ГЕРБ подаде сигнал в прокуратурата - Станишев си купил поста в ПЕС

ГЕРБ внася в Софийската градска прокуратура сигнал за обявяването на поръчката и избора на фирма-изпълнител за подмяната на документите за самоличност по времето на кабинета "Станишев", съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ подаде сигнал в прокуратурата - Станишев си купил поста в ПЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с какво има връзка?Като си е купил местото тях какво ги засяга.Да не са му дали парите?Наглост върховна!Простотия!

Ами те парите са държавни и явно има значение кой ще ги открадне :))

Точно затова всички милионери и милиардери от прехода на светло.Разсекретяване на ощетяващи с милиарди противонародни сделки.В противен случай организиране и подготовка за по груби действия.Не може живота да си минава и да гледаме как ни се подиграват изродите от телевизора.

Глъм, по-глъм, най-глъм налъм гербераст. Повече от от това не мога да ти кажа

ГАДНО, КРАДЛИВО,НАГЛО и БЕЗОЧЛИВО СЪЩЕСТВО!!! ЛЪЖЕЧ ДОЛЕН !!!

Прост народ - просто управление - слаба държава.

Това е ясно на всеки честен българин.СтаниШЕФ е състояние да ни купи и продаде,още повече ,че има едни така наречени "червени бабички",които вярват на всичко което момчето им каже.Аз обаче ще предложа и понятието червени дядовци.Само склерозирал мозък може да повярва на тази опашата лъжа.Помислете само какви качества има този смешник ,че да го изберат.Колкото е смешно ,толкова е и тъжно,защото този хамстер непрекъснато злепоставя България,така както всички цигани със всеобщи усилия не могат да го направят.то далавери с имоти,земи,гори,строежи,централи,пиари и какво ли още не,далавера след далавера.Корумпиран,нахален,безочлив,арогантен.Ако тоя е председател на ПЕС,то и ПЕСА е такъв,като него.

Доста глупости си написал, а от изказа ти е видно, че си най червената бабичка или дядо след като не се опитваш дьа видиш истината в очите. Я се опитай да си отговориш на въпроса Какво е общото между Сименс и ПЕС и може ли ПЕС да иска пари за да издигне и избере някой кандидат. Това се случва само в нашата държава и го правят децата-идиотчета

Еми само като го видиш и ти става ясно че си го е купил, а пък и друг кандидат не е имало, да ходи да си лъже там бабите и м------ , тук е ясно от всякъде, тоя така го държеше и доган, прави се на някакъв си шеф, а не се погледне какво същество е отстрани.

Тая глупотевина само показва колко кухи са гербаджиите. Какво искате да кажете, че СИМЕНС е корумпирана фирма ли? Ами Меркел как ще реагира, а? Само, гледайте тъпанарите Боко и Цвъко какъв международен скандал ще забъркат. Като сложиш прости хора начело, реузлтатът е пълна катастрофа.

Давам 5 000 кинта за СРС със скандала на позитано вечерта след изборите...а може да отида до там и да гледам на на живо как дрОарите ще изхвърлят съслето през прозореца след поредния резил :)

Това е най-малкото, за което мишокът трябва да бъде съден Престъпленията са му безбройни, но червената прокаратура няма да направи нищо.....сле изборите започва да играе Голямата Метла първо там.

Бат Бойко, язък че е от котилото на комунягите :) Оригинала си е оригинал - социалист-комунягите са непобедими в лъжите! Ако трябва да повярваме на СерГей, то безработица преди ГЕРБ, т.е. по време на тройната ламя(БКП/НДСВ/ДПС) е нямало. Ама народа помни как се надигнаха всички, и учители и миньори и .... щяха да ги пометат ако не бяха дошли избори... Народа помни как се раздаваха милиарди "коледни надбавки" на "наши хора", а в същото време умираха хиляди българи от глад, не че сега много се е променило, но поне има някакви пари от Европа, а при другаря СерГей бяха ги спряли ВСИЧКИТЕ!!!

ф, аман от заблудени овци-и-и-.Колко души се запалиха при Станишев?

С този "сигнал" ГЕРБ си подписа присъдата за лъжата на века. И съда ще е принуден да ги осъди. Интересни бяха като персонажи, но като акъл бяха посредствени.

