Първанов: Престъпните босове остават недосегаеми!

Продължавам да оставам с усещането, че босовете на организираната престъпност са недосегаеми, заяви президентът Георги Първанов в изказването си пред студенти и преподаватели в УНСС, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Престъпните босове остават недосегаеми! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не съм получавал подаръци и спонсорство от тях.

сигурно е стигнал до тоя извод гледайки в огледалото :)

А бе ти нормален ли си. Мисля, че не си. Колкото до мозъчето ти то май само може да брои глупости.

ЗАЩО БЕ, ГОЦЕ? ЗАЩО ПОЗВОЛИ НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ ДА КАДРУВА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ? ТА ТВОЯТА ЧАСТИЧНА КВОТА ТАМ Е, КОМАЙ ЕДИНСТВЕНИЯ ТИ СЪЩЕСТВЕН ВЛАСТОВИ ЛОСТ.. ЗАЩО БЕ, МЕКЕРЕ? ЗА ПАРИ ЛИ, ОТ СТРАХ ЛИ? ТА НИЕ ЗА КАКВО СМЕ ТЕ ИЗБРАЛИ, ЗА ЧИЙ ТЕ ИЗДЪРЖАМЕ И С КАКЪВ АКЪЛ НИ СЕ ПЕРЧИШ И ДУЕШ? ТИ НЕ РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ САМАТА ПАРТИЯ-КЪРМИЛНИЦА ВИ Е ВЪЗПИТАЛА ДА ЖИВЕЕТЕ С МАНТАЛИТЕТА НА ПАРТИЗАНИ И МАФИОТИ?

Първанов: Престъпните босове остават недосегаеми!След като знае това, вероятно знае и кои са те! Да ГИ КАЖЕ, да ги изловят!!! Знае ги и не ги казва - това по закон е престъпление, укриване на престъпни деяния.

...откакто Бойко се появи на политическата сцена станаха 150 убийства на знакови фигури от подземния свят, а преди това само се множаха тия фигури! Говоря за времето, в което още Борисов беше главен секретар! А сега,размърдай си малко мозъчето и помисли защо точно по негово време и кой остана облагодетелстван от разчистване на конкуренцията в престъпния свят? Или на потенциални свидетели за престъпленията на белите якички от средите на настоящия ни политически елит?

Ама какво му обяснявате на този, като че ли пада от Марс? Той прекрасно знае как и колко се краде в държавата, как са затънали в рушвети съдии, следователи, прокурори... И какво прави?ПИТАМ! ЕЙ, ИЗБРАННИКО НАШ, КАКВО НАПРАВИ ТИ, ЗА ДА НЕ НИ КРАДАТ, ЛЪЖАТ, УБИВАТ, МАМЯТ, УНИЖАВАТ? КАКВО НАПРАВИ, ГЕОРГИ? СТРАХ ЛИ ТЕ БЕШЕ ИЛИ И ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ РАЗБОЙНИЧЕСКА ШАЙКА? ЗАЩО Е ТОЗИ СМЕШЕН ПЛАЧ СЕГА?

Добре де, Първанов, защо да не започне Бойко от главата на мафията? Айде стига сме вървяли отдолу нагоре ловейки мишоците! Това води доникъде. Прочее, когато това зависеше от вас (не че сега съдебната власт е променена - тя си е все още избраната от вас), вие не осъдихте дори и един мишок. Защо сега такива сополиви вопли? А що се отнася до местенето на една папка - дори и за един само изчезнал секретен документ се търси сериозна отговорност открай време и навсякъде по света. Как така президентът на една държава може да омаловажава значението на секретните документи? Как така един премиер може да ползва секретните доклади на службите за сигурност езва ли не като тоалетна хартия? Още повече - докладът се оказва не просто върнат или преместен, а в ръцете на човек, срещу когото самият доклад е писан !!! каква невинна цел преследва подобно преместване? Нали за да се изчисти държавата трябва да се търсят ръководителите на мутрите, а не толкова самите мутри. Но това изглеода не е във ваш интерес? Защо пищите, когато разследващите наближат кръстниците? Ако вие сте на наше място няма ли да ви дойде на ум това, в което започваме да ви подозираме ние от простолюдието?

Po prinzip Parvanov be6e dobar prezident. Kogato stane vapros oba4e za partiinite mu/sozialisti4eskite interesi kakto v slu4aia toi gi postavia nad nazionalnite, s tova toi pokazva zavisimost, kakvato e nedopustima za prezidenta na Balgaria.

