Георги Семерджиев проговори за ареста на Арабаджиеви

Сами се предадоха, твърди собственикът на имота край Барселона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забранено да се снима.. Няма такова нещо, дори в България на накой да му се иска

който лъже той и краде Семерджиев

имало някакви смешници-Специализирана прокуратура- но те не ме касаят мене нито пък Брендо

дарт, земяните наистина си мислят, че целта оправдава средствата!! добра, работа, миличък, усили напрежението!.нека се трепят. ммм....ще оставим ли някои избрани или- всички в казана? кажи де, не ми се подсмихвай така, дразниш ме... ъхм,мъже, всичките сте еднакви, изобщо не ни уважавате... ще видиш ти, ще ти сложа рога по-големи и от на шефа. :(

И какво излезе? пак много шум за нищо..български емигранти с лопата да ги ринеш в Барселона, този Семерджиев не е бил длъжен да знае, че хора били за два дни в къщата му са издирвани, още повече че са се предали сами.

Мръсни пари на едри корумпета и с властта в България Кьовеши ще има много работа!!!

крадени пари, точени еврофондове , наркотици....И после ги пази същите престъпници със забрани за разследвания, снимане , чак и испанската полиция ги охранявала чрез видеонаблюдение бг престъпниците....Кьовеши ще има много работа!!!

Кьовеши та Кьовеши-прекалено много се надявате на нея,много се съмнявам - една птичка пролет не прави!

Дали не прави

оставам с убеждението, че Арабаджиеви въобще не са се крили. Дори работниците са им били българи, а и колите с български номера. Какво са търсили нашите "спец служби" не ми е ясно. Има много мъгла около Арабаджиеви, като се има пред вид, че техните хотели бяха наети за европредседателството на България. Осъдени до сега не съм видял, няма и да видим. Справка - делото за Вальо Топлото още не е приключила. Започна от 2006 г.!!! Сега сме 2019 г.

Отговор: Като крадеш малко, си престъпник, като крадеш много, си предприемчив.

Нещо ти е крива справката, Вальо Топлото излезе от затвора преди 1-2 години. Просто има толкова дела срещу него, че докато излиза от затвора от едно, може пак да влезе там по друго.

Това са продуктите на разпадащия се социализъм, на режисирания от самия соцлагер и номенклатурата му разпад или по-скоро ПРЕХОДА от загниващ и затъващ социализъм към вълчи, криминален, бандитски капитализъм. Като видяха че са некадърни и че нищо свястно не могат да сътворят и като видяха че теорията им е една на практика НЕПИЛОЖИМА и НЕОСЪЩАСТВИМА утопия решиха да превърнат политическата си власт в икономическа власт , което се оказа и по-сладка хапка за самите тях. Такива като Вълчо и Маринка са им едни от бушончетата , от многото бушончета на които бе раздавано по много от държавното да го притежават, управляват и стопанисват. Как е друга работа - то се видя. Иначе де толкова акъл у шофьор и продавачка да придобият такива активи за толкова кратко време. Нали капитализма бил лош и вълчи ? Тогава защо си го построихте но само за вас ? Ко стана със социализма, отказахте ли се да го строите ? И последно - да ги видите що за комплексари са Вълчо и Маринка - да се срамуваш от собственото ти име и да се преименуваш на от Вълчо на Ветко и от Маринка на Маринела. Пази Боже и моля Те прибери си версиите.

Едно е да приказваш, заучени клишета а съвсем друго да управляваш пари и хора!Биле за известно вревме, над закона, помислиха че всичко им е разрешено.НО закона затова е закон за да е над всички.Усетили тежеста му всички приватизатори (крадци на прехода) нададоха вой.

Ало дървения философ, на всяко гърне мерудия - кои са заучените клишета, цитирай дословно празнодумецо. Ами и аз мога за твоята реплика - всички приватизатори (крадци на прехода) - да кажа заучени клишета ама не го правя защото си е точно така.

русофилчета, това са ви господарите. харесва ли ви

Тези бяха избягали не от закон и прокуратура,а от Някой. Тях не ги е страх от закона,но изглежда са се почувствали застрашени от Някой.Дори и богатите се страхуват от онзи който ги е създал.Георги Стоев го беше нарекъл ,,Човекът'' в едно свое интервю,и всички партии,групировки и институции са под негов контрол.Той бил ,,Човекът-Държава'',и неговата личност била известна само на 3-4 човека в България............Та си помислих ...

Arcadium

Та си помисли, че е време да си пиеш хапчетата. Че шизофренията се засилва.

ГЕРБ са разклонение на БКП (БСП) и по-точно на генералското им движение! Всички знаят, че Борисов с така свидната му на сърцето партийна книжка бе лансиран във властта от ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов и останалите ог тази пасмина! Като го.секретаф в правителството на доведения ОАК от тези със сделка Симеон!

