Коментари - Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба | Днес.dir.bg

Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба

Не искаме оставката на президента Радев, а да разговаряме с него, заяви Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба | Днес.dir.bg

Коментари

тая е олицетворение на герб - тъпо, нагло и противно.

Аз вече писах, но тази кокошка не чете. Марш да кълвеш просото дето го купи фондацията спонсорираща ГЕРБ! Политиката ти е чужда. Обаче тази кокошка може и да не чете, но другите четат и забелязаха подкрепата за ген. Радев. За разлика от него герб направо погубват Българската Армия, особено БВВС.

Ти знаеш ли въобще кой е Пиночет и какви поразии направи под диктовката на САЩ!

Да, соца тогава ореваха целия свят срещу него, но след като свали Алиенде и в резултат на управлението му, Чили се оправи!

Тая е голяма простакеса -нагла и проста. Все пак Радев е летец на боен самолет. Виж биографиите на американските сенатори и конгресмени - има доста пилоти. Абе, от сой Кърджаа- Али.

Все пак не е толкова тъпа,колкото изглежда.Надмина очакванията

Права е Караянчева- в БълХария правителство, парламент и президент са ОРЕЛ, РАК и ЩУКА.Резултатът е ясен на всички мислещи поне малко.

абе къв е този бизон бре:)

Цветке, предлагам следващия път да влезеш в къщата на Биг Брадър, защото си много подходяща за там с голямата си махленска уста.

Вижте какви кадри ковем

Господин Малев, научете се да ползвате пълен член при писане(не при секс). Пише се Президентът, защото той е подлог в изречението. Подлогите не познават подлога в изреченията и затова ще ги върнем за ограмотяване.

точно така,той освен за армейски,за никакви други въпроси не е компетентен-шапкар цял живот,..

че куха лейка е Караянчева!!!

Цветке, Цветке, къде си тръгнала да даваш съвети на Генерала. Тебе са те сложили на предна линия защото лаеш хистерично и най- безсрамно от всичко гербери и си май- следващата за отсвирване. не ви харесва някой да ви даде отпор, да ви предупреди дс а се озаптите. Искате само послушковци като Плевнята, но ударихте на камък. Тук сега ще ви преседне с Генерала. Това не ви е пожарникар и фалшив генерал, а истински, академичен и боен Генерал. Затова по- кротко Цеценце! Герб направиха България Бащиния и правят каквото искат , без да им се противостои от Прокуратура и други контролиращи организации ! Затова от тук нататък по- кротко, че се започна вече с Делянчо, а докъде ще се стигне....ще видим!

Виждали ли сте пинчер от порода "агресивна тетка"? Ако не сте, вижте снимката на Цецка. Има само едно нещо по-лошо от това да си мъж на такова жУвотно и то е да ти е свекърва.

я остави където си иска,но мозъка си,промит от ЗКПЧ-то още когато е бил курсант,няма къде да го остави.

Президента от самото начало тръгна с фалстарт-спомняте си фразата му в народното събрание "-имате още две седмици" нали? И от там за кратко време малко се кротна ама нещо явно му стана та тапоследък взе да ги твори едни -срам да те сбере. Битки ,заплахи,висок и заплашителен тон,мускули при пускане на указ за председател на ВАС.... Да се чуди човек къде е расъл и кой го е учил на политика. То ако като летец е бил такъв кибритлия, има ли битка първо него щяха да свалят. Политиката е висш пилотаж а не да се нерви и каквото му дойде на уста-така де,има си начин как да се каже всяко нещо. Ако генерала не намери спокойно общ език със правителството и парламента не знам за него ,но нас лошо ни чака! Нека перефразирам леля Ванга-ти Владико( Генерале) да се смириш !От памук по-мек да бъдеш От шекер по сладък да бъдеш Ааааа! НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ БИТКИ ЗАЩОТО ОТ ТОВА СТРАДАМЕ НИЕ А НЕ ...

Всеки, който е ходил в казармата знае че повечето дългогодишни шапкари(да не кажа всичките) са умствено ограничени хора с просташки манталитет и ниска обща култура.Радев не прави изключение.

Това малелев от малоумен ли е ?

Така за българския президент не може да се говори ! Генералите не излизат в запас - уволняват се с право да носят генералската униформа. Та малко уважение, къде е госпожата, къде е генералът ...

