ГЕРБ и АБВ доволни от срещата, продължават на експертно ниво

АБВ и ГЕРБ преговаряха няколко часа относно вижданията си за бъдещо управление. Двете партии са сближили позиции и ще продължат разговорите на експертно ниво.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и АБВ доволни от срещата, продължават на експертно ниво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петков е много добър експерт, особено в разговорите с организираната престъпност.

Първанов се продаде на мутрата!

https://link Това говори най-добре!

Буда и Гоце са най-големите пумиари!

Какъв всъщност е днес Георги Първанов млад милиардер или само милиардер? Слуховете за финансовото състояние на Гоце сочат, че той е доста напред с материала. Първанов гордо се изпъчи, че нямало бизнесмени, които да го финансират и щял с лични средства да гради движението си АБВ. Източници издават, че авоарите на бившия президент са на стойност над 300 милиона лева. Парите са натрупани основно във втория му мандат като държавен глава. Главният донор на забогатяването му било т.нар. енергийно лоби, съставено главно от строителите на незапочнатата АЕЦ Белене. Своята лепта давали и пернишките бизнесмени от кръга Котараците, оръжейният търговец Николай Гигов, Петър Манджуков и още десетина по-дребни играчи, които имали ангажимента да пълнят личната му каса. Първанов всъщност е един изключително богат човек. Той е може би вторият по авоари наш политик след Бойко Борисов, разкрива наш източник от политическото задкулисие. Нито стотинка на Гоце обаче не е в България. Всичките му пари били отдавна изнесени. Мълви се, че Първанов е със сметки из цял свят, най-вече в офшорни зони.

Продължавали на експертно ниво? Къде това, в Банкя ли?

Легнало е Гоцето, легнало е Гоце, на бокови колене, легнало е Гоце... А бе, те ченгетата винаги ще се разберат, ама така и не разбрах, защо трябваше да има кандидати от 25 партии на тези избори?

Как за какво - за парлама и "представителност", разбира се. А иначе всичко отдавна е договорено, много преди изборите - не случайно Гоце направи пътека до Банкя...

Зашо не седнат еди срешу друг ББ и ГП и да пеговарят публи4но?Разбира се ако са мьже/

Зашо не седнат еди срешу друг ББ и ГП и да пеговарят публи4но?Разбира се ако са мьже/

Първанов е национален предател.той е виновен за влизането на бойко борисов в улравлението на държавата,за влиянието на дпс,за състоянието на лявото пространство в българия.

Много странно как се получава този резултат - едната партия е лява, другата - дясна,а по 14 от 18 пункта имали съгласие!!! Или и двете са десни, или и двете са леви, или и двете са еднакво размити и алчни просто за власт и пари.

В България и специално в българската политика лявото е само обозначение на сексуална ориентация...

Сго-дих-ме се! Ха честито. Време беше управленията в ДС да се разберат и отговорно да поемат управлението на България.

Първанов вместо да се тътри там където не му е мястото по-добре да преосмисли какво е направил до сега за Българите и България? Той на когото дължим това турско мнозинство.Той подкрепяше създаването на ДПС и постоянно ни обвиняваше в нетолерантност и докара тази тяхна победа.. Кой заслужава от неговата партия уважение" Дали Ивайло Калфин Зам. председателя ,който като Министър на външните работи назначаваше само етнически турци във Външно Министерство и мнозинството беше такова в МВн.Р.Ами онези тримата турци с два паспорта и с две имена? Едното за пред държавната власт, а с другото въртели незаконен бизнес.Никой ли не помни това? След това някой да е повдигнал обвинение за измама спрямо държавата като държавни служители? Нямаше такова обвинение.Ами сега по време на изборната кампания спомняте ли си онзи от ДПС, който по радио "Хоризонт" ни каза, че много харесвал АБВ и сменил името си на цитирам само фамилното:"Димов".Беше посрещнат с овации от "скъпия" ни президент.Щял да го включи в избирателната листа. Тези престъпници ли подкрепиха българите? Как си позволяват да премахват нашата ИДЕНТИЧНОСТ?ЧОВЕК НОСИ С ФАМИЛНОТО СИ ИМЕ СВОЯ РОДОВ КОРЕН ЕДИН РОД, КОЙТО Е БИЛ НАШАТА ИДЕНТИЧНОСТ КАТО БЪЛГАРИ.ПОГАЗВАНЕ НА НАШИТЕ ПРАВА ОТ ТАКИВА ПСЕВДО БЪЛГАРИ. Сега измета И.Калфа иска да се добере до властта .Защо отрича мнозинството на Патриотичния фронт и е против тях като уж се мотивира ,че били националистическа коалиция.Иска да унищожи българите с данък наследство ,за да загубят наследствените жилища на рода си българите.Не мога да проумея как българите гласуваха за тази продажна партия-АБВ?

Излишно губене на време и от двете страни. Нещата са опечени много по-рано, още когато Гоце беше направил пътека до Банкя още преди изборите...и този, който смята че нещата са решени на тези "преговори", е просто наивник. Освен ако е имал предвид "преговаряне на урока"...

О велики президенте знаците в политиката и дипломацията говорят много и в този смисъл когато лидера на една партия отива да преговаря с втория или третия ешалон на друга означава само че или този лидер е на колене или не истово се влачи само и само да докопа кокалчето

АБВ за ГЕРБ е като "ТРИБЕСТАН", а ако се включи и ДПС е направо - ТРИБОСТАН!

Така постъпват тези политици , които в трудния за страната момент ЗАГЪРБВАТ различията си и се ОБЕДИНЯВАТ за спасяване на държавата доведена до поредната криза от безогледното КРАДЕНЕ на БСП и ДПС!! Нека бъдат за пример на безродниците от другите партии!! БРАВО!!