Много знайш ти ко муй свидно на Борисов...тъп анонимец

Бой по спонсорите и черните каси на БСП. Всички тези пари са откраднати от нас.

Грошко, много готини лозунги хвърляш.... обаче я ми отговори на един въпрос. Защо чак сега започнаха тези псевдоакции на прокуратурата? Защо изведнъж прокуратурата с изненада установи, че повечето (както излиза напоследък) крупни бизнесмени в държавата са престъпници? И защо някои без доказателства са обвинени, а други продължават да си развяват дебелия задник по света?

“В селото е забранено да се снимат частните имоти дори и да е от улицата. Самата полиция подсигурява видеонаблюдението за тези имоти, а въпросителните около задържаните Ветко и Маринела Арабаджиеви продължават да се увеличават....” ===== Не знаех, ме в Испания всяко село има свои закони! За пръв път чувам закон в село да е над закон в държавата, където се намира селото. Много ми е интересно КАК точно се обосновава и защитава С ОГЛЕД НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС, вкл. борбата срещу тероризма, борбата с престъпността и организираната престъпност, борбата срещу прането на пари и пр. ГОЛЕМИ БИЧОВЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ наличието на подобна забрана, както и как тези същите, наредили и одобрили видеонаблюддние на тези имоти от полицията НА ИЗДИРВАНИ ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ, от месеци!?!?! ЗА ТЕЖКИ з ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!! Мисля, че испанската, а след нея и Гъовеши (европейската) прокуратури задължително трябва да разследват състав и мащаба на тази ОПГ, като особено внимателно разгледат и анализират и някои от ... ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ, а може би и нагоре. Защото е публична тайна, ме точно в з Испания ПО НЯКАКВИ ПРИЧИНИ много днигматични български бандити намират особено радушен прием заедно с придобитите от престъпленията им, вкл. откраднати от България пари! Абсолютно същото важи и за представители на властта и банките и в Швейцария - засега ще се въздържа от имена и примери, но отново - те не са неизвестни!

Няма да оправиш света, още по-малко ЕС! Това е демокрацията - за да я има трябва всеобщо усилие, нон стоп... а това не е присъщо на човеците със сигурност!

До вчера никой не знаеше къде са, па Дир-а вече разказва "съседски" истории.

На мен пък ми е интересно как така ги търсят с европейска заповед половин година, а испанската полиция ги е пазила през това време - тоест осъществявала е постоянно видеонаблюдение на къщата, и то при положение, че са предотвратили възможност други евентуално да ги видят и сигнализират за тях, при това със забрана в селото! Интересно ми е също така как куп енигматични имена от българската организирана престъпност с ... ЙАРТИ ОТ СКУЖБИТЕ, тоест с ЧАДЪР от българските длужби си живеят лежерно и безметежно с откранстото и придобито от престъпления в Испания и ... продължават “ДА СИ РАБОТЯТ!!! Много ми е интересно и още как и защо внезапно и скорострелно швейцарците оттеглят обвинението си точно когато са арестувани и са в центъра на вниманието . Така както ми е интересно защо италианските власти и държава, както и никой от ЕС не коментира как българските власти изискаха Брендо и го изкараха от затвора уж че ше го осъдят и уредиха по този начин бягството му - и как при тива положение някакви подкупни и зависими недоразумения в и от ЕС, които дадоха оценки пи-високи от СЛАБА на България и особено на т.н. й “правораздавателна система” и най-вече на Цацаров и Борисов (де факто)!!!

ТОВА СА ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО НИ ОБРАХА ТАКА КАКТО НИКОЙ НАШЕСТВЕНИК НЕ НИ Е ГРАБИЛ.

Cami de la Peirota 11, Cabrera de Mar. Това е адреса на тоя селянин тополовградски. Сигурен съм, че ще я продаде много бързо понеже излезе на светло, а той е голям мишкар. Типично ганьовско мислене, къща за милион ама ремонтче с цигани от Тополовград.

Интересното е че Двамата - Арабаджиеви , са получавали от НОИ по 910 лева месечна пенсия като Миньори , и това е в продължение на 20 години .Пенсията им е отпусната от Управителя на НОИ България .

фалшива новина

Прокуратурата обяви че този Семерджиев е търсен от Щвейцария чрез Интерпол, а Щвейцария казва че това не е вярно!? Арабаджиев пък сами се предали на полицията!? Според ГЕРБоратурата са били заловени от два отряда специал и частни.!!? Прокуратурата лъже нагло!?

Прокуратурата била лъжела - а ти пък как лъжеш, здраве му кажи! Лъжеш първо за пенсиите на Арабаджиеви, после - за Човека -Държава, за назначението на Борисов по препоръка на Бриго Аспарухов и прочие. Дори не си забавен, ама нищо, дерзай, все си и още една надница да ти начислят.

