ГЕРБ и ДПС спасиха местата на "Възраждане" в комисиите по отбрана и външна политика

От групата на Костадин Костадинов поискаха трите проекта на ПП и ДБ за освобождаването на техните хора да бъдат оттеглени, защото са противоконституционни

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС спасиха местата на "Възраждане" в комисиите по отбрана и външна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, разбираме какво правят ГЕРБ и ДПС - прибират под "крилото" Възраждане, ще им трябват за победата на следващите, тази година, предсрочни избори. Много ми е "забавно", как политиците от тези партии, излизат и говорят за умният избор на "Мъдрия Български Народ" и не дават никакво обяснение, защо след този избор, как след сума ти години, ние сме най-бедната с, най-рано умиращите и с най-голям брой напуснали държавата си в ЕС народ!

В случая ГЕРБ и ДПС използват възможността да покажат на ППДБ колко са некомпетентни и да се джавкат с тях за пред електората. Знаем кои са в сглобката и е ясно, че само Възраждане са опозицията в момента, за съжаление.

От ПП ДБ ще разберат по трудния начин, че мизериите, които правят само и единствено ще им донесат негативи и съм уверен в това ми твърдение. ГЕРБ си имат електорат, ДПС също. На ПП ДБ електората обаче не е твърд и смятам, че доста хора - отвратени от лъжите и деянията им- няма да ги подкрепят на следващите избори.

PEYTSCH

Това е чистка от членове на Възраждане. Дано си дадат сметка че ГЕРБ и ДПС са по-добронамерени от зверовете на ПП-ДБ.

Лично рогозин ни заплаши с ядрено оръжие. Там с едни сармички ако си спомняш? Ама не ти е изгодно нали? Както не си спомняш как цяла Русия се кълнеше че никога няма да нападне Украйна. Колкото до това кой къде се меси- изказвания като тези на мутрофанова не съм чул от никой друг посланик. Дори по съветско време Съветския съюз не си позволяваше така публично Да заповядва както вашата митрофанова.

Война не е обявявана.Това е операция.Украйна като смята че е нападната да обяви такава.Така че не ни пробутвай твоите опорки.

На путлер тридневната операция )))))))))))))))))))))

Не получавам нищо от твоята Русия. Купуваме си и си го плащаме. Сега ако ти смяташ за нормално да лижеш подметките на руснаците заради правото да им плащаш за някакви ресурси- това си е твой проблем. Доколкото си спомням твоята Русия първа нахлу в Афганистан и остави десетки хиляди трупове на съветски и кубински войници. Доколкото си спомням твоята Русия все още е в Сирия. Доколкото си спомням мразещите всички българи сърби се опитваха да направят етническо прочистване и избиха десетки хиляди невинни. Нещо не ти върви напоследък пропагандата.

та ти и от САЩ нищо не получаваш дарум! Та не само това ами и даваш дарум това дет е в недрата на Бълхария!

Я кажи другарю къде е уранът на България???????? Я кажи другарю това дето го копят канадците колко печелихме от него преди тях? Обаче само твоята Русия настоява да изпълняваш нейните заповеди за да можеш да търгуваш с нея.

не съм ти другар!! Първо урана го затвориха на иванчокостовите слуги! Второ уран има на доста места в България и същия се вадеше и отиваше за преработка извън нашата страна!!! Ако си мислиш че в СИВ и Варшавския договор не се е плащало за работа, суровини и стоки значи хептен си далеч от живота. Най- важното е че СИВ не крадеше и не мамаше другите държави така както САЩ го прави! А за златото, хаха що пишеш глупости драги. Имаше няколко комбината за цветни метали !! Имаше едно кърджалийско злато което все още може да го видиш по ръцета на старите жени. А не като сегашния 14 каротов боклук!! А за концесията 0.7% получаваме сега от канадците и то само злато! Без да броим над 20 редкоземни метала които се изнасят и преработват в Африка!!

Другарят Бай ДарУм очевадно за всички е тъпанар абсолютен.

Явно все още има някаква демокрация у нас. ПП и ДБ не могат съвсем да я унищожат.

