Калфин: Няма да се кандидатирам за председател на АБВ

Зам.-председателят на АБВ и вицепремиер Ивайло Калфин няма да се кандидатира за партиен лидер, обяви той пред Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Няма да се кандидатирам за председател на АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се кандидатирам,защото съм член на БСП!

Номера от селски вечеринки.

Каквито са ни възрожденците,такова ни е и Възраждането.

Ще се кандидатираш. С радост ще забиеш нож в гърба на Първанов, но след като го побутнат. Ти си подъл интересчия, достоенза презрение.

Не ще да заема председателско място в разсейваща се като утринна мъгла партийка. Доволен е от комисионните по заема и възможностите на слуга около Борисов....

Непрекъснато напред. Ако не му бяха сложили Ламбо за заместник президент на предишните избори, само испълнителното бюро на БСП щеше да гласува за него. Пълен отврат. Мъж с голям задник и крака на Х, е с повече женски хормони в тялото. На такива им викахме женчовци в училище. За нищо не ставаха

Гоце ментараджията решил да се покрие, половува и де измисли нова схама за присвояване.

Леле ужас, край, гледам всички са тъжни, да обявим ден на всеобща мъка... Кафинчооо не дей бе... Хахаха

Този щатен комсомолец- фъфлещ трътлаьо за нищо не става. Цялата престъпна мешеническа камарила от АБВ е за кокала.

Боклук, г----за--че , лизец прествувко, сужбогонец И аз си признавам ,че бях гласувал за този ду ---пец , но човек веднаж се лъже.!!! ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ ТОЗИ ГО ПЛЮЧТ И ТОЙ СЕ БЪРШЕ , И ПАВЧО И ПЕКОВЧО СА СЪЩИТЕ ,КАК СЕ ЛЪЖАТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА .еЙ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ОЧИТЕ НИ БР--ЕЕЕЕ!!!!

Ти си с единия крак в ГЕРБ бе теменуго. Вчера от трибуната плюеше срещу БСП, а тая партия ти напълни портмонето и ти им такова на сурата. Гоце ако е читав и оставката му не е постановка, просто ще те направи един редови депутат и ще те видя дали ще останеш. Но, не се ли освободи от тебе сега, след много кратък период вие ще го изхвърлите. Нищо, че сега ще го преизберете. Просто още не сте овладели АБВ отвътре.

Калфин ?Че някой вярва ли на тоя пущиняк , ами той е като Борисов , лъже и за умрелите!Лавира в живота горкия , но с морала го е окъсал яката !А бе пущиняк - мани го!

Много време си осравихре за театро , искате да лажее близо 2 месеца ,МНОГО МНОГО ЗА ДА ВИ СЕ ВЪРЖЕ НЯКОЙ. еЙ ДУПЕТА ВИЙ СТЕ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ !!! И ПРЕДАТЕЛИ ,аБЕ ХОРА НЕ ВИДИТЕ ЛИ ТЕАТРОТО ИМ я ГИ ОСТАВЕТЕ ТЕЗИ ГАЗОВЕ ДА СЕ ДАВЯТ В ЛАЙНАТА СИ !!!!!! тОВА абв е лъжа и сценарийй на измамника Правчо -- с лъжливата си жена от сценатия със сестрите когато спечелиха от това ,че ЛИБИЯ СПЕСТИ ДЪЛГА хотелец парички ПЕТКОВИ ЛЪЖИЧКИ И ЛАЙ---НАТА глупациииии!!!

На боклуците Й. Калфин, Р. Петков и Борислав Борисов не им ли е ясно, че оставката на Първанов е с цел да ги нарита от ръководството на АБВ. Гоце е хитър и усети, че още малко и ще се отзове в положението на Дудука, макар, че и сега не е ясно номерът му дали ще мине.

Калфа --га--зички с Прав ---чо , лажат и създават сценарии за глупци и дупета вярващи. Ей не ни мислете за глупаци Вие разигравате театро, но ви са голи --Гъ --зищата

В Герб няма ръководно място за Калфата, пълно е достатъчно боклуци.

....ПРИВИКАЙТЕ МАЯ- ПРОСТАКЕСОВА- ТЯ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА СЛЕД ЗАЛЕЗА НА ГОЦЕ И НАЙ-РАЗБИРА ОТ ОСТАВКИ. ТОВА ДЕТО НЕ РАЗБИРА ОБАЧЕ Е, ЧЕ Е МНОООГО ПРОСТА(((((((((((((

АБВ на Гоце-Алтернатива за Бързо Възраждане на Гоце.Гоце е един от основните кандидати в избора на шеф на АБВ-Гоце,това каза по БТВ фонтаният плевенски пикльо Румен Петков.Къде са Румба братя Галиви? Живили са или като Мето Илиянски са се възнесли в отвъдното.

