Първанов: Нинова забърка кашата с ген. Решетников

Лидерът на АБВ Георги Първанов се разграничи от полемиката обсъждала ли е лидерът на БСП Корнелия Нинова кандидатурата на Румен Радев с руския ген. Решетников.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Нинова забърка кашата с ген. Решетников | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комсомолецът Гоци-Седефчов от Сирещник (Архарят) не бил комунист-русофил, ами най-ми бил еврофил??

СЕДЕФЧОВ,СВЕТА ВОДА...ТОЙ ОПРАВЯЛ КАШИТЕ,А ДРУГИ ГИ ЗАБЪРКВАЛИ?! БОЖЕ,КАКВА ВОПИЮЩА НАГЛОСТ ДЕМОНСТРИРАТ ДРУГАРИТЕ...ВСИЧКИ ДО ЕДИН!!!

по кокалчетата! Щом и той я усети, какво да кажем повече?! Досега дамата сътвори три гафа, чакаме следващите, защото къде ти извинявай и пардон от такива? Антон Тодоров добре ги начеса при Коритаров наскоро, знае им и зъбките.

Те комунистите са царе по забъркването на каши! Така са те!

И какво излезе,че червената Корнелия си е чиста проба лъжкиня. А има още заблудени хорица, които й вярват. Хора осъзнайте се, защото с лъжата на Корнелия си избрахте неизвестен президент

То в България пълно със заблудени хора какво искаш от такива!

Като са руски агенти и Гоце и Шаренкова и целокупното БСП защо се разправят публично не схващам. Вероятно спора е да се докажат кой е по-важен и по-приближен агент на Империята на Злото. Дерзайте другари, Бог ще въздаде на всеки според заслугите... )))))

Кой тук напразно споменава моето име? Въздадох и ще въздавам....

Малко нещо като след запой, или само така изглежда?

тази клукарка е опасна партнерка за нас в руссiя както и за балгарите. отарвете се от това зло по-рано.

"Гоце" каза "Не ни забърквайте в скандала" и това е повод да го наругаем.

"Нинова забърка кашата с Решетников" означава - Нинова пак излъга

4 джипа за горските.

Като прочетох, че Гоце се е изказал загубих интереса да чета по-нататък.

И съвсем, ама съвсем случайно никому неизвестния Решетников на базата на личната си караница с леля Корнелия дава оценки какво е характерно за БСП, какви са социалистите и т.н. Доста плоско и жалко скалъпено, Гоце ... нали знаеш, че няма да влезнете в следващия парламент и нали знаеш, че пак ще се въртите около Позитано като котки около салам ...

Хм, не е за първи път руски медии да се изказват не дотам ласкаво за нашите цоциалисти. По време на мандата на БСП, помня, четох някакъв руски обзор кой кой е в тогавашната европейска политическа карта. Казваха, че неизживяна заблуда е да се смята, че социалистите са естествени съюзници на Русия, напротив, те са силно насочени към Запада. И за пример кой? - Наш Станиш! Бил от червената буржоазия, израсъл в охолство, учил в Англия - и все в този дух. Така че не се заблуждавайте, там много добре ги знаят що за стока са социалистите, само в Европа май още не са се научили.

Как така неизвестен, бе другарю???От 2009 г. ген. Решетников.е директор на Руския институт за аналитични изследвания, който работи за президентството и Външно министерство. Назначен е с указ на президента Владимир Путин, а мандатът му изтича на 4 януари 2017 г. Назначен е от др. Путин!!!!!

Гоце,а ти какви каши забърка с предателството ти към партията БСП,която ти осигури председателски пост и два президентски мандата.Направи си партията А,Б,В,Г... ,която ще изчезне и подведе наивният Калфин ,съсипвайки кариерата му.Ти Гоцка не си направи извода от ренегатството на Томов-Лупи и др.предатели отцепници.

Бившите руски разведки доста послъгват-да си спомним Калугин.

И рядко служат само на един господар.

НАЗНАЧИХА НИ ГУБЕРНАТОРА РАДЕВ

че са заповядали на над 2 млн българи да гласуват за него.. Ма приемай си го за назначение.. И си ВЕРВАЙ.. И бърши сълзички за МАМИЦАТА СИ..

