Делян Добрев напуска политиката заради скандала „Кумгейт”

Депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев напуска всички заемани постове, защото се чувства „смъртоносно ранен политически” от скандала „Кумгейт".

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев напуска политиката заради скандала „Кумгейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статистиката на събитията в такива случаи в България показва,че ОТ ТОЗИ МЕДИЕН БУМ....НИЩО НЯМА ДА СЛЕДВА! Голямо кукуригане, големи драми и това за месец. После тишина и родата по същите места. Просто жалка работа. А Делянчо,че стане нечий съветник в министерство. Чудна работа. Ходи когато си иска, никой за нищоне го търси и дохода сигурен.

На добър час Делянчо иии... един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите.

зад Делянчо. Сещате се нали, Цоко, Боко и ко.

Вие как мислите, Делянчо си назначава родата, приятели и съученици и Боко му е позволил всичко да гепи за себе си ли ? Нееее, всичко, както и при суджукгейт , е предназначено за Боса, а той колкото отпусне за чираците, толкова ще вземе и Делянчо. Делянчо е една пешка. Друг прибира краденото.-

Гузен негонен бяга.Защо избяга след като си чист и къде отидоха тези 140 милиона които си вкарал през общината.Това са много пари и би трябвало община Хасково да е най хубавия град за живеене.Направи ли нещо за икономиката на града?На твое място бих си мълчал,че си се оакал от всякъде,но твоите съпартийци както при соц. времето ще гласуват за теб да останеш в парламента.Смее ли някой да не те подкрепи?

"защото се чувства смъртоносно ранен политически ==== Седяли в окоп Чапай и Петка. Петка пита: Чапай, на кво мирише кръвта? - На Лай.на - Смътроносно съм ранен, ша знаеш!

Куме, куме кой ти е баджанака?

Един въпрос не ми позволява да спя от няколко дни: Защо вожда наш, слънцето ненагледно банкянско не се изпразни по въпроса?

за6тото ако го направи след скандакла суджукгеит ,кумгеит следва6тия 6те е к -ргеит.и може да се разбере 4е вожда ви к-р няма

Този маймун е "верен син на племето си"!

След 2020г, когато спрат еврофондовете за Р България, ще е са в сила максимите: 1. Който не е крал, не е оцелял! 2. Който не краде, няма да яде! Ха сега де, накъде?

ако не краде6 от даржави4ката наре4ена потурландия зна4и краде6 от семеиството си.

Ако наистина има смелостта да напусне политиката изобщо, за него вероятно ще тъгуват онези, на които е "помагал". Другите просто ще го забравим.

Нищо чудно в този скандал. БСП са идеологическа партия. Десните (ДСБ и подобни) са също идеологически партии. На теория се предполага, че такива партии назначават хора, които споделят поне малко тяхната идеология. На ГЕРБ единствената идеология се казва Далавера и те също назначават хора, които споделят тази идеология. За 10 години на ГЕРБ във властта, оше не съм чул за какво се борят в широк смисъл. Резултата - най-бедната и корумпирана държава в ЕС. Уточнение: не споделям идеологията и не гласувам нито за БСП, нито за преходните "десни". Но поне виждам в по-широк план за какво се борят.

ГЕРБ са далавераджийска партия подкрепяна от чи*фута Шорош!

Не е за вярване колко сте злобни, завистливи и прости в този форум.

Къв си ти бе, пендел?!

Да не вземе да се върне на старта си като продавач на сергия на аскьойския пазар?

Дори да има нещо вярно от писаното от Йончевица, толкова да не им вярвам на ония от БСП(че и за България - за всеки случай, щото иначе са за...), че напълно извинявам Добрев. Що се отнася до поведението му - така по принцип трябва да действа всеки разумен политик с бъдеще. Хората от миналото вече ги видяхме - те такова никога не могат да направят - кърлежите му с кърлежи

Уточни, ако не те затруднява, какво имаш предвид с: "така по принцип трябва да действа всеки разумен политик с бъдеще". 1. Когато е назначавал родата и ортаците си? 2. Като се опитва да се потули, когато се развоня далаверката му?

Да го сравним със Станишев, а? Гласувайте си за него - той ви разказа игричката тук. Оставка? За какво?! Че си изпълни обещанията ли? Или не ги изпълни? Или , че партията му изчезна на практика???! Нека си получава по €30000 на месец в Европарламента.