Мда, Борисов ме разсмиваше многократно, но по акъл Цецко счупи рекорда, ама той нали е командир на предизборния щаб:) трябва си да е умник. Па и левент!

Финансова стабилност При нарушаване на финансовата стабилност ще последва почти веднага, принудително намаляване на заплати в администрацията, намаляване на пенсии и съкращаване на работни места на служители. Това е поведение на международните кредитори, на които дължим пари. Те налагат такива рестрикции в страните около нас . Не вярвам на нас да ни простят. И сега е разковничето - всяко намаление на доходи у нас ще бъде с ужасни последици за населението и демографската прогноза. За това, приоритет за съхраняване на нацията е т.н. финансова стабилност и въздържане от следващи кредити. Поне, докато отмине бурята.

"Сега": Прокуратурата разследва Фидосова за тежка и организирана престъпност. Прокуратурата разследва съпредседателя на парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея, пише "Сега".

Нобелист Как може Станишев да твърди, че били заличени 400000 раб. места , след като всички безработни в момента са 409 хил. Излиза, че управлението на Борисов е стартирало от нулева безработица. Предишният кабинет, на Станишев, трябва да го пратим за нобелова награда, единствен случай в Европа - безработица нула.

НОБЕЛИСТА ДА ДОЙДЕ В ПРОВИНЦИЯТА.БЕЗРАБОТНИ ВЕЧЕ НЯМА,НО РАБОТА НЯМА.

Пропускаш и милион и кусур "икономически неактивни", сиреч отчаяни и изхвърлени от бюрата по труда.

Стара истина е, че червените пари са основно в Австрия. Тоя Свобода , ще е свободен много скоро заедно с Сергейчо. Европа не е Б-я.

"Междувременно от БСП сигнализираха главния прокурор и президента за груби изборни нарушения, извършени от кметове на ГЕРБ и полицейски началници, близки до Цветан Цветанов." Май са подранили с цели два дни да се оплакват :)))

Борисов (ГЕРБ) срещу Станишев (БСП) ... какво повече да чуе. но как така не е имало други кандидати, и Станишев беше даден пост, защото той е по-интелигентен и по-квалифицирани от останалите, той е човек, който правило и донесе трудности за своите хора. нека продължават да се подразбира, какво е бизнес между обикновените българи и тяхната борба за власт.

три думи: ЧЕРВЕНИ, МАФИЯ, СТАНИШЕВ

168 часа е сериозен вестник. Е тиражът му е малко малък явно му трябва тонизираща инжекция. И май още никой не е препечатил материала. А това е индикация, че е сериозно защитен с авторкото право. Вярнн е, че имаше и други материали, за други партии - за Русе, за ГЕРБ. Или за френските туристи (диверснти на обучение, както се оказа) в Коиловци, за които тогавашния вътрешен министър позаблуди българския народ. Ама тези материали май минаха по-незабелязано. Все пак Румето Желева достигна до поста зам-председател на ЕНП (не можа да стане председател), Е и си отиде от поста тихо и незабележимо. Но ефецта в чужбина си остана А Станишев ,предполагам, че ще се постарае тази статия да се прочете навсякъде из Европа за да е ясно как се мисли в България.

От кога и до кога ще си играем на изрезки от вестниците а не на ФАКТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА????Защо ли тези медии не са предали "сигнала" на Прокуратурата ами чакат тиквите и "ушите" да направят дова "достойно" дело??

мамка им комуняшка никога няма да забравя висенето по опашки за документите за самоличност-дори само заради тях ще гласувам против песоглавеца станишев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе олигофрен, ти явно всичко си забравил ,че висенето по опашки стана по време на управление на Герб и причината беше в лоша организация от страна на МВР сиреч вината е в физкултурника Цветанов. Май наистина си забравил, как този идиот даваше обяснения в Парламента, а няколко седмици цялата система боксува поради липсата на подготвен за работа персонал! Каква вина има Станишев за това, че Цв.Цв е некадърен? Освен това и таксите събирани от МВР са били незаконни!

Жалки, нагли, готови на всичко за да са във властта...4 години къде бяха????И защо отново намесват и чужди граждани и организации????защото явно нашите не им стигат да задоволят злостта си???

Много е жалък този Ц.Цветанов.От безсилие и злоба се чуди вече какво да направи.Срам за българина е той.

