ГЕРБ: Нинова, незабавна оставка на депутата Иво Христов!

Депутатът от БСП Иво Христов да подаде оставка, защото изказването му е символ на безродие и презрение към българския народ, призова ГЕРБ в парламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Нинова, незабавна оставка на депутата Иво Христов! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помияр; ът, а, мн. и, след числ. а, м. Бездомно, обикн. непородисто куче. Източник: БГ тълковен речник

Какъв символ на презрение? Каква обида? Истината може ли да бъде обида? Нима не са дебили тези, чиято най-висша цел в живота е да се дотътрят от селото в града, да вземат Народна кола и да ебат курвите по кръчмите? А за женските парцали - още от 16-17г да намерят тъпкач, който да им дава пари и да го ползват за безплатно такси? Та, тези 80% нима не са дебили?

че Иво Христов задава много неудобни въпроси на управляващите и им нарушава спокойствието. Затова му искат оставката. Те иначе нямат проблем с квалификациите - лош материал, ахмак, получовеци и т.н.

Дебили сме,като траем тия мръсници да ни карат да плащаме на крадливите банкери за нашите си пари.Тоя скапанак да се маха

да не е лъжа с това чалгажиско поколение????????????

Родолюбивите изказвания на раздвоения другар Биков пък останаха в историята: "Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. Абсурдът на българското всекидневие дотолкова ни е погълнал, че вече дори не помним как се появи настоящият премиер. Там, иззад рамото на Тодор Живков, който през 1996 година посети за първи път родния Правец в демократични условия. Тогава бодигардът му слезе от шофьорското място и отвори задната врата, за да може от нея да излезе сваленият диктатор. За разлика от Борисов, Живков беше истински диктатор, което не значи, че беше по-добър. После шефът на най-голямата охранителна фирма в софийско, след СИК и ВИС, даде няколко интервюта. И предизвика интерес. В интервютата си той се оплака, че напуснал МВР, защото го накарали да се деполитизира. С две думи толкова бил привързан към БКП, че решил да зареже кариерата си на пожарникар, но да остане верен на партията. Тогава беше смешен. Днес пак е смешен, но освен това е и министър-председател. Последното трябва да си припомняме по-често.

nenavizdam bkp bsp i t.n.zaradi polzenieto v bg. v momenta .No hristov e edin umen i smel maz

Биков е най добрата представителна извадка на ДЕБИЛИТЕ.

За такова рядко лайно казват,че на лопата не се задържа

Тази "пеперудка" с очилата не беше ли от ония високообразованите протестъри дето народът не ги бил разбрал...

Биков е кадър на Кунева, водач на листата на ДБГ в Бургас и голям критик на ГЕРБ! Един път предател - завинаги предател, т.е. ще предаде и ГЕРБ.

Всяка утайка иска да се издигне.

Един друг близач много го лъска на боко имиджа и ни обяснява колко сме добре

На този главата му има фаца , ама отвътре е куха! .. Вервайте ми !

Тоо, ако на тебе не вярваме, ..та на кой друг ? На Ехограхов ли?

Защо се обиждате от истината?! Ако не сме такива, на това дередже ли щеше да е държавата ни? Петко Славейков казва:"Не народ, а мърша", Левски защо пише "Народе????", Христо Ботев - "Вий, вий сте идиоти!", Алеко Константинов пише "Бай Ганьо" и т.н. А Биков, който прехвърча от ясла на ясла /от партия в партия/ и там където е плюл, сега лиже - по-добре да не дава "компетентното" си мнение.

Кой пък беше тоя, че да казва на Президента какво да прави?? От ГЕРБ да кажат кой изяде суджука, щото той не се е изпарил.

Ако съдя от реакцията на герберастите и соросоидите, явно вече са разбрали кого е визирал проф. Христов.

Намерил се тъп плазмодий като Тома Биков да коментира какво бил казал Иво Христо. Това нищожество Биков ако не захлебваше от крадливите гербаджии щеше да рови по кофите за боклук.

Мястото му е направо в кофата

Ех Тома, сигурно е много трудно да се правиш на дебил, но като си се хванал на хорото....

Много лесно му се отдава!