Тююю, язък за професионалиста и неговия dream team!!! Горкото момче!!

ИЗКЕФИ МЕ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. КОГАТО ИМ РАЗКРИВАТ ДАЛАВЕРИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ЗАПЛАШВАТ СЪС СЪД КРАДЛИВИТЕ МУ МУТРИ.ДА ГИ ПОДПУКВАТ ВСИЧКИТЕ. ВЪВ ВСИЧКИ КМЕТСТВА Е СЪЩОТО КАТО В ХАСКОВО. ПРЕЯДОХА С ВЛАСТ И ПАРИ И СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ХОРАТА СА СЛЕПИ

Дочоолу се ,,възмущава,,и краде от похвата на бочоолу-оставка и после-бял кон....Но това вече е изчерпан похват от,,,дочоолу и бочоолу-ООД,,/ГЕРБ/.

Яничерка свали доброто момче. Горката България!

На мен не ми харесва поведението на Борисов .Той иска винаги да е далеч от такива скандали и е готов да пожертва и най-лоялните и кадърни хора в името на това той да е чист като сълза в очите на хората. Аз нямам впечатления ,че Делян Добрев е виновен за случващото се в Хасково.Кога ще разберете и ще го приемете , че когато една партия спечели изборите е естествено да си назначи съпартийци в администрацията? Нима очаквате ГЕРБ да назначи хора от БСП или обратното?Вижте кметицата на Каварна Нина Ставрева ,избрана от БСП сега как подменя хора от предишното управление със свои кадри.

Делянчо, не е проблем глупостта ти и крадливостта. В България се нагледахме крадливи управници. Дори и наглостта в нелепите ти опити да се изкарваш честен и почтен също не е нещо ново. Българският "съд" и за теб няма да намери достатъчно доказателства, а прокуратурата - обосновани предположения за корупция и престъпление. Проблемът ти е друг, Делянчо - дотам си се самозабравил, да си мислиш, че ние ти вярваме, или ще повярваме на нелепите измишльотини, които набърбори за оправдания.

Делян Добрев от Хасково си сложил за кмет приятел на баща си , за негови заместници свои съученици и съдружници, обкръжил го с братовчеди, кумове и кумци и се получил един истински дрийм тийм. И парите към този тиим потекли като водопад. Но дори и най-подредената далавера, рано или късно се проваля, поради порочната човешка природа. В тихия хасковски дом изпълзяха като змии, незнайно откъде, сръдни, недоразумения, крамоли и отровиха мекия домашен покой

бос на суджука съвсем се обърка!Ами че те, с Президента имат 15 години разлика във възрастта?! Когато Президента е завършил средното си образование, Делян е преминал във втори клас! Какви съученици са били - само в главата на Делян ли?

въпроса е не колко фирми са се "борили" за санирането, а кои са спечелили?

Радев вземи Добрев в твоя екип и постепено сменяйте и БСП и ГЕРБ народът ще ви подкрепи...Само, че тези "свободни" медии какво ли не правят....

Как може такова нещо?! То от всякъде си личи , че той е почтен и свестен и всичко е компромат скълъпен от тази змия метресата на БСП Йончева и нейната менторка крадливата и лъжлива Нинова. Какво е откраднал Делян за разлика от тях?! Какво са откраднали и познатите му...нищо...Но агента провокатор от БСП вмъкнал се като кмет на Хасково също влезе в сила! спасете го защото той е един от свестните политици и жално и за майка България при такива прибързани решения. Може би Добрев е неудобен и на ГЕРБ и на БСП за това е всичко това...Спасете момчето?!

Абе тъпунгер непоръбен,защо твоят Делянчо е следствен?Назначил зялата си рода на ръководни длъжности и само разпределя порциите.Трябва да го съдят за организиране на престъпна група,която той ръководи.Това ,ако е в друга европейска държава,щеше отдавна да ходиш в затвора да му лижеш задника на Делянчо

"агента провокатор"??!! Я да видим, за кого Втората световна и партизанското движение все още не са свършили...??

СУДЖУК КУМ.