Защо е нужно да им заповядват? ;)) Че точно същите избраха и Луканов, Виденов, Гоце, Костов, Борисов.. Ние сме риби, дето се ловят на гол бастун.

Е,много злоба в тези политици,много властолюбие и това води само до ощие по-голямата ни омраза към тях.

Вижте двамата класически ренегати Първанов и Местан с какво настървение се нахвърлят срещу Нинова и това е достатъчно за да се разбере кой е прав, а кой разлайва кучетата.

А бе тези наши политици защо ни смятат толкова за прости.Може би сме и такива щом 27 години ги избираме на власт.Та думата ми е: Е ли др.Радев най-достоен за президент.Той бил ли е в политиката та ще може да взема важни решения за България.Не е ли поредната кукла на конци какъвто е и сегашния президент.

Никога не съм гласувал за БСП, но трябва да имате малко уважение и доверие към хората които са на постове като тези на Нинова, Борисов и т.н. Давам за пример Доган-въпреки изцепките че пътят на България минава през Истанбул и какви ли не още се оказа по-патриот от маса други, много от които дори не знаем чии са.

Краставите кучета се събират. И само като им погледнеш фамилиите и ти става ясно, че тия освен за софра, за нищо друго не стават.

"Кой има полза?" Замислете се над това и ще разберете кой какви каши забърква, защо и с чия помощ.

Кой има полза да съсипе Европа, така, че да се изравнят жизнените стандарти на цивилизована, високоразвита Европа със стандартите на пещероците в Русия! Късокракият кашавар е известен на всички, даже и на най-големия тъпак!

Anachronos

Явно скоро не си бил в Русия. Отиди и като се върнеш ще разбереш, че още живееш в пещера. Щом избрахте тиква да ви управлява, сещай се. Ама руснаците имат с какво да се отбраняват нали? Но на нас и прашки са ни много. И щото сме цивилизовани дадохме на шепа "емигранти" да ни шибат както си знаят. За бедните в БГ пари няма, но за емигранти и свирки правите.

Що за безмозъчно изречение? Вие като ги пишете разбирате ли си ги? Не ви е срам!!! "По повод твърденията, че на председателката на Форум "Русия-България" Светлана Шаренкова, че зад цялата интрига стои АБВ, той заяви..."

За съд сте, лъжливи тъпанари! Компрометирате жената, а е умна, дейна, образована, кадърна и чудесна за ръководител!

Пропусна най-важното, секси и е дашна! Напълно се отдава на идеалите си, макар, че не знае какви са те!

АГЕНТ ГОЦЕ - "С кандидат като ген. Радев се борим за победа. Аз правя четвърта кампания с АБВ. Да сте ме чули да казвам на предишни избори, че ще спечелим? Не съм го казвал. Казвал съм, че ще се представим убедително, достойно, добре и всякакви други нюанси", допълни лидерът на АБВ. БСП ми отмъкна победата, и сега си отмъщавам с АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ.. В КГБ и ДС НА ТОВА МЕ УЧЕХА...

Браво Първанка! Ти си истински БЪЛГАРИН! Продължавай да разобличаваш кремълските кукли на конци, дето са готови за 30 въшливи копейки да продадат Майка България на самозабравилия се руски късокрак сатрап от еврейски произход!

Всъщност с това си разобличение Гоце играе точно в полза на руските интереси, които не са в подкрепа на Нинова, считана за подлога на ЕС.

Църволакис България отдавна е продадена на късокракият ,а сега борбата е да им я подарят или на търг.

Радев, който няма грам опит в политиката се оцени и от симпатизанти на АБВ. ТЕзи проценти как се събират при това от човек, който не е политик. БСП са мижитурки и българина от ракията му е къса паметта за боклуците от БСП, които проиграха фигурата на пилота, за да печелят дивиденти.

Всъщност всичко това е поредната скалъпена историйка за отвличане на вниманието. В България има 4 партии и коалиции одобрявани от господарите на колонията в Брюксел - Гроб, БСП, Турците и Ръбовете. Това са слугите на Брюксел. Всички други се считат за извънсистемни и никога няма да получат картбланш от еврогейовете. Нинова наистина има данни за ръководител и затова от Гроб са склонни да я очернят всячески. Същото искат и старите к..рви от АБВ. Истината е че генерал Радев е натовски генерал и има санкцията на САЩ за президент, не на Русия.

