ГЕРБ решава дали и с кого ще прави кабинет

Бойко Борисов събра на разширено заседание целия актив на ГЕРБ, за да бъде обсъдено как и с коя партия да продължат консултациите за съставяне на кабинет.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ решава дали и с кого ще прави кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ ако направят кабинет , това ще е последното им правене и отиват при царската партия...в забвение!

Защо свещениците ходят при човека,а не човека при свещеника?

Той не е човек! :)

Не всичко неразбираемо е гениално. Доста често то е просто идиотско.

Не ги разбирам тези "духовници",каква работа имат с политиката и еврофондовете?! И те ли се наредиха на яслата ? Какво се бутат при Борисов?! Дали Бог му държи шлифера или иска да застане начело и на Патриаршията?!

Одавна всичко е решено от Борисов и компания .Днес само за фасада се придава демократично лице на решението на боса на политическата групировка Герб Бойко Борисов.Шмети капели за народа.

Верно ли? Баси, до къде я докарахме. Лидерът на най-голямата политическа сила и мандатоносител да бъде обвинен, че си е съставил кабинетът без да се допита до опозицията.

да изкара пълен мандат, е длъжен да се Съобразява със Спечелилите и с по-малко "Други", защото и Те са избрани от Народа! Програмата на ГЕРБ следва да е ясно разяснена както на всички партии , така и на всички медии за да знае и Обществото- Народа! Най-главното за Всички, които искат да Управляват е, да знаят, че с Фрапираща Некомпетентност, Пренебрегване на Законите за Икономическо Развитие, с Високи Цени и Ниски Доходи - ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ!Народът Няма да ги Търпи! Да престанат да Го обричат на ГИБЕЛ чрез Безработица, Несвоевременно Изплащане на Заплати и пр. Ненаказани Беразсъдства...И още: нека Не Предават и Не Продават интересите на народа на чужди! Да запомнят двете основни неща, които иска народът ни:1. ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ НА БГ! Да не се краде и не се "отклоняват" пари от ЕС! 2.ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И В БГ! Защото- НЕ СЕ ЖИВЕЕ С ВИСОКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ И НИСКИ БГ ДОХОДИ!

Кво,ще ги качва сите на фалкона,или ще им дава да му задържат лентичките.За парата и за другите неща не разчитай,нема за сите.

"безразсъдства"

Преди имаше някакви мероприятия с камиони с прасета,сега пък с попчета.Нивото се вдига,не може да му се отрече на сценариста.

плевньо казва че няма смисъл от нови изобри.....значи трябват нови избори при нови избори -герб пада с още 10% -бсп клони към ндсв -дпс също са надолу щото новите избори няма да са на байрям -ббц са аут -нфсб над 30% общо взето нещата ще се изчистят още .....но партиийте са против щото пари нема за нови избори

БATKO

Щеше да е така, ако НФСБ не бяха легнали на ББ. Сега вече и те са пътници.

НФСБ знаеш ли колко точно имат да доказват, че не са личният пенсионен фонд на лидерът си?

Правителство на ГЕРБ и 1-2 малки партии,даже да не съберат над 120 души в парламента не е толкова страшно,защото останалите не е възможно да се обединят и да гласуват винаги против дадено предлогжение от правителството. Важното във власта да има грамотни хора специалисти,а при тях партийните лозунги отиват на заден план и това ги обединява

Има резон в това нещо! Освен това ГЕРБ не са вчерашни че да не знаят как да разделят!

21 ти ли си бря?Ми как шъ си гласуваме ''нашичките'' закони тогава.

Борисов решава-друг път! Решават в Брюксел и отвъд океана! Даже вече е решено, а на тълпата предоставят само циркове!

Ти откъде знаеш , да не си солташак на някой от босовете в САЩ или Брюксел! Или си някой голям гадател , като Нострадамус например!

БЕЛГИЯ НЯМАШЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ВЪРВЕШЕ НАПРЕДЕ..... БЪЛГАРИЯ С ПРАВИТЕЛСТВО САМО НАЗАД ДЪРПА.....

Е ми ако е като съселовото не е за учудване , по добре и без!

Белгия... с африканското злато и пролятата кръв на стотици хиляди човешки същества.... Не им завиждам на белгийците. Трябва да им пратим всичкия си неграмотен цигант там като кармично наказание. :) Да ги видим тогава,накъде ще тръгнат.