Това дали Иво Христов ще бъде отзован ,решаваме ние избирателите ...а ти кой си господине ?!?

той е една политическа чучарка.

ABE HEI BIKOV KOI SI TI BE ZA DA KAZVASH I KOI STE VIE BE ZA DA ISKATE OSTAVKATA NA TOZI CESTEN COVEK BE GOSPODA PO TIHO DA NE VI CUVAME POVECE GLASOVETE VMESTO DA PROSTEETE POVECE RABOTETE, RABOTETE I TO ZA NAS HORATA A NE ZA VAS STIGA VECE ZASRAMETE SE

от кумундел оставка? няма начин!

Този на снимката е ДЕБИЛ!!!

Всъщност целият този пореден скандал и преекспонирането му е СКО не дебилно, то имфантилно, но и убеден съм - съвсем умишлено провокирано. Цялата тази нова дандания е по простата причина - да се прикрива доколкото може, че паметникът на Съветската армия в София е не на Осеободителя ни, а на Поробителя ни, който установява половинвековното Съветско робство в България и точно затова Москва е откраднала всичките ни архиви от това време и след това и ги крие и не ни ги връща със смешни и жалки аргументи!

питаща, трябва ли да подаде оставка Иво Христов. НЕ. Категорично, не. В каквото е сбъркал му се каза. В една или друга степен, ще се съобрази с това. За разлика от някои други депутати, той поне създава впечатлението че има това качество. А ако напусне, кой точно ще заеме мястото му. Той е полезен източник на информация в сфера много по-обхватна от тази на социологията. Проблемът е, че целта му, която не винаги е чиста, е до такава степен избирателна към фактите, че по начинът по който ги представя, те често се превръщат в лъжа. Ако наистина милее за България, ще тръгне от фактите и тогава ще даде воля на целта си. Цялото интервю може да се преработи и да се даде пример, в какво греши и как точно е трябвало да отговори, и в детайли, и като цяло. Но това е изкуство и струва пари!

Да разбираме ли, че според Вас когато министър председател без конкретно основание каже "Аз съм прост и Вие сте прости" не само, че не уронва престижа на целия министерски съвет, но е и символ на патриотизъм и любов към народа?

ква остафка - от мечка мече вземали ли сте? че и от бсп оставка!!!

Я и тоз се оказа засегнат,що ли :-)

Тома Биков, хаххаах....ти не беше ли от Кенувица партията -ДБГ.....кво прайш при ГЕРБерите?

Хванал е суджука

БКП и БСП опростачиха и профанизираха българския народ и това е всеизвестна публична тайна! И ако наистина трябва да говорим сериозно по темата ТОЧНО ТЕЗИ И МЕКЕРЕТАТА ИМ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ, ПЛОД НА ГЕННО-ПОЛИТИЧЕСКОТО ИНЖЕНЕРСТВО ПАК НА СЪЩОТЕ ТЕХНИ ККУКЛОВОДИ, какито са и ГЕРБ, и ДПС, и НДСВ например СА НАЙ-ВИНОВНИ И НАЙ-ОТГОВОРНИ ЗА ИЗПРОСТЯВАНЕТО, ОПРОСТАЧАВАНЕТО И АКО ЩЕТЕ ДЕБИЛИЗИРАНЕТО НА ГОЛЕМИ МАСИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Защото ТОЧНО ТЕЗИ БОКЛУЦИ, ДЕБИЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ ТЕХНИТЕ ПРЕДЦИ - БКП, ЧИИТО ГОРДИ НАСЛЕДНИЦИ СА ТЕЗИ, ИЗБИХА АВТЕНТИЧНАТА БЪЛГАРСКА ИНРЕЛИГЕНЦИЯ ПРЕЗ И СЛЕД 1944 ГОДИНА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН, ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ РУСКОТО РОБСТВО В СТРАНАТА НИ! И затова и до ден днешен СТРАНАТА НИ СЕ ЛУТА И СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ И БЕЗКРАЙНО ТЪПИ ПРОВОКАЦИИ, ПУСКАНИ ПАК ОТ ТЕЗИ НЕПРЕКЪСНАТО, А ДА МАМЯТ И МАНИПУЛИРАТ И ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА!

