Коментари - Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат | Днес.dir.bg

Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат

Води се тази битка, макар че не смеят да я обявят, считайте, че щом като я търсят, ще я получат. Това заяви президентът Румен Радев по повод атаките от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат | Днес.dir.bg

Коментари

Много насериозно се все генерала,забрави че трябваше да бъде обединител на нацията.

На пишещите тук ще припомня, че именно генерал Радев е назначил любовницата си за ПР на ВВС, това какво е?, а кой назначи сега тъщата си в Президентството?????

Безумно говорене ! България няма нужда от битки и войни - най-малко идващи от президентската институция. Политиците по върха да се вземат в ръце , да изхвърлят конфротационната риторика, да успокоят обществото и да заработят за всички българи , подтискайки своето его .

Генерал е бил в казармата, в момента е президент и не може да се държи с държавата като с казармата си.

генерале, роденият да лети, не може да пълзи!

Народът обича Радев видя се това на президентските избори. Освен Герб срещу президента активно се изказват на Прокопиев хората от Да България.

МОЯ СЪВЕТ Е ПРЕЗИДЕНТА ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ ГЛУПАЦИ- АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ

Радев крещи на българите - не разбирам нищо, но го върша убедително. Избраният за президент политик - аматьор за какъвто той сам се определи предизборно продължава да трупа грешки докато се учи и не показва да е научил нещо от политиката. За съжаление някои от грешките могат да ни струват много пари , а други много нерви. Ако продължава така Радев вместо спасение за каквото го припознаха някои българи ще излезе проблем за българите, който те трябва да решат за да вървят напред. Решение ще се намери. Радев не е първият аматьор-ентусиаст в политиката.

даваи Pумене и ас ша помагам да я изринем тая гнилоч продажна..

Това ми напомня една песничка на AC/DC. Батко ми Румен определено не слуша Чалга, както Суджуците.

ОПГ ГРОБ и БАНКЯНСКИЯТ КАФЯВ БАБЕК СА ОБЯВИЛИ ВОЙНА БГ И БЪЛГАРИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА.

Да почти като в матушината ви Путина

Зеленият чорапогащник пак се обажда неподготвен. Не е разбрал ,че БГ е в Нато и самолетите са Ф ,а не Миг.

На Румен Десин май не му е ясно за какво е избран и какви са му правата и задълженията! Ако нарича депутатите беквокали май е забравил че сме парламентарна република и че не би трябвало да може Борисов да ги "озаптява"! Че селския бек Десин няма откъде да ги знае тези неща е ясно но май и той не може да се ориентира Курнелия ли да слуша, Десито ли или пък предания на Масква Иво Христов????? И каква война търсиш бе "президенте" с най-голямата партия в България???? Ти трябва да градиш мостове а не да палиш огньове!!!!

боко е дебело селянче преяло с суджук и не знае нищо и никой,дори не е член на герп и не познава съпартииците си,амнезия селско катърче

Нещо не мога да те разбера бе човек ,ти да не си от съветниците на Десин????

СЕ ВЗЕ НАСЕРИОЗНО КАКТО ПРАВЯТ ЛУДИТЕ КОГАТО ИМ ДАВАТ ТРИБУНА ДА ГОВОРЯТ. КАКВА НАГЛОСТ ОТ ЕДИН ТЪРТИЙ И КУХ ФАТМАК. РИТНИЦИ В ДЕБЕЛОСЕРЕСТИЯ ЗАДНИК Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД.

Абсолютна грешка /поредна/ на народния избор.

колко са загиналите летци - стотици и то не във война. Има ги по месеци и години. И повечето са искали да спасят самолетите - не са катапултирали. Предлагам като вземете властта с БСП, а това както сте го почнали може и да стане - тогава купете самолети. Така и така ще фалирате държавата както винаги при ваше управление.

сигурно разбира от авиация и самолети но трябва да разбира и от финанси. Кво иска да фалира държавата ли? Това са милиарди - за какво, да поддържаме НАТО - колко самолета имат Русия и Турция? Барабар Петко- Румен с мъжете. Я по-спокойно. Вие комунагите казвате, че асфалт не се яде ама препускате по магистралите. А аз казвам - самолети не се ядат.

