БСП: ГЕРБ атакуват безобразно съпругата на Радев

ГЕРБ поискаха стенограма от срещата на президента Румен Радев, от институцията отговориха ,че не е правена такава.

Обратно в новината

Коментари - БСП: ГЕРБ атакуват безобразно съпругата на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо,се хили,бе?Да не би,да са му сложили огледало отпред?

За разлика от Цецето , с Деси Радева ПОНЕ НЕ ПЛАШАТ ДЕЦАТА !

Генерал Радев НЕ ВИ дължи отчет , уважаеми !

Най-много обиждат българските граждани слабоумните и некадърни депутати от ГЕРБ. Като се добави, че са нагли лъжци и овластени крадци, всеки разбира, защо са най-омразната партия. Поради липса на нормален разум и чувство за полезност, герберските простакеси се занимават с жената на Президента. Медийната чалга също се включва като клакьор на гербажийките. Но ефектът е обратен - рейтингът на Президента остава висок и дори нараства. А на гербажиите намалява

Крум Зарков отново доказа, че БСП -Безобразните Слабоумни Простаци са малоумни! Не политическите партии са виновни за действията и изказванията на Радеви. В стремежа си да са оригинални семейството обижда българите,но пък им предлага безплатен панаир на суетата , некомпетентността и липсата на възпитание.

Никой не се съмнява, че ГЕРБ е партия на простакеси и мутрагени. Не им стигат умствените възможности да свършат нещо полезно за България, докато лъжат и крадат. Предпочитат да се занимават с хубавата и умна Десислава Радева. Такъв е синдромът на овластените глупаци. А троловете ин са под всякъкъв могален, образователен и умствен критерий ...

То на президента не само не му стигат, ами ги няма изобще въпросните възможности. Или мълчи или прави коремни или чака ПР-а да пусне комюникето, или Нинова да направи скандал. Ако нищо от горните не се случи за една седмица - пуска изявление от сорта на: 'следва положително да се оцени . . .'

Посерко, пред Деси Радева, ти си абсолютен селяндур и кръгъл глу.ак ..., истински гербоподобен екземляр

С ГЕРБ на власт, жувотът е гаден, беден и нещастен в България. С БСП ще е ад. Тия мръсни комунисти пак се готтвят да крадат.

Прав си Чуждите политици НЕ СМЕЯТ да се срещнат с Президента,защото не е наведения Борисов със свалените гащи и подлизурската усмивка.ВИСОКОТО НИВО СИ ЛИЧИ ОТДАЛЕЧ И РЕСПЕКТИРА. РАДЕВ НЕ Е КАРИКАТУРА,А ДОСТОЕН МЪЖ И ПРЕЗИДЕНТ.Що не опитат да го погалят по главичката.....

Чуждите политици ИЗОБЩО не се интересуват кой е прецедент - те знаят кой е Борисов! И въпреки рушителните золуми на комунистите,България живее приличен живот. Е,Борисов не прави подаръци на Деси Радева,но пък си пие чая с Тереза Мей.

1. Аз лично не съм чувал някой политик (от нито една партия) да се изкаже нещо за деса простакеса. Дори и след простотиите публикувани и изтрити от фейса след президентските избори! 2. "БСП са готови да поемат отговорност за властта" - а не трябва ли да изчакат народа да им даде властта с избори?!?!?!? Пак ли ще карат каксто са си свикнали - с преврат, който ще нарекат революция?!?!?!?

Аре БСП-то да каже кой политик, кога е казал нещо за деса! Щракате минуси по партийна заръка. Деса се изложи като пълна селянка (каквато е в същност) в нощта на изборите и пак никой нищо не каза! Даже телевизионните канали набързо бяха смъмрени да потулят селяниите на втората първа!

Посерко, сигурно си джентър. А Деска те слата в малкото си джобче

Миличките от ГЕРБ и особено Цветанов не могат да преживеят загубата на президентските избори.Простотиите ,които ръсят Цветанов,мекерето Антон Тодоров и Тома Биков отвръщават хората и спомагат за растящият рейтинг на Президент Радев.Нападките към съпругата на президента показват жалкото ниво на тези малки човечета .Те с тези си действия се опитват да отклонят хората от проблемите на страната и тези на отделният гражданин.Фалшивите новини,омразата и завистта ,която лъха от тези ниски душици показва и доказва безизходицата в която е изпаднал управляващият ГЕРБ.Може би скоро тези двукраки същества ще се нахвърлят и върху децата на президента,каквито опити имаше.Отератителните напани за окаляне на Радев и съпругата му от тези жалки ,неморални и непочтени политически гномчета само спомагат да разберат българите кой кой е.

