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА! АЗ ПЪК НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ГЕРБ, АКО ГЕРБ започнат ПРЕГОВОРИ С ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ РБ (Радановия Блок)

Този или е голям глупак, или яко му плащат, или и двете едновременно.

Къне,къне проблем ли имаш в семейството си----абе, кой те пита искаш ли--какво си навираш дирника между българите! Я си прибери комплексите злобарю-ю-ю-!!! Антибългарино!!! Кой ти плаща за да тормозиш хората проклетнико???

само ти си умен и честен в тази тъпа държава

ББ е комунистически генерал

Господи, безсрамие! Още не е влезнал в политиката и вече вождува! Вместо да търси и предлага прилики и обединение- първата реплика е да раздава ултиматоми! Мекерета и сополанковци! Народа им показа, че няма да ги търпи, ниииикаква поука не са си взели!

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ. ТАКИВА ПЕРКОВЦИ СМЕ ГИ СЛУШАЛИ МНОГО, ТИПИЧНО ВСТАР СТИЛ. ТРЯБВА ДА СИ ПО МОДЕРЕН РАДАНЕ!

в интерес на истината не "народа", а 49% от народа. Останалите 51% им иде да подхванат и ББ и РК и всички останали с гьостериците. В този смисъл от този парламент нататък напълно официално имаме управление на малцинството, което хич не е добре.

ЕВАЛА РАДАНЕ САМО ТАКА -

Ако Инджев представляваше нещо щеше да е нещо .Защо Бойко казва какво да се прави- Защото някой трябва да казва.Анархията т.н..ДЕМОКРАЦИЯ е най-загублената работа.Пример РБ.

Говори но нищо не казва. Самият той не знае къде се намира.

Е много станахме червени тролове сини тролове хайде да се съберем заедно и си управляваме заедно с доганчо както беше през първата половина на деветдесетте години Раданчо.

един наивник на средна възраст.

... мего в селото не го искат, той за кмет се гласи, въх-въх-въх!!! туй верно дека СДСарите срам немат амъ изобщу!!!!

Говньо! Ти кой се та мислиш, че си решаващ кой ще подкрепяш и кой не. Вашия РБ не можете да си определете говорител и водач на сбирщайн групата си, ще определят управлението на държавата. Та вашта сбирщайн група я издържи още месец-два я не. Господи, аман от недоносчета.

Гласувах за Реформаторския блок, зарадиРадан Кънев.Кунева ще го продаде.Пожелавам му обаче, все така.Никога коалиция с мутри и комунисти/което е едно и също/.Дори да останат при теб няколко хиляди човека, не прави компромиси.Другите партии вече се "наредиха", ще се яде голяма баница, но ще е до време.Към платените драскачи-минусчетата са ми като дъждец.

... какво пъ толкуз им ареса на КУНЕВА-КЪНЕВА??? ...

Сега ще се види кой е отговорен пред Б-я, и кой пред другаря Костоф.

Радан Кънев като патрона си Иван Костов с болните си амбиции да вождува ЩЕ съсипе РБ, както Иван Костов съсипа синьото!! Безпринципната коалиция се крепи на политическата изтънченост на Кунева, не на олигофрена Корман Исмаилов, маргинала шеф на СДС и другия световно неизвестен член. По принципна позиция от тази на ПФ аз не съм чул от нито една политическа сила - БРАВО!!

Браво на Радан,принципна позиция!Единственият който има топки и да се опълчи на статуквото!Още веднъж браво!

... да си ги лапа с апетит и с чесънче, да не му мирише..

И за кой принцип става въпрос в позицията на Радан, че нещо не разбрах...? Може би аз не искам на мен да ми е добре, но нека на гербаджиии да им е зле

Целта на костовистите е да вкарат БСП във властта. Защото ако рб не ще да участва май май еиднствения избор за съставяне на кабинет остават цоциалистите. След такава коалиция ГЕРБ ще загуби гласове а РБ ще спечели... Явно това им е целта. Политическите интереси на РБ са попоставени над националните интереси на Република България... Дайте да подобрим позициите на нашата партия пък държавата да се оправя.

Браво! Никаква коалиция с Боко и Цвъко!

По-важното е избирателят на какво мнение е

Избирателят на ГЕРБ харесва Бойко Борисов. Задниците да си скъсат никой от водачите на други партии няма ХАРИЗМАТА на Б. Б. Това са фактите. Мишока Радан Кънев с мазната си усмивчица не може да се хване на Бойко за малкия пръст.

Браво, Радане! Ние гласувахме за РБ, за да не са Боко и Цветчо в правителството. Не ни предавай!

Браво на Радан, че държи да спази предизборното обещание Б. Б. и Цв. Цв. да не са в изпълтителната власт. То това си е съвсем естествено, но ГЕРБ още не могат да осъзнаят НОВАТА реалност.

Резултатите на ГЕРБ стават все по-плачевни - от 117 депутати на 97, а сега се сринаха на 84 броя. Хората наказват арогантното високомерие и непрофесионализма на Б. Б. и Ц Цв. Браво на РБ, че не се поддават на манипулациите и шантажа на Тиквата!

Когато за РБ гласуват 1 млн. българи тогава и аз ще гласувам за тях. Сега все едно чистачката в едно учреждение да иска да е директор...

Изплюй камъчето и предлагай Пръмовица за премиер. РБ ще се разцепи пръв и много скоро благодарение на теб. А следващ парламент ще видите през крив макарон.

Цитирам думите на зрителка на БТВ тази сутрин: Който се е хванал с този ДИВ ПЕТЕЛ(визираше Боци Боклука), накрая проклина и майчиното си мляко! А вчера Иво Инджев в прав текст съжали депутатите на същият този субект, за многобройните УНИЖЕНИЯ, на които ежедневно ги подлага!

Костов в името своето, Аз, подложи цяла България на унижение!А "слугите" на народа за чии, интереси работят?

Бойко не подлага депутатите на унижения,това са глупости и лъжи.Държи се много любезно със всеки,ще се спре и до най-невзрачния човек.В Рим бяхме възхитени от него,прегръщахме го и се снимахме цели часове.

Що за лупинги?! Който и да е премиер с мандата на ГЕРБ, ББ ще му дърпа конците. Що за принципи защитава РК?!

На лаборанта? Задачата е а лаборанта, чий принципи защитава?

Браво радане, с теб сме! Избори на 3 месеца. Все пак, приход си е това. Яйде, чекаме къмто декември новите..... Изпокорой ги сичките. ИД мноо се забави.

ето това е поглед на истински хомосапиенс.....радар....

Радан, Меглена и Корман са бъдещето на България!!!

Това "бъдеще" вече сме го виждали. И така и не разбахме по какво точно се отличава от "бъдещето" на царя и комунистите.

и на тиквока сме го виждали вече ама нещо паметта ни е къса