За каква битка говори "селския"? Нали той трябва да е омиротворителя на нацията? Той още ли е в армията?

че си президент само на бесепарит, не на герберчетата като мен, които са гласували за тях, а ние ко праим - втори президент ли да си изберем?

президент от този. И защо е толкова обидчив и докачлив.Ама кой го закача бе - измислени истории, ще помисли човек че е обещал на шведите, дори че е взел не дай Боже и пари. Това не вярвам, ама много се пали бе. Кво си мисли - не е президент нито на Русия, нито на Щатите - трай си -ролята ти е да ходиш насам-натам, да се снимаш и да публикуваш снимките си.

И сигурно не разбира от авиация и самолети !?!?!? Смешен сте !!!!

не,не разбира от авиация Pадев,не разбрахте ли че летец-герой на бг е боико селското пожарникарче ,професор и доктор на науките,боко тикваров е най,най,най

радев с тебе съм

какви битки са ти в главата. Човече, ти си президент, обединител на нацията и лицето, което за 4 години я представлява. Другите въпроси ще ги оставиш на правителство и парламент.

и пиарка да имаш за съпруга никога не е късно да станеш за резил.

беше ТАНКИСТ! Тогава - тъжна ни майка. Голямо благодарско и на Нинова и на Рашетников че не предложиха такъв, че то при всеки случай нямаше да има и нужда от "нека танковете да дойдат!"

Хайде селски, обявявай война и да тръгваме, да тепаме и УТЕПАМЕ КОМУНИСТИТЕ ДО КРАК, че ни се повръща отдавна от САБОТАЖИТЕ им, ОТ ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ им, че дърпат държават ни все НАЗАД И В БУНИЩЕТО!!! Та ДОКАТО НЕ УНИЩОЖИМ и последния комунистически червей, няма да има мира в държавата ни, ха сега селски си помисли С КОЙ си и на коя чума служиш!!!

единият рекъл нещо, после другия и т.н. а в това време геноцидът продължава и робите спят сладък сън омаени с празни приказки, дори не за доходите им става въпрос, а некви там тинтири минтири.

замерят се с празни приказки и кво, нищо.

Българи, спите ли? къде са парите от КТБ? Магистрала Струма? НДК-кво стана тоя Борш къде е? Лазаров на АПИ не е ли подсъдим? Както и Д.Добрев, Трайков, и повечето??? Коьорфишеци ни хвърлят-активни разработки????

Само така генерал Радев.Без бой няма развитие. Тази ,,нежна " революция е за педалите. Бой до тоталното унищожаване на шайката герб.

Със зелени чорапи или с червени прашки да ги бие , или само с дългия език ?

Избрали сме точния човек за Президент на България

Президентът Радев е на светлинни години от мутрите и като интелект и като образование и като морал и като подкрепа. Дано не си прави илюзии, че бандитите ще си тръгнат от властта след избори. Бандити се озаптяват с пранги и решетки.

Генерал Радев не се бои от нападките на креатурите на генерал Тиква. Всяко изказване на Президента срива ГЕРБ все по-надолу

Голямо браво господин Президент.

За кво браво бе мидо? Нещо добро ще направи ли курнелското протеже с войната си? Някой ще спечели ли от тая тъпотия?

По делата му ще го познаете тук, в САЩ, яроста срещу министър Нечев Заради некомпетентност номинира- ните го се отказват от Радев и се перчи, че ще води война явно се е самозабравил. Включва се в отбора на г-жа Лъжа и ДС за изопачаване на личности и дребнавости Защото страната се развива добре, а една от опорните точки на дкп.дс.бсп е лоши резултати и беден народ за да има носталгия по социялизъма! Бог наказва и незабравя грехове!

Човече, ти на кой свят си ?? я вземи се огледай малко ....

