Георги Минчев: България има шансове да привлече отклонение от "Турски поток"

За 30 години България и Русия се научиха да живеят една без друга, после започнахме да се учим как да живеем заедно в новите условия, каза Георги Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време говорителят на руският президент се изрази много категорично. Могат да ни върнат Филип Киркоров, но не и Южен Поток. Тази златна възможност я пропиляхме заради нашите така наречени политици без разлика на цвят.

Аз съм за Отклонението на Турски поток към България !!!!!!!

има шан, ама няма фа го използва както винаги

ко речи??

До нещастника "ЕЙ".Да знаеш че си пълен идиот. Психопад .Хабер нямаш от икономика , политика.Поучи се говедо такова от Турция.Щом държаната ти има икономически интереси ,емоциите остават на страна .Ние губим туристи,губим пазари,. Това хората на ГЕРБ.

Какви връзки като са ни нарочили за руски кавали и само това повтарят на запад до втръсване, че чак е смешно ако не е толкова тъпо. През това време и поляци и унгарци и другите си правят бизнес и даже един французин е взел дъщерята на Песков в европарламента на стаж, но на България не прощават и за най- малката връзка. Ако могат да те извадят от играта - не подбират и лапат наред- било тираджии, било северни потоци- само да не сме ние и да ни изместят. За пазари прошка няма.

Много важно какво бил казал един лакей-доносчик, отявлен комунист-пропагандатор, който се е нагушил хубавичко от лошия империализъм!

Най-дългата статия от която явно се разбира, че тиквата спря един стратегически проект от глупост.

Южен поток го спря ореха.

спрял съм 3 изгодни за България руски проекта, в името на нашето партньорство... боко тиквето пред бългро-американската търговско-промишлена палата... ЕАЦ БЕлене пак Ореха ли го спря? крастави гейберасти долни.

територията ни е малка, а природата все още живописна- за да я запазим такава, нямаме нужда от мегапроекти тип тръбопроводи, огромни енергийни централи, заводи тип кремиковци, бетонирани комплекси за живеене или отдип... нещата у нас трябва да са в гъвкава, адаптивна мрежа от малки, подвижни компоненти с възможност за различни комбинации и взаимозаменяемост поради това танкерите и съответните терминали за прием ми изглеждат като най-добра опция- разбира се, продавачите трябва да направят възможно най-добра оферта

Само така! Може хляб да няма но суджуци има. Ще ядем суджуци и ще си запазим природата!!

Без природа няма нито суджуци, нито хляб, нито вода нещо повече- без природа изобщо няма живот.

Има шанс ? Вие билети ли търкате ! Ами сядате на масата и се разбирате !

Шопар охранен, когато издействаш връщане на един милиард долара намаление на цената за минали периоди, както направи Ердоган, тогава можеш да отваряш приказки за патоци от Русия.

Предателите нямат свършване.

Далеч от тези варвари! Целият свят ги заплю и никой не иска да има нищо общо с тях. Турски паток да си градят в Турция. България трябва да спре да бъде троянски кон на Русия, прокарвайки нейните интереси в ЕС!

не вервам да стане , но нищо не пречи да се пробва. Пак. Направо да готвят танкерите с втечнен руски газ, то се е видяло....

Стига с тия руски потоци, стига с тия простотии...

Ами докарайте сащенски потоци щом те са умнотии бе. Къде ти е сащенската или някаква друга газ и на каква цена???

а дали дрОгарят георги минчев, председател на управителния съвет на българоруската търговско-промишлена палата , Боже, още ли ги има тия топли комунделски работни местенца, та може ли да обясни тези търговски резултати от отношенията ни с россия стокообмен - 6 041 000 000 . износ - 707 000 000 внос- 5 334 200 000 салдо минус 4 626 900 000 россия ни ограбва с 4 666 900 000 годишно!

Ти кво ревеш бе му х льо? Искаш някой друг да ни кара петрол в Бургас ли?!

Нали искахте санкции? На ви санкции сега! Ще изнасяте за там като паднат санкциите! И не ме учи, че това били санкции на Путин, защото те са в отговор на европейските санкции.

Да се молим за отклонение- до това ни доведе гербаджийската тъпотия и слугинаж!

... мой познати приятелю русофиле Минчев, кажи колко ти плащат от пруското посолство и тогава плямпай глупости - РУСИЯ ВИНАГИ Е ГЛЕДАЛА ИМПЕРСКИТЕ СИ АМБИЦИИ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е ОЩЕ ОТ КРИМСКАТА ВОЙНА ПРЕЗ 19 ВЕК...!!!!!! И ДАЖЕ НИ НАТРАПИ 45 ГОДИНИ ОТ ТЕХНИЯ БОЛШЕВИСТКИ КОМУНИЗЪМ/ФАШИЗЪМ, ТА ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ С РУИНИТЕ МУ... С русия само силно развити прагматични търговски отношения и то предимно износ и никакви повече АЕЦ-ове и подобни стратегически миязми...!!!!!! На Борисов да му пожелаем с Медведев да постигне само да мине газовата тръба от Турски поток през България и това ще бъде наистина и истински ШЛЕМ, МАКАР И НЕ ГОЛЯМ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ НИ И ТРЯБВА... Ние сме страна от ЕС и НАТО, а чак след 50, 60 години и Русия ще се присъедини към ЕС, което е неминуемо - СЕВЕРНИТЕ ПОТОЦИ ТОЧНО ТОВА ГОВОРЯТ...!!!!!!

докато Ердоган постигна намаляване на цената на руския газ с 11 % интересно каква ни е изгодата от тези руски потоци ? Освен да плащаме най-скъпия братски газ, риск от екологична катастрофа и отново да ни извива ръцете Москва като ни изнудва .

Благодарение на нашите корумпирани и продажни ''политици'' изпуснахме питомното и сега се НАДЯВАМЕ да хванем дивото. Колкото и брутална да звучи изхода е само в НАРОДЕН СЪД за всички продажници последните 30 години.

Те се другите виновни...ти - никога

Абе сврако проста, аз ли продавам икономическите интереси на България???

я кажи ти некорумпирани, никога ли не си давал пари за подкупи и никога ли не си черпил? И никога ли не са те черпили от благодарност, че си свършил някаква работа?

Все едно слушам Радев. На едно и също място ли ги пишат тия материали.

ако разума за прагматизъм е Президента, то ти няма как да го разбереш. Слушай Цвъкчо !

Рядко човек може да намери на едно място толлкова много глупости.

Кой каза че искаме някакви руски потоци? Руските окупатори няма на кой да продават и са принудени след инвазията в Украйна да обикалят Украйна с някакви потоци. България нямаме никакъв зор защото вече ще имаме и други доставчици на газ. свърши вече руското газово робство да ни извиват ръцете и да ни продават най-скъпия братски газ.

Щерев, на теб най-малко ти трябват руски потоци. На теб ти трябват манафи. На теб ти трябват анадолски манафи. Както са трябвали на баща ти, на дядо ти, на прадядо ти и така до онези 500 години, когато сте се натискали на турците с ибрика в ръка. Затова си туркофил-русофоб!

кой за каквото си мисли..ха.ха рано те е засърбял (З)..ха.ха. Като искате руски газ харчете вашите спестявания , а не държавни(народни) пари...Стига вече далавери за сметка на всички с руската мафия.

Ма верно ли бе?

Пълна простотия и бабини деветини! Можело, будет и т.н. омръзна ни от празни и несигурни обещания. Така ни обещаваха светлия социализъм, който се оказа пълна лъжа и недоносче, от който още не можем да се оправим...

май само България не можа да се оправи