17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не те питат кога е открит конкурсът за директор в ГВА, а защо си се явявал на него, бидейки дупетат и зам. - председател на транспортната комисия в НС. Защо си подавал документи - сиви, концепция, защо си я защитавал пред комисия, защо тази комисия те е класирала. Е това те питат.

Къв е тоя проект и какво има да му се ръководи? Тия да не ги конструират хеликоптерите? Пращаш 2 доктори и двама пилоти командировка в Германия примерно, правят оглед на техните хеликоптери, после се прави едно задание и се пуска ДП. Работа за 2-3 месеца на 5 до 10 човека максимум, ако искаш реално да я свършиш. Ама що ли си мисля, че тук ще са 20-30 "спеца" за 2-3 години?

Много лаишко изказване. HEMS-а е търговска дейност според авиационните правила на ЕС и затова попадат в приложното поле на Регл. 967. Вижте там какво пише като изисквания за оператори, персонал. И още - как с двама лекари и двама пилоти ще се носи 24 часово дежурство?

гледайте бащата на киро и си правете изводите. при пъпъ няма нито едно решение, което да не е водено от лични кирови интервси.

противоконстируционен?

до тогава този няма да бъде на никакъв държавен пост.

няма някаква роднинска връзка с чифутина ... нещо много си приличат , пък и да е такъв незаменим кадър ?

Издигнал се пеликан ...тия са такива комплексари

Цялата уж загрижености за купуването на медицински хеликоптери се оказва просто прикритие за да бъде назначен поредния честен и почтен на сладка високоплатена службица.

Всичкото това протакане е със цел да се назначат в последния момент наши хора на подходящи места, та дори и да не са на власт, да могат да прокарат техните си интереси. Гвоздейков им е нужен за да се осъществи сделката за медицинските хеликоптери. Кой точно стои зад тази сделка е малко неизвестно. Още колко назначения има да гледате--- ще тупат топката докато назначат всички свои хора на ключови места. По корумпирано правителство не сме виждали. Айде връщайте се от плажовете и на протест, че съвсем ще съсипят държавата

Кирчо ,ако имаше мозък до обяд щеше да купи 10 медицински хеликоптери. Капачки ли иска да събираме ?

Сигурно и това не е корупция за пп, да назначаваш свои хора без конкурс.

Въпрос на "стандарт" - според техните, явно не е корупция. Обаче, Пиронков, че и Чашков, дали не е "корупция" нещо като: -Да натиснеш някой "горски"шеф, за да назначи на длъжност именит селски бракониер? -Да получаваш ежемесечно държвна субсидия за офис на Политическата си Партия, а да няма такъв? -Да натискаш кмет за някаква автомобилна писта, за да уредите заедно твои хора на нея?

ПППП почнаха да разпределят баницата сред свотие хора.

Добре, че запознах жената с Пиронков, да помогне на нейните благодетели, че над година им гният старите медицински хелипкоптери на летището.

"Васил Велев: В договора с „Газпром“ има клауза „вземи или плати“ - ще платим това, което не сме взели" Благодарете на Кирчо и Кокорчо!

"Той уточни, че дългосрочната и средна цена на газа е била 40 лв., 142 лв. е била през април, през май - 162, а за текущия месец е 186 лв. „Ние държим да има газ на конкурентна цена, да го намерят където искат. Но той може да бъде намерен там, където го има. Ако не получаваме това, което сме заявили, има клауза в договора с „Газпром“ – „вземи или плати“. Ние не стига, че не сме го получили, че сме купили по-скъп газ, но накрая ще платим и това, което не сме получили“

А-отбора гледат толкоз тъпо?

Така им "идва отвътре" - душевен мир, какво да го правиш...

АЗ ПОЕМАМ ПОДЗЕМНАТА ПОМОЩ . ОЧЕРТАВА СЕ ЗИМАТА ДА ИМА МНОГО РАБОТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ТАКИВА КАТО САМОЗВАНИЯ КОЛЕГА! ЩЕ ПАДАТ МНОГО КРЪТУНИ !!!

ПП е аууут от политиката.

но известно време ще са инхаус в държавните поръчки :P

Каква поразителна прилика между криптоевреинът Гвоздейков и евреинът Лорел!

ЛИНЕЙКИ НЯМА, ТЕЗИ ЩЕ ПОДЪРЖАТ ХЕЛИКОПТЕРИ !! ЯВНО УСЛУГАТА ЩЕ Е ЗА БОГАТИ ТУРИСТИ ПО СКИ КУРОРТИТЕ. НО ЗАЩО ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ? МАЙ@АТА ВИ !

такава услуга, щото просто няма болница, която да приеме мед. хеликоптер. Номерът е да се усвоят едни пари, респ. комисионни.

Шеф,на водопад!

Не глупак пак не си схванял ще гушне комисионните по покупка на вертолетите

- то нема линейки, туземците мрат със скорост 300 на ден и се дебилизират със скорост 30 000 на ден и сега с 3 хеликопера ще ги спасят всичките, що така Сър? -Джон, остави това на отдела "Малоценни, Малотрайни и Малоумни", а ти направи нещо по-важно! направи ми силен зелен чай!

промяната,помияри...

Веднага в стил на новия модел на управление да назначи жената,децата,любовницата и всички братовчеди до 9-то коляно на възможно най-високи държавни заплати, за да върви гладко работата

Това не идва от новото управление, а от 1944 г. насам. И беше толкова силно и повсеместно, че продължава и до ден-днешен. Превърна си се в нещо общоприето. Но явно сте млад(а) и не сте свидетел на въпросните времена.

Човека го пре..аха за поста в ГВА, сега му свалят звезди с нов пост, който най-вероятно също ще му се размине. Те дори на собствените си хора пречат тези човекоподобни...

всичко ще бъде различно!

Егати Промяната... гнусни мошеници!

Калинките са навсякъде…герб проправи пътя за тази некадърност…

Бившият депутат на два пъти отказвал поста преди да се съгласи - а корабче плували ?!?

военен беше излишен разход, частен беше излишен разход сега ще си купим нов и ще поддържаме пилоти специално за него, докато военните пилоти седят и се чудят как да си разпределят часовете Мерси ама тези експерти трябва да почнат да плащат с техни пари да видим пак ли ще са толкова смели и разхищителни

Ей това е сладка работа. Да си шеф на структура за въздушно спасяване, която ще има хеликоптери след 3-4 години. А до тогава заплатката тече и се занимаваш с нищоправене.

България явно е страната с най-много гении на глава от населението. Всеки втори счита себе си за гений.

Ръководител празни надежди! Честито!

"Георги Гвоздейков, ПП: Реконструкция на коалицията няма да доведе до нищо хубаво за страната" /Фактор/ ОФ-то на Радев продължава саботажът срещу Б-я. Правителството му ще остане в историята като правителство на лъжата. Кирчо и Кокорчо излъгаха за Джемкорп, мани парапета, Слави излъга за мажоритарните избори, Корни излъга за износа на боеприпаси, ДБ вкупом излъгаха, че са десни.

Четири години за 5 хеликоптера.....Бравос...Иначе, лумпените мучат, че изтребителите се бавели....

Е, кво ше ръководи на баба си фърчилката - нали утре след новите избори ще го уволнят веднага новите от съответното министерство???

Демек, се е нагласил на топло местенце. Хрликоптери няма да има в следващите 3 години, но заплатката щр си тече. :-) После може някое още по-топло местенце да се намери.