Боко ако не направи коалиция с ПФ, БР и АБВто по-добре да се ориентира към нови избори. Въпросът е, на каква основа ще стане коалирането. Имайки предвид нравите в страната съм почти сигурен, че ще е безпринципна. Което значи ще или нови избори до края на годината или догодина.

Системата --15-8-5-3...

При едни нови избори изследванията сочат, че единствените промени който ако въобще се случат ще са някой от по малките партии да не влязат в парламента, а за ГЕРБ и ДПС се предполага че може и да спечелят от гласовете на не влезлите малки партии!

колкото по-малко хора гласуват, толкова по-ниска е границата от 4%. В момента 140 000 гласа вкарват 10 депутата... Единственият начин да намалеят партиите е да махнат преференцията, което автоматично ще разпадне реформаторският блок и да разбият ПФ, което също няма да е трудно. Тогава отделните части няма да вземат достатъчно гласове и броят на партиите в парламента ще намалее.

Ние се оформихме. --Съселът заминава ,ЗА ЕВРОПА. --Бареков ---също. --Местан ---е на отдих ,за следващите избори ,за да ИЗХАРЧИ ЗАГРАБЕНИТЕ ОТ ОРЕШАРСКИ ,...КРЕДИТИ . ОЧАКВА СЪЩО ,НАРОДА ДА ГИ ПЛАТИ ,И ДА НАПЪЛНИ КАСАТА НА ДПС ОТНОВО ...

Тоя път ще има да чака ....

Ако ГЕРБ не съставят правителство , то аз не виждам кой може да го състави! ДПС - БСП - Атака , ама останалите не трябва да влизат в парламента, когато го гласуват това правителство! :-)))

Или ще клекнем на руснаците да им правим Белене и Южен поток или ще ни разбият валутния борд и ще ни затрият до крак.Само Иван Костов е в състояние да ги натири от тук .

Този твоя ИК хората не могат да го диша, а камо ли да гласуват за него! Така че не искай това тъжно за страната минало да се завръща!!!

И да прави ,и да не прави ,всички са СМЪРТНИ .

докога бпц ще се слага на политиците които докараха духа на антихриста , събратя от давна не сте чели Светото Писание.и светите отци на православието.,,не на плът и кръв се кланяме, а на неизказаният БОГ ,кйто е ДУХ,

Шило

Както и да се коалира, трябва да се съобразява.

Бойко да запрята ръкави и да се захваща за работа, че карабатаците са големи и едва ли друг ще може да се оправи с нашите авгиеви обори, за който ще му трябват не един а няколко херкулесовци за да ги изчисти! Няма време за губене никакво!

Той вожда будавинету като има работа за вършене, по метода но шопа, или лЕга да спи, или гледа (рита) мачле... Тя работата ако е спешна другите че я свършат,ако я не свършат- начи не била спешна!!!!

Охо ! Ореолът на Христос озарява райските селения с ослепителна светлина ! От задоволство . Шега ли е , САМИЯТ ТОЙ , Великият и могъщият , благосклонно и великодушно снизходи да обърне внимание нс мирените божии служители ! пфууу , ша повърна

Чакам управлението, което открито ще защити дребния и среден бизнес. Засега 25г. всички работят за международните монополи и прекупвачите и никой в защита на местните предприемачи и производители. ......И има да си чакам :). Затова дотогава всичко под масата...като Сидеров .... :)

Има да чакаш... Проблемът е бюрокрацията, а няма кой да я махне защото капе или тече от нея. Смени държавата!

Грама-Парламент Хелоу мистър Президент, Конструират Парламент. Разпределят порциони, власт, по техните канони. Квотите са на кантар! Туй за малките е дар. Драма, пъзел се реди, а залогът е пари. Мизата стремглаво вдига, депутатска шушумига. Мравки предстои да видим... Никой днес не е невидим! Битката е вери найс, Ваш Посланник Марси Рийс. 20.05.2013г.

Кунева се оРЕДИ ,за министЕр на СЪД.СИСТЕМА.

Вече съм сигурен, че ще се оправим! Щом и пребогатата ни църква се нареди на хранилката с еврофондовете, просто спирам да говоря!

Бате го хвана шубе нещо да не му падне популярността... Ами то един ден, ако ще правиш реформи и това ще стане, а накрая ще стане и нищо да не прави щото ще омръзне на хората - напред- назад до безкрай

БСП+ДПС+Атака до сега да бяха съставили правителство...