Беше натовски генерал, сега е цивилна гарга, оригаща се на водка "Путинка"!

учител на гаргите във Вършецкото помощно училище, оригаш се на каменарка..

Какво отвличане на вниманието,бе???Ясно и кратко-кандидатурата на Радев е съгласувана с Москва! Нинова работи за чужди интереси-за РУСКИТЕ!Илианчето директно заплаши Радев, всички я гледахме и чухме.Щом го правят президент-ще слушка и хоро ще играе!Е,пак за Русия!

ТОЗИ ПЪТРВАНОВ Е БИЛ МНОГО ДОЛЕН ЗЛОБАТА МУ Е ИЗПИСАНА НА ЧЕЛОТО-ИСКАМ ДА ГО ПИТАМ ТОЙ ЛИ ПЛАЩА НА ТОЗИ РУСНАК ЧЕ ДА ХОДИ ДА ЛЪЖЕ И ГОВОРИ ПРОТИВ НИНОВА АЗ НЕ ВИЖДАМ И КАКВО ЛОШО ИМА АКО МУ Е КАЗАЛА ЗА РАДЕВ НАРОДА ГО ХАРЕСВА И ГО ИЗБРА А ТАКИВА КАТО ПЪРВАНОВ НЕКА СЕ ПУКАТ ПРЕЗ ГЪРБА НАЛИ ИМА ТАКАВА ПРИКАЗКА - А НИНОВА ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ И КАЗВАТ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ЗАРАДИ НЕЯ НИЩО ЧЕ СЕ МЪЧАТ ДА ОЧЕРНЯТ ЗАВИСТНИЦИТЕ

КОЙ ЛИ Я ХАРЕСВА!!!!БАБКИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ- ТЯ ПРИЛИЧА НА ТЯХ ДЕБЕЛА БАБКА С НАВИТИ РОЛКИ ПО ГЛАВАТА ХАХАХАХА- НИЩО СТИЛНО И ИНТЕЛИГЕНТНО !!!!!!

Хайде бе??? Да опоска държавата с 47%.

"Да клевети, да оскърбява, да лъже и да се извърта - това е подобаващото поведение за ръководителя на социалистите." Направо е шокиращо как всеки в чужбина за 3 минути разбира същността на БСП, пък ние тук си ги дондуркаме от 70 години, че и има сериозната вероятност отново да им дадем управлението на България! Не се впечатлявам толкова от това, че Българският Президент е обсъждан в Русия, колкото от факта, че за това се лъже и то при безспорни доказателства. Това е политиката на БСП, те просто по друг начин не умеят. Пък и защо им е, като работи?!

Ако не друго, поне си лесна за манипулации - хахахахаха

Абе престабете да лижете чужди задници независимо какви са, Съпоставете датите а не слушайте тоя дето си приказва да се намира на работа. Интересно е как Нинова ви е забъркала кашата когато тоя взе да си говори бе да го питата и да се прави на много ''запознат''...Кой го знеше този даже и по име освен тези дето са се срещали с него че сега нещо много нашумя след приказките си..

Както се казва неизвестният никому Радев, издигнат от неизвестен комитет разката гербавите мафиотчета и показа колко гол е царят им и колко неефективни са огромните им организационни структури наподобяващи БКП навремето в страната, когато се появи един кандидат който може да разклати омразното гербаво статукво.

АГЕНТ ГОЦЕ - агент АЛБЕРТ - РЕШЕТНИКОВ - КГБ... Но КОЙ Е СЛЕДИЛ КУРНЕЛИЯ в кафето и е подал сигнала към агент АЛБЕРТ??? МЪЛЧАНИЕ... И защо ли след посещението на АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК в кабинета на НИНОВА на ПОЗИТАНО.. Между 2-ри и 25 АВГУСТ!! АГЕНТ АЛБЕРТ МЪЛЧИ КАТО РИБА!!!

Ами тия които подслушваха ББ в къщата му пък и разни други....на ченгетата това им е работата да подслушват и да правят интриги а на политиците да лъжат

среща е имало и е потвърдено не само от решетников.въпроса е защо нинова е отишла на тази среща съзнаваики че ако тази информация излезе 2 дена преди изборите ще и струва изборите?трябва да има много сериозна причина.защо генерал близък до путин ще се домъкне чак до тук че да се срешне с нинова?няма ли скаип,ваибър,интернет?очевидно е трябвало да има разговор на 4 очи.които тя е криела,крие и отрича все още.докато тези въпроси нямат отговори радев няма да е изчистил името си на кукла на конци на русия.би могло тази маневра да е акция по дискредитиране на радев но по вероятно е да не е-защо ще го подкрепят а после ще го оплескат с кал?

