ГЕРБ даде Морфов на комисията по дискриминация заради "гербаджийски боклук" към Будинов

"Считам за недопустимо ограничаване на правото на труд на който и да е български гражданин на основата на неговата политическа принадлежност", пише в жалбата Десислава Атанасова

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ даде Морфов на комисията по дискриминация заради "гербаджийски боклук" към Будинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Морфов е рядък български талант а ти си една елементарна женичка ,това ми напомня заяжданията на Славчо чалгата с великана ЛИЛИ ИВАНОВА

Нова конкуренция в ГЕРБ срещу ПКП Карянчева от Кърджали се очертава ПДП от Дулово Деска Аранасова.Със съскането си по медиите и парламента тя ,,вдига” негативния имидж на Борисов и патията Му.Браво Деси браво Атанасова -ПДП на Бойко.

На хора на изкуството най-правилно е да не им обръщаш внимание. Всичките са емоционално неуравновесени :)

Десито някак си започва да заприличва на някогашната Цола Драгойчева от БКП !

Жълтопаветния умнокрасивитет вместо да потъне в земята от срам и да се разграничи от тази тикви (Морфов и жена му), наглее с няква статия в един дневен вестник какво не се видяло и чуло в записа. В статията други жълтопаветни боклуци се опитват да омекотят постъпката на неизтрезняващия им шеф. Жалк картинка!

гати говедото е тоя дзумпел от снимката!

Във всяка нормална страна Морфов би бил пътник. България очевидно не е нормална страна. Кой плаща на тия 10-15 трола дето цъкат минуси ??? Какви идиоти сте да си давате парите за такава кауза пердута.

Морфов трябва незабавно да бъде уволнен, защото е позор за театъра и за една евроатлантическа страна. Плагиат, бездетен комедиант, подмазвач на лъжедемократите от ДБ.

Морфов трябва незабавно да бъде уволнен, защото е позор за театъра и за една евроатлантическа страна. Плагиат, бездарен комедиант, подмазвач на лъжедемократите от ДБ.

Имал е предвид ,че по времето на ГЕРБ в България , ония педали внесоха хиляди бали евробоклук. Връзката е пряка !!!

Разсмърдя,че и тези,които не знаеха,че що е гербаджия е боклук и те разбраха.

Тая гарга с дълъг клюн и лъскава черна коса е най-отвратителното същество на света подмазвачката на блок шефа на мафията сраснала се с държавата в тъй наречената мафиотска пирамида герб както се изрази иван костов по btv пред георги любенов че герб са пирамида на мафията и това същество е тръгнало да дава квалификации за други хора а самото то е червей в калта толкова му е нисък морала

Гербаджиите не са го дали на съда за обида обаче, сиреч - знаят си, че са боклуци, ха ха ха ха!

да ме дадеш на комисията по дискриминация "гербаджийски боклук" към курвата и оплескана със сперма по устата Десислава Атанасова.

Всички тролове и защитници на Моркооф имат рахит на китките и сърбеж в кафявата точка

Дъно. И под дъното-Морфов.

ГЕРБ.

Както винаги МОРФОВ е абсолютно точен в изказа си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Морфов партиен секретар ли е или е режисьор ?

И двете! И партиен секретар,и партиен режисьор ! И най-вече лигльо и пияница!

Деси беш най-добрата юристка на русенската психиатрия.

Русофилска подлога, марш от България, нали руснаци са му работодатели

Злите хора Господ ги наказва със стерилитет, за да се затрие злобата им!

ДАНС трябва да разследва БТВ и НОВА, дали са получавали дарения от Нексо, или фондацията Америка за България, защото оглушително мълчат за нарушенията на конституцията, гафовете и престъпленията на Кирил Петков, Асен Василев, скъпият му Спецов, семейство Лорел, Лена Бориславова, Рашков и 19-те му имота със странните транзакции към градинаря му...Всички, които се хвърлят на врата на Киро просто, чакат от него обещани пари. Като синът на Катя Евро, който води сутрешно предаване. Колко унизително, да целува Киро парапета по врата.

Глупака си е глупак, този който подкрепя Деса общата и миризливата е точно такъв.

На плазмодия Морфов му бяха добри ГЕРБ, когато подаде молба до Рашидов, да го назначи директор на театъра.

Павче, получи ли схващане на пръстите чак до шийните прешлени от защита на идола ти - тиквата :)

Тапаааа, не се прави на хитър, Тапа!

тапанар

Павче, и аз не харесвам морфов, ама яко двоен аршин. Разбира се, с подкрепата на прокуратурата на идола ти. Тиквата каза къде по-тежки и обидни думи към конкретни лица. А то, че гербаджиите били боклуци. Боклуци са, да съдят и мене тогава, хаха.

ДАНС трябва да разследва БТВ и НОВА, дали са получавали дарения от Нексо, или фондацията Америка за България, защото оглушително мълчат за нарушенията на конституцията, гафовете и престъпленията на Кирил Петков, Асен Василев, скъпият му Спецов, семейство Лорел, Лена Бориславова, Рашков и 19-те му имота със странните транзакции към градинаря му...Всички, които се хвърлят на врата на Киро просто, чакат от него обещани пари. Като синът на Катя Евро, който води сутрешно предаване. Колко унизително, да целува Киро парапета по врата.