САМО ТОВА НЕЩАСТИЕ НЕ НО ПОЖЕЛАВАЙ!

Някой знае ли ,що се скараха, ---ДПС,бсп ,и А-ТАКА?

За пари ,за мноооого пари.

Довечера да чакаме всички телевизии да излъчат новата версия на " Булгар, булгар .... " " АЗ, АЗ, АЗ !!!!!!!!!!! Да ни е честито, всеки народ си заслужава управниците, а покрай сухото гори и суровото дърво. За голямо съжаление от България никога не е късно да потърсиш изхода на терминала ... на запад, в никакъв случай към Москва !!!!!!!!!!!!!

Радан не заслужава толкова думи, колкото си му накаканизил.

Нови избори!По добре ужасен край, отколкото ужас без край!

Всяко нещо по реда си.

Хубаво за страната е да има правителство, а не нови избори, защото те няма да донесат никакви промени! Най много някой от по малките партии след третата да не успеят да прескочат 4% бариера!

Живков с поповете, кой знае какво ще каже- Момче аз на това ли те научих? Става като едно време: даскъл, поп и кмет управляват.

Ам да не е било лошо!

Кога ще излезнат на манежа с решението?Към колко часа? Очаквам едно хубаво представление.

аз очаквам да сбърчи театрално вежди тиквата и обяви правителство на малцинството. и най-вероятно ще бъде подкрепен от всички останали слуги/васали/марионетки на 'североатлантическия' им феодал. за ваше благо разбира се, не за друго....

ПРОБЛЕМА МА РБ Е ЧЕ НЯМАТ ЕДИННА ПОЗИЦИЯ НЕ САМО ПО ВЪПРОСА ЗА КОАЛИРАНЕ С ГЕРБ, АМИ И ПО РЕД ДРУГИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ

Интересно как така ГЕРБ и АБВ са много доволни от преговорите, АБВ са за проектите на Русия - големия шлем на Първанов, Борисов винаги е твърдял, че е против комунистите, та чий председател беше Първанов, избан от БСП Президент, защитаващ Белене, а Борисов го спря, абе какво става в тази държава ????????? Ние ли изкукахме или добре си разпределиха процентите , ох пропуснах и оскъпения Южен потоп / поток /

Надявам се да няма сближаване с АБВ!!!

ПАРАВАНОВ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО,ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА, МАКАР,ЧЕ ТОЙ НЕ Я Е ПУСКАЛ НА ПРАКТИКА ! НАЛИ ИМА ИКОНОМИЧЕСКА ВЛАСТ...АМА МНОГО ГНУСЕН ТИП....

какво падение на задкулисието. почнаха да ви лъжат съвсем директно. уж щяха да са открити 'преговорите', а се оказаха такива само на думи - на дела направиха точно обратното. ха задавайте си още въпроса КОЙ, като гласувате за задкулисието.

нищо ново за бб

Д-р Борисов няма нужда от партньори - той си е себедостатъчен.

СЕГА ЩЕ СВАЛИМ БОЙКО. СЛЕД ТОВА ЩЕ СВАЛИМ И СЛЕДВАЩИТЕ ,БЕЗ ---дпс. И ТАКА ,ВСИЧКО ЩЕ СВАЛЯМЕ .

Най-голямата Божия благословия за България е самият Бойко Борисов! Колкото по-скоро започне работа новото правителство на д-р Борисов и ГЕРБ, толкова по-добре за България! Гордеем се с теб и те обичаме!

ШЕГИЧКА???!!!

ЕВРОНАДЕЖДАТА и друг път ме е сразявала с чувството си за хумор.Дано Уди Алън не прочете поста и да се комплексира.

По-скоро заболяване:))

Този пак ли го изпуснаха от лудницата?!?

Тия охранени шарлатани кой ги курдиса там точно днес, кога Боко ще се разходи до НС?! Ехоооо, стига с тия циркове! Народът гладува и умира!

Тиквата е изключително опасен за бъдещето на България. Този ще унищожи страната , заедно с онова просто момченце - комсомолец с офшорките, то ще помага усърдно.

