Коментари - Георги Марков подарява на Виктор Орбан коняк "Плиска" по случай 60-ия му рожден ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е юбилей, а е кръгла годишнина!

Орбан е като бай Тошо,само че в по-нова версия. Предполагам че 31 май е неработен ден в Унгария.

Краcтaви магарeтa

Орбан е пич а ти си една утрепка

Орбан е закрилник на Груевски и поддръжник на антибългарското ДПМНЕ. Не пиша ВМРО, защото не заслужават това име.

Не случайно нози Георги Марков е бил доносник на тайните служби. Съжалявам, че навремето съм гласувал за него като депутат от СДС, но тогава не знаех че е бил доносник!

Силните държавници не са алкохолици като това сервилно и гербаво старческо полувменяемо безгръбначно

агенти доносници на КГБ от всех стран- съвокоплявайте се!

Аз имсм същата бутилка 700 cl ама само 15 годишен. Следващия месец има сериозен повод бутилката да бъде изпразнена.

Коняк Плиска ми звучи като скоч Савой

Не говори наизуст!

Явно никога не си пил такъв коняк! Поне не се изказвай неподготвен!

може би защото не е коняк това ?!

От един доносник от бившата Българска ДС към друг доносник от Бившата Унгарска ДС...

Като те притиснат службите, ще подпишеш. Дали ще докладваш някога но е друг въпрос. Например бяха излезли факти за един известен карикатурист, баща на няколко глупаци, кога, кого и за какво е докладвал. Дали Г. М. е докладвал някога някого не е казано! Апропо, Г. М. има най-голямата заслуга, да не сме приели истанбулската конвенция!

работа доносник.... няма нужда да се доказва какво е правил..., искаш да кажеш че, ако си учител трябва да докажеш ,че обучаваш , тракторист- караш трактор.... аре стига с тези приказки ....

Значи КГБ си е същинско ФБР... все пак Троцки е бил в САЩ когато вече е имало ФБР и си е записвал как точно трябва да изхарчи даренията на американските банкери за руските революционери.

Още да попитам - да си доносник на ФБР пи-добре ли е?

Мисля ,че доста си се пообъркал... Държавна Сигурност нямаше нищо общо със сигурноста на държавата ами облужваше интересите на една малка клика от приближени на диктатурата хора , които бяха поставени от бившия СССР в България. Повечето от тях вербувани поради това ,че нещо са наурушили и могат да ги държат изкъсо или прото са доносници. ДС не са се съобразявали с никакви закони или човешки права, не са имали конторл от никого освен от тази клика от хора ... както искаш ги наричай с общ интерес да се облажат без оглед на всякакви права и закони ....ще спра до тук

Малоумниците се намериха.

Ще коментирам снимката. Този нашенец е типична извадка за комунист пенсионер. Манталитет, обличане... За съжаление негативна такава. А колко сконфузено гледа и му е неприятно на Орбан се вижда от физиономията му.

Можем само да съжаляваме че в страната ни липсва политик като В Орбан ЗАЩИТАВАЩ интереса на народа си!!!!!!! Той каза че Унгария ще приеме еврото , когато благосъстоянието на унгарците достигне до 75% от това на старите страни членки на ЕС!!!!! Разумен и последователен във външната политика касаеща ПРЯКО икономиката на Унгария-БРАВО!!!!!!

Марков коняк от Марков доносник...

кремълски утайки с европейски облаги

Жоре, както ми се издигна в очите, така ми падна след този коняк за този рушляк, че ми

Повърнах си в устата.

на унгарския Орган..

Този в ляво е голям държавник! Завиждам на унгарците, че го имат. Ако и ние имахме такъв до сега страната ни щеше да е процъфтяваща. А виж за този в дясно нищо хубаво не мога да кажа. Има български политици, които са работили за Държавна сигурност, но са работили за Първо главно управление/Външно разузнаване/. Тоест, работили са на ползу роду. Този в дясно на снимката също е работил за Държавна сигурност, но за Шесто управление. Тоест, бил е най-обикновена слушалка. Донасял е за приятелите си и колегите си. Такъв можеш само да го презираш!

Голям е Орбан. Затова Унгария е с най-голямата инфлация в Евро Съюза заради него ха ха ха ха ха

Саше

Имаш-Баце му е еквивалент на този.

