Калфин не се чувства предател, предателите били други

Евродепутатът Ивайло Калфин, който ще води листата на гражданска инициатива АБВ за евроизборите, обясни, че не се чувства предател.

Обратно в новината

Коментари - Калфин не се чувства предател, предателите били други | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се чувства предател?!А какъв си бе аланкоолу? Българска е поговорката"Оплете платното и ритна кросното". Като си такъв голям пич - напусни европарламента! Ама не ти стиска - 15-20 000 евро заплата е много повече отколкото да постъпиш достойно/и то за два-три месеца ,не че някой по-различен ще го замести , но поне Калфин щеше да бъде пич/. Жалко Калфин, много жалко- изглеждаше прилично досега, ама уви и ти си същият боклук като всички сребрелюбци, които ни управляват25 години

Не мога да разбера защо Станишев е толкова притеснен??? Идват избори НЕКА ПО-ДОБРИЯ победи!!! Какво се пъне Манолова каво се пъне Станишев??? Идват избори хайде да гласуваме пък да видим кой за кого е! АБВ звучи добре! ИСКАМ И КАДИЕВ В АБВ! КАДИЕВ СТИГА СЕ СТРАХУВА - ТРЯБВА МОДЕРНА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕ СТАЛИНСКИ ИЗРОДИ!

ДА ИМАШ МНЕНИЕ И ДА ПОСТЪПВАШ ПО СЪВЕСТ НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО.А ЗАЩО СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯТА СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С ЦЯЛАТА ПАРТИЯ.И ТЕ СА ЧЛЕНОВЕ КАТО ВСИЧКИ ХОРА И ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРЕДПОЧИТАНИЯТА НА ВСЕКИ.

' станишев евродепутат - НИКОГА ! само безработен на деЦки и соцЯлни с циганите от евророма с имунитет избягава отговорност там иска да се скрие с имунитет и да избяга от отговорност

сер гея не е български гражданин може ли да бъде евродепутат ?

Калфин, не се чувстваш предател, а какъв се чувстваш? Като герой ли? Олекна, човече, олекна. До тук беше с политиката.

След като опоскаха България до кокал, т.н. български политици се устремиха към еврококала изобретявайки ново занимание, да стават еврочиновници, разбира се за "благото" на рОдината.

В момента правят машинка за обиране на недоволните обратно в ляво. Понеже Станишев се оля. В същото време в АБВ влзиат печени мошеници като професор Борисов от УНСС - нисък морал, корупция, нахалство, деспотизъм. Изброен е като един от пътрвите в новото образувание АБВ, само от това вече знам какво следва! Нова шайка подли комунисти, но с ново име, което ще успокои отвратените леви и ще ги вкара пак в гласувалнята. Това е планът.

Които се отделят от БСП и си мислят че могат да бъдат някъде избрани или са се взели много на сериозно или са част от някакъв експеримент.

По думите му, има някои други по-глезени, които обикновено около микрофоните се изявяват най-силно. За това е прав че в БСП има дежурни по микрофон и нищоправене, като Манолова и Нинова.

Музикална къща бТТВ"Трътките" пусна новата си плоча "Море сбрали смесе двама, море не сме двама, с Бойко сме трима" Музика: Маестро Гоце Параван- офф, Текстес: Ал Хайвано ди Калфи, Испълнявя: "Един мъш на 53"- Вейко Маргарин-офф - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Търсете плочата в офисите на бТТВ "АБ-ВГЗ Трътките"

Тези новини са явно от Позитано.Там си падат по политическия поп-фолко и турския кючек.

Не бива да се "пикае газ", защото както е пламнало под теб, ще те опърли яко...

ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ЧЕ АЗ ЗА ШКАРТО НЕ ПЛАЩАМ!:))) А У ЛЕВО И ПЛАЧКАЙ! ПОДПИС БОКО! /а левачката дето ме изтри не е на Стоичков!:)))/

гея украински предаде България и ако се сърди за нещо на Калфин , то това автоматично прави калфин положителен герой

Чудо голямо-щяла да се разцепи БСП,тя отдавна е нацепена на подпалки и топли сараите на г-н Доган,Някой да ми обясни какво общо има между милиардерите с червен билет и бабичките с червена лудост,дето четвърт век ги лъжат,че само БСП-то ги пази от въжето

Не си слагай пръст на устните, а ни кажи КОИ !?

Комунисти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

Тях черветого знаме роди ги, тях, не ще ги уплаши смъртта. . . Тях ги уплаши животът !!!

червеното знаме

Кога социалдемократите не са били предатели , кого не са продали , работника ли или средния бизнес !Че Калфата си сменил Господаря ?Голям праз - това му е в кръвта!Навремето социалдемократите доведоха Хитлер на власт , а той после ги кла като пилци !Е Калфин сега се е втурнал към Бойко , но .....ще си резне сам главата !!!