Кога пък някой от политиците се е изказвал за Деса !? То е достатъчно да не й обръщаш внимание - и тя самата почва да прави магарии , защото страда от провинциални комплекси и има неистова нужда да е в центъра на вниманието . Също както бай Ганьо скачаше в басейна и викаше "Булгар, Булгар " , така и Деса крещи с тоалетите си и постовете във Фейса !

избор до избора, мила моя майно льо. само че, като опре до парламентарни избори и никакви ги няма, въпреки денонощните скандали, интриги, костинбродщини и просташки крясъци...

години наред по борисов, костов, плевнелиев, цецко и цецка, по станишев, по корнелия, по патрЕотите, по десните, по кой ли не се леят тонове ла..на, често пъти вулгарни и просташки. може би с право, може би-не толкова, но факт е, че са лае и лее денонощно. и сега, видиш ли, си имаме "свещена крава". че на какво отгоре?! нито президентина, нито гуспужата му, за повече една година се доказаха с нещо, даже напротив. ами, да бъдат така добри да търпят, когато ги критикуват, защото с нищо не се отличават от гореспоменатите.

А иди за други курнелки и пак ела да свършиш.И надника вземи

Този защо не отиде да трепе баби и дядовци, та отново да зарадва Корнела Лъжливата, а се занимава с глупости! Къш бе, келеш такъв!

Низшите духом винаги злословят срещу онези,които ги превъзхождат. Оглеждам се и не виждам нито един читав гербераст. И няма как да видя. Голяма част от тях са генетично увредени,а на останалите им е придобито. Герберастка деформация.ПЛЮЯТ,ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ГОЛЯМ МЪЖ. НЕ МОГАТ ДА ГО ПОНЕСАТ И КОПаТ ЛИ КОПаТ.....Нека копат,иначе ще пукнат...

така е, червен троле, чуждите политици не смеят да се срещнат с него, подминават го един след друг като малка гара, когато са тук...сигурно защото е голям мъж. само руския поп се срещна с него и тя каква стана с "големия" мъШ?!

статията с Цецка Цачева я смотахта по тъча.... Не ви ли е неудобно?

Герберщината е страшна с простотията си. Как един не намериха достолепен и умен човек да се изкаже разумно и честно. От прости по прости. Царуват с простащината.

Тук сте напълно прав. Класата и изискаността на представителите на БСП е съвсем друга. "Елате навън да се разберем по мъжки", "асфалт не се яде", "Ще ви вземат панелките". Има една песен на Ъпсурт: "-Епа смени текста, бе! -Ама няма ме разберете". Затова политици от всички партии говорят на разбираем език - този на селската кръчма, в която който вика най-силно, той е правият.

Целта ан всеки отговорен българин е да държи БСП-ДПС далеч от властта.

Жалки са, защото с тези атаки към Радеви показват само едно, че искат само те да имат власт към реалната политическа обстановка. Ма мале, никой друг не може да стигне до правдивия извод, че Патриархът си е тръгнал като политик. Ами това е вярно, ама явно за ГЕРБ това е върхът на мисълта, та който стигне до същата мисъл е плагиат. Само те имат права над реалните събития. Друг никой не може да изказва това, което мисли, ако някой от ГЕРБ е казал това преди него. Жалки и елементарни!

защитава крантата-каква братска дружба,само!

Какъв ужасТ!

Значи разговори на официално ниво без стенограма? Таквъзи глупус само на Позитано може да изтропат...

Щом купуваме роклята на една жена ще искаме да я видим и преметната на стола. Това е закон от древни времена и той няма изключения. Плевнелиев може да беше всякакъв, но не допусна да купуваме на жена му роклите и бельото.

Жена му не допусна, щот не го бръснеше за слива.

Крум Зарков Брюбрюнков

пълзящо,бесепарско...

Човекът, който най-силно атакува Радев е Радева. С поведението си, с коментарите си в социалните медии, с присъствието си, с шофирането си ;) Съвсем естествено е Радев да напада управляващите. Не само защото "ако се обърнете срещу БСП горко ви!". А защото няма как да се обърне срещу опозицията - тя не предлага нищо, освен критикарство, което всеки Ганьо може по перфектен начин.

Безсилните нападат - но одобрениета на президента е в пъти по голямо от това на премиера и никоя атака към личността Румен Радев няма да промени този резултат.Точно обратното - хвърлянето на кал по него ще омърси тези които правят това.

бла,бла...

така е, но особено го одобряват чуждите политици. така го одобряват, че даже пренебрегват съществуването му, когато дойдат в България!