да не рови по генералската униформа на Радев. Защото на панталона му е оставил само единия само един джоб здрав, а другия е отрязан... Точно за наглеци като тая устата тетка.

Ама тя не е чак толкова тъпа,както ми изглежда

Мадам май не е наясно, че народните представители трябва да разговарят с народа и да правят полезни за страната и народа си закони. Президентът е главнокомандващ - това е по конституция.

Е ТИ ПЪК НЕ СЕ СПРЯ - РЪСИШ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ. КРИВА ТИ КОРНЕЛИЯ КРИВ ТИ ПРЕЗИДЕНТА- МАЙ НЕЩО СИ НЕЗАДОВОЛЕНА

Цвета Караянчева: "Отиваме към следваща стъпка - гражданска война." Другарко Цвета или там както ви наричат на мегдана! Гражданска война няма да има, защото за такава са нужни граждани. Ще има железен бунт на робите, които ще ви преследват с невиждана омраза до всяка точка на планетата. Този път селската длан ще стигне много далеч от територията и никой няма да се скрие нито с пари, нито без пари. Селяните вече изготвиха списъците и определиха групите за разплащане по света. С мафията в парламента и пълен комфорт за мафиоти - до време! Има единствен шанс за добруване и това е всички говеда от политическия преход да влезете в затвор. Сами усещате вече, че се налага. Вярно е, че сте много богати хора, имате къщи и сметки в чужбина и самочувствие в излишък, но другарко Цвета, светът е вече толкова малък, че всеки български селянин може с лекота да открие мотика си, хвърлена на края на света...

И аз съм от село,но друго си е да обявя "гражданска "война.Вдига ми се самочувствието

Коя си ти, че си позволяваш дори да коментираш публично пряко избрания ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ? Скрий се МА! И ти и всички "беквокали" на тиквата.

Този президент е срам за България.Не случайно е в изолация от останалите лидери по света.Стана ми жал за тези ,които са гласувале за него , когато ги видях с жена му на снимката с Тръмп и Мелания ,които бяха усмихнати , а нашият президент и жена му гледаха като сърдити булдоци.Той няма политически опит , но и не иска да го придобие , като търси помощ от специалисти в тази област.Политиците не са длъжни да му козируват.Той трябва да озапти на първо време себе си от фатмашките си изблици.

Да го даде на крантата Деси

Той униформата,а Тя вибта..ра :-)

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Отворете oнлайн магазин. Купете си едра декоративна свещ оттам. Седнете върху нея, докато Ви заболи. Изсвирете с уста Интернационала. Направете още десетина келешлъка от балкона си. Все някой ще се обади да Ви приберат в психиaтрията. Поздрави

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

Малка си моето момиче! Много си малка да подскачаш срещу президента ..кой да е бил той..В една държава трябва да има морал!!

К'ъв морал от един продажник,бабиното?

Тя мое да е малка, ама без гащи оди

Mного гласовити станаха пак тези герберасти. Много им е тъжно, че президентът този път не си трае и не споделя малоумните им идеи за разлика от послушкото преди него.

И мисли,къде,да заведе следващият път генерал Деси-може би този път на Малдивите,а?По покана на Президента им,де...

Как спечели 1 милион избиратели ГЕРБ с постове и административни назначения което си е чиста форма на купуване на гласове. Ако г-н Цацаров е на мястото си веднага трябва да подигне обвинение на ЦЦ за скрита форма на купуване на гласове. Това е самата истина и затова цялата Държава е окупирана от калинки и затова сме на този бедняшки хал.

Как спечели 1 млн БСП, това епшо-интересното. Откъде ги взе? Едните са ясни - бай Мангал по циганските махали. Другите - с лъжи по селата. Сред неграмотни и възрастни хора дето ги лъжат че щели били да им увеличат пенсиите. А какво с еоказа? ББ им увеличи пенсиите. Главния прокурор трябв ада бъде сезиран за АЕЦ Белене. Кой и защо е поръчвал някакви си реактори. Кой какви поръчки на Москва е изпълнявал? Главния прокурор да бъде сезиран защо не се спазва закона от 2000 г заобявяване на режима от 1944 до 1989 за престъпен. И защо престъпниците и техните деца и внуци са видни бизнесмени

Абе тия от ГЕРП много квичАт, а има доста време до Коледа !? Като гледам как са я подкарали, нема да видят председателство !!!

