Втори депутат напуска групата на ГЕРБ

Депутатът Светлин Танчев е подал заявление за напускане на ПГ на ГЕРБ. Той е изявил желание да стане независим, също като първия отцепил се - Георги Марков. Групата на ГЕРБ е стабилна, увери обаче нейният зам.-председател Димитър Главчев.

Обратно в новината

Коментари - Втори депутат напуска групата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО Е , ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПОДОБИЕ НА ПАРТИЯ - ГЕРБ - СЕ РАЗПАДА.. ИНТЕРЕСНО Е ОБАЧЕ СЕГА-КОЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОН НА СЕГА ДЕЙСТВАЩИТЕ "ПАРТИИ" В ПАРЛАМЕНТАТА - ЩЕ ГИ ПРИЛАПА ТЕЗИ ДРЕБНИ ЕВТИНИ И ПРОДАЖНИ ШУТОВЕ..... :)))) ??????????????

ми на село тогава сам не може да да защитава интереса на гласо подаватели те си! а само пълнят джобове

Групата на тъпунгериите се разпада. Няма нищо драматично. Естествен процес.

Точно под мене е върхът на пирамидата!! Няма вече ко да драскате тука!!!!!

ГЕРБ интелигентно събраха байряците още февруари! Вие мислете как ще "изрежете" тумора -недоносени социалистчета!!!?...мъкаааа!......

Педали!!!!? След извънредните избори -просто няма да бъдат депутати!!

Браво, деде!! Голям пророк си!!

Голям ..ПРОСТАК.е!!

Предателите -всички ги "любят"?..!!!

дали дедо пръдльо пръдлев от посрано 20 ли ти го казаха?А каза ха ли ти как си обраха посраните гащи 2009 г и едва с вазелин събраха 40 депутати пардон лапачи.Сега да видим каквито и машинации еврейски да правят колкото и шимпазета като пръч шебеков кестибеков-аналния червй от село баня карловско да ангажират едва ли ще съберат и 30.Поздрави на партията,която се рои като сифилиса,както каза умния кутев!

ами че това са поредните машинации на другаря Б.Б.,внедрява свои сред врага ,уж отлюспени-да ама не стари комунистически трикове използва приомите на тодор живковото време -в стил Авакум Захов я па вижте колко съм умен ази и как ще ви изиграя само ,че скъпи ми другарю Бойко този сценарий вече сме го виждали и неведнъж е разиграван от други твои другари абе не разбра ли бе бойко -бойченце ,че си политически труп и каквото и да кроите с плевнелийчето не хваща декиш вече...

на тия отлюспените трябва да им сложим един лозунг-ИЗГОРИ ЗА ДА СВЕТИШ в мрака ако се сещате какво искам да викажа драги другари и другарки те ще да са троянския кон ,пръта в колелото на бсп и дпс и прочие бла бла глупости които само един болен мозък може да роди -Б.Б.

ами че това са поредните машинации на другаря Б.Б.,внедрява свои сред врага ,уж отлюспени-да ама не стари комунистически трикове използва приомите на тодор живковото време -в стил Авакум Захов я па вижте колко съм умен ази и как ще ви изиграя само ,че скъпи ми другарю Бойко този сценарий вече сме го виждали и неведнъж е разиграван от други твои другари абе не разбра ли бе бойко -бойченце ,че си политически труп и каквото и да кроите с плевнелийчето не хваща декиш вече...

Днес в София, от утре - в цялата страна!!!

Честито на ГЕРБ-ЕРУСТИТЕ.Един по-един докато останат - Борисов,Цветанов и другите там НАХЪСАНИ герберусти.Дано поне съберат ДЕСЕТИНА човека-да не се разпадне ПАРТИЙКАТА ГЕРБ.

Чул те Господ, НО... ти няма да дочакаш!!

Хайде и този "по лични причини" :-)

...следващото заглавие по темата ще е: "Трети депутат напуска групата на ГЕРБ"... И ТЕ ТАКА!

Предател. Вън от парламента.

Още един достоен български депутат, разграничен от зайчета на борисов!

...отстоен депутат ли??!

Групата на ГЕРБ е стабилна, ви казвам АЗ. Утре ще си тръгне още един и ние ще станем още по стабилни. Когато остане само Бойко и Цветанов ще сме най-стабилни ама в панделата

Много точен коментар.

Който е предател си е такъв. То си му идва отвътре. Така че никой да не се радва. Или пък ако е така да си спомни народната поговорка " Кат са радваш на къдрава п...а радвай са и на рунтав у...!

Супер! Само силни и можещи имат място в ГЕРБ!

и Бързи Смели Сръчни

мда ... майка му беше неква партийна клечка навремето от БКП в Костенец...после явно избута сина си напред

нда...ааа, те тези от ГЕРБ първо бяха в БКП и след това..... нали?

създаването на ГЕРБ е струвало около 110-120 милиона лева... за какви ценности говори тоя депутатин?!? все едно е бил толкова тъп, че не си е задвал никога някои от следните въпроси: - какво е необходимо, за да се създаде партия като ГЕРБ? - как пожарникарчето си е осигурил такъв медиен комфорт в продължение на почти 10 годни? - кой купи вестник "24 часа" около 15 Август 2012 г.?