Виж комуноид: БВП е с ръст 4% и е по-голям 400% от соца през 1988г инфлация 1%, фикс резерв 13милр безработица под 5,2%, мин заплата 420лв при соца. бе 40лв. мин. пенсия 200лв при соца бе 18лв Санирането икономии на ел енерг. 1000мегвата колко ед. атомен блок Построено - Мост 2 на Дунав, метро най хубаво в ЕС Барозо, магистрала до морето за 600милн /480 от ЕС/ бсп с португалци за 3000милн такса много пречиствателни станции и море без фекали, спортни зали, магистрали Люлин, околовръстни в гр., магистрала Струма, много гл. път. променени градове с пло- щади, улици, транспорт, паркове, Бум в туризма 8милн при соца 0,5 Бум археология световно значима Мн. нови черкви и основен ремонт. Мн.молове, детски градини, спортни съоръжения и т.н. ... Какво създаде бсп.дс. нищо 00 само кризи- Лукан, Жан, Серго, Орешара и... ?Нинова и ТИ какво създаде освен гадости 00?

какви битки, какви три милиарда самолети, повечето градчета в страната са със затихващи функции, от ден на ден все по-празни и бедни. За да имаме силна отбрана, трябва да имаме силна икономика. Без икономика няма нито пари за оръжия, нито за пенсии, нито за нищо.

Не са в моя сметка над 40 милиарда лева из банките. Кой ви пречи..

по-добре да си мълчи,кога стана циганин,кога му почерня задника,до миналата година ,никой не беше и чул за него....компетентен е само изказвания свързани с армията...

Излетете високо, Генерале!!! На бой! Искаме референдум за президенстска Република, Генерал Радев е Човека!!! Нищо друго, освен президентска Република не може да следва след това позорно управление, на глупави, грозни хора!

кой ти пплаща,да искаш такива щуротии,ако става за въпрос даже и президент не ни е нужен,една само лапаща пари институция...

Оставка на ГРОБ! Тиквун в затвора!

Не съжалявам, че гласувах за Генерл Радев. Зад теб сме. Долу кликата ГЕРБ.

Aко,бойко наистина не спре "беквокалите си", ще си има големи неприятности!! Hадушвам, че точно срещу зимата и с наближаващото председателство на страната в EC,... бсп-то, няма да пропуснат възможността за някой кален, долен номер!! A пък дпс, и "останалото" от демократите заедно с Mарешки, също недолюбват герб!? патриотите и сидеров пък са:... "и ти ли,.. бруте"?? Oсвен това, зад гърба на президента стоят милиони избератели които го избраха и подрепят!! Tака, че въобще не е момента за война между герб и президенството!! дано го проумее и спре тези изцепки на цветанов и другите "предани" съпартийци!!;);)

Илияна Йотова БСП 10 Септември 2016 "Йотова към Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! Избраната за кандидат за вицепрезидент от БСП Илияна Йотова демонстрира огромно самочувствие и предупреди бъдещ си началник Румен Радев да не се противопоставя на партията. Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: "И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено" Оказа се, че от "независимия" президент Румен Радев, "бореца" срещу статуквото, нищо не зависи! Оказа се, че Румен Радев е поредната кукла на конци! Радев е мъжката секретарка на Йотова и Нинова! ЧЕХЛЮТО на БКП

Хахах, Чехлю е един и неповторим, любимият на цял народ Плевньо.

"Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат" Абсолютно НЕДОПУСТИМО изказване! КОЙ СИ ТИ БЕ РАДЕВ ? Радев НЕ Е ИЗБРАН за да води битки с този или онзи! Радев НЕ Е ИЗБРАН за да се МЕСИ В РАБОТАТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ! Радев ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ПОЗИЦИЯТА СИ, ДАДЕНА МУ ОТ НАРОДА! Правителството е АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА и е избрано от народа за да УПРАВЛЯВА държавните средства, да ИНВЕСТИРА, да ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА! НЕ СУЛЮ ПУЛЕВ РАДЕВ! А ПРАВИТЕЛСТВОТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!

Ако няма пари за самолети купете хеликоптери, бе!

Истинската битка е: от едната страна са Р. и Бой. , а срещу тях е Цв.Цв. от друга страна. А вие се дърляте за глупости. Най-после имаме президент, с който да се гордеем.

Какво да говорим за Радев,дето жена му искала да и викат "генерал Деси".Тези като се качат някъде и се побълкват

Не че е нещо ново, но надпартийният президент на всички българи, който (би трябвало да) олицетворява единството на нацията се хвърля в партийна битка, сиреч става противник на няколко милиона негови сънародници и следователно разединител на нацията. А това вече е конституционен проблем. Както можеше да се предполага и по-рано Решетника още веднъж доказа, че е враг на българската държавност и внедрена руско-комунистическа подлога!