Едан нещастна криминална държава, която чака на чуждестранни инвеститори ,програмки ,еврофондове, и всеки на опашка за проектче и еврофондче. Свещенна тъпота, поколението на развития победил социализъм и технотенаследни се е видиотило до такава степен, че нивото на момчето кето пасеше прасето за него е върхът на разума. Пълна лудница ,този народ е обречен поради простотията си. Това е краят на историята ,българия е победена окончателно и безвъзвратно, това което би могло да гради е оглупено и опростачено, нещо не става. Е и тия в расата и те на опашка за еврофондче. Пълна портография,чернопопците искат пари от дявола и хич не се смушават, готови са на всичко. Отврат

ей ся вече ще се наказваме, тия ще ни изядат и ушите, не стига че лапат от църковни имоти и производство на ракии и вина, ми сега и на моето от фондовете посегнаха....

НАй-вероятно тези духовници, ,,случайно,, са се оказали точно, днес, точно там за да искат Европейски средства, та покрай другото ,,благословиха,, ,,Спасителят,,....според мен това е поредният номер от цирка наречен ГЕРБ

Тиквата много си пада по такива "случайни" изблици на народната любов! Нали знаете, че най-добрата импровизация е добре подготвената такава.

Той тиквата от народната любов се вози в бронирано ауди и с 10 мутри да му помагат когато го благославят "случайно попаднали на мястото свещенници". Срам за Българската църква след като и тя се продаде на мутромилиционерската сган.

Заради такива свещеници не ходя на църква.

Тиквата е най-големия измамник на прехода-минал през ДС школата на Т. Живков, БКП, СИК, лична охрана на Т.Живков, създаден по поръчка политик с нулеви политически качества- неук, не говори добре дори български, с его на туземски вожд и излъчване на бик за разплод

Г-н Борисов, продължете разговорите със санитарите в Карлуково.

Говорете си както и каквото искате. Ако печели ГЕРБ печели БЪЛГАРИЯ,ако загуби ГЕРБ губи бат, Бойко.

"Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат пред НДК група духовници с думите: "Бог да Ви богослови". Те поискаха съдействие част от еврофондовете за България да стигат и до църквата, предаде БТА." ОДОБРЯВАМ, НАПЪЛНО ОДОБРЯВАМ! Трябва да вменим на ББ и БПЦ да ръководи! Не ни трябва Патриарх - тургаме Светилото начело и на Църквата и всичко ще е наред! То комай досега Бойко само с църковни работи не се беше "оправял"...Тъй де, амчикак...

Аз да си допиша поста и да питам - абре, какъв е тоя мюфтия сред поповете на снимката бре?!? И дали е имам, че нещо не ми прилича на камилавка сандъка на главата му...

Това е ходжа! Разбрах че е присъствал и равин. Само го няма арменският поп, защото при него Тиквата ходи да се оплаква, когато изяде кюскията по главата.

Недей говори така, че някой ще му го подскаже и тогава егати християнския халифат ще станем, даже и апотеози може и да си сътвори негово нарцистично величество. трай си, и не давай идеи...

Твърдиш, че си семинарист... А пишеш глупости! Това, че отчетата причакват Бойко е нормално. Бойко е единственият, който има, макар и леко странно, отношение към Църквата. От всеки друг политик, каквото и да поискат, няма да им се даде.

Коментарът ми бе саркастично насочен към г-н Борисов, когото силно недолюбвам като политик /като човек даже и не ме интересува/! По отношение на "отчетата" ми се струва, че това си е една PR акцийка на ГЕРБ, да не говорим, че сред тях и ходжа видях /сигур оджата на чист майчин език е призовал Мохамед над Баце, да го пази и той, в случай, че Христос се окаже недостатъчен...един вид презастраховане, разбрийш ли/...Оставям настрана въпроса, че без благословение от Владиката нямат право поповете да крънкат Борисов за еврофондове, а едва ли Негово Светейшество Патриарх Неофит им е дал такова благословение...Със здраве!

Като се замисля май В. Сидеров дотук на няколко храма оказа някаква помощ, но не съм запознат и не знам доколко става въпрос за безкористност или просто някакви медийни изяви...

Ал

Баси порнографията! Изпълнителната власт в никакъв случай не трябва да се назначава от законодателната. Нямаме разделение на трите основни власти, нямаме и демокрация!

Баце , с това порно са израснали вече две поколения. С него са родени, с него са проходили, с него са научили 2 и 2. Има към 5К изпълнители и 7М зрители. При такава посещаемост, порното как да не продължава 25 год.

Ал, попи, дайте предложения! ОК, така не става! Подскажете КАК!

Те и просяците така посрещат всеки на улицата : Бог да ви поживи дайте дайте 20 стотинки...

Голям резил. Занаятчии в расо се молят Бог да благослови доказан безбожник и българоненавистник.