Уорлик ни подкрепя за 3-и български космонавт

Няма ли да е страхотно български астронавт да лети в космоса с американски астронавти - напълно подкрепям това, коментира посланикът на САЩ Джеймс Уорлик идеята на Соломон Паси.

Обратно в новината

Коментари - Уорлик ни подкрепя за 3-и български космонавт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко трябва да плати за това удоволстие България? Това минтър Уорлик не казва, жалко! Знаем, че откак затънаха в криза, нищо безплатно няма на американската трапеза

Анубис щял да ни даде един кораб Ха-так да се разхождаме с него до международната космическа станция. Боко тиквата щял да го пилотира а втори пилот щял да бъда С.Дянков.

Че защо само един бе Уорлик, я направо ги товарете цялата циркова трупа от Парламента и от Министерски съвет ...

защто да не вземат и българин? ами нали все някой трябва да им чисти кенефа!!!

а кои ,че поддаржа хигиената в совалката.ас сам интегриран,владея ингилииски.ша им покасвам космически мурафети на американзите и ше им нося багажа.може да сам ром по проихождение и убеждение ,ама сам с булгаристанско тескере.анаданму,сори ша ма прощаваш

Подкрепям идеята агента американски Соломон Паси да е космонавта, но с еднопосочен билет. Американците гледат да избиват пари от всякъде. А познайте, кой ще им плати за трети космонавт. Ако тези двамата служещи на родината америка ги е грижа за България, що не платят дълговете на всички болници. Направо са без мозък с евтините популистки номера. Уорлих още не успява да разбере, че се намира в България и американската тъпота тук липсва.

"...Искам да видя български космонавт да излети с НАСА..".Това Монито е неспасяем по отношение на нестандарните идеи - заено с българския космонавт иска да запрати в Космоса и НАСА!! Баламурнико, НАСА не е космически кораб за да я пращаш там, а националната космическа агенция на САЩ!

Прекрасна новина, не е като да отменят визовия режим или да направят някой друг завод у нас с "модерни технологии"- това са дребни работи, а астронавт как звучи гордо. Браво на агент Уоирлик, колко точно е напипал насоката - ние и без това като държава сме в абсолютна безтегловност, народът ни е от лунатици, а управниците ни действат като извънземни.

Добре, че има и такива новини да се посмеем на коментарите :)))

Нашите мизерници не искат да дадат и 1 милион за участие в европейската космическа, в наса ли ще ходим...

имам един вапрос кам вас евреин бил ли е в космоса

един тръгна ама не стигна до там,ал кайда се намеси и взриви клумбия стс 107 и не позволи на човека на богоибрания народ Илан Рамон да погледне светите земи от високо

За да излети българин а може и циганин трябва са сме членове на НАСА , а за да станем такива и да имаме право да летим със совалка трябава да внесем много пари ..... СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ !

Братче, НАСА е национална агенция, а не някаква организация като НАТО. За какво членство бълнуваш? А пари ще трябват, най-малкото за билети до щатите;)

Явно си прав разгледах сайта на НАСА, явно се подведох по Европейската космическа агенция и от скорошното интервюто на българина които се готви там , занам ,че е под чуждо гражданство защо ние не сме членове в такива неща . Мисля ,че момчето беше гост в шоуто на Росен Петров . Благодарско г-н Кинг :))))

Альооо шпециалиста истрелването на спеис шатъл струва около 200 милиона доларес а за сравнение руските ракети носители правят същото за 20 милиона и накрая ако не си разбрал американските совалки ги спряха от активна служба.

Чак трети?Защо не се сети по-рано или просто иска да вбие клин между българи и руси?Това тъпо американско упражнение да ни използват срещу Русия взе да омръзва,даже и на слугите им от СДС и ДСБ.

Абсолютно си точен.

и с какво ще лети българския космонавт- ракетопланите летят 2 пъти и програмата им завърщва.после само с руските ракети *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно подкрепям капацитетите от НАСА Уорлик, Паси и тем подобия да излетят със совалката Буран и еднопосочен билет към Марс.

Буран и руска совалка братчет и доста по съвършена от американския си аналог. Руската може да каца автоматично без човешка намеса. Анадъмо?

Може, но не го прави. Защо?!?!

само да не изпратият ниякои комунистически тупан и карак като пишман-космо нафтата какалев, защото ще усере от страх ус совалката и ще предизвика стар вар или космическа катастрофа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАСА набират гейове за полет до Марс. Ти като виден либераст може да се пробваш в космоса.

ПРЕДЛАГАМ КОСМОНАВТА ДА Е МОНКАТА ПАСИ. НАЙ ДОБРЕ БИ БИЛО ДА ГО ПРАТИМ В НЯКАКВО ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ, КАТО ЗА НАЙ ПОДХОДЯЩО НАМИРАМ ТОВА КОЕТО Е В ДАВИДОВАТА ЗВЕЗДА. Всъшност знае ли някой коя е тя и от кое съзвездие е ????.