АБВ имаш предвид, нали?

Получих истинско приповдигане на сутрешното настроение,само със забележката,че е трагично,а не комично.Иначе си щрапай глупости до насита,все ми е тая.

Няма значение леви ли са, десни ли са - да се обединят и да работят за решаване на спешните проблеми на народа, който гласува за тях и те са благодарение на него избрани - харчат нашите пари и са задължени да служат за благото на народа!

То тъй де,какво значение имат политики,идеи,принципи.Вземай властта и действай за спешните проблеми,ама на кого ще уточняваме в последствие.

най-накрая всички разсейки на тумора БКП се събират и БКП ще възкръсне като феникс от лайна,бог да прости родината България.надеждата за нещо нормално наречено държава се провали тотално.това ще е последна зима за много от нас,честита ви нова Сирия.

Първанов го интересува пак да е във властта, а не кое е ляво и кое дясно. Гласувайте пак за него, за да получите едно голямо нищо.

Бостан с привкус на тюрлю гювеч!

Комунист до комуниста, агент на ДС до агента на ДС, партиен секретар до партийния секретар, майко лйо!

Начи "вече гу играхте"?? Страхотно тетро беше, айде сега на бис; кой не знае - повтара...

ГЕРБ е на път да обедини всички политици за решаване проблемите на народа! Не срещу, а ЗА каузата България!

ма тва верваш ли го или само така си хоруваш?

Остави го! Той не е виновен! Те агентите от ДС в ГЕРБ за това му плащат!

Бегеец ,Бегеец ако всички Бегееци са като тебе жална и маика на BG родината.

Проблемите на Народа, са ГЕРБ и останалите крадци!

Честито ви БКП!

група серсеми преговаря с друга група серсеми

ДА СТЕ ГЛАСУВАЛИ, ИМАШЕ БОГАТ ИЗБОР.ЩО ЗА ЛУМПЕН Е ТОЯ КОЙТО НЕ ГЛАСУВА?СЕГА ПАК ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ ЗА ИЗБОРИ СЪС СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ- НЕ.

преди назряващите нови избори трябва да се промени избирателния закон и тогава нито един от днешните мафиоти няма да е в новия парламент.

Гоце ,тиквата и каракачанката ,заклети комуняги ще ни управляват за пореден път...

Трол на свободна практика търси работодатели. Обещава да кисне 24/7 в Дир-а!

Плащаме по 10 ст на пост. 5 ст на ръка, 5 ст за партията. Нает си. Честито!

ВЕЧНА ДРУЖБА, БЕКАПЕ!ВЕЧНА ДРУЖБА, БЕКАПЕ!ВЕЧНА ДРУЖБА, БЕКАПЕ!ВЕЧНА ДРУЖБА, БЕКАПЕ!

лесно е дa се плюе и дa се лепят етикети, но когaто стaвa въпрос дa се дaдaт решения, почвaт големите шикaлкaвения иувъртaния. Всъщност Сидеров нaпрaви нaй-доброто зa Бългaрия, кaто подкрепи прaвителство нa БСП иДПС. Упрaвлявaхa сaмо еднa годинa и се свлякохa. Другият вaриянт беше или Бойко иДПС, или тройнa коaлиция, зa които вaриaнти, Бойко дaде не веднъж сигнaли. Тaкa щеше дa се получи още един пълен мaндaт нa ДПС в упрaвлението.

И аз знам ,че Доган изпържи Станишев ,сега е ред на Боко.

а боко е умен,тои е професор и преподавател в школата за доносници в Симеоново,не може го изпържи мръсния доган, наи много да плеснат с ръце и да се прегърнат и целунат,неофициално разбира се

Като знаеш, дай на баце решение какво да прави, че не е да управлява, защото партньорите ще му го нахендрят, не е и да се откаже, че голям го вадеше! Ти си експерте!

Агент Буда и агент Гоце са се договорили, а агент Сава ще подкрепя от сараите бъдещата ДС завера. А комунизма си отивал, а?

Коя ли, бифша секлецарка е хванала здраво щурвала

Това ви е бъдещето, тъпанари такива!

За огромно съжаление на всички комуноидни гербероиди и за мое съжаление БСП ще го има. Тия знаят как да оцеляват и го доказват. Справка1 - БСП след Луканов и Виденов. Но ГЕРБ ще отиде в небетието след края на Боко Борисов. Без него тия ще се издавят като улични псета. Справка 2 - СДС след Костов, НДСВ след Симеон. А тоя край не е далече защото Боко не може и няма да се справи. Справка 3 - Управлението на Боко през първия му мандат. Сгромолясването ще е ужасно. За него не ми пука, жал ми е за по-голямата част от български народ без комундетата, чалгаджиите, ченгетата, мутрите.

Да не стане с Бойко така,както стана с Емил Кюлев и някои други -беше съветник на Първанов и изведнъж гледате филм'Момчето си отива'Кюлев убит,а Гоце ни лук ял,ни мирисал като с Мишо Бирата!Буда знае много за мръсните далавери на Гоце и ДС компанията му и такива Гоце с усмивка є реверанс'си ги изпраща и после нищо не знае...........Гоце е долна твар и който говори с него си е взел белята на главата!Това е селски гангстер!

ВЗЕ-МАХ-МЕ-СЕ! ВЗЕ-МАХ-МЕ-СЕ! ВЗЕ-МАХ-МЕ-СЕ! ВЗЕ-МАХ-МЕ-СЕ! ВЗЕ-МАХ-МЕ-СЕ! Да ни е честито новото комунистическо семейство, другарки и другари! И нека свидетел (ташак -тур.) на това семейство да бъде другаря Меди! Да пребъде през вековете нашата вечна дружба между нашите комунистически родове!