ББ подаде ли оставка за лошия генетичен материал.....Биков да поиска и неговата оставка.

Много лошо да не познаваш историята :) ГЕРБ я ни кажете какво се случило с евреите от окупираните територии от царство България! Или те не са евреи :) Само тези които са родени в БГ са евреи ;)

След редовните упражнения на дежурните путинофили и тъпанари по темата и в опит да защитят незаюитимото - поредното руско мекере и чукундур да се опитва да се гаври с България и българи (без да зацепва този кретен и идиот, че всъщност се гаври със себе си, наричайки се между другото и дебил!), мисля ВСИЧКО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО - ПРОСТО КАКТО КОЛЕГА ПО-ДОЛУ НАПОМНЯ - ТРЯГВА ДА СЕ ВИДИ ЦВЯЛОСТНОТО ИЗКАЗВАНЕ, ЦЯЛОТО ВИДЕО НА ТОЗИ (аз няма нужда да ги гледам и да си губя времето, този ми е пределно ясен от първата секунда), ето какво пише много удачно колегата, И Е НАПЪЛНО ПРАВ: "Хора, струва си да изгледате цялото видео. Христов ВЕЛИЧАЕ Сталин, (само затова ако бяхме нормална държава на този трябваше да му се търси НАКАЗАРТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ХИТЛЕР И НА ФАШИЗМА ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШОТО - ОТ СТАЛИН И КОМУНИМА) който като загинали 5млн. души..веднага извадил още 5млн. Сравнява Путин със Сталин и колко велик ръководител е. Казва и вярни неща разбира се. Руската пропаганда точно така се прокарва. С изброяване на цифри, факти, дати. Хората цъкат с език и в един момент попиват всяка дума. Никой в това видео не реагира на изказването за 80%. Слушаха го с интерес. Русия се била подготвила за технологичен скок. Рекорден добив на зърно имала. Абе велика работа. ЕС и САЩ имали проблеми. Ми, че то къде няма бе Христов. Христов не иска България в орбитата на Русия. Той иска СССР.

След редовните упражнения на дежурните путинофили и тъпанари по темата и в опит да защитят незаюитимото - поредното руско мекере и чукундур да се опитва да се гаври с България и българи (без да зацепва този кретен и идиот, че всъщност се гаври със себе си, наричайки се между другото и дебил!), мисля ВСИЧКО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО - ПРОСТО КАКТО КОЛЕГА ПО-ДОЛУ НАПОМНЯ - ТРЯГВА ДА СЕ ВИДИ ЦВЯЛОСТНОТО ИЗКАЗВАНЕ, ЦЯЛОТО ВИДЕО НА ТОЗИ (аз няма нужда да ги гледам и да си губя времето, този ми е пределно ясен от първата секунда), ето какво пише много удачно колегата, И Е НАПЪЛНО ПРАВ: "Хора, струва си да изгледате цялото видео. Христов ВЕЛИЧАЕ Сталин, (само затова ако бяхме нормална държава на този трябваше да му се търси НАКАЗАРТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ХИТЛЕР И НА ФАШИЗМА ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШОТО - ОТ СТАЛИН И КОМУНИМА) който като загинали 5млн. души..веднага извадил още 5млн. Сравнява Путин със Сталин и колко велик ръководител е. Казва и вярни неща разбира се. Руската пропаганда точно така се прокарва. С изброяване на цифри, факти, дати. Хората цъкат с език и в един момент попиват всяка дума. Никой в това видео не реагира на изказването за 80%. Слушаха го с интерес. Русия се била подготвила за технологичен скок. Рекорден добив на зърно имала. Абе велика работа. ЕС и САЩ имали проблеми. Ми, че то къде няма бе Христов. Христов не иска България в орбитата на Русия. Той иска СССР.