" Г-н Беливанов преди 3 години беше пенсионер, когато стана областен управител по мое настояване ()." "Маи това е къса резервна скамейка (по терминологията на БоБо"

"Добрев отбеляза на свой ред, че е по-близък с президента Румен Радев (също негов съученик б.р.), отколкото с ......" Ако Радев е роден през 1963 а Добрев през 1978 не ми се вярва да сабили съученици

Бойкови чалъми! Аз напускам, а вие няма да ми давате! Дръжте ме да не го набия! Хехехех и да не си се прибрал в Хасково, че ще ядеш уят...

Дръжте го тоя,че идва нашия ред

Многострадална Геновева. А йончева е пача незадоволена.

гредата в Йончевото око. Ама що не - всички знаят, за нейната връзка със Станишев - използвана като метреса и захвърлена. Ама и той не е неблагодарен - свршила му работата и не като шуронайка,а като презерватив я метна в коша, но я награди с депутатско място. За милионите български използвани от нея - няма да говоря - колко е похарчила като търчеше с каска и колко е заделила - не мож разбра. Та няма по-нагли от комунягите.

Тъпанар!

защо да не кадрува, когато ГЕРБ е на власт, ами спечелете си властта и кадрувайте. Сигурно е от интелегинтно семейство - кой да предложи - циганя от циганската махла,а-а - там ви боли що не е предложил комуняга. Ама вие яко крадете - Спомнете си Цанков камък, водното огледало, дупката при Беляне, двата платени предварително атомни реактора -в кой музей да ги сложим? Наглеци.

А останалите участници в "Кумгейт" кога ще напуснат?

За големия боклук ще трябва булдозер

изпраскахо това гербаджийско гнуснарче! Хаххаха смях смях в залата! Къде е великия баш баканина, да каже нещо?

Тия провинциалисти не могат по- интелигентно- все груби селски изпълнения и корупции... Селото са оказа точно в града... както пеят от Абсурд...

Защо като искаш да надминеш учителите си,не ти позволяват

Царство Бг, 1934/според днешните историци, най-славния период в историята ни, ЦБ било на 5-6 място по богатство в Европата/ Страната се управлява от т. нар. Народен блок коалиция от четири твърде различни по състав и идеология партии: Демократическата най-влиятелната българска буржоазна партия, БЗНС Врабча 1, най-масовото и най-влиятелното крило на селското движение, Националлибералната и малобройната Радикална партия на Ст. Костурков. При управлението на тази коалиция партизанщината и корупцията вземат чудовищни размери. При назначенията в администрацията компетентността и почтеността нямат значение, а решаващият критерий е партийната принадлежност и роднинските връзки. В министерствата е невъзможно да се промъкнат привърженици на друга партия освен тази на съответния министър. В зависимост от бюджета им министерствата се делят на тлъсти и постни дробчета. Неизбежните конфликти между разнородните партньори във властта предизвикват скандал след скандал. Управлението на Народния блок съвпада с Голямата депресия от 1929-1933 г. Поради двойното намаление на международните цени на земеделската продукция българското селячество (80% от населението на страната) изпада в неописуема мизерия, която предизвиква опасното му олевяване. За първи път в България се появява масова застойна безработица. През 1933 г., най-тежката кризисна година, броят на регистрираните безработни достига 150 000 души около 30% от общия брой на наемните работници и занаятчиите.

още в замисала си е една голяма далавера.

Идеята идва от германските шмекери - облажили се със стотици милиарди по време на такова саниране в бившата ГДР.

Лобито на производителите на стриопор пробива в Германия о от там в сяла Европа. Гледайте в Youtube саниране и ще видите, че икономическият ефект е под 20% Топлото изчезва от врати прозорци и от де намери. Далаверата е в обществените поръчки за нащи фирми.

Не ви е срам,идиоти мръсни,превърнахте България в клоака.Нямам думи в речника за вас.Откачихте от пари,всичко отива в джобовете ви и в тези на обкръжението ви.Навсякъде е така,из цялата територия,разделена на феодални владения.Обикновеннитее хора мизерстват,опърпани,оглозгани,какво разбраха от ЕС,ЕК и тем подобни,всичко се усвои от такива мекерета ,а и по-нагли.Поршета,хеликаптери,яхти,дворци,стъкалца,силикон в това превърнахте българия.Смешници,наречени "политици"

Да заровиш милиони в измислен язовир не било незаконно и неморално. Мъжа на някоя Нта братовчетка ти става нещо си..., това не е точно незаконно , но било неморално. Другари от разните там фракции на бившата бкп извадете главите си от лайната с които осрахте България и ако имате поне малко морал и срам, качества от които разбира се сте оперирани по рождение, се извинете на трудовите маси. Нали така се наричаше народа в писанията за развития журнализъм другарко журналист и се отеглете вкупом, въпреки че по достойното място за вас е затвора.