Какво значение има като партията се закрива

Г-н Калфин как мина визитата Ви в Москва? Беше ли ползотворна или ударихте на камък?

Калфин без Гоце АБВ няма да има. Половината се вливат в ГЕРБ, а другата половина най-вероятно ще застане до БСП. Отсега виждам на къде ще се насочи Румен Петков. За предателите на лява България се очертава забвение. Всичко вече е без значение след подкрепата на плоският данък, пенсионната реформа и мултимилиардните данък. Вие дадохте своята подкрепа за разрухата на България. От тук нататък ще ви помнят само с лошото което сте сътворили.

Прав си. АБВ е вече ВГЗ. Но изиграха зловредната си антибългарска роля. Закрепиха гробарите на власт. Гласуваха за нарсатване възраста за пенсиониране, като обрекоха много възрастни българи на смърт и младите хора на емиграция. А Калфин вече може да се кандидатира вече за председател на хомосекс дружинка.

Заробихте ни със заема и продължавате да ни дразните с ялови постановки, които не хващат декиш, и които няма да променят нищо а само ви осигуряват медийна публичност, което си е чиста предизборна реклама.

Глупако, заемите са взети много отдавна, сега трябва да се връщат. Никой не взема нови заеми сега.

Чак пък много отдавна. Преди Костов външният ни дълг беше около 60%БВП, когато Станишев пое премиерският пост външният дълг беше в размер 30%БВП. Когато Борисов 1 пое властта външният дълг беше 15% от БВП. Това ни правеше една от държавите в ЕС с най-добри финансови показатели. Всичко това се промени по времето на Дянков. Сега ни подготвят Аржентинският вариант. Ще вземем заеми, след време няма да можем да си ги обслужваме, Хедж фондове от САЩ ще ги купят и ще направят 37млрд. лева от България. Това е цената за нашата послушност и роболепност.

Вместо да ни занимава с циркаджийската трупа АБВ нека тая шушумига каже каква я свърщи в Русия. Путин показа ли ви дължината на средния си пръст?

смешници да ходят в театъра с тези "иди ми, дойди ми"

АБВ са шайка ренегати на левицата, присламчващи се към силните на деня. всичките с претенции - кой за президент, кой за лидер на БСП, кой за държач на памука на лидера ...

Калфин е ПЕРФЕКТНИЯ изпълнител- НО , НЕ Е за ръководител!!!

тролче на абвъ. Закривайте я тази клоака. Перфектен бил - смех.

Ивайло, говори се, че си експерт и честен човек. Кому к...ра търсиш все още тука? Да уйдисваш едновременно и на Тиквата, и на Гоце. И да те привиква тъпата кучка Костинбродска в парламента, за да те залива с лъжи и помии. Ами вземи си дърмите и се занимавай с нещо сериозно. Даже и в Брюксел те знаят и ще те "вземат" като топъл хляб, защото и на онези тъпунгери им трябват магарета за работа.

Първанов се обгради с мижитуркии разбра много ясно,че 11-те депутата дето вкара са неуправляеми!Ако не беше Първанов ,колко депутата щеше да има АБВ -дето не била лидерска партия?Ами точно 0....Така,че сега спокойно могат да си крепят статуквото щото на следващите избори са аут.Та толково по въпроса -ще крепят 4 години Боко и баста....

Ренегатите от АБВ са на политическото сметище. Това, че човека на САЩ, Първанов го избутаха заедно с ГЕРБ на изборите, не значи че имат поддръжката на народа. Един пример от съседна Гърция. Спечели Коалицията на радикалните леви сили- СИРИЗА и състави правителство с дясната партия Независими гърци, въпреки че в парламента влязоха още 3 леви партии, комунистическата, центролевицата ПОТАМИ и екслевицата ПАСОК! У нас е по-голяма каша забъркана от готвачите на посолството на САЩ.

Театър АБВ прерастна в цирк.

в евтино порно. След като си продадоха задниците за някой лев. Какво ще кажат сега на симпантизантите си?

Докога ще ни занимават с партийки - ЕДНОДНЕВКИ?! Бъкана с жидове и АБВ ще отиде УГЗ, там където отиде и партийката на Додука и Роско милиционера!