ГЕРБ ще ЗАГУБИ ако се изправи в битка с РУСКОТО ПРОТЕЖЕ РАДЕВ! Зад назначението на Радев за президент на руската губерния "Булгаристан" стоят ПУТИН и МОСКВА! ген. РЕШЕТНИКОВ 24 ноември 2016 "Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова. Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия" РУСИЯ ЗА ИЗБОРА НА РАДЕВ 14 ноември 2016 "Руски политици: София е наша. България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят. Този коментар за изборите в двете страни, направен пред РИА Новости, принадлежи на председателя на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД) Леонид Калашников" 13 ноября 2016 "МирНаш: пропутинские кандидаты близки к победе в Болгарии и Молдове. В Болгарии пророссийским кандидатом считается генерал Румен Радев. В обеих республиках парламентская форма правления, так что роль президента в государственно-политической системе не столь велика. Но избрание пророссийского евроскептика на пост главы государства может стать серьезным испытанием для обеих стран" 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов"

На прав път си. Гербаджийските мини гърмят една след друга.

Планът за дестабилизация на страната върви с пълна сила. Петоколонниците сега са се прицелили в Европредседателството. И смешникът-генерал си бута гагата където не му е мястото и пълномощията по Конституция. Жалко само, че нямаме правителство като хората, та да го постави на място.

Да направим референдум: "За какво да похарчим 3 милиарда лева" А) за изтребители Б) за пенсии В) партиите направо да си ги разделят и да спрат с глупостите

ако прибавим 4 млрд спестени от суджука, които наскоро ги отпразнува в тесен кръг в гърция, няма да се налага да избираме между А и Б, а В - направо на буклука

Корнелий

Ами да сложим и откраднатите 12 милиарда от БСП и 4-те от ДПС за последните 10 години и нещата си идват на мястото.

Да направим референдум: "За какво да похарчим 3 милиарда лева" А) за защитата на България от ново робство Б) за да се натъпчем като свини с ментелива храна В) партиите направо да си ги разделят БКП/БСП

Коментари - Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат | Днес.dir.bg

Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат

Води се тази битка, макар че не смеят да я обявят, считайте, че щом като я търсят, ще я получат. Това заяви президентът Румен Радев по повод атаките от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат | Днес.dir.bg

Коментари

Много насериозно се все генерала,забрави че трябваше да бъде обединител на нацията.

На пишещите тук ще припомня, че именно генерал Радев е назначил любовницата си за ПР на ВВС, това какво е?, а кой назначи сега тъщата си в Президентството?????

Безумно говорене ! България няма нужда от битки и войни - най-малко идващи от президентската институция. Политиците по върха да се вземат в ръце , да изхвърлят конфротационната риторика, да успокоят обществото и да заработят за всички българи , подтискайки своето его .

Генерал е бил в казармата, в момента е президент и не може да се държи с държавата като с казармата си.

генерале, роденият да лети, не може да пълзи!

Народът обича Радев видя се това на президентските избори. Освен Герб срещу президента активно се изказват на Прокопиев хората от Да България.

МОЯ СЪВЕТ Е ПРЕЗИДЕНТА ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ ГЛУПАЦИ- АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ

Радев крещи на българите - не разбирам нищо, но го върша убедително. Избраният за президент политик - аматьор за какъвто той сам се определи предизборно продължава да трупа грешки докато се учи и не показва да е научил нещо от политиката. За съжаление някои от грешките могат да ни струват много пари , а други много нерви. Ако продължава така Радев вместо спасение за каквото го припознаха някои българи ще излезе проблем за българите, който те трябва да решат за да вървят напред. Решение ще се намери. Радев не е първият аматьор-ентусиаст в политиката.

даваи Pумене и ас ша помагам да я изринем тая гнилоч продажна..

Това ми напомня една песничка на AC/DC. Батко ми Румен определено не слуша Чалга, както Суджуците.

ОПГ ГРОБ и БАНКЯНСКИЯТ КАФЯВ БАБЕК СА ОБЯВИЛИ ВОЙНА БГ И БЪЛГАРИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА.