русофилчета, ето как живят господарите ви :)

Русофобчета, не русофилчета. Нещо май не си на ясно с нещата ?

Внимавай да не опръцбрънзулкаш.

Жоро Шопа е от Тополовград.....И понеже се преместил в София му е прякора Шопа....

абе не е заради това, има близки роднини от София :)

Крадци

Не е Крадец....Най големия разпространител н а Наркотици и цигари без Бандерол....Дясната ръка на Брендо....Пазара в БГ е поне милиард годишно......Всички служби му правят Чадър с тези Пари....Партии.....Всички.

Битката при Клокотница се е състояла на 9 март 1230 г., недалеч от река Клокотница и едноименното село, между българската войска, водена от цар Иван Асен II, и войската на епирския владетел Теодор Комнин

Дам, точно така- разни олиго-ффрренди и олиго-ффрендки си купуват вили за милиони, други пък си правят успешни фирми за милиарди, регистрирани на екзотични места. Но най-миловидното в тия случаи е, че има и умно-сръчни каки и батюфци, завършили в дори в оксфорд. напълниха ни се очите с корабчета, имайте милост, дразни, та се не трае. да се събаря тая прогнила система до основи и да се приключва чао форевър

Продължавам да твърдя,че тия " мушеници" както казваше Кокала,като му гепиха парите в КТБ, ще създадат грозни проблеми на разследващите! Ще се убедите след,като пристигнат у нас.

Веднага го хванаха в лъжа..

Странна работа, те били се предали сами. В Испания явно са много напред след като хора, които се издирват с червена бюлетина на Интерпол и имат издадени Европейска заповед за задържане могат да се попекат няколко дни край басейна и като им омръзне, в добро настроение са и им е весело, просто ето така да звъннат едно телефонче и да си поръчат един-два екипа от испанската съдебна полиция да дойде да ги вземе със служебните коли с буркани, че не им се дават пари за такси и не им се чака в задръстването. Много мразя хора наврени в лайната до ушите да ми се правят на интересни. Като няма какво да кажеш по-добре си дръж устата затворена, защото много скоро онези от комисията с дългото име може да почукат на вратата ти да те питат от къде имаш 600 000 евра да си купиш тая хасиенда с басейнче и куличка.

Аркадаш, тия дето ще "почукат и попитат" първо трябва да се уверят, че къщата е собственост точно на човека, който ще попитат. А то иначе пръдня миризлива. Такива къщи по правило не се купуват на физически лица, а на юридически. Местното ЮЛ е клон и/или собственост на друго ЮЛ, най-често АД, което от своя страна е собственост на поне 3-4 други ЮЛ, които видимо нямат връзка помежду си и много трудно може да се докаже фактическа такава. А последните най-често са регистрирани в офшорни зони... Така че до питане докато се стигне, ако въобще се стигне трябва да се извърви доста път и да се докажат доста собствености...

... хасиенда с басейнче и куkличка...

Червените гниди правораздаващи разкарваха, като маймуна по съдилищата г-н Цветанов и то за някакъв апартамент и гарсониера в София и за рухнала плевня в с. Шума. Косата му побеля от кахъри с тези политически преследвания. Тоя шоп да не е някакъв Ай Ти гении,че да си купува замъци в Барцелона и да седи безнаказан. Не е чист косъма на гешев и началника му цацаров, нещо се увъртат.

Госжа ше ме прощавате ама Цветанов няма толкова акъл че да може косата му да побелее. Той за това направо си оплешивя, но това не го прави по-малко американско мекере предало народа и родината си.

Защо да са червени правораздаващите, не са ли от герб назначавани?

Че те в ПП гРОБ са събрани цялата комунистическа утайка! Баш шкарт-комунделите са там! барнирабъла - общински съветник, единствен НЕкомунист, а само бивш член на БСП-то и изключен от партията заради сговор с гейберастите в сос...

Шопен на шопа шептеше : “Шопе ле,шопе,шопандурино шепкам ти шопе шъпня... Скрий ме,шопе длибоко у испанскио лес далеко от чужди очи прокурорски” (Ти знаеш как...)

Кофти развитие! Ако, не бяха ги хванали можеше да ги обвиняван задочно и категорично.Кофтите е,че тия крадльовци са обслужвани при шашмите им -счетоводно и юридически, от утвърдени спесиалисти-знаещи и можещи. Сега,като се почне една-а-а-а..... това е законосъобразно, онова е гражданско правно, тоя договор е сключен неграмотно / като на Юлен/, тук давността е минала..... хиляди иширети.Сигурно до 2023 год. ще съберат към 1200 тома, после трябва да ги четат, свидетелите ще измрат.... позната картинка.