Народа казва- "от тази орисия няма прокопсия" Вацлав Хавел каза пътя и приложи чехи и словаци Лустрация защото Комунистите са вечни Провокатори и ВЪН ОТ ДЪРЖАВНА ВЛАСТ...! Лустрацията е пътя - да работят по професии но не Власт след провал! Изхода- Лустрация по чехски Хавел

Ама кой да я направи тази лустрация, като ченгетата дърпат конците зад кадър...

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!! ! pепликавземи линк

това мекеренце Делянчо може би направи едно правилно нещо, като се махна или това е трик да не се задълбочи разследването и да не му се покажат всичките кирливи ризи???

Тук е пълно или с идиоти, или с платени нищожества. Нормален българин не подкрепя никоя партия, било то БСП, ГЕРБ, Патриоти, матриоти, ДПС и т.н. Всичко е една голяма клоака, която сипе върху вас от 3 десетилетия вече (реално от 7, ама нейсе). Вярно масата от народа е затъпяла до безобразие. Или почнете да ги трепете къде ги видите, или си тънете в септичната яма, в която сте си.

ПП ГЕРБ подцени езика на омразата който прелива от БСП. Подцени словесната агресия на комунистите. Подцени внушенията и манипулациите на комунистите. Това подценяване ги докара дотук. Който клевети -присъда. Защо ги жалят?

че подкрепящите партията им, са малограмотни, простоватички, нискообразовани, първосигнално реагиращи, за съжаление не по тяхна вина хора. И на тях ще им дойде просветлението!!!

Няма такова нещо - това ,което описваш са привържениците на БКП(БСП). Казвам го със съжаление щото и родителите ми такива, но това е положението. Второ съжаление: БСП не е добра И за опозиция , щото освен партизански и рушителни методи с друго не разполага :((

Какво се оказа един от тези Боковите дето ги мислехме за "читави" се оказа поредната гнила ябълка в държавата. Цялото Боково управление от 1 през 2 до 3 е било схемаджийство за източване на държавни и европейски ресурси в техните си джобове.

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!! ! pепликавземи линк

Румен Радев му бил също съученик, на Делянчо - е как като единия е 1978 набор, другият 1963!!!! Единият е бил 1ви клас другият 16ти кластака излиза, или за ГЕРБ съученик е всеки завършил същото училище. Тогава и Климент Охридски е едва ли не, съученик на всички завършили СУ Климент Охридски Завършилите Оксфорд от 1167г до 2017 са състуденти ТОГАВА!!!!

Неграмотните си избиратели! Те не могат да четат, пишат и смятат.

Идват извънредни кметски избори за Хасково явно и този ще се стяга за кмет, все пак родата му е голяма има не наместени на хубави места. Типично изказване за долен ГЕРБЕРАС, който смята конкурсите за назначаване на работа, като една излишна подробност, която спъва цялата му рода да е на работа в община Хасково. БЕЗСРАМИЕ СЕ КАЗВА това и сега взел да се прави на големия мъж, да беше мислил когато кадрува. Ако този не го е разбрал факта - политически труп си баце.

Във всички области гербоидната шуробаджанащина управлява.Бизнеса е притесняван .Хората ги е страх.Държавните поръчки ,еврофондовете по проекти на 70-80 % се печелят с нагласени конкурси от членове и приближени на ГЕРБ.Както сподели жена от Разлог ,че от общината и предложили,стане ли член на ГЕРБ ще бъде назначчена на работа.Вината си е у нас ,че се подаваме на Гьобелсовата пропаганда и натиска на активистите и ,,лидерите" на ГЕРБ ,които пряко или косвено всяват лтстрах в част от некачественият човешки материал останал в България в техен користен интерес.

Човек като спечели властта има нужда от доверени хора,които да следват линията на партията. Нормално е всеки да оправя своите хора!