А Караянчева да ходи на село да пасе патките. вижда се, че потенциал за нещо повече няма. Пекин... Ханой... дали ги оправи?? От ГЕРБ толкоз.

Един милион герберски кръвопийци ,на държавна служба,навързани като свински черва, смучат кръвта на останалите 6000000. И понеже знаят ,че не гласуват ли за мафиотската структура ГЕРБ,отиват на социалното дъно,със зъби и нокти се държат като един. Когато останалите 6000000 се обединим ще ги издухаме като плява. Вече го правихме на президентските избори ,време е пак.

Има някои екземпляри в БСП-то дето не могат да смятат. Или не са завършили 1-ви клас или са го завършили с партийни препоръки. То в БСП-то интелигентността никога не е била на почит - там на почит е работническо-селския произход. а думата "интелигент" доскоро се употребяваше в качеството на обида. Но да се върнем на темата. При 7 млн население няма как да има 7 млн избиратели. Реално избирателите са не повече от 5,5 млн. Със сигурност има и още някой в чужбина, но те като правило не гласуват за БСП. Те са избягали заради управлението на БСП-БКП. И затова БСП им създава всякакви проблеми да гласуват. над половин милион мангасари. Те си гласуват за БСП-то - прости, неграмотни, крадливи и лъжливи екземпляри - за кого другиго да гласуват? Има и половин милион турци - те си гласуват за ДПС-то. Половината хора отказват да гласуват (поне така е на няколко избора). И от това печели главно БСП - те имат твърд електорат. който е убеден че "Партията е права и когато съгреши дори". Без значение как с еказва БКП. БСП, важното е да е вярна на съветските другари, Путьо и путьовците в Кремъл. Та освен половин милион цигани БСП не може да събере повече от половин млн нормални хора. Колкото и да се напъва. А от много напъване обикновенно ефекта е насиране. Спонтанна дефекация, както е известно в медицината. Ето, Лайньо Радев е от тази партия. Дришльо и половина. Та тези 6 млн освен да си ги докарате от Сев. Корея не виждам откъде ще ги изкарате. Пък напуснали любимия вожд Ким Трети, дявол знае как ще гласуват...

Все си мисля, че Радев, трябваше да запази мълчание срещу крясъците на крадливите птици от ГЕРБ. Ако някой иска битка, съдът е идеалното място за нея. Разменянето на реплики и закани е под достойнството на президент, без значение кой и чий.

Kalin

Партия от типа ГЕРБ с вожд страда от липсата на мнение различно от това на вожда.който не пее неговата песен бързо бързо бива вкаран в правия път ако ли не изхвърлен и низвергван извън борда.по тая тема президента е прав поне до толкова че депутатите са беквокалисти на

Обявявай извънредно положение и разпускай това смрадливо Народно Събрание!

Много ти се иска тъпако.Ти си от кохортата на Петър Волгин , които искате нов "народен съд". Е ,няма да ви се получи.БСП повече никога няма да управлява Б-ия.Гарантирам ти го.

Пред ГЕНЕРАЛА - МИРНО!

Мили боже, какъв фалцет,каква клявка!Такваз може да те изпили.

тая била по-тъпа отколкото глупава

Компроматната война на Герб не е най-добрия вариант срещу президента ! Тези които поддържаме Президента сме много от тези които гледат на Герб като на глутница гладни кучета ! Линча е скоро и честните и почтени Българи го искат , Караянчева (ега си не българската фамилия , мангалите я носят , що не я смени) да не попадне под гореща ръка някъде и ще е заслужено , Герб направиха България Бащиния и правят каквото искат , без да им се противостои от Прокуратура и други контролиращи организации !

Разменянето на реплики и закани е под достойнството на президент, без значение кой и чий. А, Герб си го избрахме пак, с това, че много не гласуваха

Повече от видно е , държавата е в тотален колабс. Няма икономика, няма инвестиции, единственото е борбата за пари. Да защитават Добрев е тотален позор за всички тях.

на Черния Янчо щерката?