в бъгария купуват скапи имоти руски съмнителни типове

В България имоти купува руската про-европейска средна класа. Руските крадци на едро купуват в Лондон, Виена и други хубави места из демократична европа.

и тия като баневи! никви ги нема, ама като ги сгащиха, те тъкмо са си били тръгнали за България да защитят доброто си име! вероятно и арабаджиеува ще се кандидатира за еивроизборите като банева

Та те изобщо не са се крили, бре заплес! Цялата шумотивица около ареста им с два спец-екипа е димка за баламите.

Спецовете не могат ли да питат партньорите от шпаньолско, лазурния бряг и разни други пубави местенца кои българи са си купили къщета там и да им проверяват кинтите? И пак да си додем на думата дето Меркел ни подари едни дискове с милиони на българи в швицардси банки с думите " Вижте, кьорчовци къде държат откраднатите ви пари".Там поне живеещите "под наем", като финансовия са по малко.

Защо никой не ми обръща внимание?

сега на Кьовеши да го даде

нещо се чу, че по някое време се появили и дискове със съпартийци на въпросната, след което всички солидарно забравиха за всички видове дискове и дискчета.

... дискове с милиони българи... $ в швицардси банки...

ох, аман от селяндури на скъпи возила и в къщи с кули. Кога ще се свърши тази пасмина.

PEYTSCH

Да проговори е малко...Трябва да...пропее...

Нап е заета да ливи баби дето са скатали 1.50 от народни танци. Полза за хазната 30ст на бабо-танц. Междувремебно разни гнусни отрепки крали милиарди си живеят царски в испания.

Най-веселата част в този пародиен разказ, е че всички българи с малко повече кинти си купуват дебели имоти в едно и също село. Толкова ли се свършиха селата в Испания, че целия български “елит” се набутва в едно и също село или просто всички комсомолци ги пращат на лагер в същото това село.

неееее , според кинтите е ... има такива селца в гръцко , има и в испанско , по заможните има един квартал във виена ;)

Това не е ли квартал на депутати

Някой може ли да даде някакво поне малко логично обяснение за това с швейцарските власти дето се отказали - нали го търсели за тонове дрога - кви са тия партенки? Много съм любопитен как става тая работа.

Даваш 100лв и пишман-журнаслистите ще те пишат, принц, министър или син на папата, по избор.

Всяка година по двама - трима българи си купували имоти в това село!

испанската полиция няма да може да ги арестува. Ще трябва да се включи армията.

В България нормалните хора нямат право на оръжие, но всички боклуци са добре въоръжени със законно и незаконхо оръжие. А испанската полижия не само не ги лови, ами и ги пази. Българската също.

Истината е, че оставихме селендури като Берндо и Шопа да ни се качат на главата! Такива отровни филизи тршбва да се режат навреме време и от дъно!....

За да стане истината ясна, трябва да разберем и в кое село (испанско) Баце купи имот на еди коя си, Да се свети името й, покрай Неговото.

Ти в какъв свят живееш - от 1944 година е това - не от вчера или днес - селяндури почти 100 години управляват и унищожават всичко и края му не се вижда на това нещо. Хубаво е че тук там дават фира и те ама по случайност.

Ти кът си гражданин, опръйса де...мухлю

Аз отдавна съм се оправил....А по-голям мухъл от теб сред коментаторите тук няма:)Може би Щерев и Канадеца.....Що не си спретнете един конкурс за най-продажна твар:)

Такава барачка в България не може да се купи за 600 000 евро

ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ НЯКАКВА "СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА" НО СИГУРНО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ "ШОПИ", ДОРИ И ЗА ИМЕНИЯ ЗАКУПЕНИ ОТ "ШОПИ" НИТО ЗА ПРОИЗХОДА НА "ШОП"-ските ПАРИ ШОПСКИ ИСТОРИИ КАКТО "ШОПСКАТА САЛАТА" СТАНЕТЕ "ШОПИ" !!!

ти па , данъчните ровят за произхода на доматите и фактури на придобиване за сирене и за издаване на касова бележка за всяка шопска салата във всеки ресторант в софия , сигурно и по другите градове е така ,ама тука са мноооого активни от около 6 месеца ...

По-късно се оказа, че швейцарските власти нямат претенции към Семерджиев-това не е вярно.

че шопа си е платил колкото и където трябва ,за да им затвори претенциите ?

Едва ли български селски бек може да купи швейцарската полиция.

Може можееее! С МНОООГО кинти! На това се крепи цялата философия на Швейцария! 100% ред! Но ако трябва просто плащаш МНОООГО ЯКО. Но не на полицията а "даряваш" направо на държавата и всички проблеми са забравени!