Другаря Първанов да не забравя,че точно през неговия досегашен мандат,бяха на власт правителства,които най-тясно бяха свързани и поковителствуваха босоветете на престъпността.Къде беше той тогава!?Със тези свои изявления той иска да уплаши съдебната власт.Та нали главният прокурор беше в неговия антураж.Народното събрание при приемане на новия бюджет трябва драстично да съкрати парите за президенството,защот там се приютяват много хора,изпаднали от управлението.

Така е. Трябваше ББ да почне от него, Дмитриевич и после подчинените им босове на мафията.

ГОЦЕ СеррГеичо трябваше да си остане премиер за 24 часа без министри както си и беше Защо го НАБУТА

По-голям престъпник от Герги Първанов е само ортака му Ахмед Доган

Анализ на 74 становища за изказването на г-н Първанов: 1) 74 становища на българи в този сайт и още десетки в другия сайт (виж отговора на Бойко) трябва да се зачетат, особенно когато президента е говорил пред студенти. Всички становища тук показват, че хората вкл. млади не вярват на президента. 2) Всички до е дин казват, че БКП е създала мутрите и прехода и повечето сочат отговорност и на Първанов (дълъг период във властта)-прочетете тук, прочетете други сайтове. Значи, г-н Президент говорите все едно че се намирате на друга планета.. Къде сте? Къде бяхте когато се грабеха Европейските пари или фондове?? Как се чувствахте през тези години като президентт на държава сочена като най-изостанала в Европейския съюз-четете фактите по западната преса. Къде сте били (а да в Австралия) за да прочетете страшните западни статии за България и българските учители-пенсионери Хората по сайтовете Ви питат?. 3) Бойко иска да изчисти къщата, ние държим България да няма политици с престъпления. Нищо било, че доклади за държавната ни сигурност били изнесени. 4) Ако това ако се случи в САЩ-ще гръмнат вестниците и медиите как президент на държава омаловажава нарушения на закона за държавните документи и сигурност. Няма връщане назад г-н Президент-пътят е напред с чистене на политическите и икономически престъпления. Ние искаме да живеем качествено, в нормална и политически стабилна и икономически силна държава, г-н Първанов и затова избрахме Бойко. Толкова години не виждате ли бъркотията, бедността, мизерията, болестите-първи сме по заболеваемост и смъртност, трудностите на народа ни. Знаете ли, че поне един милион хора на тази държава всяка вечер си лягат недояли и недохранени. Знаете ли, че нашите възрастни учители с малки пенсии останали живи стискат по една стотинка в ръцете си, и ако падне стотинката с болки в кръста бавно се навеждат за да я вземат. Не са ли Ви го казали, г-н Президент колко мъка и трудности има у нас-до там я докарахме на унижение на хората-най-старите, които изградиха тази държава. И после- още да повръщаме от фактите на изнесените доклади на ДАНС-това ли са БСП депутати (в доклада), национална сигурност и българи заети с каква дейност???. И Защо Бойко се занимавал с докладите казвате Вие, може би е трябвало и той да играе с някого-да крие в комбина и потулва както вече 20 години вървят нещата, да стой скрито/покрито всяко нарушение-нали, от нас гражданите да бъде скрито. 5) Видяхте ли в Австралия птиците, които заравят глави и са спокойни, че са се скрили-всичко отзад и най-грозното им се вижда от всеки.

Първанов загрява за червен месия Вместо да кове нова партия, президентът ще се опита да върне в играта БСП

Масларова има ли връзка с организираната престъпност?

Да! Първанов съди от себе си,защото той е един от тях,заедно с донорите си Стойков,НИКОЛОВ.Първ да не се обажда защото цялото падение на държавата се осъществяваше с неговата лична намеса и закрила на престъпността.Той няма морално право дори да гъкне.Ако е се мисли за честен да поиска референдум.И с крадените пари не бимогъл да достигне 5%.Токо ,че тоя пинокио ГОЦЕ,ДА СИ НАТИСКА ПАРЦАЛИТЕ,за не го искара народа от тях.

Втори мандат си президент бре пернишки! Сега ли се сети за босовете на мутрите! Ни ли те срам...

По-голяма мутра от предходното правителство ?! Да, разбира се - Бойко Борисов!!!

крадеца вика -дръжте крадеца

Ей Първанов Именно СЪЗДАТЕЛИТЕ на организираната престъпност са обект на прокоратурата . А вече е ясно и че нищо не разбираш от НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ . Жалък ИНТРИГАНТ. Ти трябва да си следващия

Първанов дори не е добър демагог, а още по-малко политик. Бойко ще го изяде за закуска, само да му дойде реда.

Добре казано, но не забразяй, че много често покрай сухото гори и мокрото. Вярвай, че да се живее в държава, в която има ред и се спазват законите е много по лесно. Проблема на България е периода в който се намира, а именно детската възраст на демокрацията и първоначалното натрупване на капитали. Всички държави са минали през този период, не можем да го избегнем и ние. Проблема е това не ни топли нас, нашия живот си минава....

