Георги Марков: Очертават се избори до дупка

След толкова години извън политиката, бившият конституционен съдия Георги Марков отново се връща в нея. Той сподели пред ПИК какви са причините за това.

Обратно в новината

Коментари - Георги Марков: Очертават се избори до дупка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА МОМЧЕ ДАЛИ СИ ВЯРВА ИЛИ И ТО Е ИЗТРЕЩЯЛО... ДА ГОВОРИ С МНОГО ПАТОС АМА ДАЛИ НЯКОЙ ХВАЩА МИСЪЛТА МУ...?! КАТО СЕ ЯВЯВА ТУК И ТАМ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е МЕСИЯ ! ПЪК ТОЙ МИЛИЯ ИЗПЪРЛЦАН ОГЛУПЯЛ ОПЛЕШЕВЯЛ И ОЩЕ И ОЩЕ ...ЯЖ СИ ПЕНСИЯТА ЧЕ СЛУЧАЙНО СТАНА ПОЛИТИК ДА НЕ ИЗЯДЕШ В КРАЯ НА КАРИЕРАТА СИ ЕДИН ГОЛЯМ РИТНИК....

ТОВА МОМЧЕ ДАЛИ СИ ВЯРВА ИЛИ И ТО Е ИЗТРЕЩЯЛО... ДА ГОВОРИ С МНОГО ПАТОС АМА ДАЛИ НЯКОЙ ХВАЩА МИСЪЛТА МУ...?! КАТО СЕ ЯВЯВА ТУК И ТАМ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е МЕСИЯ ! ПЪК ТОЙ МИЛИЯ ИЗПЪРЛЦАН ОГЛУПЯЛ ОПЛЕШЕВЯЛ И ОЩЕ И ОЩЕ ...ЯЖ СИ ПЕНСИЯТА ЧЕ СЛУЧАЙНО СТАНА ПОЛИТИК ДА НЕ ИЗЯДЕШ В КРАЯ НА КАРИЕРАТА СИ ЕДИН ГОЛЯМ РИТНИК....

НЕ СЕ ХАБИ ЩЕ ВИ Я ЗАПУШИМ!? И ТО САМО С ЕДНА КОРКОВА ТАПА ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР!?

Този на снимката прилича на пациент, пуснат в отпуск от психодиспансер! Колкото по-често прави изявления в медиите, толкова процентите на ГЕРБ ще падат!

Винаги си бил слуга, нищо чудно! Слуга, който упражнява слугинаж. И то на кой, на един голям комунист като Боко. Този навик си го имаш още от соцвреме да се подлагаш на началници. Ще спечелиш в София кога ме няма. Точно заради такива като теб Боко ще загуби в София. "работници, работнички, от вси страни сплотете се...."

Обожавам някой който си живее в чужбина, да идва за да ми определи кой да ме заведе до още по голяма бедност

Раслият в дантели се надупи на Тиквата - евалла Джорджи!

Ей червей,вземи потъни в дупката.

Много ми се искаше да напиша какво мисля за агент Николай, но реших, че е под достойнството ми да се занимавам с тов мекере!

Просто, педал!

ФК"Левски" загива, защото се управлява от такива дърти номенклатурчици като Марков.

Този кретен сигурно е забравил как се катерише по дърветата до Народното събрание за да наднича какво става вътре. Сега иска да влезе като депутат на ГЕРБ след като е седесар в червата. Но СДС-то няма как да влезе и тоя дантелен тъпанар, явкаджия на ДС и резил за любимия ми Левски върти задник във всички посоки само и само да се промъкне в Парламента.

Какво означава:...."РЕАЛНО ГЛА СУВАНЕ" бе ДОЛЕН ДОНОСНИКО,а Според мен,това,че БОКО и КЛИКА до сега са манипулирали,във всич ки т.наречени 10-на ПОБЕДИ !!!

СДС и ГЕРБ са в голямото семейство на ЕНП, което говори за близки десни идеи. Така, че тези, които се хранят от противопоставянето да си гледат собствената паничка. Бисеров, Цонев и много други кариеристи, станали членове на етническата партия на държавата, която ни е държала в робство 500 г. са безродници, без свян и морал, които за пари са готови да продддът и собствената си майка

Защо има комунистически агенти в депутатските листи на ГЕРБ? Защо 90% от обществените поръчки при Бойко се печелеха от фирми на ДПС?

