Коментари - Георги Семерджиев получи още една присъда, този път само за 2 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затвор и за двамата биячи бе, какво ги бавите тези изроди.

А защо ли другите убийци на пътя са с условни присъди или 2-3 години, а това момче е с 20???

"нанасянето на средна телесна повреда с особена жестокост". И за това особено жестоко престъпление се полагали 2 години. След 11 годишен процес...

Ама тоя верно ли е получил само 20 години затвор за убийството на две млади момичета?!? Имаше доста случаи на убийци, които отнесоха доживотни присъди. Явно, обаче не са имали толкова връзки като този. Това ли ви е съдебната реформа? И ако има такава - тя ще промени ли развитието на такива случаи?! Защото, ако не - държавата е чиста кочина.

ПИПО

Не, не са 20 години. Общо са 20 (няколко присъди) и ще лежи най голямата която не се споменава колко е. Да кажем че е 8 години, ще излезе след 5 или 6.

Купувайте мачетета и почвайте политиците и мафията в държавните структури. За 2 години само си заслужава.

ходят из България и няма никога да бъдат наказани, защото няма толкова шум около това,че са убили и малтретирали, осакатили ...Време е да има натрупване на присъди за всяко сторено зло.

Ами ако се окаже, че е чисто невинен, кой ще му се извини?

значи,че ако тогава е бил вкаран в затвора,сега нямаше да има отнети човешки животи...а това че са му дали още 20 по 2 години,нищо не значи!просто замазване на очите на простолюдието! нали трябва да излежи най-голямата присъда и край...

Вие сте малоумни бе, разигравате се по пет години за присъда от две години и после съдилищата били много натоварени, не са натоварени а са малоумни.

Две години за средна телесна повреда? Нямам думи. Това ако беше в САЩ, не му мърдат 10-15 години. В България и за убийство не се лежи толкова.

Що приказвате глупости! В САЩ за такова нещо ги пускат момчетата. Питайте либералните им прокурори.

Ей съсипаха го това момче. А то едно кротко, а очите му едни добри добри. А-а И редовно поздравява

Не човек…..

Баси…. Начин, пребивам някой който не ме кефи и после си свиркам Тур за Вас

Добре че е сегашното дело иначе съдът от 2012 г. нямаше да се сети, че има да се произнасят и те по нещо! Средна телесна повреда с особена жестокост и въпреки това обвиняемият оставен най-спокойно 11 години да си прави каквото поиска!? Какво толкова сложно е имало в престъплението, че съдът се влачи толкова? Да не говорим че ако го нямаше новото провинение то това дело щеше да се влачи поне още 10-20 години. А за жертвата много важно, нали!?

"В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях." Не е честно, трябва да се излежава най-леката..

Да се даде избор на момчето и само да прецени каква присъда заслужава! Да оставим да му тежи на съвестта!

като "реформират" съдебната система да реформират и НК. и ако трябва - да съгласуват "реформите с нЕкои посолство. примерно - това, на ул. Козак. има термин - рекуперация...присъда+присъда+присъда+.... до безкрайност... така, че на татуирания ще се съберат около 500 години в "академията".

час сега да получи смешна присъда от 2 години. Ако не беше така, първо трябва да си изтърпи 20 години лишаване от свобода и тогава да си търпи тези 2 години. А сега в следващото дело ще пишат, ами то деянието е извършено преди да е имало влязла в сила присъда и ще приложим чл. 25 от НК и така е възможно прилагане след време на чл. 70 ал. 6 от НК.

Точно за това трябва първо да си изтърпи първата присъда, която отдавна е трябвало да бъде потвърдена, така, че сега това да НЕ е първата му такава присъда, а да е втора - т.е. рецидив! Не знам какъв е закона, но този наркоманизиран сериен убиец няма право да претендира за каквото и да е намаляване на присъдата. Даже идиота не е се е сетил да се признае за виновен и да получи само 1/3 от размера на присъдата. Вероятно се надява да бъде оневинен и да си излезе без каквато и да е присъда.

Аз пък си мислех, че тоя вече е излязъл от пандиза!

Мисля, че е явно за всички, че законите не отговарят на нуждите на обществото от правосъдие. Според нашите закони, мога да нанеса средна телесна повреда на лице, тоест почти да го осакатя и след това да ми се размине с две години затвор. Да не говорим за липсата на акумулиране на присъди. Зщо са такива законите е доста ясно…

Е това е така, заради мутренските години. Тогава политиците бяха мутрите и искаха да са сигурни, че ако техен човек влезе в съдебната система и например убие 5 души, то да може да излезе с условна, под предтекст, че не е било умишлено, а напълно случано.

В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях. А трябва!

Като си доставчик на пица с кристали за премиера и се чувстваш недосегаем..