Медийното любопитство е толкова силно, такъв глад за сензации има, че са готови като папараци да дебнат, за да изсмучат някаква новина. За съжаление предишният ни Певньо не се показа със жена, а тя дори го заряза, та затова сега е тази атака към съпругата. Ами защо не се занимават със "дъртите Ромео и Жулиета" да задоволят ,, глада си към сензации.

Круме мамин ! Кога пък някой от ГЕРБ или от десните партии се е изказвал за Деса Мерцедеса !? Май самите вия я раздухвате патардията около тая , и факта че има нормални хора в тази държава които се възмущават от поведението й , не трябва да те учудва ! Това че е съпруга на президента на страната , я задължава да се държи скромно , да бъде пример за и за други жени като добра домакиня , и носител на семейните ценности в българското общество . А не да се прави на лейди Гага и Кончита Вурст взети заедно . Имате претенциите че защитавате православните ценности и българското в обществото с истерията която раздухахте с Истанбулската конвенция , пък тая се държи като разгонена селска мома , дошла в големия град да си вири краката ! А и ти си ми един такъв нежен като Вигенин !

Този Радев не беше ли ''надпартиен'' ? Не се чуло и дума да каже срещу биесиепие ? Сигурно Партия е безгрешна и няма какво да се критикува...Пълен мишкар.

е, как така ще каже?! eдрогабаритното му вице нали го заплаши с бой, ако само гъкне! а както видяхме от "разговора" с поп гундяев, изобщо не е от най-смелите!

тя пък милата "презейдейша" какви кахъри имала...!Че то ако си мома и се хлащаш на хорото, ще трябва да знаеш, че ще те щипят...

Искам почивен ден без Крумчу и втората дама.

И кой го казва - човек с тъпите шеги за ДС ( а може би плод на ДС). Вярвал на президента - за кое точно вярваш? За Решетников? За Кирил? За ремаркето? За декламираните речи, които му пишат? Той си показа къде му е силата - на лоста. А народът е казал - който е слаб в акъла е силен в ръцете и краката.

Рядко противен човек - и като държание и като външен вид.

С поведението си създава впечатление на недоразвит, Умствено.

Посочете поне един коментар по адрес на Г-жа Радева изнесен публично от членове на Герб, поименно с място и час и аз ще повярвам, че Вие не говорите, като всички, които обикалят по любимите студия и дърдорят за корупция и пр. ще знам, че сте ЧИТАВ човек.

Предлагам Радан по копие на ГЕРБ да вдига шум за всеки който използва думата бай Хой, вместо Борисов. Леле, какво претенции ще има и за името Цецо Мисълта, Тиквата и т.н. Тези от ГЕРБ са много елементарни, То никой друг не може да опише реалността относно идването на Патриарха, това е ПАТЕНТ само на тиквите от ГЕРБ. Но като се замисли човек са прави- може пък това да е върхът в тяхното мислене. Нещо на което умен и свестен човек не би обърнал внимание.

Този Мутьо парикин от време на време и той като Симов се изхвърля като ч..я на пясък. Какъв ГЕРБ какви 5 лева бе палячо мамин. Десислава си е просто резил, та резил и половина за институцията наречена "Президент". Това, че отнася заслужено критика и от ляво и дясно, не значи, че непременно ГЕРБ стои зад тази работа. Но понеже сте на болшевишкия принцип "Който не е с нас, значи е против нас" все някой друг ви е крив, че Радева се държи като ревнива селска простакеса....., всъщност каквато си е. Преди време някой да е критикувал Зорка Първанова? Антонина Стоянова? - ама последната наистина си беше "Дипломат" от занаята и знаеше що е това протокол и има ли то почва у нас! Разбрахте ли бе товарищи!!!!!!!

този пиклио с ялто около устата кога стана толкова голям разбирач и политик?!

и за какво Президента Радев им слага вето. Как ви се струва кметовете да разполагат с частна полиция,с частен КАТ и тези да имат право да задържат граждани? Не ви ли се струва че към това се стремеше и Славчо? Когато не гледаш главното,а пишеш повърхноснти постове после ревеш откъде ти е дошло....