Синята идея не предадена! Каква е синята идея - пълноправно членство в ЕС, частна собственост и инициатива, свободно движение на хора. Искам да кажа, че това е идея и не се олицетворява само с определени хора, още повече, че някои от тях откровено играят в полза на БСП.

Как пък все е нагласен- да не е гладен, да е доволен, да е доволен Орбан. Браво Марков. Предадохте синята идея. То въобще има ил такава.

Поредния ДС агент...

"Въшките (Phthiraptera), известни още като пухояди, са яйценосни насекоми. Трите им ларвни стадии приличат на възрастните. Те се хранят с перата и космите на гостоприемниците си и с люспи от епидермалния слой на кожата им. Рядко поглъщат капки кръв, които изтичат при разчесване на вроговените участъци на кожата. Когато върху един и същ вид паразитират няколко форми пухоядни, всеки от тях е приспособен и живее върху точно определен участък от тялото на гостоприемника (или върху определен тип пера), така че отделните паразити не се конкурират помежду си." Източник: Уикипедия

И кой ще спечели от избори до дупка? Мисля че никой в България - само тези, които я продават.

мен ме интересуват единствено дупките на жените. няма кво да плашиш гаргите с избори до дупка

Паника, паника тук смут, как ме чувате, нищо не приемам.

Тъй бе и теб те живяхме. Знаем къде си роден и знаем за копринените ти пелени - ръсиш това на всяко интервю, което даваш.

Щом една долна и корумпирана съдийска отрепка като това на снимката ще олицетворява морала на герб - ха ха, знаете резултата ! Класически Български демократ - бил е комунист и доносник, после става яростен демократ от сдс, сега е в редиците на герб ! Мога да му предскажа успешно бъдещето - утре ще бъде от дпс или дост ! За справка - бившите му съпартийци христо бисеров, йордан цонев, евгени михайлов ... все велики демократи и антикомунисти, а понастоящем обикновени предатели !

Каквото и да казва агент Николай, правило за всеки десен избирател трябва да бъде "винаги срещу БСП и никога с ГЕРБ"!

Е то остана само дпс !

Чудя се само на агент Николай не му ли горчи в устата от толкова близане на мутренски задници?

тази статия заслужава някой да бъде шляпнат по главата.. чудя се аз ли да си бия шамар или уважаемият бивш конституционен съдия трябва да му се раздвижи кръвоснабдяването на темето. Прочее за него се знае, че е скрита лимонка още като създаде РЗС.

Проблемът на лявоцентристкото управление на герб е огромната корупция, съпоставима с тази на червените и която те не искат и явно не могат поне да намалеят и то така, че да се вижда от всички да има осъдени, а не само хванати ..това което искаха българите от второто управление на герб, но всички видяха, че Бойко Борисов е част от статуквото и че герб не се развива като партия, не се учи от грешките си и ако сега и се даде нов кредит на доверие, няма значение дали в коалиция или самостоятелно, ще тъпчем на едно място поне до есента-че и по нататък.

Мнооого гнусен тоя мазник бе! махайте го от сайта, защото от вчера повръщаме!

Световната здравна организация (СЗО) публикува списък с 12 семейства бактерии, срещу които спешно трябва да се разработят нови антибиотици.Георги се тревожи за изборите,защото е на ясно,че по-голяма бактерия от политиците няма.

Да обидя маменцето ти, да обидя!

Аз пък твоята

Положението в страната е дупка до дупка. Та, до коя дупка рече да са изборите?

Браво Ваню, браво Костов! Опс грешка,това беше за друга статия. Абе и на тебе да ти...

Абе нали си имаме правителство! за какво са ни избори?

Ники

Както самоубийците ги погребват настрани така да става и с доносниците! А този мръсник дори имаше щастието да изкара възможно най-дългият 9 годишен мандат, като конституционен съдия и то неподписал Конституцията!??

Доноснико Ники, Ти си новата Цецка на Б. Борисов. С цялото ми уважение към г-жа Цачева, която е горе-долу почтен човек за разлика от плужек като теб. Автоматично носиш поне 10% повече за БСП на изборите. Може и това да е целта на господаря ти от Банкя, знае ли му човек сикаджийските номера? :)

отново в политиката с нова боя.

