Георги Семерджиев е бил сам в джипа при катастрофата на "Черни връх"

Всички записи от камери вече са предоставени на следователите от Националното следствие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И са, кво стана?!? Минаха няколко седмици и темата вече не е интересна за журналята. Кво стана бе!!! Дръжте ни в течение, иначе ние ще ви дуржим отговорни, продажници такива?

Аз бих казал дори, че и той не е бил в джипа на психо-ментално ниво, а само на корпорално, което не е довод за присъда. Невинен.

Естествено! Започвам да се чудя дали Еугленчето Бориславова не е била вътре, че са така дискретни от полицията!

Щом гербопитеците почнахте пак да опитвате да набеждавате хора от ПП, значи пак има герберасти замесени. Не е учудващо, след като Семерджиев е отколешен наркоразпространител.

Еугленче, ти ли си? Ако Баце ти предложи, санким няма да му пристанеш, палавница такава!

Оплескаха нещата . Полицаите трябва да спрат продажбата, каналите и въобще бизнеса с всякакви дрогиращи боклуци ... В България е пълно с дознатели, разследващи органи, камери и т.н. ...

те са техни тези канали, полицайте са най-големите престъпници в БГ

Колко време ви трябваше, за да го изфабрикувате този "факт".

Как ще бил сам ???? Цялата полиция, цялата прокуратура, съдиите, политиците всички са били вътре - ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА е с наркодилърите, защото цялата държава на всички нива получава от разпространението на дрога. Това е голата истина. Какво значение има къде е била онази нагла силиконка, наричаща се полицайка. Срам и позор за Полицията! Ама както казваше в една пиеса покойният Велко Кънев : "Аз на резил ... издържам" Това ни е държавата - Тя на РЕЗИЛ ...ИЗДЪРЖА.

А полицаите които носиха стълбата ? А, сетих се - те са разследвали, може да ги наградят.

Всички знаем как се влиза в полицията. Особено ако си 20-годишна силиконка. Тази има много, амо много яки връзки. Ще я покрият , то е ясно. И Семерджиев може да покрият, ама не знам дали има толкова пари.

Засега се оказа, че не е имало полицайка. Скоро ще се окаже, че и Семерджиев не е бил в джипа. Класика !

Народът и на камери вече не вярва след предположението на Рашков.Сидеров му повярва и се снабди с досъдебно производство търсейки жената.

Повтаря се сценария с Милен Цветков.Имаше жена полицай в колата,а после няма такава жена.Значи някой е излъгал,че е имало още някой.Хей полицаи не ни правете по тъпи от вас.Знаете,че жената е била на убийството,но понеже е полицай трябва да я оправдаете.

Георги Семерджиев може да почине най-неочаквано в ареста ... Иначее ... не можем да спасим всички заинтересовани ... Герги, ще прощаваш, братче ...

Накрая само да не се окаже,че и Семерджиев не е бил в джипа ,а джипа сам се е управлявал с висока скорост,че тогава прокуратурата ще трябва да съди производителя или некви извънземни!

На колко катастрофи сте виждали шефа на следствието и дясна ръка на Гешев, Ясен Тодоров, да присъства и извършва огледи?? Докато Гешев е на власт Семерджиев е в безопасност.

Н колко катастрофи сте виждали шефа на следствието и дясно ръка на Гешев да присъства и извършва огледи?? Докато Гешев е на власт Семерджиев е в безопасност.

Ама и аз съм един неграмотник

Екстра си си, брат, на фона на масата направо си си лигвнист.

КАКО И ТИ СИ ГУЛЕМ лигвнист . НАПРАВО ЦЕПИШ МРАКА .

Няколко катастрофи сте виждали за шефа на следствието и дясно ръка на Гешев да присъства и извършва огледи?? Докато Гешев е на власт Семерджиев е в безопасност.

ме интересува с кого е бил. Да влиза в затвора. Да влизат и всички пияни наркомани дето сядат зад волана. Аман от такива изроди.

да се докаже от камерите че и наш Гошко не е бил в колата и готово. Приказки от шипковия храст.

Ето този коментар най-много ми хареса: "Този трябва да бъде обесен на мястото на което уби жените!"

Това беше ясно, че е бил сам. И за Симона рано се чу, че не е била в колата първоначално, но после много бързо започна да се тиражира включително и в медиите, че е била вътре с него. Това за дезинформация. Тя ако беше вътре, щеше да е най-малкото с потрошен нос.

Нищо ново. От първия миг се знаеше че ще стане така и ще ги покрият. Дилъра на депутати премиери и министри се ползва с същия имунитет като депутатите защото ако се разговори ще замирише мноооого лошо. А шундата полицайка за всички беше ясно че ще я покрият. Хванаха я кво се вика със свалени гащи и наместо да я съдят и нея те в отпуск я пускат моля ти се. А после се сърдим когато турците ни викат Булгаристан ама май май са прави. Политиците на България за последните 20 години превърнаха България в Булгаристан. Аман

Ако е била наведена да свири, няма да се вижда на камерите.

Проститутка не е била в колата и не е спасявала кожата си, а специално е дошла да укрие дрогирания боклук.

лапачите на народна пара да не покрият собствената си ковра... А защо не и тоя жмульо?

Сам се е управлявал с Изкуствен Интелект и малко амфети...