Да почти като в матушината ви Путина

Зеленият чорапогащник пак се обажда неподготвен. Не е разбрал ,че БГ е в Нато и самолетите са Ф ,а не Миг.

На Румен Десин май не му е ясно за какво е избран и какви са му правата и задълженията! Ако нарича депутатите беквокали май е забравил че сме парламентарна република и че не би трябвало да може Борисов да ги "озаптява"! Че селския бек Десин няма откъде да ги знае тези неща е ясно но май и той не може да се ориентира Курнелия ли да слуша, Десито ли или пък предания на Масква Иво Христов????? И каква война търсиш бе "президенте" с най-голямата партия в България???? Ти трябва да градиш мостове а не да палиш огньове!!!!

боко е дебело селянче преяло с суджук и не знае нищо и никой,дори не е член на герп и не познава съпартииците си,амнезия селско катърче

Нещо не мога да те разбера бе човек ,ти да не си от съветниците на Десин????

СЕ ВЗЕ НАСЕРИОЗНО КАКТО ПРАВЯТ ЛУДИТЕ КОГАТО ИМ ДАВАТ ТРИБУНА ДА ГОВОРЯТ. КАКВА НАГЛОСТ ОТ ЕДИН ТЪРТИЙ И КУХ ФАТМАК. РИТНИЦИ В ДЕБЕЛОСЕРЕСТИЯ ЗАДНИК Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД.

Абсолютна грешка /поредна/ на народния избор.

колко са загиналите летци - стотици и то не във война. Има ги по месеци и години. И повечето са искали да спасят самолетите - не са катапултирали. Предлагам като вземете властта с БСП, а това както сте го почнали може и да стане - тогава купете самолети. Така и така ще фалирате държавата както винаги при ваше управление.

сигурно разбира от авиация и самолети но трябва да разбира и от финанси. Кво иска да фалира държавата ли? Това са милиарди - за какво, да поддържаме НАТО - колко самолета имат Русия и Турция? Барабар Петко- Румен с мъжете. Я по-спокойно. Вие комунагите казвате, че асфалт не се яде ама препускате по магистралите. А аз казвам - самолети не се ядат.

За каква битка говори "селския"? Нали той трябва да е омиротворителя на нацията? Той още ли е в армията?

че си президент само на бесепарит, не на герберчетата като мен, които са гласували за тях, а ние ко праим - втори президент ли да си изберем?

президент от този. И защо е толкова обидчив и докачлив.Ама кой го закача бе - измислени истории, ще помисли човек че е обещал на шведите, дори че е взел не дай Боже и пари. Това не вярвам, ама много се пали бе. Кво си мисли - не е президент нито на Русия, нито на Щатите - трай си -ролята ти е да ходиш насам-натам, да се снимаш и да публикуваш снимките си.

И сигурно не разбира от авиация и самолети !?!?!? Смешен сте !!!!

не,не разбира от авиация Pадев,не разбрахте ли че летец-герой на бг е боико селското пожарникарче ,професор и доктор на науките,боко тикваров е най,най,най

радев с тебе съм

какви битки са ти в главата. Човече, ти си президент, обединител на нацията и лицето, което за 4 години я представлява. Другите въпроси ще ги оставиш на правителство и парламент.

и пиарка да имаш за съпруга никога не е късно да станеш за резил.

беше ТАНКИСТ! Тогава - тъжна ни майка. Голямо благодарско и на Нинова и на Рашетников че не предложиха такъв, че то при всеки случай нямаше да има и нужда от "нека танковете да дойдат!"

Хайде селски, обявявай война и да тръгваме, да тепаме и УТЕПАМЕ КОМУНИСТИТЕ ДО КРАК, че ни се повръща отдавна от САБОТАЖИТЕ им, ОТ ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ им, че дърпат държават ни все НАЗАД И В БУНИЩЕТО!!! Та ДОКАТО НЕ УНИЩОЖИМ и последния комунистически червей, няма да има мира в държавата ни, ха сега селски си помисли С КОЙ си и на коя чума служиш!!!

единият рекъл нещо, после другия и т.н. а в това време геноцидът продължава и робите спят сладък сън омаени с празни приказки, дори не за доходите им става въпрос, а некви там тинтири минтири.

замерят се с празни приказки и кво, нищо.

