Първанов оцени положително новините от Брюксел

Президентът Георги Първанов оценява позитивно разговорите, водени от българската правителствена делегация начело с министър-председателя Бойко Борисов в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Първанов оцени положително новините от Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Тодор Живков даваше оценки за Ботев.

Ne se oplakvai kato devica za ... Ta kato prezidenta ne moje govori to pone si imame bate boiko. TOI moje vsichko. Sorry, ama mai v Bg ostanaha poveche idioti

Г-н Президент ,кога ще се научите да говорите правилен български език?Докога ще ъ-кате в края на някои думички?Ало,специали по български език на служба в Президенството,на вас ти говорим!

Ей, коментаторите, вместо да се зверите в нета по нощите и да плюете де що сварите, вземете та се наспете, оправете си здравето и си потърсете работа... Щото кой какъв е, ще се види след като е поработил и мине време... Дасега на ББ само му дават аванс, сметката ще се плаща после, и си помислете от сега кой ще плаща. Така че не е лошо някой предварително да търси различни мнения. Първанов ако е сгрешил, е, че на царя и Станишев не им говореше кривиците публично. Но той и на ББ спестява доста неща, а като го бъзна леко и всички подскочиха като че ли е написал новите искания за реформация на Църквата. А пък ББ все още не е Господ - поне аз не знам да са го обявили за такъв.

Този пък къде се обажда,че и оценки дава? Кой му иска мнението? Да си беше давал оценките през изминалите години!

Гоце стана топ експерт ециклопедист,ръси бисер след бисер.Дори Овчаров му сваля шапка.Загрижил се за европейските фондове.След дъжд качулка.Неговите от триглавата ламя крадяха като за световно,а той мълча като комунист пред разпит,сега надава вой.Бита карта.

Bravo, Prezident e prezident!

агентът Гоце отново се изходи и си даде оценката, която никой не му иска! Чуди се как да се закачи и той в новините, как да хване за опашката летящия влак ... Скрий се, Гоце, никой не се интересува от твоите приказки!

Да се премахне поста президент напълно ненужен е

Параванов е в пълна международна (и вътрешна, де) изолация. Някой спомня ли си кога за последен път беше на официално посещение из Европата? И затова търси начин да се изходи публично, за да не го забравят. Смешно, но повече жалко...

КЪВ СИ ДА ДАВАШ ОЦЕНКИ БЕ! Къде беше до сега! Вземи вече скрий мазната пернишка физиономия.

нахално, къде се месиш ,бе? Дигнал крак да го подковът, е няма да стане!!!

Гоце си мисли, че пак ще има лапачка.

GOCE,GOCE.....

ББ хич не ми прилича на Ботев, а и президентът не го оценява лично /както ББ се хвали, че го мрази - бил в лоши отношения, моля ви се/, а оценява положително като държавен глава резултатите от посещението в Брюксел. Има ясна разлика между ББ и Първанов що се отнася до възпитание и държавническо поведение, но за някои хора тези разлики надхвърлят способността им да възприемат адекватно нещата.

гоце, опери си феса, па си направете една хубава тройка със Сопола и Хамстера да си припомните добрите стари времена! Кой знае, може да получиш нов ибрик...

SKAPANJAK GOCE, PAK MNOGO RABOTA SWARSHIL!!! ha,ha,....