чемаданите, и газ не към Орган а направо при Пундю, 'оригинала'. Освен ако не стоиш тук заради гейпарадите..

престанете с този изветрял сайдер.

А медиите на Орбан в Скопие всеки ден плюят всичко българско.

също както и русофилите ;)

Агент-доносника "Николай" се натяга на пропутинският Орбан..........Отврат си жОРЕ........

Орбан дали знае, че марков е доносник, при това самопредложил се, а не заставен насила, колко ли човешки съдби е разбил, сега взема отношение по всеки въпрос като последна инстанция

Сега Унгария е държавата с НАЙ-ВИСОКАТА инфлация в ЕС! Тотално корумпирана клоака управлявана от приятели на тоя боклук! Жизненият им стандарт падна двойно от както тоя кремълски клоун се инсталира във власта там! Ама родният путиноид искал такъв и тук в България! :))))))))

Прост си като галош!!!

Eй този беше един от бащите на Прехода. Изявен седесар и проЗападен .... УЖ! УПС! Ама после се оказа, че е с досие от Държавна сигурност и скрито дръто комунде! После Запада му бил виновен на бай Ганя комундето за мизерията в БГ! НАЛИ!

Гладничък ли сте ?

Искаш ли да лапнеш на мама уя?

Орбан е випускник но соросовите курсове за млади дарования... и едва ли някой щеше да си спомня за него ако същия този Орбан не взе че прогледна, и постави интересите на Унгария пред тези на Сорос;)

Прогледнал бил .... от де ви копаят такива смешници като тебе? Затова се сближи с нациста Путин от морал и проглеждане :)

ако беше за пари Сорос винаги може да надцака Путин, или ще имаш наглостта да твърдиш че Путин дава повече, ми ако е така защо в Европата е пълно с храненици на Сорос а не на Путин-)

Страхотна снимка! Липсва само мумията на Ленин между тях!

Браяво на Краварските Гъзолизета. Как хубаво се газобъркат. Само така. Давайте смело

Аз и инженерите около мен приветстваме Орбан , стожер на идентичността на Унгария ,на нейният народ .Заседнал е като кост на гърлото на разни мекокиткести, американогейски,юдомасонски ,демократични ,неолибералисти.Както глобализма и неолиберализма не мина през съседите от югоизток ,така не минава и през Унгария. Велик мъж и лидер

На снимката,комунист и чифут!!!

Моля всеки средно интелигентен,да провери в Гугъл,как се казва жена му на Орбан и децата му!!!

Средна НЕТНА заплата по държави на месец: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро Унгария на Орбан - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления под сянката на Кремъл.

Путински съботници за щастливите ватници

Съмнявам се ,че някога България ще има премиер като Орбан.Човек с визия ,достойнство ,антиглобалист ,антинеолибералист ,анти хомосексуалист ,изповядващ реалните човешки ценности.Не е сервилник ,който има единствено за цел да бъде слуга на някое европейско чиновниче.Как ли Макрон щеше да заповяда да изпълни нещо ,което е във вреда на Унгария

Няма как един рашистки парцал да има положително качество

За наше щастие

Айде няма нужда. Аман от руски подлоги. Край нямат. И всичките морални и загрижени за народа си ... да си ги прибират в Кремъл всичките

...по-добре в сибир...

Орбан да провери коняка, да не се окаже спирт с ароматизатори и оцветители, реколта 2023 г.

Ако и ние имахме политик като Орбан, щяхме да сме много по-добре.............

Нещо като Радев....казваш! Ха-ха-ха, да се врътка, както му е угодно!

Имате си - Мунча ей го дей

Едно време един индивид подари на путин куче. Разни хора, разни вкусове.

Георги Марков остана анткомунист )))))))))))))) Докато неговите братя пребоядисани анткоммунисти се съюзяват с интернационала на Сорос и громят капитализма ))))))))))))))

Георги Евдокиев Марков: „Кандидатът има добра обща култура, по характер е скромен, умее да се приспособява в непозната среда, в която печели доверие и уважение", СГУ-МВР-ДС, 1972 г.

...скромността е за тия дето нямат други качества,да ги краси демек....

Две рашистки подлоги! На кой му дреме!