Тази що не се запише на курс по откуткудякване на тембъра.

А ти на ума

Вежди, като назначи Морфов, не беше ли герберски боклук?!

А Бойче кога за ПКП и оправям ги с двеста,размазвам ги и т.н.

Това беше манипулиран запис хахахаха

Баси и скуката... Детска радост, шарени бонбонки!

а това на смимката не е ли боклук? или греша?

Това на снимката е дуловска мас тия

това на снимката е жена ти въшкар

Тоя Будинов е леке и слагач. Допускам , че верно се е пазарил да се "отрече" от Герб само и сдамо да се сложи на новите силни. Той вероятно затова е и отишъл при гербаджиите, зашото те са били силните на деня. Будинов излъга преди време че Сидеров го е ударил ( оше един ненормалник), което показва , че и той не е цвете. Само , че в случая Морфов го "наказва" за това , не зашото е продажна, лъжлива курва а зашото е от друга партия. Морфов е бай никой да съди и да решава кой къде ше членува, коя линия на метрото ще ползва или дали ше яде свинско или ше бъде вегетарианец. Дано Ви уврат простите глави, че нова диктатура на пролетариата ( този път диктатура на умно красивите), ше ни дойде множко.

Ау, префинен герберастки трол. Браво, но не ти мина номера.

Минава му номера, защото е прав! Морфов в прав текст си казва, че не харесва ГЕРБ и това е проблем за харесващите ГЕРБ! Чист проба дискриминация, щом харесваш ГЕРБ, ти си лош!

Днес е срещу ГЕРБ, утре ще е срещу друг. Всеки човек сам трябва да реши кой да подкрепя. Това е смисъла на демокрацията

Да знаещ, не е случайно, че всяко второ прасе в България се казваГошо.

Тази усойница са я изтипосали и на фото.Като я види човек се чуди как се е пръкнало това змйче. Не дай боже да я чуеш Деса с пискливия глас и ти е ясно защо Бойко е прибрал юрисконсултката от психодисоансера в ГЕРБ.

Виж ся, който има проблеми, да си ги решава! Не сме длъжни ние да ви мислим!

Кривак Биков обиден ли е ?

Сега той ще замести Будинов в Хъшове.Ще играе говорящи храстче.

Деси къде си ????? През периода на действие на 48 -мо НС бяхме свидетели на безкрайните спорове между различните партии, то не бяха провокации и компромати, а за народа оставаха само сухите комати. А сериозните проблеми в страната не мръднаха и на йота. Такива са демографския проблем, енергийната криза, приемане на закона за държавния бюджет и така нататък. Демографския проблем трябва да се посочва и в цифри, за да придобием по-реална представа за неговите измерения - всеки ден в България умират средно по 400 човека, пък се раждат средно по 140 бебета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Иначе в 48 - мо НС харчим по 875 000 лева за три дни докато изберем председател на НС, ама тази сметка дали им е ясна на тези хубавци по-горе на снимката ??????????????? И отново пак нови 100 милиона за новите избори !!! 35 партии ще се редят в изборните листи !!!!! И в крайна сметка тези така наречени депутати, като не можаха да сформират редовно правителство, пак на опашката да "чепкат" проблемите !!!!!!!!!!!!!! Баста, няма смисъл да гласувам, а ще си пасувам !!!

Тия тролове, които цъкат плщсове за простотията на Морфов, верно ли си мислят , че някой може да им се върже и да приеме че има подкрепа за него ? Чудя се как им плащат. Нали Нексо не е вече в играта ? Гербаджиите , че не са цвете , не са. И те са правили съшите простотии. Всички са го правили и продължават да го правят. Иначе министерствата и обшинските администрации нямаше да са пълни с партийни калинки. Само , че го направиш в Народния театър, че и да събереш екипа и да им говориш с този назидателен тон едва ли не "опичайте си акъла акои искате да имате работа", Това ни връша в годините на партията-майка. Трябва да си много прост или надрусан за да приемеш , че това е по-малкото зло.

То в ГЕРБ половината са от партията майка.Като започнеш от Борисов .

Абе, какво стана с “въстанниците” и смрадливите протестъри от миналата година дето 5 човека блокираха кръстовищата! Нали бяха “народа”? Май суверена ги изчегърта! Що пари се потрошиха от олигарсите и Мафията за протести и бомби! Мая изчезна, Хаджи Генчо адвоката на дявола “бореца за демокрация” дето хвърляше домати, яйца и пилешки бутчета, сега гледа като припикано мушкато! Що хранителни продукти отидоха зян. Тогава при Борисов всичко беше евтино. Сега при Радевата хунта цените на храните са космически и ме е яд за тоновете домати, хиляди яйца, риба и пилешко съсипани от “въстаниците” Можеше сега да нахранят с тях децата от приюта на отец Иван! Комунисти и мафиоти, сър!