Щом извадиха недоразумението Караянчева срещу Президента и в защита на мафиота Дилян ГЕРБ за наистина пред разпад.

....гаден...по-гаден...най-най-най гаден...гербераст!!! CNN ..No comment!!!

и Цецито да остави селско-краварската си риторика някъде извън Парламента, но къде ти...?!

Не е лошо и кака Цвета да остави клюкарския махленски език в кърджалийско и да се усети най-после като председател на Българския парламент.

"Не искаме оставката на президента Радев, а да разговаряме с него,..."- Ми говорете бе, кво сте насочили ла...метите срещу него, че сте впрегнали и подопечните ви медии да храчат...А изявлението на тази фитка е по-скоро тема за анализ от психолог, отколкото за четене. Че я бива само в плюенето, но не и в логиката...А, да, и в географията...

карче ха се завий с асфалто-стиропора на боце че ще настинеш,но той има дупки и че мишки лазят в стиропора за 30 милиарда дължец, целянко млада и не успокоена

Тази провинциална, ограничена провинциална тьотка не е виновна, виновни са избирателите й и началникът й, дето цяла Европа пълзяла в краката му. Не се ли сещате, че той наистина си повярва и иска като бай Тошо пожизнено да стои до кацата с мед. Сега им е спуснал опорна точка да разчистват пътя му за президент и няма да има спирка да гази, да плюе и да каля всичко по пътя си.С чужди, услужливи ръце. Само че Радев не е предишната плюнка и затова жилят като оси, и тя, и мекерето Тодоров и многоапартаментний и цялата плеяда оядени лапачи.

Цецка беше една дропла с бяла престилка във фалирал завод за пластмасови изделия, и сега е същата, само смени дрехите. Както виждаме без особен вкус... Професионалните качества са около нулата, затова се метна в политиката като се появи герб.... Хора без ценз, без възпитание, без кариера, без елементарни интелектуални способности. Това са кадрите на герПь. Добре е да се промени конституцията и за депутати да се въведе изпит по български език, по литература и тест за интелигентност.

+++++++++++++++++++

Тая тъпа кифла ако знае за какво става на въпрос?????

Коментари - Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба | Днес.dir.bg

Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба

Не искаме оставката на президента Радев, а да разговаряме с него, заяви Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Радев да остави униформата в гардероба | Днес.dir.bg

Коментари

тая е олицетворение на герб - тъпо, нагло и противно.

Аз вече писах, но тази кокошка не чете. Марш да кълвеш просото дето го купи фондацията спонсорираща ГЕРБ! Политиката ти е чужда. Обаче тази кокошка може и да не чете, но другите четат и забелязаха подкрепата за ген. Радев. За разлика от него герб направо погубват Българската Армия, особено БВВС.

Ти знаеш ли въобще кой е Пиночет и какви поразии направи под диктовката на САЩ!

Да, соца тогава ореваха целия свят срещу него, но след като свали Алиенде и в резултат на управлението му, Чили се оправи!

Тая е голяма простакеса -нагла и проста. Все пак Радев е летец на боен самолет. Виж биографиите на американските сенатори и конгресмени - има доста пилоти. Абе, от сой Кърджаа- Али.

Все пак не е толкова тъпа,колкото изглежда.Надмина очакванията

Права е Караянчева- в БълХария правителство, парламент и президент са ОРЕЛ, РАК и ЩУКА.Резултатът е ясен на всички мислещи поне малко.

абе къв е този бизон бре:)

Цветке, предлагам следващия път да влезеш в къщата на Биг Брадър, защото си много подходяща за там с голямата си махленска уста.

Вижте какви кадри ковем

Господин Малев, научете се да ползвате пълен член при писане(не при секс). Пише се Президентът, защото той е подлог в изречението. Подлогите не познават подлога в изреченията и затова ще ги върнем за ограмотяване.

точно така,той освен за армейски,за никакви други въпроси не е компетентен-шапкар цял живот,..

че куха лейка е Караянчева!!!