Какво като е отишла на тази среща след като няма какво да крие????Генерал Радев беше посочен ПРЕДИ тази среща така че тоя да се чуди как да се направи на нещо дето е е най малкото заради някакво активно мероприятие на зле позиционирани политически интриганти в България. Ами тоя същия каза че се е срещал и с други партийни лидери ама явно с тях само са си ''мълчали'' след като нищо не казва

Ама ти че си оплескал форума с кал.. Кал ти го пишеш.. ЛАЙНО СИ ИЗТРОПАЛ.. Щото БСП обяви кандидатурата си 20 ДНИ ПРЕДИ СРЕЩАТА.. Та тезата ти за руския генерал да си чисти името си е ЛЕПЕНЕ НА КАР - от твоя страна..

Наивник, президента може да се съгласува и по електронната поща, или по Скайпа! Чувал ли си нещо за Интернета!

А въпросът, пред който е изправено цялото българско общество, е може ли лъжкиня да управлява България.

Лъжците са най-кадърните управляващи! Я виж късокракия! На лъжата краката били къси! Къси, ама го поддържат 146% от руснаците, 80% в Русия и 66% воглаве с Тръмп в Америка!

Още малко даскале почакай да встъпи в длъжност Тръмп и тогава ще те питам колко го обича късокракия макар,че от сега се подразбира но за слепите трябва нещо отзад да им влезе за да разберат

АЗ НЕ ДЕЛЯ ИЗМЕНИЦИТЕ НА РОДИНАТА НА НАШИ И ВАШИ - ГОЦЕ , КАЛФАТА , СЕРЕ-ГЕЙ , ИВАН МАВЪРА , ДОГАН ,МАДРИЦКИЯ МОШЕНИК, МЕСТАН , МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА, СИК - ВСИЧКИ СА В ЕДИН КЮП:)))

баце, няма такова животно- християн комунист Или си комунист, или си християнин.

УЧИТЕЛЯ ХРИСТОС Е ПЪРВИЯ КОМУНИСТ ....:)))

А АЗ СЪМ НАЙ-ИСТИНСКИЯТ ГОУЛЕМ БЪЛГАРИН - ИЗБЕГАХ В ЧУКОТКА, ПИША ВСЕКАКВИ ГЛУПОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ И СЪМ СЪЩИНСКИ ИДИOT-KOMYНИСТ!

Най-логично е точно Първанов да е забъркал тази каша в опит да си спаси политическата кариера. Ако има предсрочен вот и се повтори резултата от последните избори, партията му дори няма да е в НС. Набива на очи как замесените лица променят драматично версията за случката. Една версия беше пусната в оборот от Господари на ефира, а в последствие господина се изметна от думите си. Това не беше отбелязано от медиите, щото едните ги е страх, пък на другите не им е политически изгодно. Без да защитавам когото и да е от замесените лица, все пак да отбележа - хората в България не са чак толкова големи будали, че да се хващат на всяка елементарна провокация.

Някой си Толстой беше казал неотдавна, че Русия ще купи България! Първо купиха черноморските курорти, после купиха изборите, ето вече си имат и купен президент, скоро ще имат и купено правителство!

Всъщност старите ченгета: - агента Гоце и агента Пика-щият във фонтани забъркаха лай-ата като форма на отмъщение спряма генерал Радев, че ги отсвири като стари и ненужни кавали.

според мен ако Радев е руски агент, той не би извадил България от НАТО. Защото тогава няма да може да издава на Русия важна информация. Агента винаги се прави на натовец, за да не привлича подозрения и за да му се доверяват. Няма такъв агент дето ще каже : Аз съм срещу НАТО. Това е все едно Рихард Зорге да каже на японците, че е срещу Хитлер.