РАДЕВ Е ПОЧТИ ПЕРФЕКТЕН В ГОВОРЕНЕТО И ПОВЕДЕНИЕТО СИ. КАЗАНО НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЗИК, ТОЙ Е ОБТЕКАЕМ КАТО СТЕЛТ. И ПОНЕЖЕ КРИТИЦИТЕ МУ НЕ МОГАТ ДА ГО ХВАНАТ В КРАЧКА, АТАКУВАТ ПЕРИФЕРНО СЪПРУГАТА МУ. ЛЮБИМО ЗАНИМАНИЕ Е, ДА СЕ НАМИРАТ КУСУРИ В ОБЛИЧАНЕТО И. ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО Е НАЙ СИЛНА. ТУКА ВЕЧЕ ИМА ШИРОКО ПОЛЕ ДА ФАНТАЗИИТЕ НА ПЛЮВАЧИТЕ. ПОЛАТА И ТУ КЪСА, ТУ ПЪК ДЪЛГА. ДРЕХИТЕ И ПРИЛИЧАЛИ НА НЯКАКВИ ДРУГИ И ДАЖЕ ПОКАЗВАТ СНИМКИ, ЗА ДА СЕ УБЕДИМ, ЧЕ ОФИЦИАЛНО ОБЛЕКЛО НЕ Е ОРИГИНАЛНО. ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО Е ТОВА. ДРУГ СЕ ОПИТВА ДА КРИТИКУВА "БЕК ВОКАЛА". НА РАДЕВ. ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА МУ СИЛА. ГОЙ ГОВОРИ ПО ВОЕНО МУ - КРАТКО, ЯСНО И РАЗБРАНО. НЕ ДОПУСКА ДЪЛГИ, ЛОКУМДЖИИСКИ РЕЧИ, КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИЧИТЕ СИ. МОЯТА ЛИЧНО ПРЕЦЕНКА ЗА НЕГО Е СЪЩО ТАКА КРАТКА И РАЗБИРАЕМА., НАЙ ПОСЛЕ СЛУЧИХМЕ С ПРЕЗИДЕНТ. ПРИЯТЕН ДЕН.

На президент може и да случихме, ама на президетнша в никакъв случай!!!!!!!!!!

стар комунист,като неистинския ти дядо Кацамунски.Нито Бойко,нито Цецо,нито някой друг от ГЕРБ е казал нещо за Десито-контесито.Всичко изнасят и надуват т.нар. "светски" журналисти и папараци които дебнат на всяка крачка президентшата.

Прави са от БСП. Ама да не забравят,че ТЕ създадоха това чудовище ГЕРБ. То пък много мъдра мисъл казали от ГЕРБ, та никой друг не може да се сети да я каже. То едно откритие, което е ценно, защото отнема много време и сили, понякога двама независими човека стигат до него. Та някой от ГЕРБ надминал себе си и изказал една мисъл, за която НИКОЙ ДРУГ не може да се сети, особено ако отрговаря на действителността. Тези от ГЕРБ са жалки. Лично на мен ми се е случавлао много мои колеги да ми повтарят оригиналните мисли и какво- радвам се, няма да тръгна да им разправям, ама това е мой патент? Ами харесало им на хората, тази мисъл описва добре действителността - нека да я повтарят. Плагиатство е когато нещо много ценно е създадено и то е неповторимо. Пък не вярвам до тази мисъл да могат да стигнат само тиквите от ГЕРБ. Но явно за тях това е върхът на мисленето. Излагат се, умните хора им се смеят.

Прецедента е дезертьор от армията и семейството си, аматьор в политиката и нескопосан актьор в ролята си на прецедент, а селската гювендия, която тътрузи навсякъде е срам за всяко село.

Нищо лично срещу Крум Зарков, ама много мазна и нагла физиономия има младежа. За негово успокоение, не е единствен с такъв сурат в БСП. С кастинг ли я избират младата смяна:)))

Типичен комунист Кацамун!

Не ги избират - всички са по наследство , само Курни е изключение , но тя си е човек на Ванката Костов !

Хайде стига сте се заяждали с Радев и жена му, гербери. Журналистите натресоха това определение "първа дама". Мутрите до края на мандата на Радев ще го плюят, защото не могат да се примирят, че леля Цецка загуби. Защо ли не бяха така яростни към Първанов? Дори ББ беше казал, че за Първанов ще се исказва само той. Щом толкова се занимават с Радев, явно виждат в нега заплаха. Още повече, че скандалите стават все повече, а близо 10 години все ББ и ЦЦ държат кормилото. Понеже не могат да се справят непрекъснато генерерат скандали. Вижте и парламента-само караници или ако приемат закон, той или не е качествен или започват веднага поправки.

Може и да са журналистите, ама като я гледам каква мощна гръд е изпъчила гюлетласкачката по приемите, не е като да не й харесва:)))

Резидента и монтафонката му са се оплакали на партията-кърмилница, че им пада рейтинга в обществото. В резултат дежурните комунистически лъскачи се втурнаха да му го лъскат.

АРХОНТ и не би трябвало да се среща с дядо КИРИЛ !