Ти застрашаваш националната сигурност!

Шилo

Аз като разправям от сума време, че Вгъзраждани са протекторат на Бойко, за да поемат мръсната работа с обслужването на интересите на Русия, много хора се смееха. Е, всичко ще излезе наяве в един момент. Коцето варненския команч беше опитомен от ББ, когато имаше досъдебно производство за незаконното регистриране на партията. Досъдебното производство беше сложено на трупчета от Гешев, за да може Коцето да слушка. И той слуша. А ББ и ДП си го пазят, защото някой трябва да вряка колко е читав Путин, а самите ББ и ДП не могат - единия е намагнитен, другия е на косъм от намагнитване. И те така...

близо си до истината! Костя има същите възгледи икономически като Бойко! Възраждане съществува зада може Бойко да плаше Запада и ЕС! Същевременно да се пише и за приятел на РФ. Възраждане е нещо като РЗС с привкус на АТАКА!!

Къде се намира всеки посмял да критикува правителството политиката и Путин в любимата ви Русия??? Щото нали много си я обичате и много се възхищавате на Путин. Какво щеше да се случи с руски депутат ако беше отишъл по подобен начин в която и да е натовска държава на организирано от правителството мероприятие без да бъде командирован от Путин???????

Но не ги осъждам.Това там ходенето и някакви заседания в Москва беше прекалено но да не забравяме че ББ правеше нещо такова в Турция.Костадинов е израстнал в град който винаги е правил бизнес с Русия.Много хора забогатяха преди и особенно след демокрацията.Немисля че иска да продаде интересите на България.По скоро вярва че може да се прави бизнес.Като политик в нози момент е на грешната срана но кой знае утре може да ни е необходим.Трябва да бъде изолиран но не убиван(не буквално),в смисъл да си го държим за всеки случай.

Турция не е определила България като вражеска държава и не е заплашва България с ядрено оръжие.

Ти добре ли си? Русия да ни е заплашвала с ядрено оръжие? Сорошчетата сте големи лъжци.

хаххахаха, отдавна не бях чел глупости!!

Не, само се меси директно в държавата ти, като създаде политическа партия и я финансира ... А, ти до ден днешен получаваш енергия - ядрено гориво, горива - от тия дето те били заплашили, нищо че вече 35 години се провежда агресивна, изключително враждебна, анти-руска политика в България. Ти си точно като малките деца, които се радват на бомбоните на педофилите и мразят родителите си, щото им се карат ... А, и най-лошото е, че понеже си с робска психика, можеш само да си представиш да сме подлоги или на едните, или на другите. Но, не можеш да си представиш ситуация, в която ние развиваме независима политика и икономически отношения с всички страни. И не ми пелтечи глупости за Украйна. Американците и европейците съсипаха Сърбия, Либия, Ирак, Афганистан, продължават да експлоатират голяма част от Африка, правиха войни в Кореа, Виетнам, Лаос, Филипините, правиха преврати в Южна Америка и докараха един куп диктатори на власт, но тези исторически събития и факти някак си не ти пречат. Е, на мен не ми пречи, че руснаците ликвидират бандеровци.

Нищо не получавам от твоята Русия. За всяко нещо си плащахме. Дори повече отколкото трябва. Ако смяташ че подмяната е финансирана от Щатите то тогава Възраждане както и оная на Малинов са пряко финансирани от твоя любим Путин. Както и един резидент и новата му политическа формация.

Турция направо смята, че България е част от бъдещата неоосманска империя, към която Турция официално се стреми. Тоест Турция е повече от вражеска. Тя директно внушава на подрастващите си поколоения, че България ѝ принадлежи. Друг е въпросът, че ще ха посеген, ха ще приседно, но това е занапред. Въпросът е, че Русия не смята да заличава България, а евентуално да се отбраянява от България, която като член на НАТО може да се излъже и да атакува Русия. А Турция има апетити да владее България и тази турска заплаха е безусловна.