Не знам колко милиона е струвало създаването на ГЕРБ, но знам, че напусне ли Б.Б. ще стане същото като с НДСВ. А колкото до милионите, то да си припомним какъв бе Б.Б. до момента на назначаване за Гл.секретар на МВР. Същият като Ст.Славов, Маджо, Маргините, Илиевите, Иво , Очите, самоковлията и т.н. То от там трябва да са и милионите с които Цвети Бориславова "купи" банката на Сл.Христов! Ма тогава никой не излиза на протести и окупации и т.н. простотии за София, че дори и от пожарникар го направиха генерал лейтенант, който уж не вземал заплата, а я дарявал! Даму се чудиш как си е купувал пурите по 60-80лв едната!

ако им се отнеме опцията на дупетатие от партийни да стават независими ще следват две положения: 1.ще стане ясно коя е партията -подривник! 2.ще си траят до края на мандата. след като напуска парламентарна група и партия,значи напуска и парламента и следващия в листата заема неговото място!!! партията ,която предложи мажоритарни(не частично) избори и има заложено в програмата си "депутатите без имунитет" ще получи моя глас!!!

Чудо голямо.Хамелеони колкото искаш.Орешарски-СДС,НДСВ,БСП-важни са парите,а не цвета. Христо Бисеров-СДС,ДПС,който повече плаща. Йордан Цонев-СДС,ДПС Волен-СДС,Атака Местан-СДС,ДПС Цялото ДПС=ДС=БСП Пълна порнография.Тези политици са без всякакъв морал.Обикалят различните партии като леки жени,лепват се за този,който плаща повече.Това не са политици,а политикани.ОТВРАТ.Полезно е за ГЕРБ да се освобождава своевременно от боклука.

все тая важнотое че на тиквата тиквенското отроче се разпада кат пясъчна кула...

Я си виж лидера, тръгнал отСИК минал през Т.Живков тоест комунистите, после при царя а, после и примиер?

Хамелеони казваш? Ма като гледам, то те всичките дето си ги описал тръгват от СДС. Кво да мисля бе?

Не може да се отрече хитростта на комуно/ченгетата... Но, не са умни... Рано или късно по-голямата част българи ще схванат тези номера - "нови, различни партии", "напускания", "отцепвания" на депутати и т.н. Всичко си има край... включително и комуно-номерата.

а дано, ама на дали....

Връща му се на Борисов за това, което прави, докато управляваше. Още колко ли депутати ще напуснат парламентарната му група?

Гнилото само се отделя от качественното.

цяла гнила парл група мноу густо майна

Не само избирателите бягат от ГЕРБ, а и депутатите им. Накрая ГЕРБ ще остане само в историята ни.

Преди 24 години БКП приемаше в редиците си само хора с препоръка.Членската маса наброяваше половин България,към 2 млн.Останалите,необхванати в партиините редици,бяха доносници.Прекръстеното БКП в БСП,днес,не подбира.Погледнете подкрепящите контрапротестиращи-неграмотни,цигани,рецидивисти,сводници.С какво ще остане БСП в историята?

2 млн га ма няма явно си учила история я в НБУ я в ЮЗУ

И оставка на Цветанов вече няма да реши проблемите на ГЕРБ.

Боко и Цецо може само да съжаляват за изразходваните напразно средства за протести.

Да бъдем реалисти! ГЕРБ няма бъдеще. Това е лидерска партия, която се крепи единствено и само на "обаянието" на лидера си! Да е жив и здрав Бойко, много направи наистина за тази партия-създаде я, укрепи я, разви я! Но! Нейното съществуване зависи от моментното състояние на рейтинга на вожда. Този рейтинг ако пада, то и ГЕРБ се срива, ако е ок, то и тази партия е ок. Да, но Бойко не е вечен. Да не се заблуждаваме. Не говоря за физическо съществуване- нека да иляди, ама откъм идеи, откъм присъствие дава, и ще дава фира. А с това и ГЕРБ ще потъне. Да, Бойко беше на върха, да, той още се ползва с уважението на немалко хора, но те намаляват. Рано или късно дясното пространство ще се съвземе, ще привлече лутащите се, които сега подкрепят единствената според тях алтернатива на лявото. Това още повече ще напълни "лодката" на ГЕРБ. Всъщност, какво ще стане, бъдещето ще покаже. Да сме живи и здрави всички! И леви, и десни, и българи, и арменци, евреи, турци, цигани, помаци. Пък да вземем да поработим вече за България!

дпс купуват предатели с пари който после ще си възстановят от данъците на малките българчета с робски душички. имали някой които смята, че този левент е напуснал партия по съвест а не за няколко стотин дребни жълтизи

Още много депутати ще последват Г.Марков и С.Танчев, защото почват да осъзнават, че техните лидери в лицето на Борисов и Цветанов са най-големите мафиоти в страната.

Герберите видяха, че техния политически кораб потъва и започнаха да скачат от него.

Разпадането на Герб е вече факт.

В скрап-партията герб всички са такива.