Уж модерен завод за компостиране и преработка на боклуци имаме вече, а този все още е наличен.

па ще загубим

abasador

господин, Георги Марков, не те познавам (е и ти не ме познаваш) но виждам, че си голям веселяк уважаеми. Трябва да има такива Българи като теб, за да веселят народа ни. Избори до дупка.... ! Та така господин Марков, последните 12 години ни управляват само две партии ГЕРБ или БСП, които поради политическа и икономическа некадърност да съставят добро и работеспособно правителство си подават оставките! За какви дупки (ако може по-точно) си говорим , уважаеми? От 27 години ни управляват все едни и същи политици, сменяли партии, партийни билети, идеи, убеждения и т. н., мога ли да питам, до кога ще ги търпим? Лек ден.

Стреляш много точно и си в 10-ката!

Да бе Гоче, за някои избори до дупка, а за тебе доноси до дупка!!!!

Плъхок мръсен прибери се в дупката си защото много вониш

Близо хиляда села изчезнаха от картата на България при комунизма, а градовете се напълниха с лишени от собственост селяни като георги марко,плешив но иначе доказан любовник,като дон жуан

Абе Марков, като спомена за тая "хубава" магистрала до морето - я кажи как е там по Европата - затварят ли по седмици магистралите зиме или лете га слънцето пече силно? У Европата редовно ли кърпят "убавите" магитрали още на втората година след кат са построени? У Европата редовно ли текат метростанциите с които одиш до летището? Кажи ни и ние да научим как е там по Европата бе, Агенте ;)

Е тоя плужек, като го видя и ме засърбява петата да го размажа... Бива да сме късопаметен народ, ама тоя доносник като ми говори за морал, все едно виждам Сашо Апашо при овцата Цветанка Ризова да негодува от корупцията. МНОООГО ТРАЕМ

Господ да пази България от подобни помияри с титли!Този е един от най покварените комерсиални слънчогледи въртигъзовци!"Неговото знаме е месаля"!Този е един от най отровните и отвратителни боклуци в държавата ни,който КОМЕРСИАЛНО драпат към властта и никък не го интересува България и нейния народ!Този отровен бурен трябваше да бъде отскубнат преди повече от 25 години,но жалко,че наивността на народа го пожали и не го унищожи вовреме!Отровните змии трябва да бъдат стъпкани,докато са малки,но уви!

Да се върнем 25 год. назад, да поканим всички бивши................ Ей аман, парите ли свърши, дантелите ли ?

Марков, Вие бяхте агент - кой? Уффф - забравих - то в герб повечето бяха я с партийни книжки я с досиета - така че може - разрешено Ви е ;)

Начело с шефа - ББ. Ами после ако ни хареса Марков за премиер, че е по умен и учен ?

марков беше агент буда,може да не съм уцелил с името но и двамата бяха плужеци доносници.

махнете това безмозъчно, ялово синьо изкопаемо. А някаква вина да усеща за провала на страната тоя?

в София, няма да пиша коя година до паметника Левски в кооперацията над Оператата. От 1960 г. живея на Солунска и Витошка. Не ме интересува къде какво пише - знам, че 85 или 86 г. правиха дълбоки изкопи на Витошка - смениха канализацията, сложиха нови трамвайни релси с гумени подложки, но трамваите пак тропаха и скърцаха, че бяха стари. А Витошка стана ПЕШЕХОДНА УЛИЦА БЕЗ ТРАМВАЙ, когато ББ беше кмет на София, анадъма??

Да, срещу 350 млн. лв. смениха гранитените павета с евтини плочки ! Тази година започва ремонт на плочките - издържаха близо 3 години ! Ще трябват още 350 млн. ! Гарантирано от герб ! На колене робе - затова си създадени такива като теб !

ОЧЕРТАВА СЕ СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ-НАПРЕДНАЛА !!! А АЗ ГО ХАРЕСВАХ ТОЯ,ЩОТО ГОВОРЕШЕ ХУБАВИ НЕЩА ЗА ОРБАН...ЗАБЛУДИЛ МЕ Е !!!