Българи, спите ли? къде са парите от КТБ? Магистрала Струма? НДК-кво стана тоя Борш къде е? Лазаров на АПИ не е ли подсъдим? Както и Д.Добрев, Трайков, и повечето??? Коьорфишеци ни хвърлят-активни разработки????

Само така генерал Радев.Без бой няма развитие. Тази ,,нежна " революция е за педалите. Бой до тоталното унищожаване на шайката герб.

Със зелени чорапи или с червени прашки да ги бие , или само с дългия език ?

Избрали сме точния човек за Президент на България

Президентът Радев е на светлинни години от мутрите и като интелект и като образование и като морал и като подкрепа. Дано не си прави илюзии, че бандитите ще си тръгнат от властта след избори. Бандити се озаптяват с пранги и решетки.

Генерал Радев не се бои от нападките на креатурите на генерал Тиква. Всяко изказване на Президента срива ГЕРБ все по-надолу

Голямо браво господин Президент.

За кво браво бе мидо? Нещо добро ще направи ли курнелското протеже с войната си? Някой ще спечели ли от тая тъпотия?

По делата му ще го познаете тук, в САЩ, яроста срещу министър Нечев Заради некомпетентност номинира- ните го се отказват от Радев и се перчи, че ще води война явно се е самозабравил. Включва се в отбора на г-жа Лъжа и ДС за изопачаване на личности и дребнавости Защото страната се развива добре, а една от опорните точки на дкп.дс.бсп е лоши резултати и беден народ за да има носталгия по социялизъма! Бог наказва и незабравя грехове!

Човече, ти на кой свят си ?? я вземи се огледай малко ....

Виж комуноид: БВП е с ръст 4% и е по-голям 400% от соца през 1988г инфлация 1%, фикс резерв 13милр безработица под 5,2%, мин заплата 420лв при соца. бе 40лв. мин. пенсия 200лв при соца бе 18лв Санирането икономии на ел енерг. 1000мегвата колко ед. атомен блок Построено - Мост 2 на Дунав, метро най хубаво в ЕС Барозо, магистрала до морето за 600милн /480 от ЕС/ бсп с португалци за 3000милн такса много пречиствателни станции и море без фекали, спортни зали, магистрали Люлин, околовръстни в гр., магистрала Струма, много гл. път. променени градове с пло- щади, улици, транспорт, паркове, Бум в туризма 8милн при соца 0,5 Бум археология световно значима Мн. нови черкви и основен ремонт. Мн.молове, детски градини, спортни съоръжения и т.н. ... Какво създаде бсп.дс. нищо 00 само кризи- Лукан, Жан, Серго, Орешара и... ?Нинова и ТИ какво създаде освен гадости 00?

какви битки, какви три милиарда самолети, повечето градчета в страната са със затихващи функции, от ден на ден все по-празни и бедни. За да имаме силна отбрана, трябва да имаме силна икономика. Без икономика няма нито пари за оръжия, нито за пенсии, нито за нищо.

Не са в моя сметка над 40 милиарда лева из банките. Кой ви пречи..

по-добре да си мълчи,кога стана циганин,кога му почерня задника,до миналата година ,никой не беше и чул за него....компетентен е само изказвания свързани с армията...

Излетете високо, Генерале!!! На бой! Искаме референдум за президенстска Република, Генерал Радев е Човека!!! Нищо друго, освен президентска Република не може да следва след това позорно управление, на глупави, грозни хора!

кой ти пплаща,да искаш такива щуротии,ако става за въпрос даже и президент не ни е нужен,една само лапаща пари институция...

Оставка на ГРОБ! Тиквун в затвора!

Не съжалявам, че гласувах за Генерл Радев. Зад теб сме. Долу кликата ГЕРБ.