Цветке, Цветке, къде си тръгнала да даваш съвети на Генерала. Тебе са те сложили на предна линия защото лаеш хистерично и най- безсрамно от всичко гербери и си май- следващата за отсвирване. не ви харесва някой да ви даде отпор, да ви предупреди дс а се озаптите. Искате само послушковци като Плевнята, но ударихте на камък. Тук сега ще ви преседне с Генерала. Това не ви е пожарникар и фалшив генерал, а истински, академичен и боен Генерал. Затова по- кротко Цеценце! Герб направиха България Бащиния и правят каквото искат , без да им се противостои от Прокуратура и други контролиращи организации ! Затова от тук нататък по- кротко, че се започна вече с Делянчо, а докъде ще се стигне....ще видим!

Виждали ли сте пинчер от порода "агресивна тетка"? Ако не сте, вижте снимката на Цецка. Има само едно нещо по-лошо от това да си мъж на такова жУвотно и то е да ти е свекърва.

я остави където си иска,но мозъка си,промит от ЗКПЧ-то още когато е бил курсант,няма къде да го остави.

Президента от самото начало тръгна с фалстарт-спомняте си фразата му в народното събрание "-имате още две седмици" нали? И от там за кратко време малко се кротна ама нещо явно му стана та тапоследък взе да ги твори едни -срам да те сбере. Битки ,заплахи,висок и заплашителен тон,мускули при пускане на указ за председател на ВАС.... Да се чуди човек къде е расъл и кой го е учил на политика. То ако като летец е бил такъв кибритлия, има ли битка първо него щяха да свалят. Политиката е висш пилотаж а не да се нерви и каквото му дойде на уста-така де,има си начин как да се каже всяко нещо. Ако генерала не намери спокойно общ език със правителството и парламента не знам за него ,но нас лошо ни чака! Нека перефразирам леля Ванга-ти Владико( Генерале) да се смириш !От памук по-мек да бъдеш От шекер по сладък да бъдеш Ааааа! НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ БИТКИ ЗАЩОТО ОТ ТОВА СТРАДАМЕ НИЕ А НЕ ...

Всеки, който е ходил в казармата знае че повечето дългогодишни шапкари(да не кажа всичките) са умствено ограничени хора с просташки манталитет и ниска обща култура.Радев не прави изключение.

Това малелев от малоумен ли е ?

Така за българския президент не може да се говори ! Генералите не излизат в запас - уволняват се с право да носят генералската униформа. Та малко уважение, къде е госпожата, къде е генералът ...

да не рови по генералската униформа на Радев. Защото на панталона му е оставил само единия само един джоб здрав, а другия е отрязан... Точно за наглеци като тая устата тетка.

Ама тя не е чак толкова тъпа,както ми изглежда

Мадам май не е наясно, че народните представители трябва да разговарят с народа и да правят полезни за страната и народа си закони. Президентът е главнокомандващ - това е по конституция.

Е ТИ ПЪК НЕ СЕ СПРЯ - РЪСИШ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ. КРИВА ТИ КОРНЕЛИЯ КРИВ ТИ ПРЕЗИДЕНТА- МАЙ НЕЩО СИ НЕЗАДОВОЛЕНА

Цвета Караянчева: "Отиваме към следваща стъпка - гражданска война." Другарко Цвета или там както ви наричат на мегдана! Гражданска война няма да има, защото за такава са нужни граждани. Ще има железен бунт на робите, които ще ви преследват с невиждана омраза до всяка точка на планетата. Този път селската длан ще стигне много далеч от територията и никой няма да се скрие нито с пари, нито без пари. Селяните вече изготвиха списъците и определиха групите за разплащане по света. С мафията в парламента и пълен комфорт за мафиоти - до време! Има единствен шанс за добруване и това е всички говеда от политическия преход да влезете в затвор. Сами усещате вече, че се налага. Вярно е, че сте много богати хора, имате къщи и сметки в чужбина и самочувствие в излишък, но другарко Цвета, светът е вече толкова малък, че всеки български селянин може с лекота да открие мотика си, хвърлена на края на света...

И аз съм от село,но друго си е да обявя "гражданска "война.Вдига ми се самочувствието

Коя си ти, че си позволяваш дори да коментираш публично пряко избрания ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ? Скрий се МА! И ти и всички "беквокали" на тиквата.