Гоце, по-добре да се поразходи на чист въздух, да отстреля някой забранен вид и да не се занимава с неща които не разбира.

Браво г-н Президент.Не съм бил никога твой привърженик, но сега си абсолютно прав.От както бяха създаде мутрите от идеолозите на БКП до сега никой не ги закача.Дори те убиха част от своите създатели.Вие също много добре ги знаете и дори знаете как са използвание в много операции срещу неудобните ви съпартийци.Защо не се поровите и в миналото на сегашният ни министър председател.Аз лично съм го виждал сред обитателите на бившия хотел ,,Орбита, която знаете, че се обитаваше пак от една мутринска организация, създадена от съпартийците Ви.Лошото е , че т.нар.мутри взеха паричните ресурси, сега сложиха бели якички, някои от тях станаха дори и политици.Така , че ако искаме да се отървем от мутрите трябва да се подмени изцяло съдебната , полицейска , митническа, дори и политическа власт и да се започне всичко наново.

Прав е той-трябва война срещу мутрите!Но е прав и Бойко,защото започна от най-едрата-Станиш-ге Бойко с тебе е целият народ!Само така ,трябва и Първанов да отговаря за създадената тройна коалиция и издигането на шушумигата Станишев за премиер!

Г-н Президент, по конституция Вие сте НАДпартиен и работите за цяла България. От думите Ви обаче личи крайно ляв уклон. Апропо- мутрите не са от месец юни 2009г. Създаде ги Вашата партия преди 20 год. Изказването Ви е меко казано цинично. Потресена съм!

Прочете книгата на Григор Лилов Тайният проект и ще разберете колко е прав президента и колко сте невежи по отношение що за премиер избрахте, ако сте изобщо от тези, които все още четете книги.

И аз питам какво се прави срещу организираната престъпност от всичките 20 години и не само срещу организираната, но и всякаква престъпност. ПИТАМ, ЗАЩОТО СЪМ КОМУНИСТ. И отговора знам - нищо не се прави, защото престъпниците са във властта през всичките 20 години.

Kade beshe parvanov dosega, ta ne popita koga chte zatvoriat mutrite_negovite sponsori?Tozi nagal tip triabva da si hodi pri priatelchetata si.Niama rabota s novata vlast!

...Защо не се действа така смело по отношение на един от символите на българския преход - на мутрите.... Ами защото мутрите са подизпълнители, г-н Президент. Поръчителите са бившите министри.

Президента на една държава се жалва, че НЕГОВИТЕ политици не могат да се справят с престъпността! Говори с недомлъвки и индиректно казва, че от както Бойко е на власт нищо не се прави с престъпността! Тоя на кого ги говори тия?! Вярно, е че 90% от хората в България са МНОГО ПРОСТИ И ЗАБЛУДЕНИ, но има малко хора, които се дразнят, че ги правят на глупаци! Да не припомням на Първанката, че откакто Бойко се появи на политическата сцена станаха 150 убийства на знакови фигури от подземния свят, а преди това само се множаха тия фигури! Говоря за времето, в което още Борисов беше главен секретар! Не ме кефи Първанката, защото говори небивалици, проблема, е че сме прекалено малко свестните, че да се надигнем и да тръгнем да правим нещо тук в тази държава! Какво да направим - шепа народ да се съберем и да тръгнем срещу всички ли?! То е ясно, че на тези с многото пари им е добре държавата да е в такова положение! Гледам го вчера един мой връстник (аз съм на малко над 20 години) - излиза от една кооперация и застана пред един Астон Мартин и пред едно Ферари и се чуди в кое да се качи - а повечето хора в България се чудят как да свържат двата края!!! Справесливо ли е човек, който не е дал нищо на тази държава да се вози във Ферарита и Астон Мартини, а дядовци и баби на по 70 години - работили цял живот за държавата да няма какво да ядат?! Как да обясня на баба ми, че 20 годишен дрисльо кара кола за 400 000 лева, а тя получава 100 лева пенсия, за това, че се е трудила 40 години?!

Разбрахте ли ,колко сте страхливи бесепари-едни босове не можете да хванете!!

Нали ги създаде Вашата партия..БКП,пардон БСП....Гоце...

Tozi koi mu dade dumata , vreme e da se maha . GLUPAK

Ти знаеш всичко!И си по умен от нас,защото пишеш умно,а ние, простите те четем! Евала,Тиква!

Кажи кои са истинските престъпни босове, не ги прикривай! Щото тия официалните са бушони, и да ги пратите в затвора истинските пак ше са недосегаеми. Ама няма да ги кажеш щото си им подчинен, както и бате Бойко!

