По половин заплата дарение от 8 гузни депутати

Осемте депутати от ГЕРБ, които напуснаха в работно време парламента, за да получат скъпи мобилни телефони, ще дадат 50% от заплатите си за декември за благотворителност.

Обратно в новината

Коментари - По половин заплата дарение от 8 гузни депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светослав Тончев, Александър Стойков = Корупция

Какъв шамар са получили от общественоста, бе ? Ще го получите когато народа се събере пред НС и ви чака с камъни и тояги. Това заслужавате.

Ама ние и заплати ли им плащаме на тези измамници?

господа депутати,не четох статията/нямам време/,но си мисля че нямате страх от бога,накаде сте се запатили???????????????вазмущавам се от години и нормален отговор не намирам за милионите мизерстващи пенсионери и деца!ще зивеят ли всички крадци 1000години?напротив-бог е казал че ще плащате до 9-то коляно!не ме интересува какви сте на цвят,но каде е милостта ви 20 години! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дарете си и 13-тата заплата, чавета такива

Aко аз изляза през работно време шефа ще ми бие шута . депутатите доказват че само смучат парите ни .плащаме за тези идиоти .а деца получават деtcки за шоколад. или строг правилник или министара да си подава оставката. не може да храним цигани ,депутати и магистрати с кравта на булгарина.

Как можеш да съблазниш Костов с един телефон!Та той е толкова е богат...

лъчо мозъка да бъде веднага изритан от парламента, този мушморок няма място нито там, нито в политическия живот на страната.

ДО NA:ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПРЕЗ 1989г.Д-Р ИВАН КОСТОВ ПИШЕШЕ СТАТИИ ВЪВ В-К РАЗБОЙНИЧЕСКО ДЕЛО.А МАРТИ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ НА СДС.ЖАЛКО ЧЕ ПРЕЗ 1990г. И 1997г.ГЛАСУВАХ ЗА ТЕЗИ КРАДЦИ И БАНДИТИ.

Вълка козината си мени, ама нрава - никога.

Припомняме, че 16 депутати от ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС и Атака" станаха жертва на експеримент на bTV и в."168 часа". От ДСБ и СДС няма сгафили. Все пак за човека с име СТИВ да кажа. Костов е обигран и няма да позволи такива гафове. Дясното е в лицето на Синята коалиция. Ако имаше оттам, Иван Костов или Мартин Димитров щяха да го изхвърлят .

НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ИМАЛИ РАЗЛИКА М/У СДС-БСП-НДСВ-ОДС-ДПС-АТАКА- ГЕРБ?ЗА МЕН НЯМАААААА.ВСИЧКИ СА ЧЛЕНУВАЛИ ВПАРТИЯТА МАЙКА-Б К П.

ако приемем, че няма, кво правим на избори? така или иначе други няма да се появят. постави нещата на място, брат--политическата класа се изтърка.

личи си че ги управлява генерал ...

на бонаците им са малко яраците

Да ви се и празноглавците. Такава е държавата такива са и хората - повърхностни. И депутатите лакоми за един телефон и коментаторите тук също. Я всеки да си каже колко пъти се е скатавал от работа!? Колко пъти по време на работа щрака в интернет коментари!? Ми то това са 85% от коментаторите тук. А доказателството е пред носа ви. Сравнете часовете на коментарите. Това не е ли "бягство от работа" !?

ти 2ра смяна ли си гаси компа че идва шефа

а за журналистите че има ли санкции иле те моат да се подиграват с секи ?

Да се обяви точно колко са тези 50% и се обяви с документи по някоя независима меедия посочена от опозицията но не и от синятя коалиция защото тази крадлива и постоянно лъжеща партия ГЕРБ вместо да им вземе 50% може да им даде толкова в повече за нанесени им морални вреди.

Хайде сега тези пък които не са гласували на последните избори и Доган пак е на власт да си заврат и двете ръце...

След месец ако ги поканят за по едно ферари , пак ще има оглупяла от мания за величие и лакомия парламентарна сган да се яви - сигурен съм!

Не можах да се удържа...повърнах върху клавиатурата...

"Парите ще отидат в парламентарната група на ГЕРБ, която ще прецени как да се ползват." Да им купят GSM-и и да им ги наврят

Подкрепям Костов но не е сега момента така да се клати кабинета. Нека да си изкара мандата , дотогава 200 000 електорат на БСП ще си отиде демографски. Като паднат под 10 % да видя физиономията на гейчо Сергейчо.

съседът на Боце по къща в Банкя се изхожда и той по въпроса...

раздаваха пари! Но там бяхя 16 спомнаш си , нали! Значи 8 са "угузнени" , 8 са happy .. и живота си върви! Маrry X-mass to all !

както в "Сам в къщи"! "И честита Коледа, мръсно животно такова!" Не ме трийте - това е реплика от филма :-) Проверете, ако не вервате!

Е нали беше глоба, популизма няма граници

Ха-ха-ха. Циркът продължава. Егати клоуните.

капан за балъци.

Това за първа стъпка е добре ... досега даже не приемаха, че са виновни - камо ли да платят глоба или да понесат макар и символично наказание - наше задължение е да искаме наказанията да са много по-сериозни за подобно нещо. И в тази връзка - защо още търпим водача на летящата чиния да получава заплата и да не ходи на работа. Никой не протестира срещу това!