Опитите на ГЕРБ да направят от всички ни дебили и да четем само за Винету и неговите подвизи са спирани от хора като доц. Иво Христов и това ги дразни. Хора, които въпреки ослепителната светлина на царя-слънце мислят различно и говорят различно естествено пречат много на налагания масов дебилизъм и поощряваната функционална неграмотност. За съжаление еничари като Биков, които са се събрали от всички партии при мутрите само и само да са отново депутати се опитват да запушват устата на инакомислещите и явно никога не са чували за демокрация, свобода на словото и т.н. Политици-дебили.

ДОБРЕ КАЗАНО

Лично аз не съм обиден ... затова, че ме нарекоха "прост" и "лош мат'рял", затова че ме нарекоха "дебил", затова че всеки ден ме наричат "данъкоплатец" "избирател" и "суверен", не съм обиден че могат да ми спрат тока или водата ако не съм платил 12 лева сметка, а други мои "сънародници" да не плащат и да живеят на гърба на всички ни и "властта" да ги закриля ... абе с една дума не съм обиден ... НО ... се чувствам безкрайно безсилен и ми се налага да гледам и слушам откровенни ПРОСТАЦИ, ЛОШ МАТ'РЯЛ, ДЕБИЛИ, НАГЛЕЦИ, КРАДЦИ, без никакъв МОРАЛ И ЧЕСТ, да стоят начело в "управлението" на БЪЛГАРИЯ и да прикриват всичките си ПОРАЗИИ които правят зад клишето "НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС И ПРИОРИТЕТ" ... и същите тези в "управлението" да ми казват КОЕ Е ДОБРО И КОЕ Е ЗЛО ... суджуци миризливи с една дума ...

На всички, които се опитват да защитят този пореден червен боклук и руска слуга Христов, да обяснят и да отговорят а и този, начетеният също, да обяснят в светлината на поредните им антибългарски лакардии и поведение и постоянните им провокации ЗАЩО МОСКВА Е КРАЛА И ОТКРАДНАЛА ПРЕЗ ДЕСЕТИЛЕТИЯТА БЪЛГАРСКИТЕ АРХИВИ, ТОНОВЕ, И ДО ДЕН ДНЕШЕН ГИ КРИЯ И НЕ НИ ГИ ВРЪЩА? Да отговори този лумпен Христов, след като се е наел да е руски говорител, ЗАЩО НЕ НИ ВРЪЩАТЕ НАШИТЕ СИ АРХИВИ, БЕ ИДИОТИ!

Аз мога да се подписвам, а "професорето" педя човек е кътил.

Преди няколко години, по време на свое посещение в София, шефът на ЕНП даде красноречив израз на своето презрение към българския народ. Тогава първият ЕНП-ец публично опипа балдърите на кметицата Фандъкова и то пред очите на загубилия дар слово министър-председател на България д-р Бойко Борисов. Къде беше ТОГАВА Биков, че така и не възрази срещу поведението на самозабравилия се ЕНП-ец?

комплексирания ганьовец все си мисли, че западняка ни презира..просто ей така. И какво казваш - да си отиваме при ''братушките'' ли !?

То не беше лош матреял,то не беше Радио театър "Двете каки и премиера" на сцената на Театър Банкя. "28 години демократизация-28 години цирк!"

Когато имаше лош м.а.т.е.л.я.л мълчахте и когато д.е.б.и.л е вярна се насрахте плитко мислене.

Управляващта партия иска оставката на опозиционен депутат, защото не им харесва това, което е казал?! Да не сме върнали член първи на Димитровската конституция? Съжалявам Биков, ама той наистина е дебил! :) По-добре неговите избиратели да се замислят дали такова тоталитарно мислене има почва в демократичната ни България. Очаквам да вкара закон против различното мнение на опозицията. :)))))) Не сте дебили, вие сте просто мързеливи, тъпи и е много по-лесно да крадете от колкото да четете.