Какво значи грешна страна?!? Кой те излъга, че ти или ПП-ДБ, или ГРОБ, или ДуПиСе са на правилната страна? Коя е правилната страна? Хенри Кисинджър, един от ключовите съветници на един куп американски президенти, лично отговорен за няколко войни и провеждане на геноцид, сам си го е казал: Да си враг на Америка е опасно, но да си приятел на Америка е смъртоносно. (аз лично нито "+" нито "-" съм ти дал, щото хем си прав за някои неща, хем не си за други ...)

Само твоите болшевики и техните слуги са правили опити за геноцид. Или казваш избиването от Сталин на 30 милиона руснаци не е геноцид нали:)))

Сталин е избил 30 милиона? Малко евтина пропаганда подкара. 1. Огромната част от тези жертви са по времето на ВСВ, когато 85% (6 от 7 армии) от немските войски са на Източния фронт. Там са минимум 20 милиона. 2. Жертвите по време на революцията не са на сметката на Сталин, те са срещу монархията и монархистите. 3. Троцкистите, които са смятали, че трябва комунизмът да бъде наложен с огън и меч ... леко не са успели. Сталин основно е изселвал цели региони. Но, трябва също да имаш предвид, че Йосиф Сталин с рождено име Йозе Джугашвили е ГРУЗИНЕЦ.

Дори съветските историци го признаха. 30 милиона са преди втората световна война. След това са още между 22 и 28 милиона. А извинявам се жертвите на революцията ръководена от Ленин и Сталин не са на сметката на Сталин??????? Жертвите или по-точно умря ли те от глад заради загрявената от Сталин храна също не са на сметката на Сталин нали? Всъщност как беше той само е заповядвал лично нищо не е направил така че не е виновен:))))

В Нормалните европейски държави такива като тия от Възраждане ги вкарват в затвора, а не да им дават ключови позиции в държавата,

"Новите нормални", с многополовите и с гей парадите ли?

Зависи какво разбираш под "нормална държава"!?? нормалната държава означава такива като Бойко и доган никога да не влезнат в нейното управление обаче според теб явно точто те са най-подходящи Я кажи ти фашист ли си?

Само в абсурдистан може тези хора да останат в комисиите по отбрана и външна политика. И как не е противоконституционно да разкарат 10 други техни членове от другите комисии, а от тези е? Поредния задкулисен пазарлък с Бойко и Шиши. Журналята, защо пак спите ами не задавате въпроси?

Шилo

Нарушавали правилника... А какво нарушават тия кавали от Вгъзраждане като отиват на крака на инструктаж в Мазква?

Тук някои говорят да даваме войници на Украйна. ДПС да не забравя и че не само българи ще ходят там. Младежите на ДПС също могат да бъдат мобилизирани както ромите. Това правителство трябва да си ходи и то по бързо.

Но виж цялото Възраждане го даваме като доброволци в руската армия.

Не съм чувал Русия да реве за милиарди военна помощ и за още 500 000 малоумници за фронта...

Гласуванията са достъпни за всеки който се интересува 87% от случаите винаги гласуват заедно ДПС Възраждане и герб винаги тъпи ориенталци винаги нови сте толкоз прости че дори не може да си отворите очите защото сте просто племе което се кефи на ДПС и на ГЕРБ

и се задават или още 9месеца или 3 години. Струва ми се че май на хората това ще им писне и ще си спомнят че служебните правителства май бяха по -добрия вариант.

И какво свършиха служебните правителства??? О забравих- трябват ни повече хора като Кирил Петков и Асен Василев нали така беше:)))))(

Не ГЕРБ и ДПС са спасили някои. Подвеждате хората с това заглавие. Някои / гнома и едноръката мека китка/ подвеждат другите с предложения нарушаващи правилника на НС. И после - те гласуват заедно. Утре може да предложат да ги облекчавате сутрин или парапетката да ползва правителствения самолет, ако и се прииска нещо или гнома лично да ръководи службите... А може би лодкаря лично да определя Гл. Прокурор? НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА НИКОЙ ДЕПУТАТ ДА НАРУШАВА ЗАКОНА. ТА ДОРИ И ДА СА ОТ ПП. А оправданията, че умственият им багаж не е достатъчен не е оправдание. Нека питат, нека се учат, а не да ламтят само за постове и да кадруват.