Aко,бойко наистина не спре "беквокалите си", ще си има големи неприятности!! Hадушвам, че точно срещу зимата и с наближаващото председателство на страната в EC,... бсп-то, няма да пропуснат възможността за някой кален, долен номер!! A пък дпс, и "останалото" от демократите заедно с Mарешки, също недолюбват герб!? патриотите и сидеров пък са:... "и ти ли,.. бруте"?? Oсвен това, зад гърба на президента стоят милиони избератели които го избраха и подрепят!! Tака, че въобще не е момента за война между герб и президенството!! дано го проумее и спре тези изцепки на цветанов и другите "предани" съпартийци!!;);)

Илияна Йотова БСП 10 Септември 2016 "Йотова към Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! Избраната за кандидат за вицепрезидент от БСП Илияна Йотова демонстрира огромно самочувствие и предупреди бъдещ си началник Румен Радев да не се противопоставя на партията. Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: "И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено" Оказа се, че от "независимия" президент Румен Радев, "бореца" срещу статуквото, нищо не зависи! Оказа се, че Румен Радев е поредната кукла на конци! Радев е мъжката секретарка на Йотова и Нинова! ЧЕХЛЮТО на БКП

Хахах, Чехлю е един и неповторим, любимият на цял народ Плевньо.

"Радев: Щом ГЕРБ искат битка с мен, ще я получат" Абсолютно НЕДОПУСТИМО изказване! КОЙ СИ ТИ БЕ РАДЕВ ? Радев НЕ Е ИЗБРАН за да води битки с този или онзи! Радев НЕ Е ИЗБРАН за да се МЕСИ В РАБОТАТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ! Радев ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ПОЗИЦИЯТА СИ, ДАДЕНА МУ ОТ НАРОДА! Правителството е АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА и е избрано от народа за да УПРАВЛЯВА държавните средства, да ИНВЕСТИРА, да ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА! НЕ СУЛЮ ПУЛЕВ РАДЕВ! А ПРАВИТЕЛСТВОТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!

Ако няма пари за самолети купете хеликоптери, бе!

Истинската битка е: от едната страна са Р. и Бой. , а срещу тях е Цв.Цв. от друга страна. А вие се дърляте за глупости. Най-после имаме президент, с който да се гордеем.

Какво да говорим за Радев,дето жена му искала да и викат "генерал Деси".Тези като се качат някъде и се побълкват

Не че е нещо ново, но надпартийният президент на всички българи, който (би трябвало да) олицетворява единството на нацията се хвърля в партийна битка, сиреч става противник на няколко милиона негови сънародници и следователно разединител на нацията. А това вече е конституционен проблем. Както можеше да се предполага и по-рано Решетника още веднъж доказа, че е враг на българската държавност и внедрена руско-комунистическа подлога!

ГЕРБ ще ЗАГУБИ ако се изправи в битка с РУСКОТО ПРОТЕЖЕ РАДЕВ! Зад назначението на Радев за президент на руската губерния "Булгаристан" стоят ПУТИН и МОСКВА! ген. РЕШЕТНИКОВ 24 ноември 2016 "Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова. Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия" РУСИЯ ЗА ИЗБОРА НА РАДЕВ 14 ноември 2016 "Руски политици: София е наша. България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят. Този коментар за изборите в двете страни, направен пред РИА Новости, принадлежи на председателя на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД) Леонид Калашников" 13 ноября 2016 "МирНаш: пропутинские кандидаты близки к победе в Болгарии и Молдове. В Болгарии пророссийским кандидатом считается генерал Румен Радев. В обеих республиках парламентская форма правления, так что роль президента в государственно-политической системе не столь велика. Но избрание пророссийского евроскептика на пост главы государства может стать серьезным испытанием для обеих стран" 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов"

На прав път си. Гербаджийските мини гърмят една след друга.

Планът за дестабилизация на страната върви с пълна сила. Петоколонниците сега са се прицелили в Европредседателството. И смешникът-генерал си бута гагата където не му е мястото и пълномощията по Конституция. Жалко само, че нямаме правителство като хората, та да го постави на място.

Да направим референдум: "За какво да похарчим 3 милиарда лева" А) за изтребители Б) за пенсии В) партиите направо да си ги разделят и да спрат с глупостите

ако прибавим 4 млрд спестени от суджука, които наскоро ги отпразнува в тесен кръг в гърция, няма да се налага да избираме между А и Б, а В - направо на буклука

Корнелий

Ами да сложим и откраднатите 12 милиарда от БСП и 4-те от ДПС за последните 10 години и нещата си идват на мястото.

Да направим референдум: "За какво да похарчим 3 милиарда лева" А) за защитата на България от ново робство Б) за да се натъпчем като свини с ментелива храна В) партиите направо да си ги разделят БКП/БСП