Този президент е срам за България.Не случайно е в изолация от останалите лидери по света.Стана ми жал за тези ,които са гласувале за него , когато ги видях с жена му на снимката с Тръмп и Мелания ,които бяха усмихнати , а нашият президент и жена му гледаха като сърдити булдоци.Той няма политически опит , но и не иска да го придобие , като търси помощ от специалисти в тази област.Политиците не са длъжни да му козируват.Той трябва да озапти на първо време себе си от фатмашките си изблици.

Да го даде на крантата Деси

Той униформата,а Тя вибта..ра :-)

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Отворете oнлайн магазин. Купете си едра декоративна свещ оттам. Седнете върху нея, докато Ви заболи. Изсвирете с уста Интернационала. Направете още десетина келешлъка от балкона си. Все някой ще се обади да Ви приберат в психиaтрията. Поздрави

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

Малка си моето момиче! Много си малка да подскачаш срещу президента ..кой да е бил той..В една държава трябва да има морал!!

К'ъв морал от един продажник,бабиното?

Тя мое да е малка, ама без гащи оди

Mного гласовити станаха пак тези герберасти. Много им е тъжно, че президентът този път не си трае и не споделя малоумните им идеи за разлика от послушкото преди него.

И мисли,къде,да заведе следващият път генерал Деси-може би този път на Малдивите,а?По покана на Президента им,де...

Как спечели 1 милион избиратели ГЕРБ с постове и административни назначения което си е чиста форма на купуване на гласове. Ако г-н Цацаров е на мястото си веднага трябва да подигне обвинение на ЦЦ за скрита форма на купуване на гласове. Това е самата истина и затова цялата Държава е окупирана от калинки и затова сме на този бедняшки хал.

Как спечели 1 млн БСП, това епшо-интересното. Откъде ги взе? Едните са ясни - бай Мангал по циганските махали. Другите - с лъжи по селата. Сред неграмотни и възрастни хора дето ги лъжат че щели били да им увеличат пенсиите. А какво с еоказа? ББ им увеличи пенсиите. Главния прокурор трябв ада бъде сезиран за АЕЦ Белене. Кой и защо е поръчвал някакви си реактори. Кой какви поръчки на Москва е изпълнявал? Главния прокурор да бъде сезиран защо не се спазва закона от 2000 г заобявяване на режима от 1944 до 1989 за престъпен. И защо престъпниците и техните деца и внуци са видни бизнесмени

Абе тия от ГЕРП много квичАт, а има доста време до Коледа !? Като гледам как са я подкарали, нема да видят председателство !!!

А Караянчева да ходи на село да пасе патките. вижда се, че потенциал за нещо повече няма. Пекин... Ханой... дали ги оправи?? От ГЕРБ толкоз.

Един милион герберски кръвопийци ,на държавна служба,навързани като свински черва, смучат кръвта на останалите 6000000. И понеже знаят ,че не гласуват ли за мафиотската структура ГЕРБ,отиват на социалното дъно,със зъби и нокти се държат като един. Когато останалите 6000000 се обединим ще ги издухаме като плява. Вече го правихме на президентските избори ,време е пак.

Има някои екземпляри в БСП-то дето не могат да смятат. Или не са завършили 1-ви клас или са го завършили с партийни препоръки. То в БСП-то интелигентността никога не е била на почит - там на почит е работническо-селския произход. а думата "интелигент" доскоро се употребяваше в качеството на обида. Но да се върнем на темата. При 7 млн население няма как да има 7 млн избиратели. Реално избирателите са не повече от 5,5 млн. Със сигурност има и още някой в чужбина, но те като правило не гласуват за БСП. Те са избягали заради управлението на БСП-БКП. И затова БСП им създава всякакви проблеми да гласуват. над половин милион мангасари. Те си гласуват за БСП-то - прости, неграмотни, крадливи и лъжливи екземпляри - за кого другиго да гласуват? Има и половин милион турци - те си гласуват за ДПС-то. Половината хора отказват да гласуват (поне така е на няколко избора). И от това печели главно БСП - те имат твърд електорат. който е убеден че "Партията е права и когато съгреши дори". Без значение как с еказва БКП. БСП, важното е да е вярна на съветските другари, Путьо и путьовците в Кремъл. Та освен половин милион цигани БСП не може да събере повече от половин млн нормални хора. Колкото и да се напъва. А от много напъване обикновенно ефекта е насиране. Спонтанна дефекация, както е известно в медицината. Ето, Лайньо Радев е от тази партия. Дришльо и половина. Та тези 6 млн освен да си ги докарате от Сев. Корея не виждам откъде ще ги изкарате. Пък напуснали любимия вожд Ким Трети, дявол знае как ще гласуват...