Сега и една слушала, в родната къща на Станишев, да го чуем и него, как охка и пъшка пот юргана, и как са дире в тоалетната ?? А може и простата да има, час по час да църцори в чинията ! ляля Дочка- мед.сестра

Цецо Глупецо да се готви за затвора, нищо не може да го спаси вече!

БСП сами си го набутаха...Почнаха с компромати и доноси и си въобразиха, че са голямата работа..НЕ СРАВНЯВАЙТЕ ИЗБОРИТЕ С КРАЖБАТА НА 116 МИЛИОНА И НА 1 МИЛИАРД ПО ЕДИН ЯЗОВИР...Изборите са веднъж на 4 години, а МИЗЕРИЯТА в която живееете е постоянна. Мизерията е защото парите са присвоени от БКП, БСП, ДС и политици като тоя отказал да стане премиер...щото си купил ПЕС. Браво на социалистите ...

Нали няма мизерия при вас в "каспичан" какво толкова се вълнувате та и подмокряте при споменаването на Буда???

ЗАЩО ЛИ ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ ПОМРЪДВА??? ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ">ОЛИГАРСИ=ПРОКУРАТУРА

Цацаров,Цацаров ще ти се разгони фамилията от проверки.Затова никога не взимай страна в политическата кал.

Ама станишко някъде се е учил!!! ИЛИ ТОЙ Е ГЕНИЯ ИЗМИСЛИЛ СХЕМАТА?

Да се намесва ПЕС по този начин, е груба политическа и дипломатическа грешка. Ние тук може да се плюем без задръжки, но навън това има последствия. Защото ако ГЕРБ спечели изборите, догодина е много възможно ПЕС да получи мнозинство в ЕП, а доколкото виждам основно ще се разчита на парите от Европа през следващите години...

А бащицата Станишев в ония години с какви милиони финансираше Европ. социалисти за сметка на българите

Малко ни надценяваш като държава-донор. Но ако имаш такава информация, сподели я където трябва - сега е момента. Дори и да е вярно, нали не очакваш че едни доминирани от ПЕС европейски структури биха върнали с благодарност такива пари точно на ГЕРБ или на друга дясна пратия, ако спечели изборите. Това ми беше опасението - защото както ЕНП поряза Станишев през 2009 г., вероятно и в следващите години би се случило същото от ПЕС към ГЕРБ или към десницата въобще. И това ще е лошо, защото вътрешен ресурс просто няма...

Плювалник Призрак нов пусна в Европа шопа ни със търнокопа. МВР-ейския началник, си намерил нов плювалник. Ушев се прицели в ПЕС! Храчки, охтика от стрес. Герберугелски началник, сам превърна се в плювалник. Врътки всякакви си търси и лъжи навред ни ръси. лупинг нов или толуп, политическият труп.

Вкараха мутрата Станишев в затвора.България празнува.

Защо не излиза списъка с българските олигарси загубили пари в Кипър?Наскоро Станишко се среща с министър председателя на Румъния, СОЦИАЛИСТ,!!!-да не би за това?Румънските журналисти трябваше да го оповестят .Има едни не потвърдени списъци с името на Моника, и загубени 12 милиона евро.

Има си банков превод и се гледа дали австрийската фирама е гепила 116 милиона лева от нас българите. После се смята за какво са дадени тези пари и дали всичко струва толкова. И накрая Станишев влиза в затвора, Цветанов ще му носи портокали и ще му уреди южно изложение . Елементарно е.

И си мислите че ако имаше и 0.01% истина и основание тия щяха да си траят 4 години???Просто набутват България в неприятни политически и дипломатични техни мутренски манипулации.Понеже са много "умни" ще си набият самички както винаги / СД и приказките му в САЩ против ЕС/защото това е Европа а не България....Само че

ГЕРБ е партия от крайно десен, фашизоиден тип. Опасността от нея в никакъв случай не бива да бъде подценявана. Имаме работа с една симбиоза на организираната престъпност, олигархията и голяма лумпенизирана маса, облечена в авторитаризъм, популизъм и демагогия. Ще кажете, ама те са много тъпи, какво толкова могат да направят. Виж, например, Цвинокио! Да, вярно е, ама то и Гьоринг не е бил титан на мисълта. По-важни са тези, които стоят в сянката на това управление. Един друг "герой" беше изрекъл:"Hinter mir stehen Millionen!". По-късно се изясни, че това били милионите на Круп. Днес зад нашата Тиква стоят кукловодите от бившата ДС, американските и еврейските интереси (а може би те са едно и също нещо). Все хора и организации доказали грижите си за добруването на българския народ.:)