Президента да не се прави на по-наивен от децата, а?

СКРИИТЕ ТОЗИ НАГЪЛ ТИП!

Къде спа последните години, та сега чак усети че оставали недосегаеми?! То наглост, но чак толкова!!! Що не ги прави тези изказвания година,две по-рано когато онова мизерното п.......че движеше нещата?

Първанов: Престъпните босове остават недосегаеми! Ааа, ДОСЕГАЕМИ СА! Досегаеми, но за един друг СЪД, наречен СТРАШЕН. Темида е с вързани очи, за да не може да види кои са нейните блюстители на ПРАВОСЪДИЕТО КРИВОСЪДИЕТО й. А твоето протеже, Борис Велчев-младши, е БАША НА БОСОВЕТЕ, той коли, такива като граничаря Цонков, но с перце гали Станишев и Масларова. Да не говорим за това, че ТЕБЕ не ТЕ подвежда под отговорност за бракониерство и педофилия, нали си му Патрон?!

Ха ха , абе ГОЦЕЕЕЕЕЕЕ доноснико те всички престъпници са си ваши хора Ти къде спа два мандата че не си ги събрахте БЕ Кой управляваше до сега Проблема ти е ,че ако ги съберете твоята партия ще бъде закрита и основното място на върхушката и ще бъде по затворите 20 години страната се упрявлява от ченгета доносници ,като теб Ей по безочлив народ от бившите комунисти няма , тъжното е че редовия им електорат е от дебили с носталгия по миналото ,които никога няма да прогледнат а все пак са българи

От поста ти изглежда, че изобщо си намаш и представа от психологията на криминалния контингент. Този тип хора когато извършвати престъпление никога не се замислят колко ще лежат, защото те трагват с мисълта, че няма да ги хванат и няма и да лежат - това им е вродено. С тези примери дето си дал можеш единствено да плашиш кокошкарите. А и още нещо, когато шефа на дадена организация затъне и или го приберат, не си прави илюзии, че останалите под него ще си вземат поука и ще станат съвестни хора, в такъв момент всеки си вика дойде и моето време и гледа той да застане на чело или да си направи своя организация. Та друг път преди да пишеш такива приказки се позамисли!

Искам да попитам: Г- Президенте, защо четри години не попитахте Станишев какво прави срещу организираната престъпност и нито една знакова фигура от престъпния контингент унас за това време не беше осъдена и защо бездействието в тези 100 дни на ББ срещу бандитите, силно Ви удивлява??? И защо когато донаборника Станишев е загубил не един секретни документи Вие го оневинявате? Аз знам отговора на въпросите: ЗАЩОТО СТЕ КОМУНИСТИ.

А ти какво направи г-н президент като толкова години си на власт?

Прав е президента, каквото и да си говорим тука

Дам, престъпните босове остават недосегаеми - ГОЦЕ е идеален пример за това..... Спокойно ГОЦЕ - като минеш в НЕзаслужена пенсия, ще се поизчистят и те. Остава да се стопи и единствената опозиционна партия БСП, както и мекеретата от ДПС , и ще се оправим. Те и без тва почнаха в БСП сами да се напад и да си издават кой какви ги е вършил и крал, няма нужда даже Бойко да им повдига обвиненията - Съдиите само да вземат запис от конгреса на тея мошеници от БСП и ще имат материал за години напред.....

Да се хванат няколко от тия босове' и да се осъдят - на публичен процес - който иска, да види и чуе! Никакво пускане под гаранция - отнемане на имуществото и затвор до живот, ако трябва! Другите като видят, че няма лабаво, ще кротуват, докато дойде и техния ред. Така постъпил един фрвенски градоначалник навремето. Осъдили четирима бандити на смърт чрез обесване и на другата сутрин всички виждат четири трупа да се люлеят на бесилките. А всъщност четиримата били в затвора, а на бесилките били закачени четири трупа, езети от моргата,,, Но важен бил ефектът - другите разбрали, че тук се пипа яко, и мирясали. И трябва да се почне от най-високите етажи - рибата се вмирисва от главата! Който каквото си е надробил, това да сърба! Като се изловят и осъдят главатарите, другите ще се позамислят, дали и тях не ги чако същата участ и не е ли по-добре да престанат да правят поразии... Но това трябва да стане правило в работата на съответните органи, а не кампанийно - само да се вдига шум... Да не се получава според поговорката Всяко чудо - за три дни.

Гошко, ти нали си президент бе баба, глава на държавате, що не вземеш ти да ги хванеш престъпните босове, или нямаш време от хойкане по света

Еми те босовете са в парламента !