Главната причина за лошо направния преход, след 1989 г. е запазването на БКП/БСП като една партия.С върховните усилия н Лилов тя остана сбор от различни идейни течения ,а след това и икономически интереси. Това забави 6-7 години приватизацията и срути икономиката ,което признават и в средите на БСП.Сегашният опит на Първанов ,може би не е в най добре избрания момент ,но дано не върне на власт кликата на Борисов и Цветанов. А Станишев по най- глупавия начин повтаря грешките на "тройната коалиция" и то на още по безпринципна основа.Въпреки ,че при съставяне на правителството на Орешарски се кълнеше в обратното.Може би затова заслужава да получи шамар на изборите и най-сетне да се отегли.

Айде сега без "това срути икономиката" и "онова срути икономиоката". БСП забави приватизацията и попречи икономиката да тръгне нагоре от рано. После Костов направи знаете какво на майката и, а освен това и закопа агрикултурата перманентно. После тройната бе в перфектна позиция да тръгне нагоре, но не успя с нищо. И накрая Бойко уби всичко. Единственото време, когато е имало истинско развитие и надежда за такова е било на Царя. Само дето то освен това роди и най-голямата олигархия и крадци, така че и то не става. Бедността и мизерията е задружно постигната от целия български народ.

о вие не сте предатели, просто реставрирахте капитализма, в интерес на народа!!!

Капиталът на К.Маркс е изхрърлен от всякъде и не се изучава вече. Затова капиталистите са прекръстени на олигарси.

Архаръг щял да гласува и той да Калфин, ако имаше как де..

Поздравявам всички червени парцали с песента на група Контрол "Най-щастливия ден" Най-щастливият миг на раздялата , кагато си тръгваш . И аз със сълзи на очи се моля на Бога дано не се върнеш . Припев: И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен

Накъдето и да погледнеш все комунисти. От едната страна: Борисов, Първанов, Калфин, Пръмова/комунисти до мозъка на костите си/ подкрепяни от бивши и не толкова бивши комунисти и милиционери /ГЕРБ/, а от другата страна прекръстили се комунисти / БСП, ДПС и т.н./. Защо всички забравят, че бивши комунисти няма?

и то бол....

И-прес онас ми работа нее минАло, да Ва нарека "ПРЕДАТЕЛИ !", Щото, беше фчера, на Мара Бунева кокалите ровиха ? А Тя, горката, са фанала, такви ГАДУРИ оправяла... Бумм... !! Оххх, трийте ма, Дир- теляци , щe да загине и Тоя коментар... баба Тодорка, бТТВ"Трътките", от кръчмата "Три ливаде"- Банкя

Червените кхмери сега ще се скъсат да плюят по Калфин, обаче защо не го наричахте предател, когато със Лупи направиха Евролевицата, защо не плюхте преди няколко години, когато с Гоце създадоха АБВ? Защо тогава пляскахте и подкрепяхте? Тогава не ви бяха виновни Бойко, Сорос и Билдерберг? Защо "предателя" Калфин беше амнистиран и издигнат до кандидат-президент и водач на червените в европарламента?

wenci

Хайде сега, напусналия БСП (Коалиция за България) къде ще иде в коя Коалиция - за Европа?! за америка?, или Русия? При всички случаи няма да е за България. Предател. Проводник на чужд интерес.

Винаги са такива предатели, затова тука си играят коня секакви, американци, германци , руснаци, китайци и безчет лайномети да не изброяваме повече

Сега остава да разберем как това разцепление е изключително полезно за БСП, как 2-те им листи за евродепутати се допълват и това води до увеличение на червения ляв електорат. Впрочем тази теза вече се прокарва по всички медии от уж независими анализатори, журналисти, политолози. С една болка в гласа ни се обяснява, че БСП никога не може да се разцепи, че всички предатели свършват на бунището и биват моментално заменени с още по-големи капацитети. Само дето никой не иска да произнесе фактът, че БСП никога не е била напускана и разцепвана от бивш председател... още и президент в допълнение с кандидат-президент и водач на песчетата в европейския парламент. А със тях ще тръгнат и други знакови фигури като Румен Белия Чорап, Р.Овч., Масларката, Гергов, Паскалев и СИе. ортаци на Гоце. И всичко това в момент, когато всички партийни структури реват, че ДПС изнасилва столетницата като поставя свои хора на всички нива в държавната администрация, при положение, че БСП е мандатоносител. Изключително позитивни неща безспорно.

Хич не ме интересува Първанов , но Мафията -БСП не са някаква свещена крава

ДЕПУТАТИ ОТ БСП, ОБВИНЯВАТ КАЛФИН И ПЪРВАНОВ, ЧЕ "РАБОТЯТ" В ПОЛЗА НА ГЕРБ ! АМИ ЗА ТЯХ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ (А И ДОКАЖЕ), ЧЕ ТЕ РАБОТЯТ ЗА ТУРСКАТА ДПС !....

Първанов и Бойко са си стари комунисти и много си пасват - комундета, той за това си пази партийния билет!

Турци са

Тоя е - не мъж, а п...а!