ПО ВРЕМЕ НА КУРВАТА ГОЦЕ , В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАХА МАДРИЦКИЯ ПЕДЕРУНГЕЛ , СЕРЕ-ГЕЙЧИН , ДОГАН И БОЦЕ МУТРАТА ... КОЙ НАПРАВИ МУРА АГА ГЕНЕРАЛ .... ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА Е БАШ АЛКОХОЛИКА ОТ СИРИЩНИК :))

АЗ СЪМ ГОУЕМ ИДИOT И ПИША ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ СРЕЩУ ДРЕБНО ЗАПЛАЩАНЕ. НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ.

Ти отдавна си избран за световна мярка....МЯРКА ЗА ПРОСТОТИЯ "1 ДЕТРОИТ" и за сега нямаш опасни претенденти ако случайно не гушнеш чемшира та порадвай се на постиженията ти тук до като имаш дни

ГОЦЕ,ТИ СИ БИТА КАРТА!ХАРЧИ СИ ПАРИТЕ СЪС СИНЧЕТО СИ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ И НЕ КОМЕНТИРАЙ!С КАЛФАТА И ВАШЕТО-АБВ СТЕ ВЕЧЕ В ДЕВЕТА ГЛУХА,БЕЗ ЧЕЛЕН СОФИЙСКИ КОЛОВОЗ!!!

Там където са намесени руснаци, винаги има лош пред вкус на интриги. Такава им е нацията и политиката.

Поне четете.. Щото мисленето явно не ви се отдава... " БСП посочи Радев на 2 АВГУСТ, Путин чрез Решетников наредил да е той на 25 август и БСП на 2 август го изпълнила, защото Путин.." Компромат за ИДИОТИ, който ви отвлеча от УДАРНОТО РАЗДАВАНЕ, ЧРЕЗ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ на 28% ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА 2016-та година.. Като "ИНВЕСТИЦИЯТА" НА България в ОМАН, като милиони в оранжерия в МОНГОЛИЯ, за която бил подписал СТАНИШЕВ, ама чак, сега БАЦЕ бил спастрил парите и ги ДАВА.. НА КОГО ЛИ???

Абе и ти си едно руско мекеренце сладичко.

че не можеш да МИСЛИШ ЛИ?? Ама са пениш на казаното от агент ГОЦЕ - АРХАРА.. А прочете ли някъде, че АБВ е поканило РЕШЕТНИКОВ? И че първо ТЕ СА БИЛИ НА СРЕЩА С НЕГО.. И защо при АГЕНТ АЛБЕРТ започва данданията.. Що не си отговориш на тези въпроси.. И да са сетиш за спора АБВ - БСП - чия кандидатура е РАДЕВ.. Агент ГОЦЕ не може да прости, че му отнеха УСПЕХА НА ИЗБОРИТЕ.. Затуй е с пяна на УСТА..

Комунистите се карат кой е по-лъжец и кой е още по-най-лъжец. Евала.

КОГАТО ЕДНА ЖЕНА (ако може да се назове такава КОРНЕЛИЯ ) ЛЪЖЕ, ОВИКНОВЕНО ПОНЕ ЛЕКО СЕ ИЗЧЕРВЯВА !!! ТАЗИ МОНТАФОНКА, Е ТОЛКОВА БЕЗСКУПОЛНА, ЧЕ ЛЪЖЕ И МАЖЕ БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО !!! ЕГА ТИ И ДЕБИЛА !!!

Колега уточни правописа -кОрнелия или кУрнелия? Залагам на второто.

Наший президент хороший!

Лъжливите комунделчета се изпокараха, кой бил по-лъжлив. А кака кYpнелия освен простотийки, друго не може да сътвори.

Истината е ,че България не може да има независима и неутрална външна политика на мястото ,където се намираме ,както обещава другарят Радев ! България ще трябва да избира ,дали да остане колония на Запада ,или да се върне при братските народи от Евразииския съюз !

Ти се връщай където си искаш - ако щеш и в Чукотка ходи. България е в ЕВРОПА!

Че нинова ги нарита и са бесни? Че Румен Петков е стар приятел на Решетниоков? Че лятото са се виждали? Някои неща ги казва Шаренкова и са бесни. Доста стари муцуни са гневни на Нинова.А Решетников от началото на януари е аут от този институт. Четете в 24 часа.

Направо-БУЛАМАЧ !

АЛКОХОЛИКА ОТ СИРИЩНИК НА СТАРИ ГОДИНИ ГО ЛАПА ДАЖЕ НА ПРОСТИТЕ МУТРИ :))