НСО опроверга скандалните твърдения на уволнен подполковник

Националната служба за охрана (НСО) опроверга твърденията на бившия си служител подполк. Николай Марков, че гардове са събирали информация за охранявани лица по искане на Георги Първанов, участвали са в неговите ловни излети и са пазели престъпници.

Обратно в новината

Коментари - НСО опроверга скандалните твърдения на уволнен подполковник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи доблестния български офицер е отказал да покрие ежегодния НОРМАТИВ 2 ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЛИЦЕВИ ОПОРИ ЗА 1 МИНУТА от П Р О Г Р А М А ЗА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И СПОРТ ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ с обявена Цел на програмата за физическа подготовка и спорта е осигуряване на физическа годност на военнослужещите за изпълнението на професионалната им дейност.

Та да продължа... Питам го аз бившия ДАНС-овец, ама как така, върви си някое дете по улицата и пилотната кола от тая "охрана" вземе, че го бутне? Кво става тогава? -Ами нищо не става, да не е било там! -Няма ли да се разбере, да се разследва? -Да си чул да се разследват смъртните случаи при инциденти с охраната на ГОЦЭ?Колкото си чул, толкова са се разследвали.Устна заповед, виновен началник няма, а извършителите се покриват...! -Значи затова тая ПАПЛАЧ така НАГЛЕЕ по улиците и мародерства данъкоплатците, бетер НАГЛИТЕ? -Да, затова...И с това МРЪСНАТА КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ иска да се примирим, ако, пази боже, дойдат ПАК на власт!!! Бог да пази България!!!

Трябва да си призная, че това с бланката, с графите за събиране на информация, недъзи и тем подобни ме срази. И така, с един познат, бивш служител в ДАНС, си говорим и го питам - тоя човек, Марков, лъже ли? И той ми отговаря-банален е. Това, което го казва, е публична тайна за всички от НСО, а и не само от НСО, ами и от всички служби! Питам го, абе човек, това нормално ли е, как ти се струва, да събират по тоя брутален начин информация? Хайде, при социализЪма иди-дойди, но ЕС, НАТО, не повлияха ли по някакъв начин? И ми отговаря - не са мръднали от 88 година... Само смениха името - от УБО - станаха НСО... Е, тия от УБО, как да отговорят на разкритията, да си признаят ли? Но каквото има да става, ще става оттук нататък! Духът е изпуснат от бутилката! Сега чакаме да се произнесе Плевнелиев, да го чуем, той ще отрече или потвърди обвиненията(които не са никакви обвинения, а разкрития, както се разбра...)? И какво следва? Борисов?

До ченгето A. ( нерегистриран ) 24.04.2012 16:20 1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Бит и е-н признават ли си? Че то все още ни управлява бившата ДС!

Поредната милиционерска партенка за отвличане на вниманието на матриал' от глада и разрухата в страната Толкова!!!

Историята много ми прилича на наказанията в бг мафията. Например да се яви на изпит по физ. подготовка е същото като да юркаш някой възгордял се мутряга за да го унижиш да си знае мястото. За глобите всички знаем как си ги налагат в тея среди: H.eod. си гажето на шефа? 5 хиляди марки и се благодари, че с това се отърваваш :)

Да се явиш на трози изпит е записано в закона и длъжностната характеристика.Ако този господин и с това не е бил наясно тогава здраве му кажи на този "офицер"...Ама физическата подготовка не е като да плюваш наляво и надясно а се иска и нещо друго..

Че кой си признава без бой

Аз пък очаквах да си признаят че е така. Представях си го по следният начин: Купчина дебели,мазни,слабоумни комунистически дебили плачещи онлайн от разкаяние пред камерите на някоя телевизия.... Ха-ха-ха...!!! Здравей БАЙГАНИЯ!

МАРКОВ, МНОГО МИ ПРИЛИЧАШ НА ЕИДН ВЕСО МАРКОВ ОТ ДАНС. ТОЯ БЪЛВОЧ ДАТО СИ ГО НАГОВОРИЛ ПОКАЗВА ЧЕ СИ ЕДНА МЪЖКА ПРОСТИТУ.........КА. ОНЯ ОТ ДАНС Е СЪЩИЯ.