КАК МОЖЕ ТАКАВА ОМРАЗА КЪМ ЕДНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ ГАФ И ТО Е ОТЧЕТЕНО НЕ ОТ НАС ПИШЕЩИТЕ ВЪВ ФОРУМА, А ОТ МНОГО УМНИ ХОРА, КОИТО НАБЛЮДАВАТ ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ, Я СИ СПОМНЕТЕ ВАШИЯТ ПЕДЕР....ЕЛ РОСЕНЧО КОЛКО ГАФА НАПРАВИ - ЧЕТЕ И СРИЧА, А ПЪРВАНОВ МОЖЕ С ЧАСОВЕ ДА ГОВОРИ БЕЗ ДА СРИЧА - УМНИК Е ТОЙ УМНИК, ЗАТОВА МУ СЕ НЕРВИТЕ И ЗЛОБИТЕ - НЕ ЧЕ СЪМ МУ ФЕН, НО КАЧЕСТВАТА СА МУ БЕЗСПОРНИ, АМА ЛОШОТО Е ЧЕ ОТ ВЪТРЕ ГО ПРЕДАДЕ ИВАЙЛО КАЛФИН - Е ТОЙ КЪДЕ ЛИ И В КОЯ ЛИ ПАРТИЯ НЕ БЕШЕ ПРЕДАТЕЛ

Е па беше взел едни петродолари от Саддам, отстреля животно от Червената книга, ходи на лов след разни убийства, прокарваше големи шлемове на ваш гъз, редеше тройни коалиции на ДПС-то ... Ама щом казвате, достоен президент е бил :)))

Това мекотеле начело на АБВ, ще означава края й... противен и мазен тип....

Ама то краят и с него и без него вече е свършен факт.

И отново партията ще гласува доверие на вожда-Първанов-циркът ще мине ли?

че ще мине. АБВъ без Гоце е като НДСВ без царю. По-лошото е , че и с Гоце вече са за никъде.

Предателите ренегати никой не уважава. Нито свои ,нито чужди.Ясно ли ти е Гоцка ! Ясно ли ти е Калфа псевдо министър и вицепремиер!

Опонента се уважава - предателя - не!

Май ще гледаме СИРИЗА2 в българска версия....

Другарят Драгомир Стойнев искаше да реиндустриализира България със заема на Орешарски, но лошите не му позволиха! Вместо да налее 60-70 милиона в Химко (който вчера пак никой не поиска да го купи за 22 милиона), лошите раздадоха 500 милиона за басейни в общините на ДПС-то. Калфин е виновен! Другарят Орешарски искаше да ги спре, ама не можа и подписа. Сега само в другаря Първанов ни остана надеждата. Той ще ни спаси. Бандера роса - червено знаме!

Тези /гоцевистите/ще продължат с цирка си. Сега ще набутат някой нещастен абевеец да бъде номиниран през април за лидер, освен Гоце. И гледай цирка тогава: смях и пак смях. Може да се жертва като номиниран и Румен Петков!?!

Защо ли се сещам за Агата Кристи?

Да се проведе референдум за търсене на съдебна отговорност от управлявалите през последните 25години.

..А,бе Ото,а бе Скорцени...какъв референдум бе ...не ти ли е ясно ,докато не се промени радикално изборния закон и най-вече ...критериите за право на гласуване ...все ще си въртим "старата плоча със старите песни".... И каква "съдебна отговорност" търсиш и кои ще са "съдиите" които ще я търсят ...помисли ....

50 нюанса червено с преобладаващ алчно-червен отенък. Да му се догади на човек.

Старите заеми не сме ги земали ние. Да ги връща койт ги е зел. На нас ни дадоха тогаз по 10 лева увеличение на минималната заплата и бяхме доволни. Сега не сме доволни. Другаря Първанов не е виновен. Искаме някой друг да плати. Мръсникът Калфин е виновен.

Този е нагледно доказателство, че комунистическите отрепки трябва да бъдат избити с колове както през 1923г. Трябва да бъдат ликвидирани и пеленачетата комунисти и старците комунисти. Всички до крак. Едва тогава може да се очакват добри дни за България.

Ото С. стават грешки /да те припознаят като ком. отрепка/ и може да получиш някой кол в главата. Да не говорим и за близките ти пеленачета и възрастни!

Идиот

То не може само ползи от властта! Подкрепихте, взехте решение, облажихте се, сега ще приемете и мнението на избирателите си за позицията си. Не да измисляте скоростни планове за обръщане на мнението на бабите на село. Вярно че и за сламка се хващат някои, но не е етично нито към тях, нито към коалиционните ви партньори.

Естествено, че няма да секатдидатираш, без Гоце песента на азбукарите е изпята, същата съдба ще имат и гробарите и Атака, те са лидерски партии....

Поредната партия от предатели продала се на краварите за няколко долара.....

Е това е социалдемократически цирк.Гоце си подава оставката.АБВ прави нов избор за бос с кандидат Гоце и някой друг кандидат за парлама.Конференцията избира Гоце за нов бос на АБВ.Е това е алтернативата за новото възраждане на Гоце.