Мнооого ги боли истината боклуците от гроб! Да защитим народа и финансите на България от гербаджийските свине! Да ги изпратим на съд! Нека има бъдеще за българите!

По голям боклук от Александър Морфов няма! Пълен некадърник!

Това си ти смръдльо от септичната яма.

А, Сашо Морфов е обикновен бездарник, лежащ на Стара слава. Последната му сносен проект беше в далечната 1999, когато алкохола не беше го разложил до толкова, а все още само го стимулираше.

Морфов е самозабравил се простак,пиян,червен боклук раздаващ правосъдие.

Мафиотката атанасова обслужваща туморното образование окрало българия наречено герб с физиономия на граблива птица освен да грачи нагло нахално и просташки и друго не може и то предизборно пфу на такива като ния

За пореден път се доказа, че Ямбол е селско-катунарско селище и там освен кукери и кукерки - друго няма

А Дулово е център на просветата.

Дори през тъмния комунизъм, селяните с галошите без образование не са си позволявали да сквернят сграда с такова качество и значение. Дойде ямболският селяндур и надраска интериора на театъра, интериор и сграда, надживели няколко поколения глупаци-СашоМорфовци.... Даже правешкия селяндур, който влезе в Българската политика с кравешка тор по обувките - беше по-културен от ямболският алкохолик

Тая на снимката е мегак разлива проста нахална граблива птица под слонена от шефа на мафията в българия бойко борисов в неговата мафиотска пирамида за да играчи силно там предизборно да грачи да грачи дано гръм да я удари

По си зле и от Морфов!

А пък ти си сляп за истината

Не му обръщайте внимание! На Морфов му лопа дъската! Червен боклук!

С удоволствия бих гласувал за партия на Морфов!

Ако беше в Щатите, Франция или Германия, такъв циркаджия, като този кукерско-ямболски циркаджия - морфов ; щеше да е изхвърлен от Народният театър още като надраска вратите... На историческа сграда от национално значение да драскаш с флумастер по вратите, все едно си на 16.... В Русия щяха да го пратят в лудницата

Руснаците ще се окажат най-точни!

Само така за простакът драскащ по вратите на Народния театър като в градски кенеф,пиещ като казак и с каруцарски език!

Тия пук много обидливи, като ги кажеш истината в очите!

Комисия поне 4 милиона българи

Комунистически ченгета като Толева направиха партии и еб@ха мамата на България.

Да се чете Тиквата, не Толева.

Ма ти надрусано ли бе. Какобърка Тиква с Толева ?

Според едно старо сказание имало през турско едни братя Чапърови от Ямбол,които търгували със зърно,но се преселили поради ред причини във Влашко,и по-точно в Браила,където имали разбира се и подобаващо голямо имение за богатото си положение,в това имение те имали някаква стара постройка,която оставили за хан,та...точно там бил и Странджата,а покрай него и...хъшовете се завъртели,да не ходят хептен немили- недраги по браилските улици,и да не правят зулуми....,а сега се нароиха славчовци,морфовци...тази история я чух във влака за Бургас....ама преди бълдър години....

Точно пък тия ли намериха да се жалват. Дето нацвъкаха навсякъде малограмотни и крадливи гербаджии.

Сърбайте сиропа на Десито буклуци а на Боко яжте салама

Само да има чалъм ще изсърбам и сиропа и сока на Десито,и със сигурност ще си заслужава!!!......

И поради каква причина се налага председателката на ПГ герб от името на Партията да сезира комисията вместо този Будинов като частно лице по частен казус? Актьора какво, прекалено срамежлив ли е за тази работа!? "Считам за недопустимо ограничаване на правото на труд на който и да е български гражданин на основата на неговата политическа принадлежност" А нима режисьора да няма правото да "ограничава правото на труд"(да уволнява/премахва) на всеки актьор поради каквато и да било друга причина? Пък и мислех че подобни казуси и разправии са нещо типично за актьорското майсторство? Пък и само го премахва от спектакъла който той самият води. Какво да не би да няма други режисьори и вече кариерата да е приключила за актьора след като открито е изключен от спектакъл само поради вижданията на режисьора? Между другото от отдавна е практика на фирмите да следят работниците си какво пишат по социалните медии и ако нещо не им хареса да го уволнят за това. И проблем няма сигурно защото комисията за нищо не става и защото искът не е от името на нечия партия.

съвсем точно, без грешка.

На другарят Морфов,баща му е военен,следователно комунист,а майка му е учителка по руски език!!! така че защо въобще се учудваме на сталинисткото му изказване?!

Изказването му е изцяло в стил "Който не е с нас, той е против нас"!

То пък на огромна част от гербавите добре, че потеклото им е от хамерика, като вземем за пример Боко - с баща офицер и майка учителка, а той - най-младият комунист сред пожарникарите!

това ми харесва ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУК

Като обвиняваха жълтопаветниците, че са либерали с болшевишки манталитет, аз се обиждах, защото имаме общ произход! Но се оказа, че аз съм бъркал!