Във всяка ноермална държава си има строга субординация. Но за комундетата е въпрос на ценностна система да се унижава човешкото достойнство. Както имаше един лаф за "родната казарма"от времето на милиционеро-социализЪма: "Всички влизат различно умни, а излизат еднакво тъпи". Или поне това е целта. Като погледне човек солдафони като Ангел Марин му става ясно колко истина има в тези думи. Че в НСО стават безобразия е ясно. И то не е от днес. Самите гардове имат инетрес да бъдат прислуга на високопоставените персони. Да им разхождат кучетата, да им водят децата тук и там, да развозват баби, дядовци вуйчовци и лели. Със служебните коли. Хора с офицерски звания. Така, те си осигуряват благоволението на високопоставени персони (и то през цялата си служба), а в замяна изпълняват ролята на слуги. За по-тъпите - идеална кариера. Иначе ако ги опънат да бачкат никакви не можеш ги намери - те искат да служат. А за безобразията - сигурно това е една нищожна част от "пакета"

Оказа се ,че полковник Николайчо е въздух под налягане и манипулатор в услига на гнома Атанасов и отчасти на ,,Герб,, за оплюване, пиар и разчистване на политически сметки .Как и кой създаде и създава такива политически дебили?

Николайчо да не би да е приятеля на Яне! Яне много ги сменя.

И СЕГА КАКВО. КАКВО ЗА ЯНЕТО И ДРУГИ ДЕТО МУ ПРИПЯВАТ.МЕДИИТЕ ДАДОХА ТРИБУНА НА ПОЛКОВНИКА. СЕГА КАК ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ САПУНКАТА ПОРЕДНА А А А АХ

Каквато държавата, такъв и премиерът, такива и тайните служби. Мекерета жадни за постове все ще има, обаче защо медиите-метреси толкова експонират лъжите.

Защото медиите-метреси с това се хранят - те са всеядни. Бяха уж кофти-четвърта власт, сега станали кофти-първа. Лапат, а между другото и удобно размътват водите на "общественото мнение".

Как във всякакъв такъв материал, забъркват разни работъ за да се обърка читателят. Защо разузнаването в този случай се оплита със охрана? Охрана това са теляци, които имат и други нестандартни задачи по службата си, както му се налагаше на ББ например, фу какая гадост.

хайде давайте мили гербери,този номер не ви мина-измисляйте следващата оплювка.

Някой очаквал ли е да признаят?

Браво Ники!

познавам серзант от нсо коъто мие казвал сусцтхото което казва полковника *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Марков! Прокрадва се плаха надежда за реабилитиране Честта на Пагона! А повечето твърдения на полковника са повече или по-малко публична тайна.

отвръща на удара.... Е как няма да опровергават. Така тихо се копаеше и Беленския гьол, така хрисимо и законно се пишеха и бонусите. нЕма сега да разваляме атмосферата я.

Нека сменят още няколко от шефовете,пазещи гърба на Гоце П.,и други хора освен г-н Марков ще се разприказват.Какво неща още има да чуем и за Гоце, и за Доган, и за Румен-Фонтана от Плевен...

Няма ли да ти е по-интересно да научиш нещо за бандитското минало на мутрата-м.председател, отколкото за ловните излети на вече "бити карти"? Или , според теб, лова на диви прасета е по опасен и значим за обществото, отколкото ловът на хора?

Отговори на въпроса на 55, що мълчиш?!?

Този генерал охранявал ли е Маргините и Първанов или не е? Това е главното... ако е бил охрана на тези бОрци - какво прави като шеф на НСО? Или мафията си е част от държавата?

Прокурорите да отидат да попитат в Тополовград - там почти няма човек, дето да не знае за катанеделните ловни похождения на бившия президент.

Ники, ти ли си?

Не, не съм аз :-)

Никакво признаване до доказване на противното!!!

1 и половина затвор и 20 минимални заплати, че не изпълнил заповед за изпит и нарекъл шефът нещо неприятно?

Затвор ли? Пише ясно, че само са си платил обидата кеш. Можеше да е с 6 шибучици на голо, ама само са го глобили. Ти как би наказал някой си, дето си му шеф, ако те нарече "нещо неприятно" - да ти брои 6 бона или с шибучици?