От къдя на къдя? Явно бачкат заедно. Толкова за възраждане. Пък другите боклуци отдавна си ги знаем. Закривай.

Харесва ли ни лили не но Възраждане предстваляват не малка група български избиратели, долу-горе колкото и ДПС. Има едно политическо течение, което тотално не зачита такова представителство и то се нарича "болшивизъм".

Шило

Сигурно имат и повече гласове от ПП или ДБ. Вторите ги държи коалицията.

Шило

Депутатите от всички политически сили и независимите са равнопоставени. Има си правилник за работа на НС. Така че, квито са от Възраждане, такива са и от ДБ и ПП

Защо ли това не ме учудва?

Я, тези дебили от ПП и ДБ утре ще поискат и отстраняване на определена политическа сила от НС, бе! Добре са усвоили опита на дядовците си от 1947-ма година.

са креатура на ДПС и ГЕРБ. Патерица която гласува винаги, както трябва и подкрепя господарите.

Евроатлантици по Магнитски Същото като дървено желязо

Съгласно заповедите на американския Държавен департамент, Сглобката(ОПГ ГРОБ-ПП-ДБ-Д(П)С), конструирана и сглобена от Козяк, трябва да си изкара пълния 4-годишен мандат. В следващите 4 години други парламентарни избори няма да има. Основна задача на фашистката марионетна на САЩ Сглобка, е да подготви предстоящата съвсем скоро мобилизация на всички българи от мъжки пол 18-60 години и тяхното изпращане за пушечно месо в Украйна. По причина на това, че укро пушечното месо просто свърши. Неслучайно преди 2 дни Изпърденков цъфна в Киев - да договори със Зеления сопол официалното изпращане в Украйна на български военен контингент от мобилизирани. Засега САМО България е поела такъв ангажимент пред нацисткия режим в Киев. Дупце да им е яко на мега страхливите и жестоко прости БГ-роби! Ебана ви е майката, роби! Без никакъв майтап!!!

в Русия ако имаше партия като Възраждане то тя цялата щеше да е в затвора.

селски постановки в партийния дом на БКП

Коментиращите пишат пак по инерция, без да са разбрали проблема, поради непознание на действащото законодателство. С две думи обяснено: Трите проекта не трябваше да бъдат гласувани, защото са противоконституционни. На Росен Желязков обаче му беше все тая, както често в последно време. Та Герб и ДПС не са спасили никой, просто се придържаха днес към закона. ДИРА става все по-срамен с двусмислици и извъртане на фактите.

По народному - серат си в устите ?

Ебаааати лъжливото и подмамващо заглавие. И вие ли почнахте бе дир бг ? Какво значи ДПС и Герб спасиха Възраждане? Освен че вменявате че имат общо....отложено е просто заседанието по темата. Нищо и никой никого не е спасявал. Смешници!

Никой не си го е помислял дори!

Когато пишеш заглавие вменяващо че герб и дпс са спасили Възраждане, на неутралният или лесно податлив човек веднага ще му дойде на акъла "ЕТО, знаех си те се подкрепят" Нищо че дори в собствената им статия пише точно обратното, а за някой който следи парламентарният контрол може да му е много лесно да види глупостите написани. Факта че се води такава озверяла атака срещу Възраждане от всеки ъгъл само показва че са на правилната посока.

няма как да не спасят гробарския ибрик

Руските агенти ГЕРБ ДПС Възраждане се осветиха сами.

те са си съветски подлоги

ще ги познаете!

Няма лошо. Възраждане също са избрани от български граждани и трябва да са представени в комисиите. Браво на ГЕРБ и ДПС.

Маските вече падат.

Възбуждане винаги са били част от тях! Погледнете как и къде гласуват в Парламента, те са като поповете които пеят да не ги гледаме какво правят, а да ги слушаме какво ни пеят!!!!