За това ли ЕРБ беше първата партия, която залови големи бандити и ги предаде на съда. И за това ли съдът, назначен от Първанов, продължи да ги пуска? Повтарям пак, защото знам, че не можете да четете: правителството на ГЕРБ беше първото, което залови едри престъпници, спаси цели градове от деспотите, които БСП поддържаше официално. Що се отнася до фашизирането, смятам фашистите като национал социалисти изключително близки до нашите социалисти от БСП. Базират се на глупостта на лумпена и му обещават неепостижими неща, за да спекулират по политически и икономически начин. ГЕРБ остави странта в икономически ръст по всички икономически показатели, което до 2 годни дводи до покачване н априходите на хората. БСП остави спадаща икономика, който процес започна януари 2008 и тря до края на мандата им. През това време Орешаркси повтаряше за глупаците, че няма криза. Това е масово подвеждане и национално предателство. Картинката промени ли ти се по отношение не ГЕРБ? ако си зомби от партиен клуб на БСП, нямаш достатъчно неврони, за да си промениш мнението с аргументи. Такива като тебе само поради физическо измиране ще престанат да тежат на обществото ни.

Само да попитам, абе Цецко мамин, ми ти не беше ли 4 години министър на вотрешните работи, бе? Нали тогава цялата тръжна документация е била при теб? Защо тогава не даде Станишката на прокурор? Защо чак сега го правиш? Смърдите на корупция всичките вие и ГЕРБ и БСП!

Даде е но я си спомни че не беше Цацаров, или не помниш това.

Помня. Все пак, Цецко е бил длъжен по закон да внесе доклад в прокуратурата, но не го е направил. Велчев можеше да прави каквото си реши, но Цецко щеше да си е свършил работата. Ама не го направи. Значи - не е еискал, щото "Гарван гарвану око не вади!"

Гробарски помияри.

на тази лъжа могат да се вържат само глупаците,които са за герб,понеже са с ограничени мозъчни възможности-какъвто вожда им такива и те.трябва да си бавно развиващ се,за да не разбираш как затриха всичко за 3.5 години и сега не виждам как ще се излезе от тази каша.

ДОГОВАРА БЕШЕ ПОДПИСАН ОТ СЪСЕЛА СТАНИШЕВ НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА

Нищо не разбирам? Та нали Цветанов подписа договора със Сименс?! Седмици наред се хвалеше с този факт по всички медиа. То не бяха срещи с представителите на Симен, командиравки и др. И каква стана тя сега? Пак Станишката е виновен, че Цецо не успя да напазарува още 3-4 апартамента. Много ел ош този Станишев, та и Бойко вече не може нормално да пикае, а и почнал да зеаква даже. И пок някой му ака в гащите! Пак Позитано!

О не помниш, че намали договора с над 100 милиона, но народа помни. Манипулацията е на други номер, не целиш

Абе, вие - герберистите това числата за нищо ги нямате. Това милиони, милиарди..., премятате ги като жонгльори :)))

Не може да бъде Станишев да е купил поста си с държавни пари! БСП и БКП винаги са били най-честните, най-моралните, никога не са крадели от народното имущество, никога не са лъгали, а още повече да избиват милиони невинни. Те винаги са давали хапката от устата си за най-бедния, живеейки сами на ръба на мизерията.

Има изключително лесен начин за проверка - вижте какви са офертите на другите фирми - ако някоя е предложила много по-ниска цена значи има нещо нередно. Ако сименс са предложили относително същата цена значин всичко е наред.

По някой път пари се дават само за да вземеш сделката - Сименс нямат никакви референции за правене на документи и този договор им беше нужен за да могат да пробият и на други места. между другото същото беше и с предишния търг с НР

Впрочем да си чул случайно, че чехите имат и много силна комунистическа партия? Според DW Комунистическата партия на Чехия и Моравия /КПЧМ/ има много солидна база - след доброто си представяне на местните избори през месец октомври. В национален план те разполагат с 20,4 процента подкрепа (!)и са на второ място в нагласите след Чешката социалдемократическа партия и преди консервативната Гражданска демократическа партия ..

