Георги Пирински пред Dir.bg: Внесохме резолюцията, защото БСП прави конгрес без политически документ

"Отговорността е на ръководството, което прокара този дневен ред, време е партията да се открои като носител на нова, различна, лява алтернатива за България, която далеч не се изчерпва с отделни социални мерки"

Обратно в новината

Коментари - Георги Пирински пред Dir.bg: Внесохме резолюцията, защото БСП прави конгрес без политически документ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе, Гецка, не е време сега! Времето беше преди 30 години. Вече е късно. Сега ще ожънете това, което посяхте.

Пирйнски 33 години не ти ли стигат на държавна хранилка... жалки сте...

той и при т живков, така че цял живот е така кога беше комунист кога стана евроатлантик всъщност просто кариерист

Още търси лапачка

Тоя Кирил Добрев с носа като поялник трябваше да е отдавна в затвора ако бяхме правова държава а той ебати наглеца иска власт.

а защо не сме правова държава??? щото едни отговорни другари преди 30 години искаха да си спасят кожите. Ей затова.. И като тръгна така та до ден днешен все някой не е готов за правосъдна реформа щото де факто да станем правова държава, а не само де юре.

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика . А публични изказвания, като това на Костадин Паскалев, са недопустими за една организация с правилник и избор на ръководството! Нито Бойко Борисов, нито Кирил Петков, нито Карадайъ и т. н. не са критикувани публично от съпартийците си! Недоволните от нещо да се изказват само на вътрешните форуми, в противен случай - вън!

Не съм виждал през ония 45 години комунист да поясни има ли разлика между пролетариат и работниеска класа. И по настоящем е същият вакуум в главите им. Няма също така техен идеолог, който да ни поясни какво е икономика и икономия понеже и двете са изписани в оригинал на латински език; по специално на френски-ECONOMIE Претендират да авангард на раб.класа, а са в същност ариер подлеци.

А като отворят дуа за селско стопанство вместо аграрно, и на децата ставя ясно, че освен скотоумие нява какво повече да предложат.

ама то "селско" и "аграрно" е едно и също. Ама ний откъде да знаем като не сме виждали такова? 45 години беше пародия на селско-стопанство, а след това дойдоха мутрафоните и ЕПМ на остатъците на пародията, а също и на всякакви ентусиасти, които се опитваха да направят нещо. (от нищо).

Георги Пирински е роден през 1948 г. в САЩ, в семейството на Георги Пирински Старши, виден македонист, и на словенската еврейка Полина Пиринска. По всички правила на богоизбрания народ, Георги Пирински принадлежи на този народ.До 1974 г. той запазва американското си гражданство, което му позволява да избегне отбиването на редовна военна служба в българската народна армия. Женен е за Клавдия Кашева, дъщеря на генерал Илия Кашев, дългогодишен началник на Ъправление "Безопасност и охрана" (УБО, предшественик на НСО) на Държавна сигурност. Някои хора, включително, нашият херой-същий демократ, наистина са родени със сребърна лъжичка в устата.

И това, че е прочел много книги, познава законите, не дрънка щуротии ли е проблемът? Хайде по същество - старите са ни омръзнали и допуснаха безобразния преход, новите първо режат, после мерят, че май и не мерят изобщо.

Щом Полина Пиринска се е съграсила да заживее в България, означава само едно:стриктно спазва заповедите на Господ Но тя няма правота да заяви, че бащата на Георги е евреин. Остава скрит отговора, а има ли сиркумсизия Пирински Младши. Демес сюнет на турски .

Златната лъжчка, разбирай чирпак викога не е излизала от устата му. На това отгоре намърда дъщеря си в БСП, та дори и дупедатка я направиха по наследство. Копелето затова реве, защото го нацепиха.

Трябват млади хора в ръководството , но не като дрънкалото Киро, дето само се кокори и говори глупости. Яхне ли партията, пиши я бегала!

Кадърни трябват и посът да не се заема дълго от един човек. Младостта е енергия, старостта е опит.

Горд съм че никога през животът ми не съм гласувал за БСП или за кандидат за президент на България издигнат от БСП Също и нито един член на моето семейство

Голям залък хапни, голяма дума не казвай! Знае ли човек?

Тия тъпунгери ако се преименуват на Българска Социална Партия, изгонят цялото си ръководство и си изберат нормални нови хора, биха имали някакъв шанс да станат забележим фактор.

...беха били... Нещо от сорта: Щял съм бил...

Браво гадове добре работите срещу Социалистическата партия, ебахте и мамата !

Да ва еба в педалите

изпълзя най-сетне. Парите ли свършиха, що ли! Хайде юрущ - Р.Овч., Ж.Вид. и останалите организми.

Пирински, Пирински, остави ти лудата крава да вършее хармана и се обажда проформа от еврогейската хранилка. И ти си голям боклук. Потомствен боклук, така да се каже.