време камерите могат да покажат, че в джипа са биле двете загинали момичета.

Да не би и него да го е нямало, а само мобилният му телефон и едната му обувка да са били в джипа?!

Аз мисля, че в колата не е имало никой. Ако полицайкста е била наведена да прави разни работи, няма да се вижда на камерите.,

Какво стана с телефона на полицайката, намерен в джипа?

"През предното стъкло се вижда, че в колата е само неговият шофьор." Яки неграмотници пишат в Дир-а. Значи Семердижиев е имал шофьор. Идеално. А къде е тоз "шафиор"?

Джип, автомобил, кола... Къде негов, къде неин... Някой е редактирал без да прочете добре.

Интересно, че при тази зверска катастрофа, колата чак се разцепва, нищо му няма. И ако е имало и друг...и той/тя ли се отърва без наранявания.

Не е вярно - не беше в джипа, на гости у балдъзата ми беше

Какво се церемоните с този отпадък бе ?!?? В дранголника !!!

"... че в колата е само неговият шофьор..." Значи били двама? Това звучи като "жена му на мене".

Че то и самият Семерджиев не е бил в колата по това време. Ха на бас! Само петните името на доброто момче!

така е! На първият етап скриха жената, а на вторият ще изчезне и той. :-)

От сигурни източници се знае, че по време на инцидента Семерджиев е бил на връх Мусала да лови цаца. Има записи от камери по пътя към мястото на риболова. Някой се опитва да го натопи!

3евзек

Цацата има интерес.

Дира, ставате смешни вече, щом и под статията на този урод и споменаването на името на Рашков трие коментари... Ще започна да правя скрийншот и да ви пускам в социалните мрежи... Подлоги!

Аха, сигурно и трудно детство е имал като внук на генерал от МВР.

Не е никакъв внук на никакъв генерал. Просто обикновено тъпо парче.

да минава и през стени...............

Или ... по- вероятно е Семерджиев да не е карал колата, а тя сама да се е засилиал по булеварда бутната от някое куче да речем ... това май решава всичките проблеми

Мафията "Българска Полиция" започва да замита следите, няма участие на полицаи, не петнете името за да можем необезспокоявани и ненаказани да си продължим с рекета "такса спокойствие". Семерджиев изгърмя, ще го замесим със следващият. И така до края на света. България - царството на мафията, по-скоро - Мафията си има държава която я обслужва. Поданниците и данъкоплатците кучутата ги яли. Това е !!!

И адвокатът му ще успее да докаже, че не е шофирал той...

Като убиеца на М.Цветков,доказан убиец и нищоооо.Сега ще бъде същото

За такива случаи трябва да има смъртно наказание и да се изпълнява по бързата процедура.

Този трябва да бъде обесен на мястото на което уби жените!

Пускайте го, момчето. Нали обеща, че повече няма да прави така. Той е добро момче иначе, не кара дрогиран. Нали така каза доброто момче Семерджиев.

ВЕДНАГА СКРИХА ТЪПАТА ПОЛИЦАЙКА!!!

следва обичайният Бонус : споразумение!!!! следва извинения и по живо по здраво че ако се разприказва съдебната мафия най мощната и виновна за трагедиите в булгаристан.

Този ще бъде като Местан който уби бебе преди 8 г. и още няма присъда.

Няма никакво значение сам ли е били или са били 10.Единствено значение има ЧАДЪРА НАД ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР.В вторника след случката по "референдум" на бнт, др. чешмеджиева и още няколко хубавци с комунистически ентусиазъм защитаваха "тезата" ,ЧЕ НЯКАВИ ДРЕБНИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА СА БИЛИ ВЪПРОСНИЯ ЧАДЪР.И със социалистически оптимизам прехвърлиха всичко на на нещстните милиционерчета.Нали знаете В БГ ПОЛИЦИЯ НЯМА ОТ 1944Г. Има си "народна милиция".Бойните отряди на "Партията".Ако някой си мисли че разликата между ПОлиция и МИлиция е само в първите ДВЕ букви -ми толкова по зле за него.И да не разводнявам повече: ЧАДЪРА НАД ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР НЕ СА МИЛИЦИОНЕРИТЕ А ФАКТА ЧЕ ТОЗИ Е ВНУКА НА АТАНАС СЕМЕРДЖИЕВ-първи заместник на мършата добри джуров от 1962г(министерство на нападението), а от 1966г ЧЛЕН НА ЦК НА БКП и първи зам.министър на нападението ДО 1989г.А преди 1944г е бил командир на "партизнски отряд". Това е дрОгарЕ,причината за чадъра."Партията" си пази СВОИТЕ и ше ви разправят секви глупости...Колко са били в колата.Некакъв парцал -милиционерка...дето не обичала да и се празнат в устенцата сладки...секви такива.

Не си съвсем прав. Добри Джуров беше свестен човек. А Семерджиев си беше от баш помиярите на Луканов.

Пълно глупости! Оная мърша му е помогнала да избяга! Пазят си техните куките мръсни.

Е добре, де ! Абсурдите тук стават вече брутални ! Как е възможна такава безочливост и нагло изопачаване на нещата по случай, следен от всички. Явно не са замесени само полицайчета,а?

Да не си мисли, че ще се измъкне.

Вече се измъкна.