Цар на овехтелите квалификации е Първанов следван от всички от БСП или там който им прави опорните точки на цялата БКП шайка.

че се върза тая дърта п..ка непоръбена.

Калфо,калфо името ти е с малка буква защото..напънала се планината и родила...мишка..!Недоносчето абв е пълно със стари к....,нищо ново не носите на България!Агенти,сводници и ловци....

И магистралки от провинцията!

Калфин не ни е предал. Извоюва ни евро банкноти на кирилица които никога не ползваме , но не може да накара мобилните ни оператори да спрат да ни спамят с SMS написани на шльокавица.

ЖАЛКО , ЧЕ НАЙ-ВЕЧЕ ПАРИТЕ УПРАВЛЯВАТ У НАС, А ОЩЕ ПО-ЖАЛКО Е ЧЕ СЕ ПРОДАВАМЕ ЗА ПАРИ.МЪЧНО МИ Е ЗА МЛАДИТЕ, ЧЕ БЯГАТ В ЧУЖБИНА АМА ТУК ОТ КОГО ДА СЕ УЧАТ ДА ЖИВЕЯТ ЧЕСТНО И СЪВЕСТНО.

НИТО БЪЛГАРИТЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ПАРИТЕ, НИТО ПРОДАЖНОСТА. ТОВА Е СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.

Станишев да подаде езабавно оставка. Дали може да стане? Категорично -Не. Ток мотивите са лични. Властолюбие, лично его ( не по - малко от на ББ), лични сметки,самолюбие. Жалко , че такива тапунгери като Станишев се компрометира такава хубава идея , за която са се борили толкова много хора.

Идеята е много тъпа и античовешка. Жалко, че при наличната информация в съвременното общество не може още да го разбереш.

Цялата клика около серГея се спука да се изказва за Калфин и Гоце. Вече и опорни точки раздадоха на орките по форумите. "Предатели, ренегати, неблагодарници...." Иначе за простотиите на психопата Седеров, които ни вкараха в международен скандал, са във ваканция и ще коментират по-късно... Бахти долната превратаджийска сган!!! Да бъдат проклети лумпените, които гласуваха за тях!!!

Проклети да са лумпените по площадите като теб нищото.

Сган и лумпени са лизачите като теб герберастки талибан! Тичай да цункаш будавинету и цвинокио,пък да не пропуснеш и офшорко чехльов!!!

Иваило, честните социалисти сме с тебе. Всички дето подкрепят Станишев са дупедавци. Че кога ние ,освен по негово време, сме били с турците и националистите бе?

"Честни социалисти"??? Хахахаха, ще умра от смях... Това беше най-добрият виц за деня, печелиш жълтата фланелка!

Хора ! Българ(к)и !! ---> Никакви пппартии Изобщо !!!

Много шта замола, копието (--->) вгз ! Да не дойда Аз ? "Радул" 5ХL GTI 25v

Тролетариата, днес спокойно мога да заявя,че АБВ на Гоце ви подписа пътните листа в посока бюрата по труда.Червената престъпна организация нарекла себе си партия отива към разпад.А всеки знае,че когато големите колела се завъртят,малките хвърчат.Тъй,че стягайте багажа,дните ви са преброени.Малко ми е жал за вас,щото освен за тролове за друго не ставате,но какво да се прави,лесните пари все някой ден свършват.

Я вземи си го заври. Ще гласуваме до дупка за БСП. Точно заради такива захлюпени "фанатици"

Знаеме, Съсела и Варадеро са най-свирепите предатели, за некой лев ни продадоха на туркиша

Тези нещо много насериозно взеха да се вземат, ще дойде горският и .....

:-))))))) (Определено !)

типичен предател. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо не мога да разбера. Първанов казва, че няма да напуска БСП, т.е. и АБВ-то му ще бъде нещо като фракцийка в партията-майка. Т.е. ако вкарат евродепутати, те пак ще си бъдат социалисти, а не да кажем, социалдемократи, защото такава партия няма. Според мен това АБВ е създадено за увеличаване на електоралната база на БСП чрез привличане на доста голяма група, отвратени от Станишев и Моника, неизпълнението на предизборните обещания, колаборацията с ДПС, връзките и зависимостите от червената олигархия, и т.н. Тези хора вместо да гласуват за някой друг или да се въздържат от гласуване, ще избират предположително АБВ.

в момента на мен БСП ми прилича на риболовец, който лови риба с две въдици.

Точно!!!!

Украинецът предаде БСП, предаде България, предаде всичко, което може да се предаде.

"Да видим кой повече е изневерил на идеите, на принципите, на ценностите. Да бъдем критикувани и аз, и Калфин, но за политики", посочи Първанов. Веднага посочвам - Първанов, като шеф на БСП беше яростен противник на НАТО, но когато дойде време да ни приемат в пакта, той (вече, като президент) беше непоколебим поддръжник на алианса!

Когато някой е решил да си направи харакири, то никой не може да му помогне.