В тази статия няма новина. Всички знаем, че основното занимание на хората от стогодишната партия е да крадат. Започнали са още от партизанското движение, когато са крадяли кашкавал от мандрите и продължиха до тройнаната коалиция. Сега са надяват да дойдат пак на власт, за да продължат с кражбите, в които са всепризнати специалисти.

Много е елементарно с тези мандри

Да, обаче, как се случи така, че при Станишев стандарта на живот беше много по-добър, при тези /както казвате/ кражби, а пък при ГЕРБ - чистите и непорочните, които не са откраднали и лев народа потъна в мизерия? А ?

Червените кучки от Позитано 20 пак се разлаяха. Но този път ще им го затъкнат в червения. Помияри ниедни

Не съм фен на Паднишев ама по-голяма колумбийска сапунка не бях гледал . Да не би милиционероте на цецо да са се объркали с подарените генералски пагони на боко от СИК

Не съм вече нито ГЕРБ-ераст, нито БеСеПар, но видно информацията на ГЕРБ е долна лъжа, поради факта, че работя точно на машините на СИМЕНС и точно там където уважаеми дами и господа се печатат новите документи. Преди време имаше скандал, че принтерите не ни работели (техниката) - г-н Цветан Цветанов даже публично го обяви и тиражирахме из медиите, че имало проблеми, а уви истината е че на курса организиран от СИМЕНС от 24 места за курс за обучение в МВР се явихме точно 3-ма човека и затова след като не могат да работят с техниката, то най добре да обвиним някой. Техниката е с изключително качество и си струва всяка стотинка, но сега няма кой да я поддържа защото специалистите от СИМЕНС (австрийски и белгийски инженери) се оказаха в Български капан, тъй като в нашето МВР всички кадърни инженери са в частният сектор и няма кой да поддържа техниката за издаването на биометричните паспорти и лични карти, което е факт, за най голямо съжаление. г-н Цветан Цветанов в интерес на истината превърна МВР в машина за разчистване на сметки между ТИМ и всички останали (тези които не бяха отвлечени и разстреляни показно и все още неразкрити). Това е жалката картинка и истината за нещата, които стават просто ще бъдат внесени скалъпени обвинения и много, адски много съжалявам, че повярвах на ГЕРБ на миналите избори, но предвид, че бащата на г-н Цветанов е бивш шофьор на шефа на 6-то управление и г-н Б.Б. си го знаем чии уши е масажирал, то какво ли се учудвам, че и аз съм в кюпа на изпростелият електорат. На тези избори НЯМА да гласувам, защото видно ще бъдат манипулирани отново от ГЕРБ и ако не ми вярвате гледайте и се учете как се издават лични карти на мъртви души и защо ли шефа на НСИ (статистиката) е "наше" момче ;)

И като работиш там, да не би да знаеш как се е развил конкурса със Сименс/менте/ и сигурно си се подписал под банковия ордер за милионите на Станишев. Аре стига смехурии бе...хахахха.

"смехУрии"?!?

г-н бончев от всички кандидати за отпечатване на лични бг документи единствено сименс нямаше никакъв опит в тази сфера. те си направиха експеримента в българия, благодарение на подаръка на другаря станишев. това е общоизвестен факт в цяла европа. само ти не си разбрал и цъкаш на принтерите на сименс. ти видял ли си техниката на останалите фитми които кандидатстваха за да направиш сравнение?

Ти май си метач около машинките? Нещо много странно се изказваш за тях. Първо Сименс не са много велики... стоят на едното голо име. МНого други компании са на светлинни години от Сименс напред.

Tова не е компромат бе, другарки и другари,това е същността на безработния украински рокер комуниста Cерога Cтанишев.

Абе пичове, дето пишете тая статия,напишете поне на едно място какво значи това ПЕС. Аман от абревиатури.

Не ви ли писна да лъжите! Затуй, по-добре да се върнеш при мама и при тати на село и да хапваш на чист въздух любимото блюда на всички гербераст - филии с мас

Станишев не ми е на душата, ама лъжата си я бива. То пък чак 116 млн. Да бяха писали 6 мил. бих повярвала.

Е, не помниш, мила! Това беше обявено, но при предходния Гл.пр/р. И Цв. свали цената на договора с повече от 100мил. Припомнете си историята.

"...с повече от сто милиона..." ?!? Тая поръчка да не е била за милиарди?