Този и той мътеше умовете на хората в зората на демокрацията. Сега пак се сещат за него. Моля ви- не го искаме.

Много е вероятно БСП да не влезе в следващия парламент.

е специалист по нищоговоренето...

Абе, Георге, абе стиа с тие революции и резолюции бе, ами като ще внасяш, земи да внесеш некой леф за пострадалите от земенатресението бе, момче, ха-ха-ха!

Това хазарско говно, пак се размириса.

Днес конгресът трябва да изгони Р.Овч. от БСП.Това е воденичен камък на шията,След като за Гергов може и за този мафиот трябва.

БСП е тюрлюгювеч. Не е социална. Не е българска. Не е партия.

Вие старите л и мафиоти се чудите как да върнете бсп назад и да го прикачите към герб на следващите избори и по-точно за следващото правителство обаче нинова няма да ви позволи

Паразитна фамилия . Цял живот на софрата .......

Дъртите комундета гонят Нинова. Искат да седнат на метеното.

Нормална социалистическа партия, няма да има, докато не се направи лустрация на бкп/бсп и всичко откраднато от нея да се конфискува, а членовете и да бъдат съдени както подобава за разбойническа група!

Глупости, много често правят конгреси на които нищо умно не приемат. Жалка работа.

Станишев и Пирински,потомствената чернена аристокрация!Гнусна история!

ПИРИНСКИ ИСКА ДА КАЖЕ ..... ЧЕ ЗА ДА ИМАТ БСП УСПЕХ КАТО АХ-МЕД, БАЦЕ И КИРО ТРЯБВА КАТО ТЯХ ДА СТЕ КУРВИ ДОКРАЙ .. . А НЕ САМО МРЪСНИЦИ :)) ..

Що не се скриеш еврейска Мутра ! Противен си на много Хора , за 33 години във влвстта и нищо не си направил за тази Държава и само лапаш пари , дори и с американски паспорт ! Малко са ти тези пари пресвоени от Българския Народ и искаш още ! Изчезни и не се появявай повече , твоя род на Зайковите е проклет от Българския Народ !

БСП кога ще се освободи от дъртите комунисти, Пирински, Овчаров, Масларова...? Време е в България власта да я вземат млади хора, истински социалисти от 21 век, които да скъсат с недоносчето Марксизъм-Ленинизъм.

МИНАЛАТА ГОДИНА ЦИГАНИНА АХ-МЕД .... И ФАШИСТА ТРЕНЧЕВ ..... НАДМИНАХА ПО ГОДИНИ КАТО ЛИДЕРИ НА ПАРТИЯ .... ЦИГАНИНА ТОДОР ЗЕМФИР ФЕРДИНАНДОВ ЯШАРОВ САКСКОБУРГОТСКИ ЖИВКОВ

ХЕХЕ, .... КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СА ТИЯ .... КАТО НЕ СА ЛЕЖАЛИ В ПАНДЕЛАТА ... ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИДЕИ КАТО ЛУЛУ И ДИЛМА ? ....

Със стара Корнела - нов публичен дом не става, в контекста на модерното, момчето ВиГейнин е добър избор за промяна :)

МИНАЛАТА ГОДИНА .... ЦИГАНИНА АХ-МЕД И ФАШИСТС ТР ..... НАДМИНА

СЕРИОЗНО , КАЖЕТЕ КОЙ ОТ БСП МОЖЕ ДА МИ ГО ВДИГНЕ ..... ЗА ДА ОТИДА ПАРТИЗАНИН ? .... НАЛИ ТЕ ПЪРВИ ЩЕ МЕ ПРЕДАДАТ ? ....

ненаяли се идиоти! кури добре ви би шута, гниди!

Покажете пак оня педал от петричките села паскалев ,къде го скрихте мазния охлюв

Група соц бизнесмени създадава поредната лъскава но куха платформа. Как да ги ебем работните че хем да им е хубаво хем да не усетят.

Пирински, точно сте си лява партия с десни цели. Електората ви се стопи, защото така или иначе лъжете като дърти цигани. Плоският данък кой го въведе? Лицемерно на конгресите си се наричате другари, а върхушката сте предимно бизнесмени, които в това си качество нарушавате трудовото и осигурителното законодателство.

Големи срецове тук! В момента на въвеждането плоския данък беше необходим за да изкара сивата икономика наяве без да натоварва тези които бяха свикнали да не плащат данъци! Но що правителства минаха....защо.ли никой не го промени? Защото мисля аз-още много хора и сптолкова не са готови да се разделят, и мислят че това са пари изхвърлени на вятъра! Тези които мислят така са основно от среди които са селски тарикати! До един гласуват за ПП!

от къде изпълзя?

От нафталина

Жида Пирински е мресна гад

Пирински не остарява, прилича на майка си, която е еврейка, но като политик е една нула.