Борисов се държи със своите депутати като със стадо, така че този акт първо на Марков, а след това и на Танчев е нещо естествено и той ще бъде последван от много други.

ivo10

И тоя ли е с тъмни петна в досието? Такива ги излавят и манипулират най-лесно. Може човека да е очаквал доста облаги от депутатството и да се е разочаровал. Плъховете да напускат.

Аста ла виста герби!

Така както е тръгнало до 2017 година ГЕРБ ще остане без парламентарна група

Това е началото на края на ГЕРБ.

Ех, сложна работа.Та те го казаха вече, когато ГЕРБ управляваше, такива "Отцепници" Нямаше.Сега, ще ги Има. С ГЕРБ привършваме, както с НДСВ. Сега е въпроса, кой ще се опълчи срещу ВЕЧНИТЕ КОМУНИСТИ. НЯМА. Колкото и да ви е тъжно.

Ами прави са хората,дойдоха на банкет,пък шведската маса я няма,чакаха,чакаха,сега си тръгват,пак дълго издържаха

А защо се кандидатирахте бе мунчовци. Ако бяхте против, трябваше да го кажете преди да влезете в листите. Сега когато е седнал на кошницата с подаръци, всеки може да се прави на дисидент. Може и свекървата му Попова сега да се направи на дисидентка и псле да я видиме вице на Калфин.

Станишев изигра всички и противници и негови партньори. Има много зависими в ГЕРБ, които ше напуснат парламентарната група. Така, те няма да бъдат съдени или ще бъдат купени. Какво печели БСП? 1. Ще се освободи от зависимостта на Атака и ще спечели овациите на ЕС. Атака ще бъде завряна в миша дупка. 2. Ще изпрати много депутати от ДПС за разследване и така ще държи в подчинение ДПС и най-вече ченгетата Доган и Местан, които ако се опънат на Станишев ги чака същото - затвор. 3. Ще принуди Цветанов да напусне и по този начин ще превърне ГЕРБ в беззъба партия. 4. Никой няма да може га се опълчи срещу кръга Коппоративна банка, който вече закупи 47% от Петрол АД. 5. Всички противници на Станишев в БСП ще бъдат смазани, защото ако не млъкнат ги чака затвор. 6. Всички привърженици на Станишев ще му пляскат, иначе ги чака разследване от Цацаров. 7. Орешарски ще слуша, защото иначе и него го чака затвор. Вся власт - в Станишев.

Станишко е хитро Биробиджанско евро-соц човече. Тези всички са хитри, злобни и алчни. Сега 4 години какъв купон ще има, ехехее...

Цветанов - тъпата търновска пръчка едни партийни зъби - да ти умре оная работа

ВСИЧКИ МИШКИ ИЗБЯГАХА ОСТАНАХА САМО ВЕРНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА В ГЕРБ

Като говориш за честност - Цецко ли визираш?!

пръдня боя не ваща но се чува и най лошото миришеееее

в герб само Боки и Цвъки са честни! Само те ще останат.

"Тогава той бе председател на комисията по европейските въпроси, но след скандал с поправка Закона за контрол върху наркотичните вещества беше отстранен от всички постове. За Марков пък се разбра, че е бил разследван за ДДС измама..."

досега не бяха познати на хората? Депутат, който не говори в Народното събрание, винаги ми е съмнителен. Или е и прост, или е много хитър и подъл.

Защо такива "хитри и подли" са депутати на ГЕРБ? Нали ГЕРБ трябваще да внесат морал в политиката? Това определено не са морални хора, но кой ги подреди в листите на "моралната" групировка ГЕРБ, както я нарече Стичков.

Явно идват избори ,до като обиколят всички партии ще дойде за пенсия или за затвор . Покойният Карамански беше казал "- едно прасе колкото и добре да живее ,рано или късно го колят.

Колко ти платиха бе, келеш?

Преди време бях написал, че едно малко кафене ще ви е достатъчно за провеждането на сбирките партия ГЕРБ. Едно малко кафене, с две-три маси ще ви е напълно достатъчно да поберете членовете, симпатизантите и младежката организация. За да не прозвучи като заяждане, ще ви кажа и защо ще стане така - просто нямате визия, нямате идеи, нямате предложения за нещо добро, което да се направи на територията наречена България, така че хората обитаващи тази територия да живеят по-добре. Вашата визия по този въпрос започва и свършва с вас. КАК САМО ВИЕ ДА ЖИВЕТЕ ПО-ДОБРЕ. Всъщност не направихте нищо за тези, които евентуално биха гласували са вас. При това положение, дори да изкарате най-интелигентните и най-красивите на улиците, шансовете ви клонят към нула. Вие сте поредните, на които ще кажем СБОГОМ и не се връщайте повече.

Защо трябва да остане в парламента като независим?! Щом е избран от една партия, значи, трябва да напусне парламента и мястото му да се заеме от следващия в листата на същата партия, защото е гласувано за партията, а не персонално за "народния представител"!!!

Що не пита това, когато Боко и Цвинокио платиха за разбиването на групата на Атака и РЗС! А що, нали си принципен?

може ли бойко да следи всички структори това го правят по места червени боклуци