БИКОВ Е АБСОЛЮТНО Е ПРАВ, ЧЕ ИВО ХРИСТОВ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА, МЯСТО ЗА СЪМНЕНИЕ НЯМА! НО НЕ ТРЯБВА ЛИ И БОРИСОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗА ПРОДАЖБА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ - ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЕСТО В ООН ЗА ДА УГОДИ НА БРЮКСЕЛ И ЗАРАДИ ПАЧАВРАТА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА; ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН В БЪЛГАРИЯ "ДОСТ"; ЗА СНИШАВАНЕТО НА БОРИСОВ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДЕМОНСТРАЦИЯТА НА МЕСТАН - УКРИВАНЕТО МУ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО; НАМЕСА НА ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ В ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ, ЦЯЛА ДЕЛЕГАЦИЯ ИМАШЕ ОТ ТУРСКАТА СТРАНА, БАРАБАР С МИНИСТЪР ЗА АГИТАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО, А НЕ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, А ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ, ТАКА, ЧЕ И ХРИСТОВ И БОРИСОВ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ, СТИГА СА НИ ПРОДАВАЛИ!

Де.илите от ГЕРБ са смъртно обидени, хахахаха

БРАВОС,ПУТНЯЦИТЕ (ЯКО НАВЕДЕНИ)СИ БРАНЯТ ЗАПЛАТАТА И ГИ РАЗБИРАМ,МА НИНОВА НАПРАВО ЗАТРИВА СТОЛЕТНИЦАТА- АФЕРИМ;)

Хаха, и защо оставка бе тъпаци?! Защото казва истината ли?! Ако някой не е съгласен с мнението му, да види как ще се представи на избори. Как може да искаш оставката на народен представител при това от опозицията?! Нали за това избирателите му са гласували за него, защото не мисли и не е Тома Биков. А дИпутатите от ГЕРБ щом това не могат да разберат значи на9стина са неграмотни. Човека им казва истината, какъв политик и депутат си щом не разбираш елементарни неща от това как работи политическата система. Оставка за неграмотния Биков по-добре! ;)

Толерантността на нашия народ е основателен повод за гордост. Но съдбата на евреите в цялост през ВСВ беше решена от победите на Червената армия. Факт.

По добре дебил, отколкото боклук като този на снимката

Едно очилато миризливо псе,герберите го хранят, за да ръмжи и да лае като бясно на моменти. Затвори си плювалника изчадие,стига си плюл,защото храчките могат да застигнат теб,а не тези срещу които ги изстрелваш.

Червените показват истинското си лице. Презрение към нашия народ и работа за руските интетеси. За кой ли път продават България.

Всички подавайте оставки ,защото сте от едно котило.

Цялата шайка от червени тролове защитават този който ги нарече дебили.Утре ако ви каже че сте и помияри пак ще го защитавате защото няма да се обидите.

Ей ПРОСТИЯ ... стой си при ЛОШИЯТ МАТ'РЯЛ и мълчи .... ясно ли е бе ка.ут ...

КОПЕЙКАДЖИЯТА СИ БРАНИ ЗАПЛАТАТА:ОБРЯЗАХА ГО ,НАРИЧАТ ГО ДЕБИЛ,ПРАСКАТ ГО ОТЗАД НО ТОЙ СЕ КЕФИ ДА ПРИБИРА КОПЕЙКИТЕ;)

Да вдигне ръка, който е обиден. С две висши, два чужди езика и в топ 5% по IQ, смея да твърдя, че това не се отнася за мен. Кой е обиден? Дебилите!

Стига лъжи. Ако си такъв интелигент ще знаеш, че ти и да си в 20% много твои роднини и близки са в ония 80% Те знаят ли какво мислиш за тях?

Ти не си обиден от конкретното изказване, но останалите 80% са в парламента и в НС, при това БЕЗ ИЗГЛЕДИ ЗА ПОДОБРЕНИЕ!!!

Ай, стига сте го защитавали тоя безродник-Иво. Като му харесва повече Русия да ходи там да живее, щом ние сме дебили. Изрод! Ами другия комунист, кмета на Батак???...нямало да подаде оставка. Естествено - комунист морал има ли?

то и боце е обиждал и то не еднократно същия мат'рял па не си подаде оставка!

Биков ли си, Овчев ли си - какво толкова обидно е казал Христов, та това е самата истина. Все пак е изчеткал останалите 20% от народа. За Боко Глупака защо нямаше такава истерия, когато нарече всички/100%/ от българите прости? Ако бяхме умни, нямаше да опитваме 3 пъти подред с един и същ олигофрен, да постигнем различни резултати в управлението на страната ни.