Все си мисля, че Радев, трябваше да запази мълчание срещу крясъците на крадливите птици от ГЕРБ. Ако някой иска битка, съдът е идеалното място за нея. Разменянето на реплики и закани е под достойнството на президент, без значение кой и чий.

Kalin

Партия от типа ГЕРБ с вожд страда от липсата на мнение различно от това на вожда.който не пее неговата песен бързо бързо бива вкаран в правия път ако ли не изхвърлен и низвергван извън борда.по тая тема президента е прав поне до толкова че депутатите са беквокалисти на

Обявявай извънредно положение и разпускай това смрадливо Народно Събрание!

Много ти се иска тъпако.Ти си от кохортата на Петър Волгин , които искате нов "народен съд". Е ,няма да ви се получи.БСП повече никога няма да управлява Б-ия.Гарантирам ти го.

Пред ГЕНЕРАЛА - МИРНО!

Мили боже, какъв фалцет,каква клявка!Такваз може да те изпили.

тая била по-тъпа отколкото глупава

Компроматната война на Герб не е най-добрия вариант срещу президента ! Тези които поддържаме Президента сме много от тези които гледат на Герб като на глутница гладни кучета ! Линча е скоро и честните и почтени Българи го искат , Караянчева (ега си не българската фамилия , мангалите я носят , що не я смени) да не попадне под гореща ръка някъде и ще е заслужено , Герб направиха България Бащиния и правят каквото искат , без да им се противостои от Прокуратура и други контролиращи организации !

Разменянето на реплики и закани е под достойнството на президент, без значение кой и чий. А, Герб си го избрахме пак, с това, че много не гласуваха

Повече от видно е , държавата е в тотален колабс. Няма икономика, няма инвестиции, единственото е борбата за пари. Да защитават Добрев е тотален позор за всички тях.

на Черния Янчо щерката?

Щом извадиха недоразумението Караянчева срещу Президента и в защита на мафиота Дилян ГЕРБ за наистина пред разпад.

....гаден...по-гаден...най-най-най гаден...гербераст!!! CNN ..No comment!!!

и Цецито да остави селско-краварската си риторика някъде извън Парламента, но къде ти...?!

Не е лошо и кака Цвета да остави клюкарския махленски език в кърджалийско и да се усети най-после като председател на Българския парламент.

"Не искаме оставката на президента Радев, а да разговаряме с него,..."- Ми говорете бе, кво сте насочили ла...метите срещу него, че сте впрегнали и подопечните ви медии да храчат...А изявлението на тази фитка е по-скоро тема за анализ от психолог, отколкото за четене. Че я бива само в плюенето, но не и в логиката...А, да, и в географията...

карче ха се завий с асфалто-стиропора на боце че ще настинеш,но той има дупки и че мишки лазят в стиропора за 30 милиарда дължец, целянко млада и не успокоена

Тази провинциална, ограничена провинциална тьотка не е виновна, виновни са избирателите й и началникът й, дето цяла Европа пълзяла в краката му. Не се ли сещате, че той наистина си повярва и иска като бай Тошо пожизнено да стои до кацата с мед. Сега им е спуснал опорна точка да разчистват пътя му за президент и няма да има спирка да гази, да плюе и да каля всичко по пътя си.С чужди, услужливи ръце. Само че Радев не е предишната плюнка и затова жилят като оси, и тя, и мекерето Тодоров и многоапартаментний и цялата плеяда оядени лапачи.

Цецка беше една дропла с бяла престилка във фалирал завод за пластмасови изделия, и сега е същата, само смени дрехите. Както виждаме без особен вкус... Професионалните качества са около нулата, затова се метна в политиката като се появи герб.... Хора без ценз, без възпитание, без кариера, без елементарни интелектуални способности. Това са кадрите на герПь. Добре е да се промени конституцията и за депутати да се въведе изпит по български език, по литература и тест за интелигентност.

+++++++++++++++++++

Тая тъпа кифла ако знае за какво става на въпрос?????