...на космически кораб за вечно пътуване из вселената, подбран по критерия непрекъсната антибългарска дейност: 1. Джеймс Уорлик - командир 2. Сополан Паси - борден стрелец 3. Симеон Дянков - стюард 4. Мартин Димитров - завеждащ отдел "Авторитетно мнение"

Перфектен въпрос сте му задали, г-н Паси !

Ама вярно ще се посмеем петъчно:)

Американците, туристи пратиха в Космоса, а ние за 21 години демокрация трети космонавт не може да изберем. Има един подходящ и това е Супер Бойко. Ако го питат него ще каже, "...ами, кой да пратят разбира се, че мен, ама и охрана да доде иначе не тръгвам".

На Бойко ракета не му трябва за да лети из космоса!

Чудесна идея, аз също я подкрепям. Последният полет на совалката "Дискавъри" се отлага вече повече от месец поради откриването на пукнатини по резервоарите. Така че пожелавам на Соломон Паси да полети той :)

Старият посланик Джеймс Пърдлю беше по-готин.А този да лети в космоса по джапанки ако иска.

Ма как трети, бе? Требе да е четвърти! Той третия (Дянков) нали от космоса го спуснаха...

Хората няма какво да ядат Малкия Мони сънува космонавти!!!....

Смехоран! С коя совалка ще летим или пак с руски кораб ще бъде?

Да изпратят Божидар Димитров да се погрижи за българите в Космоса!

Сещам се аз кой би бил най-добрият космонавт!

ЦЦ или ББ?

Да пратят Станишев - нали техен човек. Може и Пасито да качат- един отбор послушковци са. нали уж преди 10-ти БГ била едно нищо, летоброенете започва с демосрацията, а сега се оказва ,че сме имали ИТ и космически традиции..... Имахме, защото имаше научно-техническо разузнаване ,което именно менторите на Пасито и мистър Клийн първо него разбиха- за да слушкаме, да сме без очи и уши, наведени.

Само Волен. Той поне има опит с Луфтханза.

Че и в космоса ще се напие - ще се напие. Ама там пък с кого ще се сбие...

Който и да пратим в Космоса, файда за нас няма да има. Ако изпратим серГей - ще излъже извънземните и ще направи заменка на Земята за Млечния път, после извънземните ще си го изкарат на нас. Ако пратим Крадливия Симо - направо ще открадне Млечния Път и Земята ще му остане. Ако пратим пък Костофф, най-вероятно е да продаде Земята за 1 евро на извънземните /които често му говорят/, а пък те от своя страна ще дарят Млечния Път на фондацията на жена му. Само Доган не трябва да го пращаме, че ще осмърди и другите планети и междузвездното пространство и тогава за нас няма да има никъде живот - ни на Земята, нито в Космоса.

"По време на кръглата маса Уоирлик призова България да бъде не просто консуматор на модерни технологии, а и производител" И аз казвам така, но сегашните ученици все по малко имат интерес... чалга и мутри до дупка и ги гледаме лъскавите имоти и коли само по телевизията, на по ракия... Ще бъде хубаво ако пак наш човек литне в космоса...

И на кой му пука какво подкрепя тоя?

Тоя , посланника, е наше момче. Извънземен в тялото на лъснат американец

За какво да излита с НАСА ? Последните излитания на НАСА са от Байконур и американците сами си признаха, че руската система за излитане е по-надеждна и в момента използват само нея.

А Бай Грую от ващо село си призна, че Москвича е по-хубав от Кадилака и щял само него да кара, като ходи да вади картофите.

хеи Бай Грую нямашси представа от космически технологии.този бум от 1991 в електроника авиация космос се далжи на изнасяне на технологии от русия

Защо трябва бай Груйо да си признава, ти новини не четеш ли. Или си толкова тъп, че не правиш разлика между москвич и ракета. Знанията ти малко са одъртели и силно непълни. Да не забравяме, че САЩ никога не са имали орбитална станция, а руската изкара двадесет и нещо години. Какво да се обяснява на прост човек, дето освен москвичи и картофи друго не е видял.

А, страхотното няма да е трети български космонавт в космоса, а трети български да лети с американски астронавти....сладур мамин кока-колов.....

Уорлик - Президент! Боко - Астронафт с Чаланджър 2!

Дянков става за космонавт. Хе Българин, хем американците му имат доверие. Ама мосичта да е по-продължителна - до марс или до по далече. Ха, ха,ха. Я да се посмеем в петък.

пасито да тръгва за астронавт

И аз мисля, че по-подходящ от Паси няма

Цялата Мара втасала само космонавт ни трябва!!!

и с какво сте излети този балгарин -с рк-1

С малко попрокиснал бобуц и един кибрит .

че българите сме отвяли озона в стратосферата, той бобеца е нещо велико...