Момчета и момичета, разбирам ви - сега студентите "къртат мивки" .. и кво има за крътенье... вие сте на работа! Това е гордо ... но и леко комично - ма как де е! Да сте живи и здрави...честит ви празник ... а нас старците ни трийте... вълци ни яли нас :-) С най-добри чувства: пак ПИТАМ Я

"Публичният шамар, който получиха депутатите от ГЕРБ, участвали в презентацията, е много силен, особено за хората, които имат чест и съвест, добави Велчев." Мда прав е човека публичния шамар е голям но наповече от герб не им дреме защото нямат чест и съвест

"Момиче намери и върна чанта със 17 000 лв." Съпоставете това с депутатската лакомия за GSM-и. Тези хора защитават интересите ни в НС!!! Ако има далавера не ходят и на работа!

безпримерна наглост

кво обидно видехте бе, съгледвачи малки... сте ли добре с бaлгарскьйот язик? Не ми са види да е това случката ! Ма знам ли?

не по 1/2 раб.заплата, ами цялата заплата е нищо в сравнение с дефицита на морал, но санкцията трябва да бъде най-малко отстраняване от парламентарната група и от парламента респективно, а то какво все едно са им казали добър ден, така корупция не се изкоренява

Един набит е колкото двама небити! Къде е набит! Аз бих го ... КАКТО КАЗВА БОТЕВ... на Кара Баир, на кола... там бих но набил... или вие имате предвид нежно геско пошляпване! тъй ще да е ... влече ви натам... виждам

Бълха ги ухапала тия "депутати".Това са нагли,некултурни,първични провинциални хитреци,наммърдали се случайно в партията,която управлява.А този на снимката хич не е читав.Търкулнала се тенджерата,та си намерила похлупака.Още малко им остава-после кой откъдето е...

38 са се явили, а медиите говорят само за тея от ГЕРБ! Не е ли доста тенденциозно, нито един журналист не казва че доган не е стъпвал от години а взима заплата!

Защото герб е управляващата партия и влизайки във властта заявиха, че ще въведат нов политически морал ... едва ли не...

Нещастници!

Каква благотворителност?! ....и едната ръка като дава, другата да не знае... - явно през призмата на провинилите се, се интерпретира - половин заплата дай, другата запази за себе си... Остава и Бойко да им издаде по една индулгенция... Срам ме е от такива хора! Толкова ли е трудно? Една бюлетина, без номера, с кандидати подредени по азбучен ред - избираш си 2-3ма и гласуваш - после който има най-много гласове - той влиза. С всичките рискове, които крие гореспоменатото - убеден съм че е по-справедливо. Тогава интересът на депутатите е не да се харесат на централата, която в момента изготвя номерираните списъци, а на избирателите в съответния район. Колко ли от сегашните депутати ще влязат в парламента при тези условия? Отговорът на горния въпрос ме прави скептик, че тези промени ще се случат скоро. А до тогава - весела ВЕРТУколеда...

Тези помияри поне ги наказаха с нещо, ами другите партии ? Те са още по-долни и от помиярите, трайкат си и не им пука. Вървете и гласувайте на следващите избори.

Мнението на Бойко Борисов за пловдивските общински съветници: "Не се интересувам от тези хора!" , какъвто премиера такива и народните ни избраници от ГЕРБ, само техния свят е важен, останалите не са хора, ей богу и тези в Пловдив са избрани от народа, когато не ни изнася не ни интересува.

а партайгеносен БОКО ,който рита футбол и играе тенис през РАБОТНО ВРЕМЕ него,кой ще го накаже!

ЯВНО ИЛИ ЕЛИТА НИ Е КАЛПАВ ИЛИ НАРОДА НИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРА. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ВНЕСЕМ УПРАВЛЯВАЩИ И ПОЛИТИЧИСКИ ЕЛИТ?!?! НАПРИМЕР ОТ ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ,...... ЗАЩОТО ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да но трябва да се обяви обществена поръчка и да има консултант по нея, иначе нищо против, макар да имаме опита от Мадрид, но пък да пробваме с германци, дано се получи.

А останалите депутати? Другите групи какво се правят? Журналистите защо не гледат и там какво става или идеята е да се плюе по Герб?

Ами другите лидери не се бият по гърдите, че неговите хора са най-некорумпирани всички останали са безделници.

Те че всичките са такива, такива са.Просто някои са по-хитри от тези шарани дето се хванаха.Но герберите са по-интересни защото те изприказаваха най-много приказки колко са честни и морални.Сами си вдигнаха летвата и сега просто минават под нея...

Никой не плюе ГЕРБ само че те са 8 на брой и до колкото си спомням двама от тях са рецивидисти.Между другото това е най малкото им прегрешение.Депутат от ГЕРБ е с най-голямата заменка на гори-928 декара но вече това го забравихме и ето за това сме на това дередже.

С ТА ЗИ "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ" ТЕ ОСКЪРБЯВАТ И ИСТИНСКИТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛИ, ОСКЪРБЯВАТ ИДЕЯТА ЗЯ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. ТЯХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ПОКАЗВАТ ЛИПСА НА МОРАЛ. ДОСТОЙНСТВОТО И УВАЖЕНИЕТО НЕ СЕ ОТКУПУВАТ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ У НАС БОКЛУЦИТЕ И ПОМИЯТА СА НАВРЕД - ОТ УЛИЦАТА ДО ПАРЛАМЕНТА.