ГЕРБ и Обединените патриоти предлагат специален прокурор да разследва обвинител №1

Изискванията включват минимум 12 години магистратски стаж във върховните съдилища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще разследва специалния прокурор, който разследва главния? Може би още по-специален прокурор?

А ще предложат ли да е избор на опозицията? Защото нещата се променят!Би ги обслужавало и тях.Няма вечни властници.

Дори на това червените дебили няма да са доволни. Те никога няма да са доволни. Защото са дебили.

Мижи,да те лажем!

А него? :))))

Сигурно и за този пост ще има само 1 кандидат по стар обичай :)

Прекрасно. А това с придобиване на "статут на несменяемост" звучи направо като подпечатан, пронумерован и прошнурован документ за вечност и безсмъртие. Блазе томува, който го има.

ПРЕДЛАГАМ ДАНИЕЛ КИРИЛОВ ЗА НАД-ГЛАВЕН ПРОКУРОР ... ЗА НЕГОВ ЗАМЕСТНИК - ЦЕЦКА ЦЧАЧЕВА ... НЕЙНА ЗАМЕСТНИЧКА - ДЕСИ АТАНАСОВА .... И МАВЗОЛЕЙ ЗА БМБ - ГА СЕ ВЪЗДИГНЕ ПРИ КИР МИХАЛАКИ ...

Гешев е позор за съдебната система, за прокуратурата и за страната! Бих искал да знам как ще се обяснява, че не знае за престъпленията на Пеевски (и Доган, и Борисов,...), когато приключат някои разследвания на тях извън България! Защото няма как да лъже, че не е знаел това, което цяла България от години знае и го пита, а вече и Европа..

Аз съм тъмносин, но пак не съм доволен. Жена ми е безпартийна и не е доволна. Не всичко е черно и бяло, приятелю.

предложения могат да дават само зависимите от каскета прокурори, но сме сигурни, че те ще предложат независим от него човек :)

Не трябва да се забравя и за пълно разследване на Сотир Цацаров, когато и ако имаме истински независим, неподкупен и НЕглупав прокурор (и премиер)... Защото и той е от групата, която нанесе жестоки поражения и на съдебната система, и на цяла България! И ВСС...

нали виждате, че юристите в чужбина не одобряват предложенията ви, какво обиждате наляво и надясно в България

баце лично

ограничения кой да предложи кандидат. Даже всеки трябва да може да кандидатства за поста. Както е за всяко друго място. Защо преподавателите по право във ВУЗ да не правят предложения? Защо няма изпит? Със сигурност каскетът не би издържал никакъв изпит по право.

Този филм вече сме го гледали, но Лаура Кьовеши не е. Без дъх ще остане обзалагам се! Просто нов суперГешев.

Schilo

а тоя специаленпрокурор, кой ще го проверява? Дали мнението му е правилно? Главният ли?

Гешев-2 ще разследва Гешев-1 и Цацаров-3? Само да се отчита дейност пред ЕС.

И кои ще е тои Мутрата БорисоФ или Шкембе воивода

ДИР, и да ме триете и да не ме триете, този ВСС е назначен от Баце. Прави това,което му се нареди.

страшно много пари се изплатиха от държавата във връзка с неправилно повдигнати дела от прокуратурата по времето на Цацаров. Защо той не носи отговорност за това, както и конкретния прокурор, който е повдигал дело и по него после е изплатено обезщетение? Крайно време е държавните служители да започнат да носят персонална отговорност във връзка с работата си.

Като всичко в България, няма нищо независимо.

първо ОСТАВКА и чак после да се разследва гладния прокерор!

Тия постоянно раждат глупост, подир глупост! Дай да назначим прокурор, който да разследва главният прокурор. Какво има да се разследва? Гешев отказва да разследва фирмите около ГЕРБ, които в продължение на много години постоянно печелят обществените поръчки. А там се отклоняват милиарди. Интересно в чии джобове влизат. Разследваха ли шкафчето на Борисов? А просташките му записи? Нали възложиха на една лелка-прокурорка да разследва записите? Какво установи? Май нищо. И затова лелята- прокурор получава заплата и то не символична.

А разследващия кой ще го разследва?

Цирк от треторазрядни циркажий!

Хей, ГЕРБ, скриите някъде таза с "миризливата", че само като я видя по телевизията и знам, че ще каже някоя глупост. Поредната такава е прокурор след прокурор - така до безкрай, всичките назначени от Б.Б.

Ще трябва за викат онзи глупак йорданов да издигне пак мавзолея за да съхрани ....

Наш гарван, око на наш гарван не вади. Анадънмоуууу!

Главнио само му пише служебната характеристика за повишение. Нищо друго.

стига, ве. Яз като се явя и сам го взел тоя испит, от раз. Анадънмоууу!

Он за тоа мавзолей шъ пристигне немедленно!

подкрепен, макар и с мълчание, от "опозицията"!

Готов съм да се хвана на бас, че ще има един-единствен кандидат и той ще се казва Дани Кирилов , известен като Барни Ръбъл...

тия се събудиха!

А после и един още по-специален да следи специалния

главен, специален, по-специален, най-специален, хептен-специален, баш-специален, по-баш-специален... поне 2мил. специални - ще падне едно разследване...

Предложението е приемливо, САМО И ЕДИНСТВЕНО ако за разследващ бъде назначен бившия прокурор от Русе Николай Николов, когото "главния цацарор" принуди да напусне прокуратурата преди два месеца заради разследването срещу братя Бобокови. Тогава има шанс да има справедивост.